Alexandru Gavril: ANDREW TATE vs Jordan Peterson. SISTEM ANTI-SISTEM - CONTROVERSE ÎN MATRIX

De Alexandru Gavril  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt sigur că pentru mulți dintre voi această asociere poate părea precum comparația dintre o vacă și un patent. Până nu demult, și eu făceam parte din această categorie, mai ales că sunt un mare admirator a lui Jordan Peterson.

Vă scriu acum aceste rânduri din „viitor”, după ce am terminat de scris tot ce aveam în minte și am realizat că acest text ce se voia inițial a fi un articol obișnuit s-a transformat într-o adevărată „Poveste de trezit adulții”. Este până acum cel mai complex și documentat material jurnalistic pe care l-am pregatit, și este pentru prima oară când multă vreme pe parcursul redactării  textului, nu am știut cum o să ajung unde îmi doream și cum voi structura informațiile în așa fel încât să vă pot capta atenția suficient așa încât să vă stârnesc mereu interesul că să mă urmăriți până la final. Iar cine se plânge că „e prea mult de citit”, probabil că nu a mai citit o carte de mult și ar trebui să își amintească cum e senzația.
 
Veți găși în acest text informații foarte interesante și valoroase despre subiecte care nu au nici o legătură cu titlul, dar pe care nu le veți găși nicăieri structurate în așa fel încât ele să lege o poveste care o să va zguduie Disonanța Cognitivă multora dintre voi. Această „lucrare”, pentru a fi înțeleasă cât mai bine, trebuie citită cu răbdare și cu o minte liberă și deschisă, deoarece riscul de a va pierde în detalii este destul de mare, mai ales dacă luăm în calcul faptul că pe măsură ce avansați cu povestea pot apărea diverse prejudecăți.

Consider că acest eseu, dacă este înțeles măcar in linii mari, poate fi un „Red Pill” pentru foarte mulți oameni și poate fi pus oricând lângă filme documentare precum  „Europe – Last Battle”, „Fall of the Cabal” sau „The Century of Self”, doar că în lipsa de buget voi fi nevoit să mă folosesc de imaginația cititorului. Așadar, puneți-va „centurile de siguranță” și pregătiți-va pentru o lectură cum sunt sigur că nu vă așteptați să citiți in nici o publicatie de stiri. Sper să ne vedem „sănătoși” la final. Să continuăm așadar cu textul inițial ...

Pentru cine nu știe, Jordan Peterson (născut pe 12 iunie 1962) este unul din cei mai mari psihologi și psihianaliști ai momentului, autor al unor cărți celebre de dezvoltare personală precum  „12 Rules for Life – An Antidote to Chaos” (12 reguli de viață - Un antidot împotriva Haosului), lansată în 2018 și care a adunat până în prezent peste 5 milioane de copii vândute, sau „Beyond Order – 12 more Rules for Life” (După Ordine – Alte 12 reguli de viață), lansată în 2021 și vândută deja în peste 750.000 exemplare. De asemenea, este un invitat de seama al multor emisiuni TV și conferințe unde se dezbat diverse teme sociale actuale, cum ar fi infiltrarea neomarxismului în mediul universitar, egalitatea de gen, încălzirea climatică și multe alte capitole din agenda leftistă.

Este profesor emerit în cadrul Universității din Toronto, iar intre 1993 – 1998 a fost profesor asistent de psihologie în cadrul prestigioasei universități de la Harvard. A publicat alături de asistenții și studenții săi peste o sută de lucrări științifice pe diverse teme, cum ar fi alcolismul, comportamentul antisocial, emoțiile, depresia, creativitatea, competența sau tipurile de personalitate. Canalul sau de Youtube are în prezent  6,25 milioane de abonați, iar podcastul său cu peste 320 episoade a depășit 55 milioane de descărcări și ocupă locul I pe iTunes pe segmentul Educație. Pe contul său de Instagram are 5,7 milioane de urmăritori, pe Twitter 3,7 milioane, iar pe Facebook adună aproape 2 milioane de fani. 
 
Una dintre cele mai ample lucrări ale sale se intitulează „The Psychological Significance of the Bible Stories – Genesis” (semnificația din punct de vedere psihologic a pildelor din Biblie – Geneza) și reprezintă o analiză foarte complexă, într-o serie de 15 episoade, ale unor pilde din Primul Testament, precum „Cain și Abel”, „Sodoma și Gomora” sau „Noe și Potopul”. Fiecare episod are în jur de 2h30 și oferă probabil una din cele mai complexe, logice și pertinente interpretări ale Bibliei făcute vreodată de o persoană din afară domeniului teologic.
 

Susținător declarat al Creștinismului și opozant al Marii Resetari și al Globalizării, Jordan Peterson este una dintre cele mai importante voci a celor care nu acceptă că model îndoctrinarea și principiile marxiste. Aș putea spune foarte lejer că este a două persoană din lume după Donald Trump în topul celor mai defăimate și atacate personaje publice de către toată media leftista (canale de știri, vedete Holywood, influențeri sau cadre universitare). Pentru locul III cred că se duce o lupta strânsă între Vladimir Putin și controversatul personaj stabilit pe meleagurile noastre, Andrew  Tate, pe care o să vi-l prezint pe larg un pic mai încolo în continuarea articolului. Dar înainte de asta, hai să vă fac un mic rezumat al regulilor și a disciplinei interioare pe care o promovează Peterson in cărțile sale:

1. Reglează-ți postura (spatele drept, umerii în spate și pieptul înainte) și vei fi tratat cu mai mult respect de către societate.

2. Ai grijă de tine la fel cum ai avea grijă de cei din jurul tău.

3. Înconjoară-te de oameni care își doresc că tu să ai succes.

4. Compara-te cu cel care ai fost ieri, nu cu persoana inutilă de astăzi.

5. Nu-ți lăsa copiii să facă nimic din ceea ce ție nu-ți place.

6. Înainte de a da vină pe ceilalți, întreabă-te dacă ai făcut tot ce ți-a stat în putință că să îți pui tu casa in ordine.

7. Fă lucruri care au însemnătate pentru ține, nu ce îți spun ceilalți că așteaptă de la tine.

8. Acțiunile tale trebuie să fie aliniate cu Adevărul tău personal. NU mai minți.

9. Ascultă-i pe ceilalți cu atenție. Vei putea învață ceva și le vei câștigă încrederea. Dacă nu știi despre un subiect, mai bine taci.

10. Fii foarte clar și explicit in discursul tău, pentru că dacă ai o problemă și o comunici clar, îți va fi mult mai ușor să o rezolvi.

11. Nu deranja copiii in timp ce acestia merg cu skateboardul. (această regulă nu are înțelesul literar, ci se referă la ideea de a lăsa in pace copiii, în sensul de a nu promova în rândul acestora acele odioase operații de schimbare de sex.) 

12. Dacă întalnesti o pisică pe stradă, oprește-te ca să o mângâi. Adică Viața e grea, oprește-te din când în când și mai gustă din bucuriile pe care ți le oferă.

Dintre cele mai controversate subiecte abordate de Jordan Peterson în conferințele și podcasturile sale aș putea enumeră câteva precum:
 
 • Inexistenta privilegiului rasei albe și combaterea demonizării bărbatului alb de către ideologia woke;
 •  Demontarea mitului Eternei Căutări a Fericirii. Această idee a fost mai întâi inoculată populației din SUA de către nepotul lui Sigmund Freud – Edward Bernays și este piatra de temelie pe care s-a construit Societatea Consumeristă din zilele noastre.
 • Distribuția Coeficientului de Inteligență între bărbați și femei, teorie la care m-am gândit și eu pe vremea când nu aveam internet și pe care am să o explic pe larg într-un articol separat. 
 •  Adopția și creșterea copiilor de către părinți homosexuali sau lesbiene nu este deloc o idee bună.
 •  Mișcarea #MeToo care a luat amploare în ultimii ani și care este folosită în special pentru discreditarea și șantajarea unor personaje publice a căror opinie  deranjează
 •  Existența lui Dumnezeu

V-am făcut această lungă introducere și descriere a lui Jordan Peterson în primul rând pentru a vă stârni interesul să îl căutați, să-l citiți și să îl ascultați, dar și pentru a scoate în evidență o parte din valorile promovate de acesta și cum ele se regăsesc și în mesajul lui Andrew Tate. Dar înainte de asta am să vă zic cum am ajuns eu să fiu interesat de ce spune acest personaj demonizat în toată presă leftista.
 
Pe 6 Decembrie 2022 (cu puțin timp înainte de arestarea fraților Tate în România), în cea mai toxică și manipulatoare publicație leftista finanțată de George Soros – VICE - a apărut un articol intitulat "De ce tinerii români sunt atrași de vrăjelile unora că Andrew Tate și Jordan Peterson”. Neavând suficiente informații despre Tate la acea vreme, în afară de faptul că știam că e un influencer foarte controversat, am sărit ca ars când am văzut această asociere, ba chiar am și comentat la vremea aceea pe pagina de Instagram a celor de la Vice, unde mi-am exprimat indignarea, ca ulterior să fiu blocat. Primul instinct pe care l-am avut citind articolul a fost să cred că Andrew Tate este Opoziție Controlată (am scris despre asta AICI). Acesta este un termen FOARTE IMPORTANT pe care trebuie să îl înțeleagă oricine are pretenția că se consideră un „om trezit”. Pe scurt, Opoziția Controlată este o tehnică ce a luat naștere în birourile KGB-ului la sfârșitul anilor 70 și care a fost apoi preluată de serviciile secrete din toată lumea. Există mai multe feluri de a o aplica și eu am să va expun câteva:

1. Când se ia Mesajul Adevărat și se pune „în gura” unui personaj care a fost discreditat în prealabil, astfel încât oamenii de bună credință să nu se asocieze cu acel personaj, iar mesajul să fie dus în derizoriu (cum am crezut că e în cazul Tate).

2. Când Mesajul Adevărat este prezentat la pachet cu o mulțime de inepții și neadevăruri, iar în acest fel cititorul asociază Adevărul cu Minciuna și le pune pe toate în aceeași oală, respingând cu tărie Mesajul Adevărat.
 
3. Când o Sursă cu credibilitate publică mare (BBC, History Channel sau Discovery, de exemplu) prezintă un Neadevăr pe care îl inserează la pachet cu multe idei Adevărate incontestabile, iar publicul de rând este pus în situația de a trece cu vederea Minciuna, fără a suspecta vreo „manevră”. Chiar recent am văzut o astfel de situație, când am urmărit un reportaj cu așa numitul ShadGuru, care prezenta unele idei cu care ar fi de acord orice om cu logică și bun simt, dar a inserat inepția că „unul din motivele care împiedică progresul omenirii este raportarea noastră la existența Raiului și a Iadului și că de fapt tot ce contează este ce facem în viață asta”. Această idee, împreună cu ideea ca Binele si Răul sunt noțiuni relativc, stau la baza Societății Consumeriste și a conceptului YOLO – You Only Live Once (nu ai decât o viață), care sunt atât de împamantenite în societatea vestică, mai ales în rândul tinerilor. Fix această mentalitate a generat Frica de Moarte obsesivă a unei mari părți din populația care a fost ușor manipulată să accepte "Zeama Magică” și să genereze o isterie mondială.  Dar ăsta este un alt subiect pe care o să îl tratez mai pe larg cu altă ocazie.

Imediat după reținerea celor doi, au început să apară tot felul de articole în presa mainstream aservită globaliștilor, care mai de care mai  jignitoare și menite să le distrugă imaginea. Mi s-a părut ciudat însă că și din tabăra „conservatoare” au ieșit foarte mulți să arunce cu noroi și nimeni nu a schițat vreun interes în a prezenta și o altă variantă. Văzând toate astea, mi-am luat pe mine "Mantia de Cavaler al Dreptății și Apărător al celor slabi” (nu că Frații Tate ar fi slabi, ci pentru că toată lumea e împotriva lor) și am început să scormonesc internetul că să înțeleg ce se întâmplă. Am plecat de la aceeași idee pe care am folosit-o și când am analizat operațiunea forțelor Federației Ruse din Ucraina, și anume unul din principiile de baza ale lui Sun Tzu din "Arta Războiului”, care spune că "Dușmanul dușmanului meu este prietenul meu”. La fel cum Vladimir Putin este unul dintre puținii lideri mondiali care se opune Globalizării, ideologiei LGBT sau aberațiilor despre încălzirea globală, când am văzut că Andrew Tate este un opozant clar al măștilor, vaccinurilor și al medicamentelor anti-depresie, am realizat că deja avem un numitor comun destul de consistent.

Am văzut apoi că o mare parte din postările sale au un mesaj clar împotriva îndoctrinării tinerilor și copiilor cu toate mizeriile și falsele valori promovate de curcubeele și panseluțele leftiste, lucru ce i-a adus cenzură maximă pe toate platformele sociale, la fel cum am pățit și eu în ultimii doi ani când mi-au fost efectiv ȘTERSE (nu doar banate pentru 30 zile) conturile oficiale de pe toate platformele (Facebook, Twitter, Reddit, Instagram). Știind că în cazul persoanelor publice această cenzură extremă este folosită doar pentru cei care "Deranjează” foarte tare, nasul meu de "conspiraționist” cu 20 de ani vechime a mirosit că sigur "ceva e putred în Danemarca”.

Primul lucru care m-a contrariat au fost acuzațiile de proxenetism, susținute de toate publicațiile și de influenkerii care până acum au făcut propganda la înțepare, măști și bunicuțele care doboară avionu’ lu’ Vlăduț cu borcanu’ de murături. Atunci mi-am dat seama că cei care se ocupă de această campanie de denigrare se folosesc de faptul că Andrew Tate deținea un studio de video-chat și că foarte multă lume face o confuzie imensă între Video-chat și Prostituție, iar acesta confuzie uriașă poate fi foarte ușor exploatată pentru a-i crea acestuia o imagine de proxenet care terorizează femeile.
 
Ce ar fi bine să șțiți, măcar așa pentru cultura voastră generală, e că sunt niște Diferențe Uriașe între cele două "industrii” pe care ar trebui să le știe toată lumea, mai ales cei care vor să înțeleagă miza acestei povești și nu vor să "cadă după fenta”. (...)

Marea majoritate a bărbaților care apelează la astfel de servicii sunt oamenii cu venit mediu din așa zisa "lume civilizată”: Europa de Vest, SUA și Canada. Cei mai mulți lucrează în sectorul privat și câștigă destul de bine (corporatișți, IT-iști, medici, în general domenii unde e nevoie să fii un pic "tocilar” și să înveți mult). Mulți dintre ei sunt persoane care în viața de zi cu zi se comportă fix după tiparul Societății Consumeriste, adică: trezit dimineață – trafic – muncă – trafic – casă – somn - repeat, dar care în realitate sunt toți niște indivizi a căror dezvoltare psihică și maturizare au fost puternic influențate de o experiență traumatizantă cauzată de o Femeie - fie ea mamă, iubita, soție, soră, colegă, profesoară etc. Aceaste traume nevorbite și nerezolvate la timpul lor, dau naștere la alienare socială și comportament antisocial și creează mari dificultăți în abordarea relațiilor de cuplu, precum exprimarea dorințelor și nevoilor sexuale.

Bineînțeles că o altă cauza ce contribuie puternic la declinul psihic și moral al întregii societăți, nu doar a clienților de videochat, este hyper-sexualizarea prezentă obsesiv în media mainstream: de la desenele animate pentru copii de pe Disney, care sunt pline de mesaje sexuale subliminale, urmând cu muzica comercială, unde tema principală este "Iubirea” - transformată și pângărită rapid în "SEX”, apoi emisiunile așa zis "de divertisment”, pline de "țâțe și buci” mai ceva ca videoclipurile muzicale, până la articolele expuse în publicații "pentru tineri”, tip Vice, a căror idei și mesaje sunt apoi preluate și distribuite de influencerii ”cool” de pe platformele de Social Media. Dacă va uitați atent, veți observă că aproape tot ce "SE VINDE”, "E COOL” și "ÎN TREND” în media mainstream are conotație sexuală. Mișcarea LGBT a mers mai departe și încearcă să împartă întreaga omenire după criterii și reguli inventate de ei, dar care au legătură tot cu SEXUL. Din păcate însă, acest subiect este unul foarte amplu și nu vreau să vă pierd în detaliile altei poveșți. Și așa acest articol va fi unul foarte lung. Ce vreau în acest moment este să vă uitați FOARTE ATENT și să analizați un aspect EXTREM DE IMPORTANT:

Toată industria mainstream media care vinde "SEX pe pâine” pe toate canalele (presă, TV, Radio, Holywood etc.), este de fapt aceeași industrie care a promovat  narațiunea covid, masca, vaccinul, încălzirea clismatica, slava Ukraina. Iar când pe această lista au apărut FOARTE REPEDE discreditarea, cenzura și ura generală îndreptată împotriva lui Andrew Tate, am început să întrevăd posibilitatea că acest personaj să fie mult mai important decât am fost lăsați să credem inițial. (...)

Revenind la industria de video-chat, procentul oferit de studio-uri este variabil și crește în funcție de numărul de ore lucrate pe o perioada de două săptămâni. De exemplu, pentru 20 de ore, procentul este de 45% (din suma rămasă după comisionul Site-ului) și poate ajunge la 60% dacă modelul respectiv are lucrate peste 80 de ore în acea perioadă. Astfel, să luăm că exemplu un "cadou” de 5000 credite pe care îl primește un model care câștigă peste 3000 euro/perioadă și care lucrează la un studio peste 40 ore în două săptămâni: Site-ul ia jumate, iar din ce rămâne, mai ia și studioul jumate, deci din acel "cadou” fata primește 1250 credite. După cum observați, banul gros merge la cei care dețin site-urile respective (despre care nu am momentan nici o informație). Dar chiar și așa, suma pe care o pot câștigă fetele este suficient de mare dacă ne raportăm la câștigul mediu nu doar din România, ci chiar din întreagă lume. Un model de videochat câștigă lejer 2000 euro pe lună, iar dacă își da interesul și o mai ajută și fizicul sau creierașul, poate depăși 4000 euro lunar, bani care, cu excepția unor vacanțe exotice, sunt cheltuiți în România. Este evident că o parte din bani sunt cheltuiți pe mașini, accesorii electronice, parfumuri sau haine făcute în alte țări, însă foarte multe fete care câștigă bani din Video-chat îi folosesc pentru a-și plăti studiile, pentru a-și ajuta familia, a-și cumpăra o locuință sau pur simplu pentru a-și ridica nivelul de trăi.

V-am făcut toată această explicație că să înțelegeți cum funcționează partea financiară a "industriei” de Video-Chat. (...)
 
Dacă despre Jordan Peterson și realizările sale am vorbit chiar la începutul acestui articol ce pare interminabil (și vreau să vă asigur că tot ce v-am relatat până acum sunt elemente foarte importante din puzzle-ul general, care se vor îmbina perfect într-o imagine de ansamblu ce combină armonios simplitatea și complexitatea), pe Andrew Tate nu l-am adus în discuție decât foarte sumar. Nu puteam face asta însă până când nu vă prezentam suficient de clar cum funcționează domeniul lui de activitate și care sunt deosebirile CLARE între un proxenet și un patron de studio de video-chat.
 
Din păcate, la noi în țară există foarte mulți oameni care fac această confuzie și din această cauza este foarte ușor ca majoritatea să muște momeala din media și să considere că Andrew Tate este tiparul clasic de infractor, cocalar, interlop, etc. Asta se întâmplă pentru că mai toți oamenii normali au cam aceleași prejudecăți când vine vorba de categoriile mai sus menționate, lucru foarte firesc de altfel, dacă avem în vedere ce tip de caracter au oamenii care se ocupă cu astfel de activități.
 
Astfel, neștiind cât de mare este diferența dintre un proxenet și un patron de video-chat și că lumea lor diferă în totalitate, singurul element comun fiind poate doar unele probleme de moralitate sau religie, dar care sunt infinit  mai mici la Video-chat decât în cazul Prostituției, oamenii îl vor pune automat pe Andrew Tate în aceeași oală cu o categorie de oameni care, alături de politicieni, sunt pe bună dreptate cele mai hulite tipologii de către "omul de rând”. Din acest motiv, îi vor atribui lui Tate aceleași trăsături negative prezente în caracterul josnic al celor care fac parte din categoriile mai sus menționate: lipsa de scrupule, de principii și valori morale sau alte atribute care corespund profilului unui proxenet.
 
Andrew Tate a fost deja portretizat în presă ca fiind un personaj de cea mai joasă speță, la care adăugăm viață să luxoasă similară cu cea a șefilor Mafiei sau cu cea a regilor traficului de droguri din serialele de pe Netflix. Este foarte ușor să trezești ură, dispreț și antipatie în rândul tuturor celor care nu își vor permite niciodată nici măcar 1% din luxul pe care și-l permite Andrew Tate (iar asta înseamnă undeva peste 90% din populația României), iar oamenii îl vor percepe drept un cocalar misogin, o "Scursură” venită la noi în țară să exploateze sexual tinerele noastre românce, pe a căror spate el și-a clădit un imperiu afișat cu multă aroganță. Dacă adăugăm la tot acest tablou și acuzațiile OFICIALE de proxenetism, este deja tot ce avem nevoie pentru a-i putea crea lui Andrew Tate în viziunea colectivă, profilul unui INFRACTOR sau chiar a unui CRIMINAL PERICULOS pe care oricine îl dorește după gratii. Odată creată această FALSĂ imagine de proxenet mafiot, este aproape imposibil că cineva să mai acorde chiar și o mică doză de credibilitate acestuia. Norocul nostru e că "Imposibilul” este "Specialitatea casei”, iar dacă aveți răbdare și analizați cu o minte limpede și-o gândire liberă și lipsită de prejudecăți tot ce v-am explicat până acum, s-ar putea că la sfârșitul acestui articol, după ce veți pune toate piesele pe tablă, să aveți o surpriză cel puțîn interesantă. Ca să aibă efectul scontat, acest articol nu poate fi înțeles dacă e parcurs superficial sau pe "repede” înainte.
 
În cazul în care aș fi primit (ipotetic vorbind), rolul de "avocat social” cu misiunea de a "spala” și reabilita imaginea lui Andrew Tate, aș pleca fix de la acuzațiile OFICIALE de proxenetism. Acest tip de acuzații, Indiferent dacă au sau nu temei real, vor putea fi demonstrate LEGAL doar în urma finalizării unui Proces Legal de foarte lungă durata. Scopul acestor acuzații nu este să îl bage în închisoare pe inculpat, ci să ofere "Narațiunii Oficiale” fix ingredientul necesar de care avea nevoie pentru a valida profilul de OM FOARTE RĂU creat lui Andrew Tate în toată mass-media. Partea proastă e că Marea majoritate a oamenilor nu are un concept foarte bine definit despre ce înseamnă Prezumția de nevinovăție, iar dintre cei care înțeleg acest concept, foarte puțini îl vor aplica în acest context. Mulți vor refuza din start orice argument sau dovadă prezentată în favoarea lui Tate, deoarece în mintea lor ei au acordat deja verdictul în acest caz, "clientul meu” fiind găsit vinovat de toate Relele Pământului, cu toate proprietățile confiscate, închis pe viață și chiar ȘTERS DIN ISTORIE, dacă se poate.

Dar dacă va numărați printre cei care înțelegeți ce înseamnă Prezumția de Nevinovăție și aveți capacitatea să o folosiți în acest caz, probabil sunteți o persoană capabilă să-nțeleagă cum se fac "manevrele” politice, "jocurile de culise” sau inscenarile făcute pentru a discredita o persoană publică care deranjează. În cazul nostru, pe lângă distrugerea imaginii publice, aceste acuzații au de fapt rolul de a-i ține pe frații Tate 30 de zile x 2 (până acum) în arest preventiv și departe de "centrul de comandă”, pentru a da autorităților timp să construiască un alt caz împotriva lor, dar de data asta cu o acuzație de tipul unei "Evaziuni Fiscale” sau alte nereguli financiare, ce ar putea fi demonstrate mult mai ușor (și poate chiar adevărate) în cazul unui om care îți spune că "pentru a fi liber și a ieși din Matrixul societății, primul pas este să ai cât mai puține proprietăți trecute pe numele tău”. Un sâmbure de adevăr tot trebuie să fie aici, nu de alta dar fix același lucru mi l-a spus și mie tatăl meu când mi-am făcut buletinul la 14 ani. Tot de la el știu și că Evaziunea Fiscală este de fapt o metodă prin care unii băieți deștepți (care știu cum funcționează partea Economică și partea Juridică și care sunt conștienți că toate Taxele și Impozitele pe care Statul le impune cetățenilor țării nu sunt decât niște mecanisme prin care politicienii și cei aflăți la conducerea țării fură practic în fiecare luna un procent din ce în ce mai mare din câștigul poporului) nu fac altceva decât să încerce să "fenteze sistemul” și să se lase furați cât mai puțin. Contrar opiniilor majorității, "Evazionistul” nu este deloc un personaj negativ, ci ar putea fi comparat în unele cazuri cu un "haiduc economic” al zilelor noastre. Evazionistul este Dușmanul Statului, dar și al sclavilor obedienți care respectă cu sfințenie toate regulile impuse de Sistem în Societate - de la măști și vaccinuri, până la plata la zi a tuturor taxelor și impozitelor. Sunt fix  cei care atunci când se afla în situația de a fi pietoni ce așteaptă să traverseze o stradă cu sens unic pe la  o trecere de pietoni cu semafor, dacă acesta arată culoarea roșie și NU TRECE NICI O MAȘINĂ, ei stau cuminți și așteaptă să se facă culoarea verde pentru a putea trece.

Sunt nevoit în acest moment să va anunț că voi deschide o paranteză destul de lungă, deoarece o scurtă și banală analiză asupra aceastor "Idioți Utili” ne va oferi o piesă foarte importantă din puzzle-ul final. O să încep prin a va prezența rezultatele unui experiment celebru început în anul 1961 la Universitatea Yale, când psihologul Stanley Milgram a efectuat un experiment social care îi poartă numele până în ziua de azi. Folosind un ziar local, acesta a dat un anunț și a adunat un grup de 40 de bărbați cu vârste cuprinse între 20-50 ani, dispuși să participe la experiment pentru suma de 4.50$. Aceștia au fost selectați în așa fel încât să existe diversitate dpdv. al educației, al ocupației și al statutului social.

Experimentul are că scop observarea nivelului de obediență al subiecților când vine vorba de a executa un ordin  primit din partea unei figuri cu autoritate, în cazul nostru, un Medic (va sună familiar?), chiar dacă acel ordin ar însemna să pună altă persoană într-un pericol de moarte. Mai exact, Subiectul era pus într-o camera cu "medicul”, iar pe masă era un dispozitiv de unde se regla puterea unor șocuri electrice. În altă camera era un "elev” (tot din echipa cercetătorilor) care vorbea la un microfon ce se auzea în camera Subiectului. Acesta avea o lista cu întrebări pe care le punea "elevului”. În cazul unui răspuns greșit (intenționat, bineînțeles), Subiectul trebuia să-i administreze "elevului” un șoc electric, că apoi să audă în difuzor "efectele” șocului respectiv. Tensiunea șocurilor pleca de la 15Volți și creștea din 15 în 15 cu fiecare răspuns "greșit”, până se ajungea la 450Volți.

Deja după 300Volți, "elevul” începea să țipe și să implore să se oprească, însă "medicul” îi spunea că nu este altă varianta și că "Experimentul trebuie să continue”. Ba chiar la ultimele 3 întrebări, când "elevul” teoretic nu mai era în stare să răspundă la întrebări, "medicul” îi spunea Subiectului că "Liniștea va fi tratată că un răspuns greșit” și că trebuie să continue experimentul, chiar dacă pentru ultimele 3 valori de pe dispozitiv era scris "XXX”. Deși mulți Subiecți ajungeau să plângă și să se roage să fie lăsăți să plece, rezultatele acesui experiment au fost uluitoare: din cei 40 de Subiecți, 26 au mers până la capăt, iar 14 s-au oprit până să administreze "doză mortală” - asta înseamnă că la indicațiile unei Figuri Autoritare (în cazul nostru "Medicul”), un procent de 65% dintre Subiecți au un nivel de Obediență suficient de mare încât acesta să omoare un Om, dacă așa a primit "ordin de sus”.
Va las un link aici, în caz că vreți să aflăți mai multe despre Experimentul Milgam:
 
 
Și acum gândiți-va un pic la „Obedienții” noștri, care încă ascultă orbește tot ce se comunica pe canalele oficiale de către Autorități. Până și cuvântul – Autorități – sugerează clar cui trebuie să se supună.

Câteva idei foarte des întâlnite la această tipologie de oameni sunt următoarele: "Să moară și capra vecinului”, "Toți oamenii sunt egali” sau dacă o persoană are o situație financiară bună atunci "Sigur a furat”, etc. Ultimele două idei se regăsesc în principiile oricărui tânăr Comunist și au stat la baza propagandei folosite de bolșevici pentru a manipula Clasa Muncitoare din Rusia și a o întoarce împotriva țarului și a nobilimii capitaliste, fapt ce a dus la cea mai odioasă Lovitură de Stat din toată istoria. Deznodământul a fost unul dezastruos pentru umanitate, deoarece în urma "Revoluției” s-a instalat la conducerea Rusiei un regim comunist ce avea să se dovedească a fi cel mai SÂNGEROS și CRIMINAL SISTEM din câte au existat vreodată.

Vorbim desigur despre perioada în care Rusia devine Uniunea Sovietică și este condusă de Lenin, urmat apoi de discipolul său – Stalin. Știm cu toții zicala "Dacă profesorul este bun, atunci elevul cu siguranță îl va depăși”, iar Stalin a reușit brio, atingând "performanța” de a rămâne în istorie ca Liderul unui stat care a comis cele mai multe CRIME împotriva propriului popor, numărul victimelor din perioada regimului său în rândul  populației ruse depășind numărul victimelor din al doilea război mondial al celorlalte țări adunate la un loc, fără să punem la socoteală moartea a peste șase milioane de ukrainieni în timpul foametei din anii 1932-1933. Asta dacă ne luăm după datele oficiale și eliminăm China din ecuație, deoarece mie îmi este un pic neclar în ce condiții au murit aproximativ 20 milioane de chinezi in al doilea razboi mondial.

File:World War II Casualties.svg - Wikimedia Commons

Să nu uităm că în acea perioada China era guvernată tot de un Regim Comunist, unde piesa principala era nimeni altul decât Mao Zhedong. "Cine a omorât mai mulți oameni?” este încă un subiect de dezbatere foarte controversat pentru mulți istorici, unii plasându-l pe Mao în fața lui Stalin în "clasamentul celor mai sangerosi criminali din istorie.” Am făcut această "mică” paranteză că să va scot în evidență două detalii foarte importante: unul ar fi ca să vedeți cum în Narațiunea Oficială, victimele înregistrate în rândul populației Chinei și Uniunii Sovietice sunt puse pe seama războiului, când de fapt ele sunt crimele făcute de către membrii Partidului Comunist împotriva propriului popor. Bineînțeles că în manualele de Istorie nu se scrie despre așa ceva, producțiile cinematografice occidentale a căror subiect este cel de-al doilea război mondial sunt făcute în așa fel încât să prezinte doar o singură perspectiva (pe cea a câștigătorului, evident), iar filmele documentare care se difuzează pe posturile TV Oficiale de tipul History sau Discovery se concentrează doar pe ororile comise de nazișți. După o analiză mai amănunțită a faptelor și calculând doar folosind datele oficiale, veți ajunge la concluzia că aceștia au fost "pistol cu apă” față de comuniștii aflați la conducere în acea perioada.

Al doilea motiv pentru care am făcut această incursiune istorică este ca să vă atrag atenția că în zilele noastre lumea este condusă tot de Comunișți, singură diferența fiind că aceștia nu se mai află la conducerea Rusiei. Dacă sunteți interesați să înțelegeți cum au reușit Comuniștii să ajungă la putere în SUA, Canada, Australia și Nouă Zeelandă și în Consiliul Europei, vă recomand cu cea mai mare căldură să vizionați această conferință a lui Yuri Bezmenov, fost agent KGB care dezertează în Canada în anii 80’ și care explică FOARTE CLAR toate procesele prin care comuniștii vor ajunge să conducă lumea vestică începând cu Statele Unite. Dacă aș face un top al personalităților pe care le admir foarte mult, Yuri Bezmenov se bate în aceeași liga cu Jordan Peterson:
 
 
Al treilea motiv pentru care v-am explicat Experimentul Milgram și scurta lecție de istorie este pentru a vă da posibilitatea să analizați faptele și modul de gândire ale acestui dușman comun – Comunistul ajuns la putere.
Dacă în ultimii doi ani n-ai purtat mască singur în mașină, bănuiesc că ți-ai dat seama că Globalismul înseamnă de fapt Comunism pur, iar acesta este vândut maselor că Liberalism sau Democrație. Iar când comuniștii ajung să fie considerați o "Autoritate Morală”, ați văzut de ce fapte sunt capabili cei care "doar ascultă ordinele orbește”. Iar că să închid paranteză și să ne putem întoarce liniștiți la povestea noastră de bază, pot să spun, după analiza acestor fapte, că un Comunist ajuns într-o funcție cu putere de decizie este cu mult mai rău și mai periculos decât un Evazionist și un Proxenet la un loc.
 
Nu are nimeni pretenția să va schimbați principiile peste noapte și să puneți "Evaziunea Fiscală” la nivel de "fapte de eroism”, însă ați putea face diferența destul de ușor între tiparul de caracter al unui  Evazionist, cel al unui  Proxenet și cel al unui Lider Comunist. Sper că în acest moment să înțelegeți cât mai mulți cu ce anume ne luptăm și să puteți acorda "Prezumția de Nevinovăție” unui om care, deși s-ar putea bucura în liniște de viață pe care o are, alege să atace public Comunismul și să expună planul "elitelor”. Mi-aș dori că cei care ați reușit să aveți răbdare până aici să încercați să renunțați la prejudecăți și la asocierea lui Andrew Tate cu imaginea unui proxenet, că să puteți vedea de fapt "cine este Andrew Tate” și "ce vrea el”, nu ce zice presă globalistă că este Andrew Tate.

Pentru asta v-am pregătit mai multe link-uri în care veți vedea diferite valori pe care Andrew Tate le promovează și de ce unul dintre cei mai căutați oameni de pe Google în ultimii ani este considerat atât de periculos încât a fost vânat, cenzurat și șters de peste tot. Fiind la rândul meu unul dintre cei mai cenzurați oameni din România, măcar din acest motiv am zis că merită să fac o investigație că să văd ce are de spus acest personaj atât de controversat.
 
 
Înainte de mă însoți în "muncă mea de detectiv” și a da click pe  linkurile următoare, dacă tot ați avut răbdare și ați citit până aici, va rog să aveți încredere în mine și să facem un experiment împreună. Încercați să parcurgeți întâi explicațiile mele care preced fiecare video în parte și vedeți întâi dacă sunteți de acord cu ce am scris eu și cum vă poziționați în raport cu fiecare subiect prezentat, că să putem elimina cât mai multe din prejudecățile care v-ar putea influență părerea. Abia după aceea, puteți reveni la fiecare video în parte (asta dacă nu vor fi dispărute deja în momentul în care voi citiți aceste rânduri pentru că deja două din link-urile pe care le pregătisem inițial au dispărut). Iar dacă vreți să faceți și "exerciții suplimentare”, comparați aceste idei cu cele ale lui Jordan Peterson expuse la începutul acestui articol.
 
1. Voi începe cu un video în care Tate atacă direct guvernele Comuniste ale lumii, asta că să înțelegeți de ce am aplicat cu el strategia lui Sun Tzu cu "Dușmanul dușmanului meu este prietenul meu”. În al doilea video o să vedeți părerea lui Tate despre cei care poartă masca, părere pe care probabil o împărtășesc toți cei care citesc aceste rânduri, și anume că "Botnițarii sunt ori extrem de idioți, ori extrem de lași și fricoși”.
 
 

 
 2. Să vedem întâi ce "pune pe masă” acest individ și care este trecutul sau. Am aflat că provine dintr-o familie mixtă dintre o mamă englezoaică albă și un tată american de culoare. Acesta, fost maestru internațional la șah, l-a învățat pe fiul său să joace încă de la 5 ani, fapt care ajută foarte mult un copil la dezvoltarea inteligenței prin înțelegerea timpurie a strategiei acestui joc.
 
 
Doar că Tate a folosit acest avantaj într-un sport mult mai periculos, și anume Kick Boxingul Profesionist, unde din 85 de meciuri jucate a câștigat 76, iar 23 din ele au fost prin K.O. A ajuns campion prima oară la 23 de ani, dar mai bine vă las aici să vedeți câteva din meciurile sale care s-au terminat în primele runde:

 
3. O să vă pun acum să vedeți una din cele mai bune explicații pe care le-am auzit vreodată când vine vorba despre "Existența lui Dumnezeu”. Tate folosește o teorie a lui Newton care stă la baza Fizicii, și anume Principiul Acțiunii și Reacțiunii care spune așa: Când un corp actionează asupra altui corp cu o forță (numită Fortă de Acțiune), cel de-al doilea corp actionează și el asupra primului cu o forță (numită Fortă de Reacțiune) de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar.  În clipă în care realizăm faptul că lumea noastră se confruntă în acest moment cu un atac demonic -  Acțiune cu sens negativ, atunci trebuie să existe o Forță de Reacțiune  de aceeași mărime și direcție, dar de sens contrar - Dumnezeu: https://www.youtube.com/shorts/vpvXYd51rJI
 
 
4. Dacă tot vă spuneam despre șah, aveți aici ocazia să îl vedeți pe Andrew Tate invitat într-una din emisiunile cunoscutului Piers Morgan, cu care joacă o partida de șah pe care îl învinge în mai puțin de 5 minute. Un fel de K.O. în prima rundă, dar la șah:

 
 
5. Asocierea lui Andrew Tate cu Jordan Peterson nu este întâmplătoare și nu o fac doar eu sau Vice (evident că în scopuri total diferite). După cum vedeți, și-au dat seama și alții că cei doi au același mesaj și au compilat două videoclipuri unde cei doi vorbesc despre aceleași subiecte - bărbații slabi:
 
 
 
 
 
6. Un alt subiect abordat de cei doi este așa numită "Masculinitate Toxică”, o aberație pe care n-a putut-o explică nimeni, dar care este folosită de toată șleahta de propagandiști legebetisti că să îi poată demoniza pe cei că noi care mai bine murim decât să ne machiem, vrem să arătăm bine și să facem sport pentru a fi zilnic în formă, atât fizic cât și mental, nu suntem misogini și nu vrem răul nimănui. Dimpotrivă, dacă se întâmplă ceva nasol, lumea are nevoie de BĂRBAȚI puternici, nu de panseluțe smiorcaite care să își exprime smiorkaiala pe internet.
 
 
 7. Una dintre temele pe care mi-a plăcut și mie să le dezbat mereu a fost fenomenul cunoscut acum drept "Bullying”, fenomen care este în prezent foarte greșit abordat de către societatea noastră, mai ales când vine vorba de copii și tineri. În loc să îi învețe pe cei mai slabi cum să se apere, să riposteze și să nu se lase călcați în picioare, tinerii noștri sunt educați în ideea că mai bine se smiorcăie pe internet sau la tot felul de specialișți care au absolvit facultatea de "Psihologie Veterinară” la seral, decât să practice un sport unde ar învață nu doar cum să lupte, dar și despre disciplină, determinare sau spirit de echipă. În cele două videori Tate explică cum singură strategie care funcționează este aceea de "A da piept cu dușmanul”. Această strategie funcționează nu doar când vine vorba de o bătaie în școală sau într-un club, ci și când "Dușmanii” sunt de fapt "Greutățile și Provocările vieții”.

 
 
8. Un alt sfat pe care îl dă Andrew Tate tinerilor americani și care probabil a supărat pe multă lume este acela de a "Nu se înrola în armată pentru a muri pentru Biden” sau pentru "A apăra libertatea americanilor din Nebraska, mergând în Yemen să bombardeze copii fermieri de 13 ani”. Deși sunt de acord cu faptul că orice bărbat are nevoie de pregătire militară, nu sunt de acord cu ideea de a muri degeaba într-un război în afară granițelor țării tale, pentru niște păpușari sclerozați obsedați de bani și putere. 
 

9. Una dintre părerile lui Tate pe care o împărtășesc 100% este cea referitoare la importanța care s-a dat psihologilor și tratamentelor medicamentoase pe care aceștia le recomandă pentru a trata "Depresia”, această "boală a secolului”, care afectează tot mai mulți oameni, pe care îi transformă într-o vacă de muls pentru mulți așa numiți terapeuți și companiile Big Pharma. Aceștia fac practic o mulțime de bani exploatând Tristețea. Nu zic că "Toți psihologii sunt impostori”, pentru că altfel nu-l mai ridicam în slăvi pe Jordan Peterson, nici că nu există "Stări Depresive”, dar de aici până la a lua pastile pentru că eșți supărat că te-a părăsit iubita e cale lungă.
"Depresia” ca boală NU EXISTĂ, ea fiind tot o creație a mass-mediei pentru a slabi populația, a pompa bani în Sistem și pentru a-i oferi acestuia un teren fertil pentru implementarea Agendei bazate pe Frică și Obediență.
 
 
 
 10. Dacă tot suntem la capitolul Nouă Ordine Mondială, puteți vedea în acest video cum Tate vă spune că una dintre principalele arme cu care elitele supraveghează și controlează populația este Smartphone-ul. Cu ajutorul acestui gadget nelipsit în "Lumea Civilizată”, unde pentru foarte mulți oameni a avea ultimul model de Iphone a devenit o "Necesitate Existențială”, cei care controlează lumea au acces la toate datele voastre, vă pot monitoriza conversațiile, știu mereu "unde sunteți”, "cu cine sunteți” și "ce faceți”, ba mai mult de atât, vă știu și preferințele în materie de orice, pentru a vă putea construi un "Profil psihologic al Cumpărătorului” și a vă prezenta diferite produse care corespund tiparului vostru.
 
 
 
 
 
11. Aici este un alt video care sigur îi deranjează pe păpușari, în care Tate vorbește despre ce puteți face pentru a fenta "Matrix”-ul creat pentru a vă ține blocați și a va fură liniștiți. Dacă despre prima modalitate v-am spus că m-a învățat și pe mine tata când eram mic, și anume să încerc să "Am cât mai puține active și proprietăți trecute pe numele meu”, despre celelalte două am aflat ulterior, când am înțeles cum procedează "Evazioniștii” că să scape de gură hămesită a Sistemului parazit ce se autofinanțează din sutele de Taxe pe care le inventează în fiecare an.
 
 
12. Un alt video pe care l-am apreciat este acesta, unde Andrew Tate explică de ce el NU poate da sfaturi despre cum să „agăți” o femeie, de ce este considerat "Misogin” de o minoritate spălată pe creier de ideologia woke și de faptul că media nu promovează decât mesajul feministelor, ignorând aproape cu desăvârșire miile de femei care și-ar dori un partener de viață capabil să le iubească, să le respecte și să le protejeze.
 
 
13. Că tot veni vorba de partenere de viață, puteți vedea aici cum niște agenți ai presei leftiste au încercat să le contacteze pe unele dintre femeile despre care se știa că au avut legături amoroase cu Andrew Tate, pentru a le oferi suma de 50.000 de dolari în schimbul unor informații ce ar putea să-i afecteze imaginea acestuia pentru a-l transformă într-un abuzator de femei, violator, etc. Doar că, unde există RESPECT, nu există "turnătorie”.

 
 
14. Tot pe acest subiect am găsit și un video în care Andrew Tate își spune părerea despre căsătorie, ba chiar lansează și ipoteza că ar putea fi căsătorit:
 
 
15. Următorul video l-am ales din două motive. Primul ar fi evident conținutul, unde Tate explică de ce RESPECTUL este unul din cei mai importanți factori în viața unui bărbat. Indiferent dacă este vorba despre viața de cuplu, grupul de prieteni sau locul de muncă, un bărbat care nu este respectat se va deteriora psihic, uneori ajungând în pragul nebuniei. Al doilea motiv este că după ce vizionați acest interviu, să observați cum însuși titlul videoclipului, "Andrew Tate explains why Men should NEVER get married” ("Andrew Tate explică de ce bărbații nu ar trebui să se căsătorească NICIODATĂ”), are rolul de a scoate din context o informație cu ajutorul căreia acesta ar putea fi asociat cu un om care promovează abuzul femeilor sau își îndeamnă fanii să nu se căsătorească.
 
 
16. Era imposibil să nu va las și acest clip, în care Tate explică fetelor dispuse să-l asculte ce anume își doresc bărbații de la o femeie cu care vor o relație stabilă și nu doar o aventură de o noapte într-un club. Sunt ferm convins că majoritatea Bărbaților sunt de acord cu ideea că, într-un club, fetele care dansează lasciv și provocator sub ochii plin de bale ai bărbaților din jur, nu sunt privite că o "investiție pe termen lung”, ci ca o "jucărie sexuală” pentru seară respectivă. De ce să mint, și eu aș alege oricând o "ciudată retrasă” în detrimentul uneia  care cerșește atenție dansând pe boxă în club.
 
17. În următorul video veți putea vedea fix chintesența părerii pe care o am și eu în legătură cu toată propaganda legebete. "If you want to chop your d!ck off, go ahead, but LEAVE THE KIDS ALONE” ("Dacă tu vrei să-ți tai puțulica, n-ai decât, dar lasă copiii în pace”) este mesajul lui Tate, care cu o mică reajustare ar putea fi transpus într-o nouă strofă din "Another Brick în the Wall” a formației Pink Floyd. Dacă n-aș fi făcut deja varianta cu "Another Sheep în the Mall”, pe care o puteți acum asculta doar pe Rumble deoarece Youtube a cenzurat-o după câteva zile, jur că făceam cumva.

Am repetat de fiecare dată când am avut ocazia că nu mă interesează cu cine și cum își petrec oamenii viața intimă sau cum vor alții să se mutileze pe viață, atât timp cât aceste comportamente deviante NU sunt impuse ca fiind Normalitate în rândul copiilor și tinerilor. Dar atât timp cât se continuă propaganda, manipularea, dezinformarea și impunerea în toată lumea a unor standarde bolnave, eu nu pot fi de acord cu această ideologie și cu cei care aderă la ea. Voi credeți că părinților spălați pe creier, care sunt de acord cu operații de schimbare de sex pentru copiii lor, sunt înștiințați în prealabil de toate riscurile pe termen lung ale acestor proceduri?
 
18. Aici puteți observa o foarte simplă abordare a modului în care vă canalizați energia de zi cu zi și pe care o recomand și eu la rândul meu tuturor celor care îmi cer din când în când "sfaturi de viață”. Cred că "Nu trebuie să va pese decât de chestiunile importante” este un titlu care spune suficient:
 
 
19. Un alt lucru cu care sunt de acord se referă la posibilitatea de a-ți învăța și educa copiii acasă. Știu că poate unii nu veți fi de acord cu noi însă fiți FOARTE ATENȚI la ce va spun: Eu nu aș vrea să-mi las copilul pradă unui Sistem de Învățământ bolnav și corupt, care premiază obediența și pregătește elevul pentru a fi un "sclav perfect”, care nu încurajează gândirea critică, care oferă multe informații eronate și inutile cu care aglomerează mintea elevilor și care îi ține într-un stres continuu, iar în loc să promoveze Educația Fizică și Artele, el va impune Educația Sexuală Obligatorie. "Scuză-mă pe mine boss”, dar eu nu-mi doresc nimic din toate astea și nici să îmi trimit copilul la școală ca apoi să îmi vină înapoi plângând că l-au înțepat cu forța sau că nu-l lasă să stea la ore fără masca "vieții”.   
 
 
20. Am păstrat pentru acest moment acest videoclip deoarece este unul din cele mai importante. Lăsând la o parte faptul că Tate ne spune că în viață este vorba de mult mai mult decât femei și bani, el ne atrage atenția că dacă nu ar avea o "Misiune mult mai importantă” și un scop foarte bine stabilit, atunci s-ar putea retrage liniștit și să trăiască o viață de huzurie, plină de bani și înconjurat de femei frumoase la bordul unuia dintre yachturile sale. Dacă un om nu are setat un SCOP foarte clar în viață la care să poată raporta toate acțiunile și activitățile sale, atunci acel om va umbla mereu în viață că Joe Biden la ultimele sale conferințe de presă. Iar dacă voi ați reușit să citiți până aici, înseamnă că și eu mi-am îndeplinit o mare parte din Scopul meu și anume să reușesc să fac in așa fel ca acest articol să fie un "Red Pill” ("pastilă roșie”) cât mai cuprinzător și cât mai simplu de înțeles.
 
 
21. Un alt clip scurt dintr-un interviu în cadrul emisiunii lui Piers Morgan, unde Tate ne spune că trăim într-o societate distrusă, fără valori, modele și fără Dumnezeu. Iarăși nu cred că trebuie să adaug absolut nimic la acest mesaj:
 
 
22. Să încercăm și ceva un pic mai „dur”, și anume o demolare a mitului „femeii opresate” din societatea actuală pe care tot încearcă să ni-l bage Feministele pe gât. Dacă sunteți o persoană trecută de 30 ani, probabil veți realiza foarte repede că ce spune Tate aici este perfect adevărat:
 
 
23. Aici avem iarăși un videoclip care poate stârni controverse, mai ales dacă unele informații se interpretează greșit sau sunt scoase din context. Părerea mea despre acest subiect este foarte simplă: Dacă o Femeie a avut mai mulți parteneri sexuali decât ani de viață, atunci nici măcar să mă "joc” cu ea nu sunt interesat. Asta nu înseamnă că o disprețuiesc sau că îi vreau răul, ci pur și simplu nu vreau să mă încurc cu astfel de fete nici măcar pentru o seară. 
 
 
24. În aceste două minute veți găși explicăția despre cum Andrew Tate și-a construit "Imperiul”, plecând de la o afacere de Video-chat care funcționează după modelul pe care vi l-am explicat eu mai devreme: https://www.youtube.com/watch?v=n7g6T6HNymo
 
25. Aici Tate vine cu o idee foarte simplă și logică și ne explică cum Feminismul nu poate lua naștere decât într-o societate dezvoltată și prosperă, unde nivelul de trai este destul de ridicat. Este firesc ca într-o societate unde viața este cu adevărat grea, bărbații și femeile se vor apropia mult mai mult de rolurile lor naturale și vor funcționa conform tiparelor după care au fost făcuți de Dumnezeu: https://www.youtube.com/shorts/4ruzmmIt0oA
 
26. Bineînțeles că nu puteam să nu pun și un video în care Tate are o scurtă dezbatere despre "ce înseamnă să fii bărbat adevărat” cu un panseluț feminist și vopsit roz în cap. Pentru mine e mult mai simplu: dacă mă întreabă un panseluț feminist și vopsit roz în cap "ce înseamnă să fii bărbat adevărat?”, eu îi voi răspunde clar si concis: ”Evident, NU TU”: https://www.youtube.com/shorts/V8kPFLv0ezQ
 
27. Mi se pare fascinant faptul că am găsit acest clip fix când am trecut printr-o situație similară, doar că nu a fost vorba de o altercație fizică, ci de nevoia de susținere din partea unor oameni alături de care am crescut. Pentru mine, loialitatea și onoarea celor din cercul meu sunt valori indispensabile oricărei persoane care vrea să se bucure de prietenia mea. Iar eu, fiindcă am fost la rândul meu puțin golan la viața mea, aplic un principiu "al Străzii”:

Dacă cineva se ia la bătaie cu prietenii mei, eu întâi vin și îi "rezolv” pe agresori, abia pe urmă îi întreb pe "băieții mei” care a fost problema. Așa mi se pare că ar trebui să funcționeze lucrurile între prieteni adevărați, iar principiul acesta are o aplicabilitate în mult mai multe situații decât o "bătaie” de club. Mai sunt și alte caracteristici pe care trebuie să le îndeplinească cineva pentru a intră în zona de "prieteni apropiați” ai lui Andrew Tate, printre care trebuie menționat faptul că nu vrea să aibă legături  cu oameni foarte săraci, deoarece aceștia vor fi predispuși să-l trădeze pentru bani, la fel cum va caută mereu să evite compania celor care sunt disperați după sex, fiindcă aceștia ar putea oricând să trădeze Grupul pentru o femeie. Trist, dar teribil de Adevărat: https://www.youtube.com/watch?v=nPygETKpfRw
 
28. Aici aveți două din discursurile sale motivaționale (primul de pe vremea când Andrew Tate era doar un tânăr campion de KickBoxing) care au un mesaj adevărat și foarte puternic, care dacă ar fi promovat și urmat mai ales de către cei tineri, atunci nu ar mai ajunge niște smiorcaiti dependenți de psihologii care să le recomande pastile pentru "Depresie”: https://www.youtube.com/watch?v=L2bq4eD3y_U

În al doilea link veți găși o lista de sfaturi pe care le dă tinerilor bărbați și pe care va sfătuiesc să o parcurgeți, ca să vă întrebați apoi dacă acestea ar putea fi sfaturile de viață pe care un Proxenet le-ar da tinerilor care abia pășesc în viață reală: https://www.youtube.com/watch?v=9yuTTDi32Y4
 
29. Pentru că ne apropiem ușor-ușor de final și pentru a vă mulțumi încă o dată dacă ați avut răbdare să parcurgeți acest material, aveți aici ca desert niște interviuri cu tot felul de oameni care îl urăsc pe Andrew Tate, fără să poată totuși formulă un răspuns coerent la nici una dintre întrebările reporteriței: https://www.youtube.com/watch?v=sEMz-tMwQ9E

30. Dacă din întâmplare ați devenit fani Andrew Tate pe parcursul acestei lecturi și nu v-au ajuns cele peste 30 de filmulețe despre acesta, nu disperați, v-am pregătit un podcast de 5 ore în care Tate abordează tot felul de teme sociale și politice. De remarcat la acest podcast este faptul că în nici 4 luni de la lansare, acesta a strâns PESTE 11 milioane de vizualizări, în condițiile în care celelalte personalități prezente în diferite ediții ale aceluiași podcast au maxim un milion. Ah, și era să uit, CITIȚI COMENTARIILE:
 
  
 
Dar hai să vorbim acum despre un principiu mai complex și foarte important, mai ales pentru cine vrea să se cunoască foarte bine pe sine, să folosească Introspecția pentru a înțelege de ce face unele acțiuni care îi deranjează pe alții sau relația de cuplu, etc. Acest principiu sună cam așa:

Un copil în primii 7 ani din viață împrumută Sistemul de Valori al celor care îl cresc: părinți, bunici sau alte cazuri mai triste. Dacă eliminăm din ecuație situațiile triste, copilul va ajunge să îi pună pe cei care au grijă de el pe un piedestal și nu doar că îi va lua pe aceștia drept modele, dar îi va privi că pe niște "Zei”. Din clipa în care acel copil merge la școală, el începe să cunoască oameni noi, să strângă informații și să acumuleze experiență de viață, încet încet acel copil va începe să-și clădească propriul set de valori, oarecum independent de nucleul de bază pe care l-a primit în "cei șapte ani de acasă”. Inevitabil, la un moment dat se va produce o contradicție între cele două sisteme de valori, și aici nu vorbim de situația în care copilul face ceva ce contravine principiilor părinților, ci despre situația în care unul din părinți face ceva ce contravine principiilor copilului.

În acel moment, în mintea acelui copil va apărea o dilemă foarte grea, și anume să admită în conștiința să că unul dintre "Zei” a greșit. Dacă piedestalul pe care este pus acest "Zeu” este suficient de sus, copilul va fi incapabil să conceapă așa ceva, pentru că asta ar însemna ori să coboare piedestalul, ori chiar să-l dea jos de pe piedestal pe părintele care i-a greșit. Ori asta, pentru mulți copii, mai ales cei care își iubesc foarte mult și își idolatrizează părinții, este aproape imposibil. Așa că singură varianta de raționalizare pentru copil este să considere că acea acțiune a "Zeului” este de fapt ceva corect, drept pentru care copilul își va însuși acea calitate/acțiune, pe care o va adauga apoi la propriul set de reguli și principii. Țineți cont că în primii ani din viață se formează caracterul de baza al unei persoane, nu la 25 de ani.
 
Vă dau bonus și un exemplu personal, că să înțelegeți mai bine mecanismul, pentru că este foarte important să înțelegeți acest principiu: La mine acasă, tată obișnuia să vorbescă foarte tare ca volum, însă câteodată se ajungea la țipat. Eu, copil fiind, am absorbit această informație și am ajuns să cred că este ceva normal, mai ales că venea din partea cuiva care și acum este pe cel mai înalt piedestal, și am ajuns și eu să fiu o persoană care de multe ori ridică vocea destul de tare. Acest lucru mi-a fost reproșat de câteva ori în viață de către diverse persoane, însă nici una cu o autoritate suficientă încât să îmi dea de gândit. Noroc însă că am o iubita foarte deșteaptă (căreia îi mulțumesc foarte mult pentru că a stat cu mine și m-a ajutat la selecția clipurilor și la corectat tot acest "mic roman”) care m-a confruntat foarte elegant la un moment dat și mi-a zis așa:

"Cu țipatul reușești într-adevăr să intimidezi persoanele foarte slabe, pe cele mai puternice le sperii și le faci să se închidă, iar pe cele foarte puternice o să le faci să radă de tine. Tu dacă ești calm poți să convingi pe oricine absolut orice. Nu te poate învinge nimeni când ești în control, ești atent și ai acces la toată baza ta de informații, de unde nu știu cum faci dar mereu găsești un argument în plus la orice”.

În momentul ăla mi-a picat fisa de ce procedez așa. Nu pot să spun că nu mai tip, însă pot să spun că nu mai procedez așa când sunt absolut conștient că trebuie să câștig o dispută verbală.

Din câte țin minte, l-am auzit și pe Jordan Peterson vorbind despre asta, dar nu mai rețin exact ce denumire i-a dat acestui principiu, parcă ceva de genul "Slay your father’s dragon” – "Omoară balaurul tatălui tău”… Dacă greșesc, sper să mă corecteze el la un moment dat.

Și dacă tot am reușit să fac cumva să vă readuc la Peterson după o călătorie așa de lungă, țin să vă spun că "rolul” său în povestea noastră nu s-a terminat. Scânteia care a dat startul acestui articol este însă fiica acestuia, Mikhaela Peterson, și un clip care în acel moment chiar pot zice că mi-a dat un pic viața peste cap.

Bineînțeles, este vorba despre un clip cu Andrew Tate, în care acesta vorbește despre întâlnirea sa cu fata celebrului psiholog, în ROMÂNIA. Orice om cu un gram de minte ar trebui să își pună întrebarea "Oare cineva de talia lui Jordan Peterson, unul dintre cei mai mari intelectuali ai momentului, și-ar lăsa fata să umble cu un PROXENET ca Andrew Tate?”. VIDEO:

Din acel moment mi s-au aprins beculețele bine de tot, iar după câteva căutări am mai găsit niște dovezi care să-mi confirme faptul că și Andrew Tate și Jordan  Peterson sunt nu doar de aceeași parte a baricadei, dar chiar este foarte posibil să fie destul de apropiați.

Când am început să vă pregătesc colecția de clipuri pe care ați văzut-o mai devreme, era unul în care Tate vorbește despre dieta sa, bazată aproape exclusiv pe carne. Voiam să pun acel clip și să va zic că și dieta mea personală de peste 20 ani se bazează aproape numai pe carne de vită și de porc. Nu mănânc pâine, nu beau bere și nici un fel de băuturi acidulate, nu mănânc fast food, sosuri, mezeluri, evit cât pot de mult carnea de pui din comerț și zahărul, etc. Bineînțeles că mai bag și câte o shaorma sau niște  cartofi prăjiți, dar niciodată împreună (carbohidrați + carne la aceeași masă = burtică).

În video (care a apărut la scurt timp DUPĂ ce a avut loc întâlnirea din România dintre el și Mikhaila), Tate ne relatează că a aflat despre această dietă carnivoră de la un prieten de-al sau, tot un kickboxer profesionist, lucru ce pare extrem de valid și poate chiar adevărat, având în vedere că pentru a fi sportiv de performanță e nevoie de un regim alimentar destul de strict, însă când am început să caut informații despre Andrew Tate și Mikhaila Peterson (ca relație) am dat și peste câteva clipuri în care aceasta povestește cum după ce timp de peste 20 ani a fost un copil cu probleme grave de sănătate, perioadă în care a încercat tot felul de diete alimentare și tratamente, în liceu, condiția ei psihică a început să se deterioreze și starea ei de sănătate s-a agravat.
 
Ea spune că toate aceste probleme au început să dispară imediat ce a trecut pe o anumită dietă carnivoră pe care v-o prezintă în clipul de AICI. Tot din acest clip am aflat că și Mikhaila e "de-a noastră”, ea prezentând această dietă la una din celebrele conferințe TeDx, ca ulterior acea filmare să fie cenzurată chiar de cei de la TeD:
Ulterior mi-am amintit că și Jordan Peterson a vorbit despre o dietă carnivoră în podcastul lui Joe Rogan, unul dintre cele mai vizionate de până acum.

Dragii mei, eu din acest moment vă las să trageți singuri concluziile, însă pentru mine e clar ca bună ziua că există o conexiune clară între Andrew Tate și familia lui Jordan Peterson și care este rolul lui Andrew Tate în toată această Piesă de Teatru mondială ce se desfășoară sub ochii noștri, în care fiecare dintre noi toți, cei care "am deschis ochii”, trebuie să realizăm că avem de jucat câte o părticică.

Dacă Jordan Peterson sau Yuri Bezmenov au avut rolul de a "trezi” pe unii ca mine la timpul potrivit, ca să putem fi pregătiți în momentul când s-a lansat minciuna Covid (eu la nici două săptămâni de pLandemie am început să pregătesc terenul pentru a explica ce urmează să se întâmple și cum să stea oamenii liniștiți cu măștile și cu vaccinurile), misiunea lui Andrew Tate cred că a fost un pic mai grea.
 
Spun asta pentru că el a fost cel care a dus pe de-o parte ideile sănătoase (pe care le împărtășesc și eu și Jordan Peterson) unui public la care cei ca noi nu am fi avut niciodată acces, a adaptat aceste teorii și le-a explicat pe înțelesul urmăritorilor săi, iar pe de altă parte, i-a avertizat pe cei dispuși să-l asculte despre toate aberațiile și minciunile promovate în presa globalistă: cu măștile, vaccinurile, încălzirea clismatică, etc.

Aportul lui Andrew Tate la "Trezirea Globală” este foarte important, deoarece numărul celor care l-au luat pe acesta ca reper este foarte mare, iar aici vorbim despre un segment de tineri din toată lumea, considerat mai "needucat” de către "geniile” spălate pe creier din mediile universitare infiltrate de stângiști (cum sunt și la noi SNSPA sau UNATC).
 
Gândiți-vă că Tate avea înscriși la cursurile sale online aproape 200.000 de tineri (Hustler University), pe Instagram avea un număr trecut de patru milioane de urmăritori, iar pe TikTok, clipurile cu haștagul #AndrewTate au fost vizualizate de peste 13 miliarde de ori. Vorbim așadar despre o influență covârșitoare pe niște platforme pe care o mare parte dintre cei care citiți aceste rânduri nici nu aveți conturi.

Așadar, fără un "Pimp” că Andrew Tate, o mare parte dintre acești tineri ar fi căzut pradă ideologiei LGBT sau ar fi urmat modele ca Dan Bilzerian (un pokerist multimiliardar care tot ce face este să arate pe internet ce fel de viață duce el, înconjurat de prostituate de lux și femei frumoase care-l însoțesc mereu la petrecerile și orgiile pe care le organizează).

Va rog să încercați neapărat să mai țineți cont de un aspect foarte important:
 
 
Este absolut normal să nu fiți de acord cu toate ideile exprimate de Andrew Tate sau de autorul acestui articol, la fel cum poate nici eu nu sunt de acord cu anumite aspecte prezentate de acesta, însă asta nu înseamnă că dacă nu sunteți de acord cu ceva ce spune o persoană, atunci automat tot ce zice acea persoană este greșit, acesta fiind motivul principal pentru care există in media Campaniile de Discreditare a unei persoane publice. Sper că sunteți suficient de maturi incât să înțelegeți că timpurile în care trăim, NU va permit o gândire radicală în "Alb și Negru” (si nu cred că aveți toți Borderline). La stângiști e mult mai simplu: sunt atât de spălați pe creier încât majoritatea sunt de acord cu tot ce li se bagă pe gât.

În sfârșit, voi pune punct comparației dintre cei doi prin a vă mai prezenta un mic detaliu: în toate interviurile și conferințele sale, Jordan Peterson este el, cel original, iar pentru a livra mesajul și a fi înțeles nu are nevoie de nici o mască, pe când Tate joacă mereu un rol, mereu trebuie să facă pe-a prostul, pe-a nebunul, pe-a "omul rău”, etc. Iar din punct de vedere energetico-spiritual că să zic așa, înclin să cred că Andrew Tate generează mai multă Ură asupra sa decât Jordan Peterson, deși pe amândoi orice leftist care se respectă i-ar vrea scoși din peisaj, iar orice aduce aminte de cei doi să fie șters pentru totdeauna din mentalul colectiv al societății. Noroc de mine că mai salvez așa din când în când câte un video atunci când îl consider important, cine știe, poate dispare navigatul liber pe internet sau nu voi mai avea eu acces pentru că n-am fost cuminte și am scris articole de genul ăsta. Va sfătuiesc și pe voi să faceți asta când considerați că ceva merită păstrat într-o arhivă și arătat urmașilor voștri, în caz că cei ce vor conduce lumea în viitor vor fi asemeni celor de acum și vor continua cu falsificarea istoriei. Însă acesta este chiar un alt subiect despre care voi vorbi cu altă ocazie.

Iar că să închei în plină glorie, voi mai zice atât:

VĂ FELICIT în primul rând pentru răbdarea, încrederea și deschiderea de care ați dat dovadă ca să mă urmăriți cu atenție până la final. Știu că poate pentru unii dintre voi este mult prea multă informație nouă ce trebuie procesată, mai ales că o parte din ideile discutate în acest "roman” e posibil să zguduie din temelii Disonanța Cognitivă a unora dintre voi, DAR AM SPERANȚA CĂ ORICE PERSOANĂ CARE NU A PUS BOTUL LA MĂȘTI, VACCINURI, SLAVA UKRAINI, ELGIBITI, ÎNCĂLZIREA CLISMATICA, MAREA RESETARE, NU VREA SĂ MĂNÂNCE INSECTE ȘI VA CITI ACEST ARTICOL, va înțelege de ce pentru cei aflați la butoanele Lumii, un personaj ca Andrew Tate nu trebuie să fie o influență pentru mințile tinerilor, iar mesajul și ideile acestuia trebuie eliminate cu orice preț din mediul online și din viață publică.

Iar dacă acum voi folosi și eu "Principiul Acțiunii și Reacțiunii” după modelul în care Andrew Tate a demonstrat atât de simplu existența lui Dumnezeu, voi obține următorul rezultat:

Dacă o forță reală aflată în slujba Răului acționează asupra Lumii cu o forță atât de mare precum a "elitelor” așezate la butoane, atunci sigur există în Lume o Mișcare de Rezistență care acționează în sens contrar. Iar ca această Mișcare să poată avea o șansă împotriva Globalistilor, cu a lor imensă industrie de manipulare și putere financiară, atunci mi-ar plăcea să cred că în rândurile acestei Rezistente se află oameni precum Eric Clapton, Roger Waters sau Elon Musk. Iar dacă vrem să câștigăm această confruntare "biblică”, atunci AVEM MARE NEVOIE și de oameni precum Jordan Peterson, Andrew Tate, Donald Trump sau chiar Vladimir Putin dacă nu se supără pe noi prea tare. Care sunt primele elemente pe care le au toți patru în comun?

1. Afirmă public credința în Dumnezeu și susțin Creștinismul.
2. Sunt Cenzurați de presă și urâți de către leftiști, legebetiști și de către sclavii obedienți ai măștilor și vaccinurilor.
3. Sunt împotriva a tot ce promovează "Narațiunea Oficială”.
4. Sunt considerați "DE DREAPTA”.

De ce ar mai fi nevoie că să fim siguri că avem vreo șansă? Simplu - să nu-i atacăm pe cei cu care împărtășim aceleași valori și dușman comun. Ați văzut voi leftiști să se atace între ei? Nu cred, ei doar plantează sămânța Discordiei și ne lasă să ne atacăm între noi ca să ne divizăm în grupuri cât mai mici și mai ușor de învins.

Iar pentru că Adevărul nu va fi niciodată de partea celor care Cenzurează, înclin să cred că și DUMNEZEU e "DE DREAPTA”, pentru că Iisus este Calea, Adevărul și VIața iar Dumnezeu are mereu Dreptate – "GOD is Always RIGHT”.
 
Nota ActiveNews: Opiniile autorului nu coincid neapărat cu cele ale redacției.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • kostas.ro1608 28.01.2023 18:36
  Pe J. Peterson l-ati intrebat daca este de acord sa-l puneti pe aceeasi treapta cu tate?

  Cealalta intrebare este cat ati incasat de la fratii tate pt acest articol elogios (pe merite sau nu)?
 • Arche 28.01.2023 23:59
  Forma e diferita, efectele sunt asemanatoare.
 • ActiveNewsRo 29.01.2023 02:54
  Chiar dacă ActiveNews nu rezonează cu toate afirmațiile din materialul invitatului nostru, aceasta nu înseamnă că nu îl apreciam pentru efortul benevol deosebit depus pentru cititori, pentru că prezintă într-o cu totul altă lumină decât media controlate Afacerea Tate cât și pentru că se adresează unui public tânăr, care, încet-încet își poate deschide ochii mai bine la realitățile din jus. În consecință, remarca Dvs din urmă este incorectă și ar necesita chiar scuze față de autor.
 • kostas.ro1608 ► ActiveNewsRo 29.01.2023 11:19
  La fel ca si opiniile exprimate in articol (bune sau rele), aceasta este opinia mea si sunt liber sa mi-o exprim. Daca autorul s-a simtit lezat de remarca mea privind remuneratia primita in schimbul articolului exagerat de elogios la adresa unor manelisti de origine britanica, cred ca si-a asumat constient acest risc.
 • Roman_uitat 28.01.2023 20:10
  Am citit acest articol si sunt dezamăgit de autor care încearcă sa faca distincție intre videochat si prostitutie, dpdv crestinesc nu are sens.
  Sunt doua tipuri de credințe (doar una-i mântuitoare, cred):
  -credinta mesianica intr-un Dumnezeu creator care, daca-l mărturisim, are grijă de noi si, poate, ne va mântui
  -si alta e credință in Sfânta Treime, in Iisus Hristos, Mântuitorul lumii, in a carei Împărații nu va intra nimic necurat!!!
  Intr-adevar, inima înfrântă si smerita Dumnezeu nu o va urgisi!
  Sa nu ne jucăm cu definiția de creștin.
  _____ e cel mai bun teolog, asa ca sa avem
  grija!!!
  Iertati-ma, cei care-mi veți citi comentariul!
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 14:11
  Bine ai spus, si Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti netezeasca drumul spre rai! Amin!
 • adria 28.01.2023 20:20
  Jordan Peterson nu mai este profesor la Universitatea Toronto, o instituție pe care o numește "o întreprindere uimitor de coruptă” subminată de "ideologia îngrozitoare a diversității, incluziunii și echității".

  Ai fi putut să ne scutești de lunga disertație în apărarea pornografiei cu staif care este video-chatul și a celui care s-a îmbogățit în România pe seama lui. Nu faci decât să răspândești și să popularizezi RӐUL pentru sufletele slabe. ActiveNews unde ești ?
  Articolul este o polologhie în care amesteci de toate și pe care nu am avut nici răbdarea și nici curiozitatea să o citesc până la capăt.
 • Patriot Roman 28.01.2023 20:46
  Leftisti maestre nu exista in lb.romana,cum nici printat nu e,ci tiparit.Am citi art.pin la cap insa de clipuri n-am timp.Dieta cu carne nu e cv bun! In viata totul trebuie cu moderatie,adica nici s-o excluzi din alimentatie. Inuiti au asa dieta ca in locul in care ei traiesc e singura hrana;carnea.. Si durata lor de viata e cea mai mica dintre toate popoarele Terrei. Personal am avut imprseia ca fratii
 • Patriot Roman 28.01.2023 20:49
  Personal traiesc cu impresia ca fratii Tate au fost arestati dupa ce au facut mistouri de Greta thurnberg pe siteuri de socializare ,sau cum o cheama pe aia fara carte de moare de grija lumii, si a planetei. Adica stapanii planetei- aia de la flasnetele/tiparnitele cu bani-au zis..Baaa pina aici!
 • Radu Comsuta 28.01.2023 21:33
  Articolul e lung și obositor. Poți înghiți ușor o informație subliminală vârâtă cu dibăcie prin stufosul articol care te face să caști după atâta lectură. Interesant de altfel, nu zic, dar nimic nou sub soare. O fi interesantă și o interpretare psihologică a bibliei dar e o interpretare prin limitele rațiunii și a psihicului uman. Ce-a mai valoroasă interpretare e a adevărului revelat. Îi avem pe sfinții părinți care luminați de Duhul Sfânt au făcut o bună interpretare a bibliei, pe înțelesul tuturor.

  În concluzie nu pot spune decât că Dumnezeu va salva România și pe români și nu psihologia. Diavolul e un foarte bun psiholog având o vastă experiență umană. Nici nu ști când te trezești că tu patriot neânfricat, vajnic străjuitor al neamului, te lupți de fapt... de partea lui. Lăsați oamenii să meargă la duhovnici buni și nu la psiholog! Ăia, ultimii, sunt ”păstorii” plătiți care fug când văd că vine lupul. Și sincer, nu-i prea doare inima de oi.
 • Arche 28.01.2023 23:58
  Jordan Peterson are multe defecte, nu este in niciun caz omul care va salva populatia de origine europeana de la extinctia fizica si decadenta culturala si morala... dar e bun ca prim pas spre iesirea din matrix. Andrew Tate nu va salva de asemenea populatia europeana de la extinctie...ba din contra o generatie de masturbatori care pierd timpul in fantezii in loc sa-si intemeieze familii si sa faca copii...e una dintre cele mai eficiente metode de a implementa ''the great replacement''. Tate este aliatul lui Soros chiar daca nu realizeaza.
 • eva adam 29.01.2023 00:19
  Mulțumesc, domnule Alexandru Gavril!
  Efectiv, ați transpus in acest articol, tot ceea ce eu gândesc, concluziile și concepțiile la care am ajuns, de la o vreme încoace, referitor la subiectele abordate in acest eseu fantastic de complex și bine documentat!
  Nota10, cu felicitări ! Am citit articolul, pana la capăt, fără sa ma plictisească sau sa ma obosească in vre-un fel (prefer, de regula, articolele scurte și la obiect)!
 • Arcas 29.01.2023 06:21
  Nici JP și nici AT nu sunt exemple de viață creștină chiar dacă fac trimitere, generic, la Dumnezeu! Pentru cine îl are model pe Hristos ceea spun cei de mai sus este de prisos și în cazul AT, legat de îndeletnicirea cu video chatul, chiar condamnabil! Pentru cine nu îl cunoaște pe Hristos dar simte că lumea din jur se duce la vale și în prăbușirea ce amenință să devină generală vrea să se agațe de ceva cei doi pot reprezenta niște ancore! Autorul articolului e important să fie conștient de aceste aspecte precum și de faptul că lupta împotriva Matrixului păcatului, susținut și întreținut de boții comuniști, nu se poate lupta decât cu arme duhovnicești! Celelalte arme sunt ineficiente de la un punct încolo pentru că boții comuniști aflați în vârful Matrixului sunt preoți ai lui Satan și își asumă conștient acest rol! De aceea arme duhovnicești, ca credința în Hristos și viață în post, înfrânare de la tot ce este păcătos, și rugăciune, sunt esențiale în această luptă! Să binecuvânteze Domnul nostru Iisus Hristos cu cunoașterea Lui pe toți cei ce vor să scape din Matrixul păcatului și vor să rămână bărbați și femei în înțelesul dumnezeiesc al firii lor!
 • Viorica1977 29.01.2023 08:54
  De apreciat efortul autorului, dar ANDREW TATE nu poate si nu trebuie sa fie un model pentru copiii nostri. Ceea ce spune are partial legatura cu adevarul (ma deranjeaza opulenta afisata si faptul ca pune partea materiala pe primul loc), insa ceea ce face el nu e MORAL, nu e in acord cu cele 10 porunci si cu invataturile lui Hristos.
  Singurul model care trebuie promovat in fata copiilor este Iisus si ucenicii Lui!
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 14:06
  Faptele celor care sunt descrisi mai sus sunt dupa voia lui Dumnezeu ca sa reprezinte modele bune de urmat pt. tinerii nostri? NU! VIDEOCHAT-UL E DESTRABALARE, CURVIE! La fel si mandria si iubirea de bani. In rest, lung articol si cine vorbește mult nu se poate să nu păcătuiască.
  Dar mai bine ne indreptam spre Cuvantul Domnului care ne invata asa:

  Sfânta Evanghelie după Matei
  Capitolul 7, 13-17

  13. Intrați prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta și lată este calea care duce la pieire și mulți sunt cei care o află.
  14. Și strâmtă este poarta și îngustă este calea care duce la viață și puțini sunt care o află.
  15. Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
  16. După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
  17. Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
  18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
  19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc.
  20. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște.
  21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
  22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
  23. Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea.
  24. De aceea, oricine aude aceste cuvinte ale Mele și le îndeplinește asemăna-se-va bărbatului înțelept care a clădit casa lui pe stâncă.
  25. A căzut ploaia, au venit râurile mari, au suflat vânturile și au bătut în casa aceea, dar ea n-a căzut, fiindcă era întemeiată pe stâncă.
  26. Iar oricine aude aceste cuvinte ale Mele și nu le îndeplinește, asemăna-se-va bărbatului nechibzuit care și-a clădit casa pe nisip.
  27. Și a căzut ploaia și au venit râurile mari și au suflat vânturile și au izbit casa aceea, și a căzut. Și căderea ei a fost mare.
  .................................

  Iacov 2, 19-20
  19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură.
  20. Vrei însă să înțelegi, omule nesocotit, că credința fără de fapte moartă este?
  .................................

  Nu tot cel ce îmi zice: Doamne, Doamne, a zis Domnul, va intra în Împărăția Cerurilor, ci cela ce face voia Tatălui Meu (Mt. VII, 21) - iar voia Tatălui Său aceasta este: „Cei ce iubiți pe Domnul, urâți cele rele” (Ps. XCVI, 11). Așadar, să ne îndeletnicim cu rugăciunea lui lisus Hristos și să urâm gândurile viclene. Astfel vom face voia lui Dumnezeu. Să ne curățim pe noi de toată spurcăciunea trupului și a duhului (2 Cor. VII, 1), ne-a lăsat poruncă Apostolul.

  (Sfântul Ignatie Briancianinov, Cuvinte către cei care vor să se mântuiască, traducere de Adrian și Xenia Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, București, 2000, p. 24)
 • Sirantha Jaxx 01.02.2023 14:57
  Efortul depus pentru toata aceasta polologhie merita o cauza mai buna dupa parerea mea. In afara de asta, autorul e in urma cu stirile. Dansul pare sa nu stie ca fratii Tate au trecut la islamism anul trecut, au mers cu Coranul la zdup si au apreciat faptul ca multi musulmani le-au trimis incurajari, dar crestinii nu au facut-o. Nici nu e de mirare, religia islamica le vine ca o manusa in ce priveste conceptiile despre femei. Apropo de asta, e chiar amuzant cum A. Tate spune ca femeile nu sunt capabile sa gandeasca pentru ele insele, si ca barbatul trebuie sa gandeasca pentru ele, dar se bazeaza pe doua femei -- locotenentele lor -- ca sa le rezolve problemele si sa le gestioneze toata organizatia. Dupa care, mai nou, se bazeaza pe o femeie avocat- nu i-am retinut numele, una care l-a reprezentat si pe Mike Tyson, printre altii. Chestia asta are si un nume: Ipocrizie. La care se adauga probabil niste "mommy and daddy issues" din copilarie. Referitor tot la cei patru mari "crestini" pe care ar trebui sa ne bazam, in afara de cei doi, Putin e atat de crestin incat trimite ceceni musulmani sa omoare ucraineni crestini, unii chiar ortodocsi. Despre Trump, el are doua religii: banul si el insusi. E incredibil cum dupa atatea minciuni si tepe, e suficient sa se declare cate unul ce bun crestin e si cum se lupta el cu Raul, si o gramada il cred imediat. Recunosc, nu am citit articolul integral, m-au lasat nervii la comparatia dintre prostitutie si videochat. Esenta e urmatoarea: videochatul e prostitutie la distanta. Ca si prostitutia, este o meserie care are la baza degradarea femeii (sau a barbatului, ca sa nu se simta discriminati) si reducerea ei la functia de obiect sexual. Iar cei ce se inchina la fratii Tate (apropo, am inteles ca au si o "Biblie" a lor) sperand sa ajunga la fel ca idolii lor, niste 'barbati adevarati' , ar trebui sa stie ca asta nu se va intampla atata timp cat stau ascunsi in spatele unui ecran, simuland interactiunea cu o femeie dintr-un spatiu 'safe'.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO