Alexandra Roșeanu: Cyberpandemia - noul virus care va înnebuni lumea

De Alexandra Roșeanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă amintiți cum a început operațiunea Calache 20 20? Friendly reminder - instaurarea fricii - haos - control.

(Prin luna ianuarie începuseră să apară zvonuri despre un virus din China. Încet, încet veștile se răspândeau, iar în mentalul colectiv își făcea cuib ideea unei posibile situații alarmante. Apoi a apărut în Europa pacientul zero.

O duminică oarecare, un timp aproape primăvăratic, ceva știri pe la colțuri care anunțau că un tip din Codogno (Provincia Lodi) a fost descoperit pozitiv.
 
La câteva ore apar primele știri care anunțau că școlile (din regiunea Lombardia) se închid pentru o săptămână. Iar după aceea a început haosul. Școlile nu s-au mai deschis până în luna septembrie, și s-a instaurat dictatura sanitară cu tot filmul deja cunoscut (lockdown, stare de urgență, masca, injectie, etcetera)

Un scenariu deloc complicat, dar cu efecte uluitoare.) 

În 8 iulie 2020, la forumul de la Davos, Schwab ne-a avertizat să acordăm suficientă atenție unei posibile crize ulterioare care ar veni după operațiunea de deschidere a unei crize permanente. Așadar, ne-a avertizat.
Acesta este de fapt modus operandi: anunț - criza/frică - control - soluție - supunere.
 

Tot Schwab a spus: "Acordăm prea puțină atenție scenariului terifiant al unui atac cibernetic care ar duce la oprirea completă a furnizării de energie electrică, transportului, spitalelor și a întregii noastre societăți. Așadar, criza calache-19 va fi văzută ca o pacoste minoră în comparație cu un atac cibernetic major. Așa că trebuie să folosim această criză (calache) ca o oportunitate perfectă de a reflecta la această lecție, astfel încât comunitatea de securitate cibernetică să nu ne prindă nepregătiți."

Ieri bancomate, azi internetul...

Ieri (05 februarie 2023) toate serviciile de internet și telefonie au avut probleme, nu a fost posibilă accesarea rețelei sau efectuarea apelurilor.

Problema este că oamenii cred că este doar o mică problemă și că se referă doar la Italia, dar este o problemă globală. Revin asupra scenariului pe care s-a construit imensa înșelăciune 20-20.
Dacă vorbesc despre ceva la Davos (și despre Calache au vorbit), sau dacă este publicat pe site-ul lor (World Economic Forum), sau le arătă UE, NATO, DARPA etcetera, toate sunt programe care există deja sau vor intra în vigoare, NU sunt opțiuni, previziuni, avertismente. Suntem în această situație pentru că oamenii nu știu, sau chiar mai rău, nu vor să știe.
De fapt, una dintre metodele de aplicare a tuturor crizelor este crearea problemei-panică-soluție.

Ex. Pandemie = criză - frica de moarte - seruri - abonamente la viață, Clima = Digitizare, etcetera.

În ultima întâlnire de la Davos au spus public(!) că vor fi tensiuni sociale și o pandemie cibernetică.

Acestea vor fi folosite pentru a legifera identitatea digitală (cu actele de identitate, amprenta de carbon, pașapoarte de înțepare, etcetera.) și pentru a intensifica securitatea digitală cu credite sociale.

Este necesar ca oamenii să înțeleagă și să se informeze. Doar cu o masă de oameni conștienți care nu cad în șantaj și capcane putem să ieșim teferi, trebuie să petrecem mai mult timp informându-ne și să luăm în seamă tot ceea ce se întâmplă, chiar dacă nu se petrece în curtea noastră. Trebuie să renunțăm să avem viziuni limitate, să nu mai credem povești cu cocoșul roșu, să nu-l mai așteptăm pe Trump și Q să ne salveze, sau să ne iluzionăm că sunt de partea noastră.

Doar Dumnezeu este de partea noastră!

Ceea ce se întâmplă nu trebuie să alarmeze (adică să-i faci jocurile inamicului), ci să trezească. Sunt intimidări pentru a crea o nouă criză pentru care tot ei au soluția.

Amintiți-vă: Fără tehnologie nu mai pot înrobi omenirea, nu mai pot crea grilele de gândire. Fără tehnologie, cum ar convinge turma că injecțiile sunt bune și că războiul din Ucraina este bun și corect? Fără tehnologie nu ne-ar ține ocupați și distrași și nu ne-ar controla. Cum să afle ce gândesc oamenii dacă nu prin tehnologie?

NICI EI NU VOR (NU POT) FĂRĂ TEHNOLOGIE pentru că TURMA FUGE!

Repet! Acest atac cibernetic nu este altceva decât crearea unei probleme pentru a oferi o soluție acceptabilă pentru turmă! Poate chiar cerut de turmă!

Vă reamintesc că pe 8 iulie 2022 WEF a participat la simularea Cyber ​​​​Polygon a marelui război cibernetic. Cine a condus lucrarea? Cât de geniali și intuitivi sunt încât știu totul din vreme? Povesti! Știu ce fac și o pregătesc minuțios.
Da, ca întotdeauna, Schwab a condus stimularea.

Problema nu a fost doar Calache și, în consecință, injecția.

Problema este agenda pe care elita a întocmit-o împotriva noastră (umanității).

Prin urmare, este necesar să înțelegem, să săpăm adânc și să disecăm întregul plan globalist.

Era Calache 20-20, în ciuda a ceea ce credea elita, a trezit multe suflete, să nu ratam această oportunitate de a extinde viziunea per ansamblu.

Adevărul este dincolo de cel perceput până acum, să aducem conștientizare și vom lumina ceea ce este în umbră!
Personal cred că pentru a lupta cu stăpânul întunericului nu se poate folosi frica ... ci arme puternice de conștientizare!

Concluzii. "Interesant" este că azi (06 februarie 2023), toate merg strună, atât bancomatele cât și internetul. Pentru că este vorba doar despre intimidare si crearea panicii, dar mai ales pentru că marile corporații nu își permit să aibă blocată rețeaua de internet. Nu vă lăsați copleșiți, lăsați-vă deschiși, lucizi, încrezători.

La nevoie vor crea un lockdown cibernetic, dar nu uitați că este doar pentru a crea panică!

Când frica va dispărea, veți fi liberi!

Oamenii inteligenți găsesc soluții, fricoșii se sperie și fug care încotro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • IC XC NI KA 07.02.2023 14:11
  “Repet! Acest atac cibernetic nu este altceva decât crearea unei probleme pentru a oferi o soluție acceptabilă pentru turmă! Poate chiar cerut de turmă!”

  Deci, NU ACCEPTĂM soluția oferită .. oricare ar fi ea!

  Iar “pentru a lupta cu stăpânul întunericului” până la sfârșit .. nu până la ‘prășit’, pare destul de logic că numai cu Dumnezeu putem să depășim frica și orice ..oricând.
  El e “arma”..
  Împlinirea de noi a Cuvântului Său.. iată “arma”-scut!

  Doamne, ajută!
 • Tic 07.02.2023 22:13
  Doamne ajută! Chiar îmi fac pofta de "treaba" nemernicii ăștia. De data asta elementul surpriza nu mai este asa de surprinzător.
 • BBnovak 07.02.2023 20:46
  Slava Domnului pentru oameni ca tine! Toata lumea in jurul meu pare amortita si nu vrea sa creada nimic altceva decat ceea ce este oficial. Chiar si cei cativa care sunt "treziti" au impresia ca vine Trump si salveaza situatia. Este trist sa vezi cati am ramas, dar este imbucurator sa vad ca mai suntem, totusi, cativa. Multumesc!
 • INJECTIA FINALA 07.02.2023 21:40
  Felicitări, soră dragă!
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI