Alexandra Roșeanu: Cum să iei numele Domnului în deșert și să te vadă toată lumea? Iaca așa. VIDEO: Cazul Alexandra Păcuraru, care cerea la Realitatea TV arestarea redactorilor ActiveNews

De Alexandra Roșeanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce nu cred nici iota din ceea ce fac duduile din mass-media care au schimbat macazul sub indicațiile patronului.

Să greșești, este uman. Ca bun creștin, ești învățat să ierți. Dar cum poți să ierți pe cineva care nu-și cere iertare?

(Iar după ce îți ceri iertare, TREBUIE sa nu mai greșești!) Trebuie în inima ta să îți URĂȘTI păcatul!

În noua abordare a mass-mediei apar pe ecrane tot felul de texte care plasează automat trustul de presa în zona anti-ceva. Dar nimeni, nicăieri, nu și-a exprimat regretul, nu și-a cerut iertare, nu și-a asumat matur că și-a bătut joc de oameni, că au mințit, că au manipulat, că au făcut-o în cunoștință de cauză, că atât atunci, cât și acum, sunt în deplinătatea facultăților mintale și își cer iertare.(!)

În schimb, toți se comportă ca și cum dintotdeauna au fost de această opinie, ca și cum dintotdeauna au fost onești, ca și cum nimic nu s-a întâmplat!

Asta înseamnă să fii și curvă și proastă în același timp.

Dar știți ceva? Vor fi crezuți, eventual iertați, fără să schițeze nici cel mai murmurat cuvânt despre păreri de rău. Dacă nu am fi proști, poate am fi deștepți.

Schimbarea asta vine ca o supapă de eliberare când cauciucul stă să explodeze. Fără presă (scrisă sau vorbită) nimic nu ar fi fost posibil.

Se fac vinovați de nenorocirea care s-a întâmplat nu doar prin propaganda anterioară, cât și prin atitudinea actuală.

Nu-i va judeca nimeni aici pe Pământ, nu vor fi pedepsiți în nici un fel, naivitatea asta am aruncat-o de mult la gunoi, doar furia și dezgustul mă încearcă când remarc cât de josnică poate fi natura umană.

Oricum, era de așteptat că la un moment dat vor vira încotro bate vântul...

Ce se vor face când vântul se va opri?!

Adenda Redacției: Cum cerea același personaj arestarea redactorilor ActiveNews:

 Vox Populi:

 

 

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • alexandra toma 21.01.2023 07:24
    Inspaimantatoare curvele astea nenorocite. Huoo, vedea-v-as in iad sa ardeti satanelor.
  • IC XC NI KA 21.01.2023 14:38
    Iată dovada .. (NE)UNIRII ..
  • Leonesse 21.01.2023 07:48
    Oh , da! Am spus. Cel mai rău va fi de oamenii vaxati când își vor da seama ca au fost înșelați, și au căzut ca proștii în capcană. Unii , cum este doctorul acela britanic care a fost vaccinist și a îndemnat lumea sa se vaxeze , până i-a murit tatăl. Acum e conștient ca și el va avea aceeași soarta într-un an doi, trei ( maximum). Poate fâța asta s-a confruntat cu realitatea cruntă, și i-ar fi murit cineva în mod subit. Ce faci când știi ca ești cu sabia lui Damocles deasupra capului? Ce faci când știi ca poate mâine vei muri și tu subit, sau vei descoperi un cancer care te poate curăța în 2 luni?? Ce face un soldat care vede în bătălie moartea cu ochii, murind pentru o cauză care nu e a lui?? Aici e disperarea!!! Iartă , căci iertarea nu ține de cel care te-a prigonit, ține de pacea ta interioara . Iartă, căci iertarea e Golgota ta către Dumnezeu, nu are de-a face cu inconștientul care ti-a greșit cu voie sau fără voie. Se constata acum cu cei vaxati , care se trezesc, că de fapt, ei sunt cei în situație de " șah-mat" nu cel nevaxat. Dumnezeu știe ce are de făcut cu aceste biete ființe care vor ajunge mai devreme sau mai târziu pe lumea cealaltă. Căci unii dintre vaxati fiind atei, când se trezesc " morți " constată ca de fapt n-au schimbat decât decorul, cu unul mai dificil și sumbru conform cu ceea ce e necesar. Doamne, iartă-i ca acum nu știu ce fac!
  • IC XC NI KA 21.01.2023 14:37
    Cum “Ce faci când știi..?”
    Să te întorci la Dumnezeu .. că poate asta vrea de la tine..să te mântuiască, dar nu poate cu FORȚA!
  • Dorel Timpa 21.01.2023 10:11
    Da, realitatea tv și antenele sunt cele mai mari tirfe ale audiovizualului!
  • Mircea Dragan 21.01.2023 11:38
    Pe asta nu o vede nimeni de la CNA?
  • Mircea Dragan 21.01.2023 13:50
    Nu stiam nimic. Nici ca exista Alexandra , nici ca nu-s ce se intampla la realitatea lui ghita-vantu- pacuraru.
    Asta ptr ca nu am tv ptr ca nu vreau sa am.
    Este complet deplasat sa apari cu icoane pe acolo, sa ceri exterminarea celor care nu cred in minciuni.
    Cred ca i se poate face un dosar penal individei asteia cu destula usurinta .
    Si mai poate primi si o amenda uriasa ptr publicitate la medicamente.
  • IC XC NI KA 21.01.2023 14:31
    “Fără presă (scrisă sau vorbită) nimic nu ar fi fost posibil.”
    “Ca bun creștin” mai exact e: fără să fi îngăduit Dumnezeu .. nimic nu ar fi fost posibil!

    Și, oare de ce a îngăduit Dumnezeu?!
    Oare pentru apostazia oamenilor?!

    ***

    Sfântul Ioan Gură de Aur Extras din „Problemele vieții”, Ed. Egumenița, Galați, pag. 241-243

    “Oricum ar fi, nu poate fi mai rău decât Saul, care deși a fost salvat de multe ori de la moarte de David, s-a întors împotriva acestuia. Dar cu toate că Saul s-a purtat astfel, David l-a ajutat din nou, însă Saul nu s-a potolit și a căutat să-l o m o a r e iar și iar.

    Ce poți să mai zici despre dușmanul tău? Că ți-a furat fără drept pe ogor? Că ți-a furat animalele? Că și-a bătut joc de tine? Că te-a înșelat? Cu toate acestea, nu a încercat să-ți ia viața, așa cum a încercat în repetate rânduri Saul cu David. Și CHIAR DACĂ ar încerca să-ți ia viața, tot David este mai presus de tine, căci cu toate că a trăit în vremea legii mozaice, care NU era desăvârșită și care învăța: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte (leșire 21, 24), a ajuns la î n ă l ț i m e a înțelepciunii legii evanghelice: iubiți pe vrăjmașii voștri, faceți bine celor ce vă urăsc pe voi (Luca 6, 27). Pe când tu, de multe ori, te umfli de răutate, î n f u r i a t de ceea ce ți-a făcut dușmanul tău în trecut, David, neținând cont de ce avea să-i facă Saul în v i i t o r, nu înceta să-l ajute și să-l salveze din orice primejdie.
    Pe cine salva mereu? Pe cel care c ă u t a tu tot d i n a d i n s u l să-l OMOARE!

    Spune-mi, așadar, cu ce anume te-a supărat vrăjmașul tău?

    A încercat, oare, să te omoare?
    D A C Ă tu te vei ruga pentru acel om ca Dumnezeu să-i ierte păcatele și îl socotești binefăcătorul tău pentru păcatele pe care tu însuți le-ai săvârșit, atunci vei fi socotit de Dumnezeu mucenic.

    CA ȘI ÎN CAZUL TĂU, nici pe David nu a îngăduit Dumnezeu ca Saul să-l omoare. Astfel, pe capul său au fost puse mai multe cununi mucenicești, pentru că deși era urmărit de cel care voia să-i ia viața, el l-a salvat.

    Și pe cine a salvat?

    Pe cel care atâta vreme cât a trăit, nu a încetat să-l prigonească și să încerce să îi ia viața. Este vădit că în ceea ce privește intenția de a fi ucis, David a fost ucis de mii de ori. Și pentru că a fost omorât pentru Dumnezeu de mii de ori, i se cuvin mii de cununi mucenicești. Ar fi putut și el spune la fel ca Apostolul Pavel: Mor în fiecare zi! (1 Corinteni 15, 31).

    Iată virtutea lui David: deși i s-a dat în repetate rânduri ocazia să scape de urmăritorul său, nu a vrut să-și mânjească mâinile de sânge. A preferat să înfrunte în fiecare zi primejdie de moarte, decât să facă ceva ÎMPOTRIVA voii lui Dumnezeu.

    Ce înțelegem, așadar, din pilda lui David?..”

    ***

    “Iar după ce îți ceri iertare, TREBUIE sa nu mai greșești!) Trebuie în inima ta să îți URĂȘTI păcatul!”

    DA, așa ar trebui, și dacă nu-i așa .. noi ce ar trebui să facem “când remarcăm cât de josnică poate fi natura umană”?!

    Da, “se fac vinovați…” dar numai ei se fac vinovați.. de ne î n c e a r c ă “furia și dezgustul” ăsta.. Bănuiesc că numai “ca buni creștini” ne poate î n c e r c a ..

    Deci, după modelul întrebării Sf. Ioan Gură de Aur: “Spune-mi, așadar, cu ce anume te-a supărat vrăjmașul tău?”.. am înțeles bine, răspunsul e:

    “Dar nimeni, nicăieri, nu și-a exprimat regretul, nu și-a cerut iertare, nu și-a asumat matur că și-a bătut joc de oameni, că au mințit, că au manipulat..”?!

    Așa, și?!
    Asta mă împiedică pe mine să arăt că am înțeles lucrurile și pe verticală (numai pe orizontală nu se pot înțelege pe deplin.. pentru că orizontala nu-i de sine stătătoare, că nu ai unde o pune, numai pe verticala Crucii stă!)?
    Asta mă împiedică pe mine la .. U N I T A T E?

    Domnului să ne rugăm, Doamne miluiește, pentru toți și pentru toate cele care ne
    î n c e a r c ă .. să înțelegem în primul rând că a promova a t i t u d i n e a asta .. nu vom reuși să fim uniți nici NOI care suntem ‘de partea bună’. De ce? Pentru că nu îngăduie Dumnezeu. De ce? Pentru că ne lipsește unirea “în cuget și simțiți” ..

    Cu a t i t u d i n e a asta le faceți jocul.. ați picat în plasa lor ..

    “Dacă vom crea o U N I T A T E DUHOVNICEASCĂ și ne vom OPUNE ÎMPREUNĂ, Domnul își va face MILĂ de noi.

    Pentru că singuri NU vom rezista și de aceea ei URMĂRESC să ne D E Z B I N E unul de altul.

    DRAGOSTEA și RUGĂCIUNEA vor avea multă PUTERE și tehnica lor va deveni NEPUTINCIOASĂ după cum spune și Domnul în Evanghelie: “Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor” (Mt. 18:20).”
    Din “Învățăturile și minunile Părintelui Justin”, Petru Vodă, Septembrie 2013 - CARTE DOCUMENT, pg. 41

    "Căutați-Mă și veți fi VII!” (Amos 5,5)

    Doamne, ajută!
  • crazy bobz 23.01.2023 19:01
    AMIN!
  • Mars.60 Stefan 7649 25.01.2023 18:59
    Doamne, ajuta! Aliluiea!
  • Pampa sada 21.01.2023 19:03
    "Capu'face,capu'trage", cea mai mare pedeapsa pt.ei sunt chiar consecintele serului. Dumnezeu ne-a protejat si nu am primit serul,si iata-ne doi ani mai tarziu fara spaima efectelor adverse!
  • Nils 22.01.2023 10:45
    Cine-i ''educata'' asta spalata pe creier?Asta nu-i in stare sa-si educe proprii copii.
  • INJECTIA FINALA 01.02.2023 19:28
    IC XC NI KA

    Frate , nu'i vorba de iertarea individuală aici.
    Ci de legitimă apărare în fața unui dușman necruțător care vizează genocidul antiromân, anticreștin, genocidul mondial.

    Ești sigur cu dulcea'ti vorbire
    Cu evanghelica pomenire
    Nu faci jocul ucigașilor care
    Ne-ar pune ușor pe frigare?
Ultima oră

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO