Alex. Oaie Gavril: Trolez, deci Exist. Rocker pentru Libertate

De Alexandru Gavril  /  

Alex. „Oaie” Gavril în concert

Alex. „Oaie” Gavril în concert

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce anul trecut pe 18 Noiembrie mi-am etalat "puterile profetice”, abia ce trecuseră  două saptamani si deja vedeam pe pielea mea că sunt anumite momente in viață cand nu e indicat să ai dreptate.
 
Imediat după ce m-au ținut  blocat toată luna Decembrie, ca să nu pot și eu să vă cânt un colind și să zic o urătură, s-au activat  „gunoaiele comunistoide” să mă raporteze mai ceva ca niciodată, deoarece suntem foarte aproape să spargem bula narațiunii oficiale, iar ei știu asta.
 
Ați văzut cum am reușit impreuna cu câțiva oameni să distrugem  credibilitatea canalelor media "oficiale” și să facem "TROLLING-UL” un sport național. Cum mulți dintre noi deja rămăseserăm fără conturi pe Facebook (eu sunt campion, am fost șters și de pe FB, și de pe Instagram, și de pe Twitter, și de pe Reddit), ne-am făcut toți alte conturi si am făcut mișto de vrăjelile de la GIGI24, Adevărul, Dc News, ProTV  si ce alte "canale de știri oficiale” mai vreți voi, până au ajuns niște glume proaste. La fel am făcut și cu influencerii lor gen Mândruță , Radu Tudor, Mălin Bot sau Remus Cernea.

După ce noi "am dat tonul la distracție”, în nici câteva luni și-a dat seama tot românu’ normal la cap că cea mai bună variantă de a-și păstra mintea limpede și sănătoasă e să facă haz de necaz. Și ce haz mai mare vrei când poți vedea zilnic cum toți propagandiștii lucrează cu drag si spor la construcția unei Piramide a Aberațiilor care i-ar face geloși până și pe egipteni și mayași la un loc?

Datorita nouă, publicațiile mai sus menționate s-au pus să inventeze si câte 8-10 articole pe oră. Asta ca să nu apucăm noi să "trolăm” corespunzător și pentru a nu putea quantifica reacțiile de "HAHA” în vederea efectuării unei statistici REALE despre cum gândește populația. N-au reușit decât să-și bombardeze urmăritorii cu și mai multe aberații. Totodată, le-au dat și  "securicilor voluntari” cu conturi false misiunea de a da like-uri peste like-uri la zeci de articole pe care efectiv nu le citește nimeni. O slujbă foarte bine plătită pentru nivelul lor de inteligență și de pregătire. E plin Facebooku de ei, nu au prieteni, nu au poze cu nimeni, nu există decât în lumea virtuala, unde latră fără oprire zi și noapte. 

Disperați că au pierdut influența asupra opiniei publice  și că nu-i mai crede nimeni în afară de ăia care și acum poartă mască singuri in mașină, iar cum în disputele online nu mai au nici o șansă în fața puhoiului de români treziți și prezenți acum pe toate paginile publicațiilor oficiale, "Inchizitorii lui Zuckerberg” au trecut la vânătoarea și raportarea noastră.

Pentru ca asta este SINGURA ARMĂ pe care o mai au - CENZURA. Atât. Mi-au raportat într-o singură zi vreo 7 comentarii în care nivelul de bășcălie este undeva pe la școala generală.
 
Acum este însă momentul să mutăm "distractia” în curtea lor. Nivelul următor e mai greu, necesită mai multe ouă, forță și determinare. Îi vizează pe toți PROPAGANDIȘTII care ne părăsesc SUBIT. Adică vorbim de ăia care doreau înțepare obligatorie pentru toată lumea, restricții, măști, certificate verzi si eventual o statuie pentru că au "salvat-o pe bunica”, pe care acum o țin în frig ca să piardă Putin războiul. 

Sunt cei care ne voiau pe toți la coadă la ATI când nu mai erau locuri și cei care afirmau cu tărie că cei nevaccinați nu ar trebui tratați în spitale deoarece sunt ÎMPOTRIVA ȘTIINȚEI.

Sunt cei care au împrăștiat venin în presă și pe social media, au învrăjbit populația, catalogându-ne ca ultimii proști, neoameni, fără școală, Șoșocari și Putinisti, incapabili să înțeleagă miracolul Științei moderne și ideile Lumii Civilizate. 

Sunt cei care s-au dat de ceasul morții și au făcut tot ce le-a stat in putință ca eu și mulți alții ca mine să ne pierdem locurile de muncă (cântam cu Andra și eram chitarist în trupa de la Vocea Romaniei de 3 ani) și să mi se șteargă orice urmă artistică de pe internet, ca să nu am nici un fel de "background” sau poziție socială care să "îmi permită" să vorbesc și să fiu luat în serios (au ajuns să mă șteargă de pe Google și de pe Youtube, sunt zeci de clipuri ȘTERSE, în care cântam în diverse concerte sau emisiuni radio cu o mare parte dintre artistii cunoscuți din Romania – Inna, Marius Moga, Keo, Andreea Bălan, Shift, Nosfe, etc, dar și cu formații consacrate din zona muzicii rock precum FiRMA sau Toulouse Lautrec).

Sunt cei care, duhnind a incompetență și fără nici o pregătire sau realizare personală notabilă în viața asta, și-au permis să arunce cu noroi în medici, savanți sau chiar în profesori universitari. (Deștepții asismptomatici de la Vice au mers așa de departe încat l-au comparat într-un articol pe unul dintre cei mai mari psihologi moderni – Jordan Peterson - cu un individ care a ajuns celebru dând pumni si picioare în cap – Andrew Tate).

Sunt cei care, atei fiind, au făcut tot posibilul să distrugă tradițiile și Biserica, să lovească fără scrupule în Oameni precum ÎPS Teodosie. L-au transformat rapid în dușmanul numărul 1 al Științei și al Progresului, pentru că s-a pus de-a curmezișul restricțiilor și a măsurilor aberante, fiind mereu alături de Oameni.

Sunt cei pentru care "Credința” înseamnă "Manipulare”, în timp ce tot ei susțin că bărbații pot avea menstruație, pot rămâne însărcinați și pot naște, sau că ȘTIINTA a descoperit că există peste o sută de genuri, în funcție de ce au mâncat ieri și de cum bate vântul. Tot ei sunt cei care promovează Aberația Clismatică, Educația Sexuală în clasele primare și care vor să ne pervertească copiii cu curcubee colorate, părinte 1 și părinte 2 sau operații de schimbare de sex și alte mizerii din agenda LGBT. 

Sunt cei care, fără un Sistem de Valori si fără coloană vertebrală, și-au "vândut” sufletul pentru o "poziție socială” și câteva mii de euro. Bani care, dacă ar fi să ne raportăm la profiturile făcute în pLandemie de către politicienii corupți și companiile Big Pharma, sunt doar bani de țigări la bucată.  

Acesti "Eroi” Sunt printre oamenii de cea mai joasă speță din țara asta, față de care nu merită să avem nici un fel de considerație sau remușcare,caci despre Respect nu s-ar putea vorbi vreodata.. Nu uitați că din cauza PROPAGANDEI și a CENZURII lor AU MURIT și VOR MAI MURI MII DE OAMENI. 

Și să nu credeți că toți sunt "doar niște nevinovați care au crezut în știință și au zis că fac un bine societății”. Nuuu !!! O mare parte dintre Cioclii pLandemiei au știut mereu despre ce este vorba. Pentru astfel de oameni, fie că sunt ziariști, artiști, "influenceri”, muzicieni, sportivi, profesori, medici sau politicieni, eu am un singur mesaj: "NO AMNESTY…tic tac, tic tac”.

Așa că strategia e foarte  simplă - TROLĂM PÂNĂ LA MARELE FINAL… ȘI DUPĂ!!!
În primul rând, încercați să fiți la curent cu decesele zilnice cauzate de Zeama Magică, mai ales la cei care "MOR SUBIT”, fără explicații și fără antecedente medicale grave. Sunt câțiva de-ai noștri care dețin o bază de date destul de impresionantă unde puteți găsi destui "SUBIȚI”.
Intrați pe conturile lor și căutați poze cu ei în care își etalează "eroismul” și ne arată brandul proaspăt înțepat, sau găsiți postări în care fac glume la adresa celor care nu vor să se vaccineze, gen Lucian Viziru, care "voma cipuri” iar acum zace în spital, sau tânărul userist de 25 ani care dorea vaccinare forțată în toată țara, iar acum e la un concert "pe repeat” cu formația Six Feet Under. Sau ziariști aserviți ca Mihai Baltag din Buzău, care se simțea extraordinar fiind pe aceeași treaptă cu "elitele societății”. L-am întrebat și eu cum se simte, dar nu cred că avea semnal pe lumea cealaltă, sau poate i s-a terminat bateria, așa că până acum încă nu mi-a răspuns. Eu mai aștept, sunt un om foarte răbdător, altfel nu ajungeam chitarist.
 
 
 
Și nu uitați că, de fapt, MIZA este următoarea: SĂ FACEM SUFICIENTĂ AGITAȚIE  PE PAGINILE DEFUNCȚILOR ȘI A CELOR CARE ÎI PLÂNG pe aceștia, indiferent dacă faceți "caterincă" sau veniți cu dovezi bine documentate. 

SCOPUL NOSTRU este să facem în așa fel încât cei din jurul "SUBIȚILOR" să ajungă să CEARĂ AUTOPSII și să ÎȘI DOREASCĂ SĂ LUPTE PENTRU AFLAREA ADEVĂRULUI ȘI TRAGEREA LA RĂSPUNDERE A TUTUROR CELOR VINOVAȚI DE MOARTEA AȘA DE TIMPURIE A CELOR DRAGI. În acel moment va fi GAME OVER (finalul jocului): și pentru presă și influenceri, și pentru autorități, dar și pentru medicii corupți. 

Așa că, făceți-vă noi adrese de email, creați-vă conturi noi pe Facebook și intrați pe paginile lor. Căutați postări mai vechi în care ei laudă "Superbul" și FIȚI ROMÂNI, dar nu-i puneți în aceeași oală cu cei care s-au capsat și își văd de treabă liniștiți. E o activitate destul de "hardcore”, iar pentru unii poate părea cam extrem, însă trăim vremuri extreme și trebuie să ne adaptăm și să reacționăm în consecință.
 
Știu că poate unii vor considera destul de dură această strategie, sau în contradicție cu dogmele creștin-ortodoxe. Nu știu câți dintre voi ați citit și ați înțeles Biblia, dar mie mi-a explicat tatăl meu un lucru foarte important: 
Iisus Hristos ne învață: să ne iubim aproapele, să-l iertăm și să-i întoarcem și celălalt obraz. Foarte frumos. ÎNSĂ, NICĂIERI ÎN BIBLIE SAU ÎN ALTĂ CARTE ORTODOXĂ NU SCRIE CUM TREBUIE PROCEDAT DUPĂ CE AI PRIMIT O PALMĂ ȘI PE AL DOILEA OBRAZ.
 
Așadar, Dumnezeu ne lasă nouă, ca de fiecare dată, posibilitatea de "A ALEGE”. Iar nicăieri în Biblie nu spune cineva SĂ FIM LAȘI, SĂ FIM PROȘTI, SĂ FIM NAIVI sau SĂ NU luptăm pentru VIEȚILE și LIBERTATEA noastră și a familiilor noastre. Mulți îmi scriu și mă întreabă ce pot ei face ca să încline Balanța spre Lumină. E simplu: aveți grijă de voi, aveți grijă de cei de lângă voi și faceți în așa fel încât să circule aceste informații pe la cât mai multă lume. 

Vedeți că vor să bage iar măști obligatorii și cine știe ce ne mai pregătește Arafat și compania de slugi. EU NU AM RESPECTAT NICIODATĂ NIMIC ȘI NICI N-O VOI FACE, eventual mă voi poza iarăși zilnic cum merg cu metroul FĂRĂ MASCĂ. Așa că, dacă ai puțin timp liber și chef să faci "panaramă” pentru un SCOP FOARTE NOBIL, atunci e timpul să treci la treabă. Iar cine vrea să se implice mai mult, cred că știe deja ce are de făcut.

Cum vă spuneam, Zăhărelul Inchizitor m-a ținut blocat toată luna decembrie, astfel încat nu am putut să vă colind de Crăciun și nici să vă zic o urătură frumoasă de Anul Nou. Ca nu cumva să rămân dator și pentru că "Mai bine mai târziu decât niciodată”, vă las aici o colindă "țambalistică” de la Radio Guerilla, de pe vremea când cântam cu formația FiRMA, iar mai apoi o urătură pe care am scris-o cât am stat la "închisoarea virtuală”.

Iată vin colindători

Urătură pLandemică – de Alexandru Gavril 


Eu când nu mă informez
Stau pe net să deranjez, 
Pe Mândruță să-l trolez
Și pe #haștagi să-i stresez. 

Și, cuprins de empatie,
Am făcut o poezie 
Despre această comedie, 
O sinistră distopie. 

Nu mai stați "eroii” mei,
ce-ați rămas la doza trei? 
Fuga fuga la-nțepat,
cu vac$inul expirat.

Să băgați și doza patru
Să se bucure Ciolacu, 
Si toți care își duc veacu'
Regizând acest prost teatru. 

Repede și doza cinci
Să scăpați de griji și frici, 
Ca să vă-infruptați cu mici,
Și cu pâine din furnici. 

Imediat și doza șase
Să puteți ieși din case.
V-au băgat pe gât știri false
Să vă intre frica-n oase. 

Doza șapte neapărat
Să nu moară Arafat,
Mare om, mare cârnat
Ce pe noi ne-a apărat, 
De virus ne-a protejat, 
Pe bătrâni i-a intubat,
Pe tineri i-ambârligat,
Pe copii i-a-mbotnițat. 

Dacă ajungeți pân’ la opt
Din grâu vă vom face tort.
Iar de-atâta ser în voi
Din "eroi” rămâneți "oi”.
Și-o s-aveți mare confort
Când veți da "al popii ort”.
Otrăviți cu "empatie" 
Behăiți la datorie.

Jurnaliștii plini de ură
Au luat-o pe arătură,
Și ne mint fără măsură. 
Iar aceasta uvertură,
A ajuns o urătură:
"Să îi tuf pe toți in gură”!!!

Voi amicii înțepați, 
Nu vreau să vă ofensați
Nici să fim mereu certați. 
Sper satira s-o gustați,
Să nu vă mai panicați,
Și pe Vice să-i trolați.
Iar cu mine să strigați
"Hai să ne avem ca frați".

La anul și la mulți ani!
Să fiți iubiti și sănătoși. 

Alex „Oaie” Gavril ActiveNews/ Instagram / Facebook
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • coategoale 08.01.2023 01:23
    Gandhi, cel mai pasnic conducator de stat, zicea ca legea talionului "ochi pentru ochi" va duce la o orbire mondiala. El s-a inspirat de la citatul biblic cu "întoarce-i și pe celălalt" obraz. Deci "al doilea obraz" suna deja a ultimatum, lipsind un al treilea obraz. Iar daca vremurile de azi se arata drept ultimaturi divine, poate n-ar fi rau sa incepem sa studiem in grup Apocalipsa, aici la ActiveNews. Amu, Apocalipsa 9: 7-10 zice, „Iar înfățișarea lăcustelor era asemenea unor cai pregătiți de război. Și aveau pe capete cununi ca de aur și fețele le erau ca niște fețe de oameni. Aveau păr ca părul de femei și dinții lor erau ca ai leilor. Și aveau pieptare ca platoșele de fier, iar vuietul aripilor lor era ca vuietul unor care de luptă cu mulți cai ce-aleargă'n bătălie. Și aveau cozi asemenea scorpiilor, și bolduri și'n cozile lor le este puterea de a-i vătăma pe oameni timp de cinci luni.” Lăcustele au armuri pe piept ca o armată ceea ce inseamna ca trupele armate vor fi implicate în falsul act medical. Coroana de aur confirmă faptul că este vorba despre personalul medical, care au cea mai stimată profesie. Părul femeilor simbolizează o secțiune socială care în mod tradițional a fost predominant feminină, și anume asistentele medicale. Acestea vor fi folosite initial pentru imaginea lor familiara castigata in ochii populatiei intr-un veac de medicina de familie. Chipul omului (barbatului) înseamnă că slujba surorii medicale va fi îndeplinită în cele din urmă de soldați. Inițial, când falsul vaccin era opțional, asistentele mai naive au cedat forțelor întunericului din spatele mass-media. În cele din urmă, armata va trebui să preia postul de asistent medical cand falsul vaccin va deveni obligatoriu. Toți vor acționa simultan, într-un stil militar, ca niște lăcuste, sub inspirația și puterea fumului care iese din prăpastie, adică Media ocultata și înrobită financiar. Prin intermediul asocierii puterii militare cu sistemul medical se va provoca cinci luni de agonie credincioșilor călduți și indiferenți, care se vor ruga pentru moartea lor, dar moartea nu va veni să-i salveze (Apocalipsa 9: 6)
  • ActiveNewsRo 08.01.2023 02:16
    Se potrivește și cu înțepătura cozii...
  • coategoale ► ActiveNewsRo 08.01.2023 08:44
    Acest text este parte din o lucrare mai ampla, atasata la un video pe iutub numit
    Scoate Focul Covidului
    pe care il gasiti cu masina de cautare g00gle
    Sa avem bucurie intru Prea Sfantul
    Caci mare este mila Lui
    Fiindca toate incercarile credintei adevarate
    Sant anume ca sa ne puna pe calea care duce la Usa care este Hristos.
  • Coronoia 08.01.2023 02:04
    Cand eram mica ma mai apuca uneori smiorcaiala pe motive de copil mic - de exemplu pentru ca nu voia mama sa-mi cumpere cutare jucarie sau pentru ca voia sa ma tunda scurt sau nu-mi placea costumasul cu care ma imbraca etc.
    Maica-mea mi-a zis prima data: "aaa, plangi fara motiv? lasa ca-ti dau eu motiv sa plagi!" si m-a pocnit peste fatza, dupa care evident am plans de durere. Ulterior cand ma mai apuca smiorcaiala, maica-mea doar imi punea intrebarea si nici nu mai era nevoie sa treaca la actiune.

    Acum cateva decenii mai tarziu cand ma uit la vaccinosi imi amintesc de scena din copilaria mea - dupa 3 ani in care s-au alintat si smiorcait pe tema unui virusel impotent sunt pe cale sa primeasca un motiv adevarat de smiorcaiala, gen o miocardita, un cheag pe creieri, o scleroza, un cancer....Multi inca dorm pe ei, sunt la stadiul de copil razgaiat dar pe masura ce se intetesc in jurul lor mortii si ranitii subiti o sa inceapa sa le pice fisa ca s-ar putea sa treaca ei urmatorii la aparat.
  • IC XC NI KA 08.01.2023 02:57
    O fi asta (parte din) soluția .. salvatoare?!
    O fi .. pe orizontală ..
    Dar ce ne facem cu verticala?!
    Oricum orizontala nu-i de sine stătătoare ..
    “Iisus Hristos ne învață..” dar CUM ne învață ce ne învață?!
    Pe viu! Pe ..Cruce .. pe verticala Ei stă orizontala ..
    Cu alte cuvinte, nu exista orizontală fără verticală .. că nu ai unde o pune!

    Așadar, El e Modelul și după .. întoarcerea obrazului. Cui? Înșelatului ..înțepatului.. iubitorului de arginți.. și altor păcătoși (a nu se înțelege că noi suntem fără de păcat).

    Deci, cum îi ‘trolăm’ .. și ne ‘trolăm’ ..și pe orizontală și pe verticală? Căci .. “Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena.” (Matei 10,28)

    “Singurele noastre arme sunt numai cele duhovnicesti: rugaciunea, smerenia, dragostea, dar si marturisirea. Nu se poate dragoste fara marturisire. Dragostea este jertfitoare, iar noi daca ne temem sa marturisim adevarul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nostru care este in nestiinta si noi nu il informam si il lasam sa cada prada acestui sistem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Biserici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dumnezeu, care isi pun viata pentru fratii lor."
    (Interviu realizat cu Părintele Justin Pârvu, de Monahia Fotini, 7 octombrie 2009, extras din nr. 8 al revistei ATITUDINI)

    Deci, da .. “luptăm pentru VIEȚILE și LIBERTATEA noastră și a familiilor noastre” ..
    s a l v â n d u - n e!

    Cum?

    Părintele Justin Pârvu Sfânt al închisorilor comuniste, ne-a spus EXACT ce se întâmplă acum și ce avem de făcut ..
    SĂ DUCEM LUPTA SĂ NU ACCEPTĂM NIMIC DIN CE VINE ..
    SĂ SPUNEM CE SE ÎNTÂMPLĂ SPRE TREZIREA APROAPELUI (pe bune!).. pentru că
    S O L U Ț I I O M E N E ȘT I
    N U M A I E X I S T Ă ..asta, bineînțeles, nu exclude demersurile legale care trebuie făcute ref. “AFLAREA ADEVĂRULUI ȘI TRAGEREA LA RĂSPUNDERE A TUTUROR CELOR VINOVAȚI DE MOARTEA AȘA DE TIMPURIE A CELOR DRAGI”, însă, acestea nu ne pregătesc
    D E L O C, pentru ceea ce va veni ..

    Și, ce va veni?

    Vom fi puși să alegem între PÂINE și
    C R U C E! Iată ..“Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” (Apocalipsa 13,17)
    Mulți nici măcar NU vor ști că în față le va sta această alegere! Crucială!

    Asta-i A L E G E R E A!

    Știți? Și dacă da, cum credeți că vom REUȘI să facem față de pe ACUM.. să ne opunem.. să rezistăm.. să “luptăm pentru VIEȚILE și LIBERTATEA noastră și a familiilor noastre”?! Trolând?! Atenție, vorbim de ceva infinit mai înșelător, mai opresiv decât în cazul vacc. Și RADICAL! Ori, ori.

    Deci, ce vom alege? Aceasta e întrebarea?

    Pentru a ne salva sufletele și “VIEȚILE și LIBERTATEA” cum spuneți dvs, pentru a putea să ne MÂNTUI SUFLETELE ..trebuie SĂ NE PREGĂTIM .. fix pentru această
    A L E G E R E!

    Părintele Justin Pârvu mai învață așa:
    “Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți Harul Lui Dumnezeu vor putea distinge bine de rău.

    CU MINTEA OMENEASCĂ VA FI CU NEPUTINȚĂ DE ALES ÎNTRE BINE ȘI RĂU.

    Vor fi mari înșelări și NUMAI Harul Lui Dumnezeu ne va putea izbăvi de ele.

    Așadar, rugați-vă, rugați-vă să nu cadeți în
    I S P I T A Î N Ș E L Ă R I I. Pentru că NUMAI PRIN RUGĂCIUNE PUTEM PRIMI HARUL LUI DUMNEZEU.”


    Numai acei cărora le sunt foarte clare lucrurile .. care cunosc VALOAREA UNUI SINGUR SUFLET DE OM, în ALEGEREA CRUCIALĂ ce le stă înainte .. vor ‘trola’ cu folos în ambele direcți..

    Și .. nu avem cum, E EXCLUS!, să cunoaștem valoarea unui suflet de om.. dacă NU cunoaștem ce lupta se dă pentru el ..cine o poartă, de când o poartă .. și până când o poartă, Cine e de partea noastră, care e a Lui LUCRARE-JERTFĂ-CONTINUUĂ și pentru cine.. în fine, dacă NU cunoaștem cum am pierdut RAIUL, cine ne-a Î N Ș E L A T și ne înșeală .. “manipulează” non-stop, și cum îl putem (re)câștiga sau pierde, ÎNSĂ de data asta DEFINITIV!

    În ‘Ghidul de supraviețuire’ - BIBLIA - avem toată ‘schema’ supra(-)viețuirii ..imposibil de atins fără Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolică Biserică ORTODOXĂ.

    "Căutați-Mă și veți fi VII!” (Amos 5,5)

    Doamne, ajută!
  • INJECTIA FINALA 08.01.2023 05:40
    Frate Alex, ce minunat scrii și gândești.
    Ești haiduc din povesti.
    Da'ne te rugam vesti
    În inimi să crești!


    "Stiu că poate unii vor considera destul de dură această strategie, sau în contradicție cu dogmele creștin-ortodoxe. Nu știu câți dintre voi ați citit și ați înțeles Biblia, dar mie mi-a explicat tatăl meu un lucru foarte important:
    Iisus Hristos ne învață: să ne iubim aproapele, să-l iertăm și să-i întoarcem și celălalt obraz. Foarte frumos. ÎNSĂ, NICĂIERI ÎN BIBLIE SAU ÎN ALTĂ CARTE ORTODOXĂ NU SCRIE CUM TREBUIE PROCEDAT DUPĂ CE AI PRIMIT O PALMĂ ȘI PE AL DOILEA OBRAZ".

    Sfatul tatălui tău întâlnește cugetarea profundă a Parintelui Nicolae Steinhardt care ne veghează din Ceruri.

    La Multi și Satirici Ani, bunule frate, pentru binele Neamului nostru si'al Umanității!
  • Gligor 08.01.2023 07:52
    "... ÎNSĂ, NICĂIERI ÎN BIBLIE SAU ÎN ALTĂ CARTE ORTODOXĂ NU SCRIE CUM TREBUIE PROCEDAT DUPĂ CE AI PRIMIT O PALMĂ ȘI PE AL DOILEA OBRAZ".

    Daca citesti atent, scrie "printre randuri" ca intoarcerea obrazului al doilea este ca o IERTARE, iar la iertare scrie citetz sa ierti nu doar de sapte ori:
    22. Zis-a lui Iisus: Nu zic ție până de șapte ori, ci până de șaptezeci de ori câte șapte.(Mt18,22)
    altfel spus, de nenumarate ori, adica MEREU.
  • Coronoia ► Gligor 08.01.2023 16:31
    Am o super idee: decat sa stau sa fiu eu aia palmuita si scuipata ba de 2 ori ba de 77 de ori (dupa interpretari), pai nu-i mai bine SA INCEP EU sa impart in stanga si-n dreapa scuipati si palmuiala fara motiv doar asa de dicstractie, dupa care sa le pretind alora palmuiti sa ma ierte?
    In caz ca palmuitii mei nu ma iarta, pe ei o sa-i pedepseasca Dumnezeu ca nu sunt iertatori! Nu?

    Acuma serios, vad ca asa functioneaza lucrurile dupa Biblie: unii au permis sa se comporte incontinuu ca niste cretini colerici iar Dumnezeu pretinde de la ceilalti sa stea ca sacii de box la incasare. Cum ar veni, Cel de Sus e mereu de partea celor care comit bullying. Deci merita sa fii bully.
  • IC XC NI KA ► Coronoia 08.01.2023 20:35
    Nu, “Cel de Sus e mereu de partea celor care comit” .. iubire!

    E exclus ca iubind să.. “impart in stanga si-n dreapa scuipati si palmuiala fara motiv doar asa de dicstractie, dupa care sa le pretind alora palmuiti sa ma ierte”.

    Pe orizontală .. “(după interpretări)” e de neînțeles .. pe verticala capătă sens!
    De la orizontala la verticală .. e de muncă!

    Să ne ajute Bunul Dumnezeu să înțelegem ..

    Doamne, ajută!
  • BLUE 08.01.2023 08:20
    Frate Alex, toată admirația pt. cum gîndești și scrii,dar văd că nu zici nimic despre SS-istul hitlerist Schwab,fiu de Ofițer SS,care la FEM,latră pînă răgușește de "totul verde", că oamenii nu ar trebui să aibă nici măcar o mașină,că o masă obișnuită are 1,7kg de carbon,iar ideal,țin-te bine!,e să aibă SUB 0,5!!, că neapărat!! trebui bani DOAR DIGITALI,ca nimeni (decît ei,firește!!), să nu mai posede practic nici un cap de ață!! Și nu se spune că vax-ul cu ARNmesager de fapt modifică ADN-ul uman(vezi ce au descoperit cei de la Harvard și MIT !!), proteinele Spike criminale, scăderea capacității de reparare a ADN-ului nostru,etc.,etc.....
  • BLUE 08.01.2023 08:37
    Excelent spus tot, dar pt. cei care vor să știe mai multe detalii despre vax-ul criminal,iată "În decembrie 2020, o echipă de cercetători de la Universitatea Harvard și de la Institutul de Tehnologie de la Massachusetts (Massachusetts Institute of Technology - MIT) a realizat un studiu care demonstrează că ARN-ul virusului SARS-CoV-2 poate fi transcris invers în celulele umane, aceste secvențe putând fi integrate în genomul uman".Găsiți mai multe detalii pe Google!! Și spune tot și de SS-istul Schwab, fiu de ofițer SS,care la FEM latră ca potaia urlătoare cum vrea el ca NIMENI să nu mai posede în proprietate nici un cap de ață (afar' de ei, elitele!!),spune de organizațiile lui HELL GATES(Bill...),etc, etc.....
  • Adryan 21.01.2023 00:05
    Din dicționarele românești:
    Trol = (În mitologia scandinavă)
    Gnom zburdalnic, care trăiește în munți sau în păduri, întruchipând forțele rele ale naturii.

    Tradus din dicționarele online în engleză, în plus față de sensul de mai sus:
    Trol = o persoană care postează sau face mesaje inflamatorii, nesincere, digresive, irelevante sau în afara subiectului, online (cum ar fi în rețelele sociale, un grup de știri, un forum, o cameră de chat, un joc video online) sau în viața reală, cu intenția de a-i provoca pe alții să afișeze răspunsuri emoționale sau de a manipula percepția altora. Comportamentul este de obicei pentru amuzamentul trolului sau pentru a obține un anumit rezultat, cum ar fi perturbarea activităților online ale unui rival sau cauzarea intenționată de confuzie sau prejudiciu altor utilizatori online.

    Sau:
    A trola (verb) = în ceea ce privește internetul, este actul deliberat, (de către un trol), de a face comentarii aleatorii nesolicitate și/sau controversate pe diferite forumuri de internet cu intenția de a provoca o reacție emoțională de la cititorii nebănuitori pentru ca aceștia să se implice într-o ceartă sau dispută.
    Trolarea forumurilor online este de fapt analogă cu tehnica de pescuit „trolling”, în care momelile colorate sunt trase în spatele unei bărci care se mișcă lent, adesea cu mai multe fire de pescuit, care acoperă o suprafață mare de apă.

    Și acum referitor la conținutul articolului:
    Nu, noi nu luptăm împotriva oamenilor, fie ei și vacciniști, ci împotriva diavolilor.
    Efeseni 6:12 "Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh."

    Zice autorul acestui articol:
    "de fapt, MIZA este următoarea: SĂ FACEM SUFICIENTĂ AGITAȚIE  PE PAGINILE DEFUNCȚILOR ȘI A CELOR CARE ÎI PLÂNG pe aceștia, indiferent dacă faceți "caterincă" sau veniți cu dovezi bine documentate."
    Nu, nu ăsta e scopul. Dacă faci "agitație" și "caterincă" de fapt faci treaba dracilor.
    În creștinism scopul nu scuză mijloacele. Adică dacă faci "panaramă pentru un scop foarte nobil" așa cum spui tu, de fapt faci tot ce vrea satana deoarece calea spre iad e pavată cu intenții bune.
    Pildele lui Solomon 14:12 "Unele căi par drepte în ochii omului, dar sfârșitul lor sunt căile morții."

    "Nu știu câți dintre voi ați citit și ați înțeles Biblia, dar mie mi-a explicat tatăl meu..."
    Întreabă preoții cum se înțelege Biblia, nu te lua după unul sau altul căruia i se pare că a-nțeles el creștinismul mai bine decât creștinii.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

Ultima oră

11:24

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:00

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski