Alexandru Gavril: Andrew Tate și Tucker Carlson: EXPUNEREA MATRIX-ului

De Alexandru Gavril  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La fel cum în articolul care demonstrează o strânsă legătură între Andrew Tate și Jordan Peterson am început cu prezentarea celui din urmă, așa voi proceda și în cazul de față. Dacă nu l-ați citit, îl puteți găsi aici, dar vă spun de pe acum că e o lectură mai lungă ce are nevoie de mai mult timp pentru o "digestie” corespunzătoare.

https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Andrew-Tate-vs-Jordan-Peterson-179274

Așadar, cine este Tucker Carlson?

ConformWikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Tucker_Carlson), Tucker Carlson s-a născut pe 16 Mai 1969 și este un prezentator TV din Statele unite considerat Conservator.

 Emisiunea sa, Tucker Carlson Tonight (https://tuckercarlson.com/show/tucker-carlson-tonight/) a apărut în 2016 și este probabil cea mai urmărită emisiune politică la ora actuală din întreaga lume. Fiind difuzată pe Fox News, singurul canal de televiuziune mainstream din Statele Unite care nu e în mâna globaliștilor (precum CNN, NBC, MSNBC etc), emisiunea lui Carlson "dă ora exactă” publicului "de Dreapta” nu doar din  America, ci din toată lumea, reușind să atragă și invitați de seamă, unii dintre ei fiind interzișide celelalte televiziuni. Printre aceștia putem enumera pe: republicanca Tulsi Tabbard, influencerul Russel Brand sau pe îndrăgitul și controversatul psiholog Jordan Peterson pe care l-a avut ca invitat de curând.

Tucker Carlson este analistul politic al celor de la Fox încă din 2009, iar publicația globalistă Politicoîl consideră "cel mai mare promotor al Trumpismului”, dar și unul dintre puținii care l-au criticat public pe Donald Trump când Carlson nu era de acord cu viziunile președintelui american. Se zvonește că în unele momente Tuckerchiar l-a influențat pe Trump în luarea anumitor decizii, precum anularea unei lovituri militare în Iran în 2019, concedierea lui John Bolton sau modificarea sentinței în cazul lui Roger Stone în 2020. 

Carlson este un oponent foarte vocal al Progresismului Globalist și a ideilor promovate de susținătorii acestor ideologii. Începând cu criza de la granița cu Mexicul și continuând cu subiecte legate de rasă, lgbtqț, războiul din Ukraina sau Covidul, faptul că Wikipedia (site aflat 100% sub stăpânire globalistă) îl consideră rasist, sexist și naționalist ne arată clar că Tucker este un personaj care deranjează suficient de bine pe cei ce conduc Lumea și controlează Internetul.

"Cota de influență” a lui Tucker este destul de impunătoare, în acest moment având  5,7 milioane de urmăritori pe Twitter, aproape două milioane de urmăritori pe Instagram, 1,2 milioane pe Facebook iar pe Youtube emisiunile sale sunt urmărite de peste 10 milioane de abonați. Așadar vorbim despre un personaj media cu mai multă expunere pe unele platforme decât GiGi TV + Antena + Mândruță + CTP + Active News + Dănuța puși la un loc (dacă vă gândeați că nu poate exista o astfel de asociere ei uitați că nimic nu este imposibil).

Ultima "ispravă” a lui Tucker este expunerea miniciunii ce ține de evenimentele din 6 Ianuarie 2021 (https://www.youtube.com/watch?v=CV1At8Lg_1g&t=16s), când toată presa din lume aservită globaliștilor a scris la unison cum suporterii lui Donald Trump, nemulțumiți de furtul alegerilor prezidențiale din Noiembrie 2020, ar fi forțat intrarea în clădirea Capitoliului și ar fi atacat forțele de ordine, provocând chiar moartea a 5 persoane. Bineînțeles că Donald Trump a fost imediat scos ca"țap ispășitor”(în caz că nu ați aflat încă, toate publicațiile Oficiale au început să cânte la unison că tot el este principalul vinovat pentru prăbușirea băncilor din SUA), iar susținătorii acestuia au fost comparați cu teroriștii Al-Quaeda, existând chiar și voci din Congresul Democrat care spuneau că nu este nici o diferența între evenimentele din 9 Septembrie 2001 și cele din 6 Ianuarie.

Dintre toate, cea mai importantă este cea a vicepreședintei Kamala Harris, care pune în aceeași oală evenimentele de mai sus cu atacul asupra bazei militare de la Pearl Harbour din timpul celui de-al doilea război mondial, toate acestea fiind catalogate ca ”Atacuri împotriva Democrației”. Poate Kamala a învățat la școală etnomatematica luiBill Gates, unde 2+2=4, dar în același timp și 2+2=22 , că altfel nu-mi explic cum compară ea un eveniment cu 3000 de victime cu unul unde au murit 5 oameni.

Singurele puncte comune clare ale acestor evenimente sunt următoarele: în toate au murit cetățeni americani nevinovați, și fiecare au fost organizate de către Serviciile Secrete Americane, în vederea manipulării opiniei publice și a le permite celor care le-au orchestrat luarea unor măsuri cu care populația nu ar fi fost de acord în mod normal, dar și justificarea publică a unor decizii ce au dus la moartea a sute de mii de oameni nevinovați și la îmbogățirea celor din spatele Complexului Militar Industrial. . (Intrarea Statelor Unite în Război împotriva Germaniei, înăsprirea măsurilor de securitate din aeroporturi și invazia din Iraq și Afganistan).

 https://www.youtube.com/watch?v=77ORCHTsP9U

Cunoaștemplaca, tot ce contravine Agendei Stângistilor de la butoane este prezentat oilor credule ca fiind  ”Atacuri împotriva Democrației”. Probabil în viitorul lor utopic și condusul mașinilor pe benzină, mâncatul cărnii de vită, mersul la Biserică, refuzul vaccinării sau întemeierea unei familii cu o persoană de sex opus vor fi considerate Atacuri Împotriva Democrației.

Tot un Dușman al Democrației este considerat și Tucker Carlson de către Democrați și presa leftistă, mai ales acum după ce acesta a făcut lumina în cazul evenimentelor din 6 Ianuarie. https://cnsnews.com/article/național/susan-jones/schumer-tucker-carlson-siding-enemies-democracy-carlson-free-countries

Un alt mare "Dușman al democrației”, în luptă strânsă cu Donald Trump și Vladimir Putin este și subiectul principal al acestui articol, Andrew Tate. Dacă vreți să vedeți pe larg care sunt motivele pentru care acesta este așa dușmănos, vă recomand încă o dată să citiți acest articol pe îndelete, cu multă răbdare și cu o minte deschisă.

https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Andrew-Tate-vs-Jordan-Peterson-179274

Iar cum "Dușmanii ăștia sigur își vorbesc între ei, în luna August 2022 Tucker Carlson l-a avut ca invitat în emisiunea sa pe controversatul Andrew Tate. Datorită importanței pe care o are acest interviu, am decis să îl traduc pentru cititorii Active News, ca să înțelegeți și să vă formați o părere proprie în funcție de ce spune Andrew Tate, nu ce inventează presa coruptă că face și drege Andrew Tate.

Deoarece și eu probabil că sunt considerat un Dușman al Democrației (altfel nu-mi explic de ce tocmai mi-a fost șters încă o dată contul de Facebook), mi-am permis să mă bag în seamă în discuția lor ca personaj imaginar și să comentez pe alocuri.   

https://www.bitchute.com/video/5w8HN7OyxCAG/ - interviu Tucker - Tate

Interviul începe cu o scurtă descriere a lui Tucker Carlson despre Andrew Tate. El povestește despre acesta cum cu puțin timp în urmă era un personaj despre care nu a auzit nimeni nimic, iar dintr-o dată a devenit dușmanul nr 1 al planetei, fiind nu doar șters complet de pe platformele de Social Media, dar și împiedicat să-și mai poată desfășura afacerile. Cam aceeași strategie ce se aplică împotriva Rusiei cu embargo-ul și sechestrul activelor rusești din țările Occidentale.

Tucker ne spune nu doar că Tate nu mai are dreptul să vorbească, dar nici noi nu avem dreptul să ne placă de el sau să fim de acord cu ideile acestuia. Apoi își îndeamnă audiența, ca și mine de altfel, să analizeze toate datele și informațiile ca să poată fiecare să-și facă o părere PROPRIE despre acest caz și să ajungeți fiecare la o concluzie personală.

Important să rețineți data acestui interviu, August 2022, cu doar câteva luni înainte de arestarea fraților Tate de către Poliția Română. Așadar, să începem interviul. Paragrafele scrise cu roșu reprezintă părerile și completările mele personale de care puteți sau nu ține cont.  

Andrew Tate: Nu prea cred că am expus nimic neapărat. Sunt o persoană foarte apolitică. Aceasta este prima oară când cineva experimentează acest nivel de Banare. Nu sunt neapărat de Dreapta și nu votez. Normal că am și eu opiniile mele, dar sigur nu m-au "banat” pentru asta. (banat = șters, nu regiune din România că aia se scrie cu literă mare).

Simplul motiv pentru care m-au "banat” este că o mare parte din populație este de acord cu valorile masculine tradiționale. Adolescenți și tineri de 22,23,24 ani se uită la mine cu admirație, aspiră să ajungă ca mine și să aibă un stil de viață masculin de "modă veche”. Am mașini scumpe, o casă mare, mulți bani și iubite frumoase. Ei (cei de la butoanele Lumii) au considerat toate astea ca fiind o amenințare, și pentru varii motive au decis că este mai bine să mă anihileze pe internet și să ma înlocuiască cu cineva care este mai aliniat cu ceea ce promovează ei.

Tucker CarlsonSpune-ne care este mesajul tău pentru bărbații tineri.

Andrew Tate: Sunt de părere că e foarte dificil să fii bărbat în ziua de azi. Cred că Problemele Bărbaților sunt mult prea des trecute cu vederea de către cei care conduc Lumea și care pretind că le pasă. Dar când cineva ca mine se face remarcat tocmai prin expunerea și soluționarea acestor Probleme și ajunge să fie urmărit și sprijinit de foarte mulți oameni, atunci acesta este redus la tăcere.

Pe ei de fapt îi interesează câtuși de puțin soarta tinerilor Bărbați din ziua de azi. Sunt foarte mulți tineri afectați de faptul că se simt invizibili și că Agenda ce le este constant băgată pe gât nu este o Agendă cu care să relaționeze sau pe care să și-o dorească. În principiu, le zic în felul următor:

"Uite, viața este foarte grea. Va trebui să te ridici, să munceșți, să mergi la sală. Un corp sănătos duce la o minte sănătoasă. Va trebui să respingi ideea de a asculta orbește și de a face tot ce ți se spune, să nu ai o minte de sclav, gândește singur, fă-ți o Rețea de "Frați” și oameni de încredere, muncește alături de ei, nu accepta oamenii de proastă calitate în jurul tău, adică nu tolera oameni care toată ziua se droghează și joacă jocuri video. Evită oamenii care nu sunt sinceri și loiali. În consecință, nu tolera nici iubitele sau femeile care nu sunt sincere și loiale. Încercați să vă construiți o "Realitate” doar cu oameni de calitate cu care să puteți rezista programării și manipulării "Matrix-ului”. Maturizează-te și fii fericit.

Alex Gavril: Îmi permit să cred că nu doar eu, dar și cititorii Active News sunt de acord cu acest paragraf, iar sfaturile pe care le dă Tate aici sunt similare cu cele pe care le-am da și noi copiilor si prietenilor noștri.

Andrew Tate: Ceea ce se întâmplă este că mulți oameni ignoră peste 95% din ceea ce spun eu. Ei (cei care sunt responsabili cu influențarea opinii publice și fabricarea știrilor menite să-i distrugă reputația) elimină în mod deliberat propoziția " Evită oamenii de proastă calitate” și scot din context propoziția "Evită femeile care nu sunt sincere”. Apoi o pun pe un Reel (un video scurt pe Social Media) de 3, 4 secunde, și pe urmă spun despre mine că sunt un misogin periculos pentru femei și că ar trebui să fiu interzis.       (și despre mine ONG-urile feministe care au încercat să mă elimine din viața publică au spus că sunt misogin, în condițiile în care am colaborat cu multe femei cunoscute din industria muzicală românească, printre care Inna, Andra și Andreea Bălan, fără să existe măcar o dată un comportament sexist sau situații similare).

Andrew Tate: Problema este că mult prea mulți bărbați tineri din toată lumea sunt invizibili în acest moment, iar Social Media i-a făcut invizibili. Dacă intri pe un Feed de Instagram vei găsi femei foarte frumoase cu zeci de mii de "followers”, ceea ce e logic, sunt frumoase, "au voie” să facă poze , dar singurii bărbați care au mulți urmăritori sunt cei cu un Statut Social foarte ridicat. Bărbați cu bani și Ferrari, rapperi, oameni care au conturi pe youtube cu mulți abonați, sau bărbați foarte interesanți.

Dacă ești un om normal cu un servici normal, nu prea exiști în "Lumea Online”. Este foarte greu să aduci urmaritori și nu prea îți răspunde nimeni la mesajele private.  CU alte cuvinte, dacă nu contezi, nu ai acces la lumea fetelor cu zeci de mii de urmăritori. Este greu chiar să faci pe cineva măcar conștient de faptul că exiști. Și sunt foarte mulți tineri bărbați care se simt singuri și abandonați din cauza că sunt "Invizibili”. Acestora le explic foarte simplu:

"Uite, știu că poate nu este corect dar astea sunt Regulile Jocului. Va trebui să devii un Om Important, trebuie să ajungi să ai Influență sau vei suferi cronic de durerea priciunuită de faptul că vei rămâne invizibil pentru totdeauna. Uite ce ai de făcut…”

Alex Gavril: Probabil o mare parte dintre cititorii noștri sunteți deja la o vârstă la care nu vă mai căutați partenere pe internet și nici nu sunteți utilizatori ai platformei Instagram. Dacă noi boomerii (cei nascuti mai devreme de ’90) discutăm problemele sociale și știrile pe  Facebook, pentru generațiile de 20-35 ani Instagram-ul este Viața Lor, cea mai mare mare parte a timpului lor fiind petrecut pe această platforma de socializare.

Căasă confirm ideea lui Andrew Tate despre "invizibilitatea bărbaților”, vă pot spune că eu, înainte de pLandemie, când nu începusem să fac valuri și să deranjez pe nimeni, aveam pe Instagram aproape zece mii de urmăritori. Asta în condițiile în care am o carieră muzicală de peste 15 ani, iar la acel moment (2020) eram chitarist în trupa de la Vocea României și unul dintre cei mai cunoscuți chitariști români în lumea rock-ului underground. Iubita mea avea peste 20 mii de urmăritori, ea nefiind persoană publică sau cu expunere media. Însă ceilalți colegi din industrie, chiar și dacă fac parte din formații cunoscute, rar depășesc câteva mii de urmăritori.

Andrew Tate: Nu am încercat să schimb Regulile Jocului, ci doar le explicam "Oamenilor mei” cum să câștige acest joc, deoarece sunt unul dintre cei care s-a construit complet singur, fără "ajutor” sau influență externă.

Consider că una dintre principalele cauze ale depresiei tinerilor bărbați se datorează faptului că se simt Invizibili. Ei realizează că viață este grea, femeile se așteaptă ca ei să fie și puternici și deștepți și interesanți și cu un apartament frumos și o mașină luxoasă, înalt, cu multe conexiuni și amuzant dacă se poate.

Presiunea Socială de pe umerii tinerilor Bărbați este imensă. Când eu am abordat aceste probleme pe care am pus cel mai mare preț și am venit cu Soluții Clare pentru bărbații tineri, companiile de Social Media care pretind că le pasă de soarta acestora, văzând cât de multă lume rezonează cu ideile mele și ce beneficii clare aduc aceste idei tinerilor din toată lumea, au decis să mă elimine total din "spațiul public”. Asta vă arată foarte clar că nu au absolut nici un fel de grijă sau responsabilitate pentru tânărul bărbat din ziua de azi. 

Oare se gândesc că dacă mă cenzurează, o să mă evapor pur și simplu și că toți tinerii din lume se vor grăbi să îngurgiteze Mizeriile ce le apar zilnic în recomadarile făcute de Youtube sau de pe alte platforme de Social Media? Acești tineri nu vor să vadă transexuali machiați. Ei preferă să vadă un Bărbat cu bani, puternic și cu încredere în el, ce trăiește o viață frumoasă. Ei vor un Erou de Acțiune, iar asta este ceea ce încă o mare parte din populație își dorește să devină sau să aibă prin preajmă.

Se pare că Youtube și Platformele Social Media nu sunt de acord cu această idee și de aceea vor să scape de mine și să mă înlocuiască cu cineva mai "maleabil”. Se urmărește obținerea unor oameni mai "maleabili”, aceștia fiind mult mai ușor de programat și de controlat.

Alex Gavril: bănuiesc că nici cititorii acestui articol nu își doresc să vadă transexuali machiați care să îi învețe pe copii în grădinițe, școli și licee despre Educație Sexuală, cum se întâmplă acum în "Țările Civilizate”- dacă nu mă credeți vedeți știrea de mai jos ca să luați în calcul viitorul pe care ni-l pregătesc.

   (O stire din SUA despre o mamă care se plânge despre faptul ca un transexual machiat care arată a femeie cu barbă le vorbește copiilor la școală despre sex anal https://www.breitbart.com/europe/2023/03/13/drag-queen-taught-11-year-olds-about-anal-sex-parent-complains/ )

Tucker Carlson: Diferite canale de știri spun că Ambasada Statelor Unite din București a primit "un pont” în urmă căruia au fost puse în alertă autoritățile locale în ideea că te ocupi cu Traficul de Persoane. Ținând cont că acestea au fost aceleași acuzații folosite și împotriva lui Julian Assange, aș vrea să știu detaliile. Ai fost arestat pentru Trafic de Persoane? Ce s-a întâmplat?  (voi reveni la subiectul Julian Assange și acuzațiile de trafic de persoane pe finalul articolului ca să nu deviez acum prea mult de la subiectul principal).

Andrew TateNu am fost arestat ci am fost victima unei situații  de "SWATing” (termen ce provine de la trupele de intervenție SWAT din SUA). Aceasta este o "manevră” foarte populară specifică oamenilor cu impact foarte mare de pe internet. Foarte mulți Youtuberi au fost victime ale acestei scheme. Ce se întâmplă practic? Cineva dă un telefon anonim la Poliție și spune că undeva are loc un incident ce implică arme și luare de ostatici.

Cineva a dat telefon la Ambasada SUA spunând că țin acasă sechestrată o femeie și imediat a venit Poliția la mine la ușă. Permite-mi te rog să fac o paranteză și să menționez ceva foarte important:

Am un respect deosebit pentru Poliție, nu mi-ar plăcea să trăiesc într-o țară unde în cazul unui apel telefonic la 112, în care este vorba despre femei răpite și ținute captive, Poliția să nu răspundă. Ar fi groaznic, foarte bine că au venit și au verificat, absolut.

Au apărut la ușă, au investigat și au realizat că nu este nimeni ținut în casă împotriva voinței sale și nu s-a săvârșit vreo infracțiune. Mi-au spus că "Nu ești suspect dar ești martor”. Alături de mine mai era și fratele meu, menajera, grădinarul, practic toți cei care au fost la fața locului în acea perioadă și toți fiind trecuți ca martori. A trebuit să mergem la poliție, să completăm niște hârtii timp de 45 de minute și apoi am fost lăsăți să plecăm. 

Mi s-a făcut ”manevră” cu Poliția, nimeni nu a pățit nimic, nici vorbă de trafic de persoane sau femei legate. O inepție.

Tucker Carlson: Probabil că ai deranjat aceste companii cu viziunile tale despre Covid. Ai putea să ne faci un mic rezumat despre cum crezi tu că gestionarea Covidului a afectat populația din țările vestice?

Andrew Tate: Da, în mod singur i-am enervat rău cu opiniile mele. Nu vreau să fiu prea "Conspiraționist” și totodată "NU AM DE GÂND SĂ MĂ SINUCID”, așa că hai să clarificăm pentru toată lumea aceste chestiuni.

Tucker începe să radă foarte tare.

Andrew Tate: În momentul în care Covidul a fost anunțat la început, am avut o discuție foarte logică cu fratele meu și am zis așa: "Noi suntem bărbați tineri și luptători de performanță, dacă Covidul ne doboară pe noi atunci toată lumea e Game Over (Joc Terminat). Va fi Zombie Apocalypse așa că ce rost are să ne mai ascundem ? (eu am gândit fix la fel, de aceea nu am respectat nici un fel de "măsură de siguranță”, ba chiar îmi făceam poze fără mască de fiecare dată când foloseam transportul public în comun, poze pe care le postam ulterior pe Social Media ca să dau încredere oamenilor și să "instig la nesupunere civică”).

Așa că am plecat împreună în Stockholm. Nu știu câți dintre voi știți că Suedia nu s-a închis niciodată, nu te-a pus nimeni să porți masca și nu au făcut niciodată vaccinarea obligatorie. Chiar la începutul pandemiei, când regulile erau foarte stricte și Florida era închisă la fel ca multe alte state Republicane, Miami era încă închis, Suedia era relaxată iar în Stockholm cluburile de noapte erau mereu pline, iar scena Vieții de Noapte era la un nivel cum nu ați mai văzut. Și am locuit în Suedia trei luni cu zero restricții, fără griji și fără nici un interes față de toată șarada plandemica.Era ca și cum Lumea era Normală(știm și noi că Suedia nu a blocat nimic și nu a impus nici un fel de măsură de carantinare împotriva populației).

Când am plecat, Covidul era în plină desfășurare de forțe, iar dacă mergeai de exemplu în Germania, vedeai oameni care aveau atacuri reale de panică dacă te vedeau fără mască. Și a fost foarte clar pentru mine, am stat trei luni în Suedia fără să-mi pese de nimic și acum sunt în Germania, înconjurat de atacuri de panică? Nu prea are sens.

Și am spus Adevărul pe Social Media - că avem de-a face cu o imensă Exagerare, o decimare a venitului, că nu poți obține o programare la doctor pentru o problema Reală sau într-un caz cu potențial risc de cancer, sau cu faptul că nu poți să îi vezi pe vei dragi în ultimele lor zile dacă sunt pe moarte. Toate acestea sunt mult mai periculoase decât Covid-ul. (fix asta am spus și eu pe toate Platformele de Socializare și am fost șters, se pare că cei care le dețin și le administreaeză sunt alergici la Adevăr).


Tucker, știi ce e foarte amuzant? Îți spun eu – la apogeul Covidului îi spuneam adesea fratelui meu: "Când toate astea se vor termina, oare cum îi va afecta pe acești oameni Disonanța Cognitivă? Pentru că și acum, Covidul este încă acolo. N-a plecat nicăieri. Dușmanul de care vă ascundeați este încă acolo și încearcă să vă prindă”. 

Iar acum, toată lumea care se plimbă liberă pe străzi se poartă de parcă nici nu ar fi existat vreodată "virusul ucigaș”. Sunt oamenii suficient de critici cu ei înșiși astfel încât să se analizeze obiectiv și să recunoască faptul că "pentru un an și jumătate am fost așa de speriat de ceva la care acum mă expun fără nici o frică, m-a păcălit presă și am fost un prost”?? - NU sunt. Nici măcar nu simt nevoia de analiză personală ca să poată realiza că au fost păcăliți. Ei sunt așa: "Ok, următorul subiect pe Listă, hai să-l urăm pe Andrew Tate”. Ca niște Roboți. Îmi explodează mintea dacă stau și mă gândesc. (dacă nu v-a păcălit presa cu Covidul și vaccinul dar v-au făcut să-l urâți pe Andrew Tate, înseamnă că la prima doar ați avut noroc sau că sunteți mult prea emotivi).

Tucker Carlson: Am văzut că ai comparat experiențele Covidice ale oamenilor bogați - tu fiind unul dintre ei, cu cele ale oamenilor de rând. Ce ai observat în legătură cu asta? Mi se pare că sunt două abordări total diferite.

Andrew Tate: Povestea e foarte simplă: zburam cu avionul în diverse țări din interiorul Europei, unde majoritatea rutelor sunt efectuate de către companii Low Cost, nu sunt prea multe Clasa 1 sau Business Class sau alte variante asemănătoare.

Călătoriile mele au fost mereu însoțite de birocrația din aeroporturi, purtatul măștii, punerea măștii sub nas sau punerea ei pe gură în timp ce mâncam, în timpul dintre înghițituri. Am fost și reclamat că nu țineam masca suficient de sus. Am fost reclamat că timpul în care beau apă este prea lung și că nu am masca pusă. Panică și haos pur.

Și pentru că sunt suficient de norocos încât să fiu stabil financiar, am decis ca de acum încolo să-mi cumpăr un avion privat. Iar când l-am cumpărat nu s-a mai pus problema nici de hârțogăraie, nici de mască, stewardesa mea nu purta mască, pilotul nu purta mască și nu era nevoie de mască nici pe aeroporturile pe care aterizam. Covid nu a mai existat în momentul în care mi-am luat un avion privat – foarte interesant. Probabil că dacă ești suficient de bogat, Covidul se sperie de bani sau ceva de genu’, nu sunt sigur.

Și e foarte interesant cum în lume a fost mereu această separare în raport cu partea financiară, dar cred că sunt foarte mulți oameni care încă nu realizeaeza faptul că această diferența există și că Legile și Regulile au fost făcute doar pentru o anume clasa de oameni și că în momentul în care averea ta depășește un anumit prag, ajungi să poți practic să faci ce vrei. Iar pentru mine Covidul a scos foarte clar asta în evidență, ceea ce e foarte trist. (nu vreau să întru în detalii personale inutile care îmi pot aduce antipatia unor cititori, dar vă pot spune că și eu de 40 de ani de când umblu pe acest Pământ, am făcut ce-am vrut și nu mi-a păsat de alte Legi sau de Reguli Sociale, in afară de cele 10 Porunci, care mi se par suficiente și de care am ținut cont și când NU eram credincios. Și nu am deranjat pe nimeni, asta până să încep să-mi dau cu părerea si care cred eu că este Adevărul despre ce se întâmplă în lume).

E ușor pentru mine să fac glume când am un avion cu care pot să merg unde vreau, să zbor în Suedia și să petrec în cluburi de noapte și să fac tot ce-mi trece prin cap. Doar că, atunci când revin în Anglia și îmi revăd un prieten care nu a putut să-și ia rămas bun de la bunica lui aflată pe patul de moarte din cauza restricțiilor Covid, atunci nu mai este așa ușor. Asta este cu adevărat trist, criminal chiar. . E o nebunie ce s-a întâmplat și cum unii oameni ce suferă grav de Disonanță Cognitivă au mers pur și simplu mai departe, fără pic de respect față de ei înșiși sau față de Adevăr încât să analizeze cât de tare au fost păcăliți. E foarte trist dacă stai să te gândești.

Cred că acesta a fost momentul în care am început să să fiu demonizat și atacat, când am început să relatez despre experiențele mele personale referitoare la așa zisa pLandemie.

Dar vreau să îți spun ceva care e cu totul înfricoșător în legătură cu această "eliminare”. A venit foarte repede și foarte dur încât nu știu sigur dacă aceste companii se urmăresc una pe cealaltă sau dacă se influențează una pe alta, nu știu dacă este cineva deasupra tuturor care le dă ordine, chiar nu știu. Dar când vor să te elimine, doamnelor și domnilor, se întâmplă dur și rapid. Îți pierzi Facebook-ul, apoi Instagram-ul, apoi Gmail-ul, apoi Discord-ul, apoi îți pierzi Site-ul și Domain-ul. Apoi ești pus în incapacitatea de a face plăți online (Paypal) și ai contul bancar blocat. Dacă te uiți în timp real la telefon e ca și cum ți-ai vedea aplicațiile cum explodează una câte una: Boom, Boom, Boom.

Tucker Carlson în încheiere:


"Andrew Tate – nu trebuie să fii de acord neapărat cu tot ce spune Omul ca să realizezi că Omul are dreptul să vorbească liber în public. Și noi chiar asta credem. 

Nu există nimeni care să îți spună la ce să te uiți, ce TREBUIE să gândești sau pe cine să urăști. Ești un adult american, poți lua toate aceste decizii de unul singur.

Și "ei” nu vor să afli lucruri de la Andrew Tate? Spun că acesta este o influență proastă asupra tinerilor? Hai să vedem în comparație cu Cardi B, să zicem. Dacă e așa, să vedem în ce fel atunci.

Spun despre el că este criminal. Ok… A fost acuzat? Cine sunt victimele? Care este numele lor? E nevoie de mult mai mult de atât ca să ne facă să credem că trebuie eliminat, el sau oricine altcinevaSUNTEM ÎMPOTRIVA CENZURII, PUNCT.

(chiar dacă acest interviu a avut loc în luna August, nici acum nu există acuzații clare cu subiect, predicat, nume și prenume în cazul acuzării celor doi frați. Iar împotriva Cenzurii bănuiesc că sunt toți cei care citesc acum aceste rânduri).

Și mai mult decât orice, susținem ca oamenii să gândească cu propria minte și să ia decizii bazate pe probe concrete, cum fac adulții.”

The End.


Și noi, cei care scriem la Active News, ne dorim ca oamenii să aibă capacitatea de a judeca singuri și de a analiza obiectiv toate probele care le stau la dispoziție înainte de a da vreun verdict, indiferent de situație și de emoția provocată de acea situație.

De aceea vă sugerez să nu uitați de "Prezumția de nevinovăție” când judecațipe cineva, dar mai ales pe cei demonizați de-a lungul timpului în toate "Narațiunile Oficiale”, precum Andrew Tate, Donald Trump, Vladimir  Putin sau chiar pe unii "șterși” complet de pe fața Pământului precum Muamar Gaddafi, Saddam Hussein sau Nicolae Ceaușescu. (mai e unul dar mă tem intrăm în Conspirații de Gradul 0 și nu cred că e toată lumea pregătită).

Cel mai mare "Păcat Comun” al acestor "dictatori” este faptul că NU au vrut să joace cum le cântau "Păpușarii Lumii” și că au pus interesele poporului (bărbații tineri în cazul lui Andrew Tate) peste "Binele Comun” prezentat de Media Globalistă.

Vă spuneam mai sus, în timpul interviului, că voi reveni la Julian Assange și la acuzațiile de Trafic de Persoane care i s-au adus și care nu au putut fi demonstrate nici până în ziua de astăzi. Cu toate astea, el din 2012 până în 2019 a fost "oaspetele” permanent al ambasadei Marii Britanii din Ecuador, apoi extrădat în Anglia unde și în prezent este ținut încă în arest.( https://www.bbc.com/news/uk-47891737).

 

În ciuda nenumăratelor proteste la care care au participat și artiști precum Roger Waters (basistul formației Pink Floyd), Julian Assange se află în continuare în custodia guvernului Marii Britanii, sub acuzația de Neprezentare la o Somație, chiar dacă a fost găsit nevinovat de primele acuzații de trafic de persoane sau hărțuire sexuală. Adică stai închis de 10 ani pentru că nu te-ai prezentat la un proces pentru că tu erai închis în altă țară unde erai sechestrat pe baza unor acuzații nefondate.

https://www.rollingstone.com/music/music-news/roger-waters-sing-with-you-were-here-at-london-julian-assange-rally-879490/

De ce credeți că atunci când "se fabrică dosare” ce au că scop discreditarea unor persoane publice se folosesc acuzații de tipul Hărțuirii  SexualeProxenetismul sau Traficul de Persoane? - Pentru că sunt cele mai sensibile subiecte, capabile să stârnească CEA MAI MARE EMOȚIE în rândul oamenilor.

Poate doar Crima și Pedofilia să fie mai presus de atât ca gravitate și ca reacție emoțională, dar aici vom ajunge foarte repede la Hillary Clinton și iar vom fi numiți "Conspiraționiști”.

De ce credeți că s-au folosit același tip de acuzații și în cazul fraților Tate? Oare nu era MULT mai ușor să le "scape” în timpul perchezițiilor un pachețel măricel cu un praf alb care se vinde foarte scump în cluburile de fițe? - Pentru că dacă făceau asta, Opinia Publică NU ar fi fost așa de oripilată de un traficant sau consumator de droguri cum este față de un Proxenet sau Traficant de Persoane. Plus că e mult mai ușor să legi industria VideoChatului de Proxenetism decât să legi un Sportiv de Performanță de consumul de substanțe interzise.

În cazul lui Julian Assangeacuzațiile de Hărțuire Sexuală și Trafic de Persoane au avut rolul de a-l ține în arest suficient de mult încât să i se "găsească ceva” – Neprezentarea la Tribunal  - contravenție care probabil se rezolva cu o amendă și nicidecum nu justifică privarea de libertate a acesuia din ultimii 10 ani.

În cazul lui Andrew Tate, aceste acuzații au avut rolul de a-i distruge acestuia reputația suficient de mult încât nimeni să nu-și pună niște întrebări despre faptul că în acest moment, autoritățile române încalcă foarte grav Drepturile Omului,neavând nici o dovadă clară cu nume, prenume, subiect și predicat care să justifice din punct de vedere legal menținerea în Arest Preventiv a celor doi frați. Menționez aici faptul că frații Tate au fost arestați pe 29 Decembrie 2022 și că Perioada Legală pe care se poate emite un Mandat de Arestare Preventivă este de MAXIMUM 30 zile, conform legislației României.

Vom vorbi despre acest subiect în partea a 2-a, unde voi analiza apariția în cadrul emisiunii lui Tucker Carlson a avocatei lui Andrew Tate – Tina Glandian. Emisiunea a avut loc cu o săptămâna în urmă, deci subiectul este încă "foarte cald”.

https://www.youtube.com/watch?v=4cqghaIRDVo

Cu asta închei prima parte a acestui articol, pentru că știu că deja v-am obișnuit cu texte "kilometrice” și nu vreau să vă pierd pe parcurs.


Pregătiți-vă răbdarea pentru partea a doua, unde vă voi explica printre altele și cum încearcă presa aservită globaliștilor să discrediteze unii politicieni români precum George Simion sau Diana Șoșoacă cu "ajutorul” situației lui Andrew Tate. Ca și în cazul lui, țin să menționez că eu nu am nici o afinitate față de nici un politician sau partid din România, eu fiind doar un băiat care cântă la chitară. Dar pentru mine Muzica NU ARE CULOARE – nici politică și nici rasială.

Pot fi de acord cu unele idei exprimate de unii politicieni sau "influenceri”, dar nu pot fi de acord cu NEDREPTATEA și cu încercările de discreditare făcute de aceeași oameni și pe aceleași canale media care ne băgau vaccinul pe gât și ne făceau în toate felurile pentru că nu voiam să purtăm botniță sau să stăm în frig ca să piardă Putin războiul. Dacă voi îl considerați pe Andrew Tate un monstru violator, gândiți-va că cei care spun asta sunt tot cei care vă explicau cum pârțurile vacii duc la Incazlirea Globală, sau despre faptele de vitejie a bunicuței care a doborât o dronă rusească cu "borcanu’ cu murături”.

Iar dacă aveți suficient Timp și chef la dispoziție, pe lângă articolul despre Andrew Tate și Jordan Peterson despre care v-am tot vorbit, vă recomand să parcurgeți și trilogia Stăpânul Pionilor pe care o găsiți aici și în care veți găsi suficiente informații legate de tot ce ni se întâmplă acum, în Cel de-al Treilea Război Mondial.

https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Șah-și-Groază-179487

https://www.activenews.ro/opinii/Profeții-despre-Prezent-de-Alexandru-Gavril-179916

https://www.activenews.ro/opinii/Rockerul-Alexandru-Gavril-Dușmanii-Rațiunii.-Cum-am-descoperit-că-Ortodoxia-este-Calea-Dreapta-180167

PS. Mi-am făcut cont de Facebook proaspăt – al treilea Oficial. Sper să fie într-un ceas bun.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090782061895

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • serious_joker 15.03.2023 14:20
    Frate, oare nu mai avem creștini pe care să îi ascultăm? Ce treabă avem cu un musulman care a renunțat la Hristos, la credința ortodoxă pentru că era prea puțin războinică, ducându-se după Mahomed?
  • serious_joker 15.03.2023 17:25
    Și probabil încă un motiv pentru care plecat din Biserică la musulmani este și acela că în credința noastră bărbatul are dreptul la o singură femeie, pe când la musulmani bărbații au voie să aibă propriul lor harem, situație care se potrivește mult mai bine aspirațiilor lor.
  • IC XC NI KA 15.03.2023 19:52
    De la modelul Tate și până la ‘modelul’ Hristos “e-o Cale-atât de lungă, că mii de ani i-au trebuit luminii să ne-ajungă” ..dar poate fi un început.

    Orice poate fi un început ..tot din mila Lui Dumnezeu!

    Doamne, ajută!
  • Arche 16.03.2023 12:15
    De cand ''conservatorii'' promoveaza proxenetii? Andrew Tate e un ''mar frumos'' dar are o mica problema..un vierme inauntru.
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”