Alex. Oaie Gavril: Hai să vă zic una faină ca să vă fac ziua frumoasă!

De Alexandru Gavril  /  

Autorul în concert

Autorul în concert

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


V-am facut o scurta analiza care o sa va demonstreze la final de ce noi astia, scursurile societatii, conspirationistii care o omor@m pe bunica in spital AM CASTIGAT si ca de acum incolo este doar o chestiune de timp pana cand va fi OFICIAL.

Hai sa luam 4 naratiuni de baza cu ajutorul carora va voi explica cum "armata noastra" nu poate pierde "razboiul" contra p@nselutzelor sensibil0ase si a celor cu steguletz la profil.

1. Naratiunea BoVid
2. Naratiunuea Slava Coteț
3. Naratiunea Schimbarilor Clismatice
4. Naratiunea L3G3bete cu toate ab3ratiile de gen si schimbare de s3x.

1. Prima a fost pregatita indelung si a tintit toata populatia. Fiind prima si facuta destul de meticulos si tintind direct FRICA DE MOARTE si lupta cu un Dusman Invizibil, a fost servita de foarte multi, indiferent de varsta, religie, sex, inteligenta, pregatire academica etc.

Unii ca mine s-au prins repede de ea dupa 2 saptamani, altii au fost cuminti la inceput si au purtat b0tnite in prima faza apoi si-au dat seama ca e vrajeala si ca n-are cum c@rpa aia sa ajute la altceva decat sa semnaleze pr0stia si 0bedienta.

Apoi unii s-au intepat o data si le-a fost rau. Altii de 2 ori si le-a fost si mai rau si apoi au zis ca nici nu mai vor s-auda de asa ceva.
Unii chiar au facut si boosteru si cand au vazut ca in continuare se pot imbolnavi au zis "pas" forever : "Pai ce e vrajeala asta, eu cu 3 d0ze si fac karkalak de 2 ori si Oaie asta care n-a purtat nici o masca n-a avut nici pe draq si nici pe ma-sa. Pai ce imunizare e asta?".

2. Apoi a venit naratiunea Slava cotetz care a fost regizata mult mai prost (eu m-am prins dupa 5 minute cand am vazut cum trageau tancurile din mers si avioanele atacau in formatiune de parada). I-a prins initial si pe multi care n-au halit Zerul Magic, mai ales pe acei oameni cu suflet bun si mai altruisti. Insa fiind asa de prost regizata i-a trezit pe foarte multi, in special pe cei care au facut armata si inteleg niste chestiuni militare de baza. (Aici eu cunosc foarte multi intepati care si-au dat seama de prima teapa vazand-o pe a 2-a).

In 6 luni de razboi insa pot zice ca toti astia care s-au prins de prima s-au prins si de a 2-a. Plus foarte multi care s-au intepat si au vazut cat de mare e Teapa 1, cand au vazut ca Teapa 2 si Teapa 3 sunt promovate de aceeasi oameni si pe aceleasi canale media ca Teapa 1 s-au trezit si au inceput sa faca valva in cercurile lor de prieteni si sa ridice ipoteza cum ca "Conspirationistii astia se pare ca au cam avut dreptate".

3. Asta cu Incalzirea Clismei fiind de foarte mult timp in Agenda deja era stiuta de foarte multi si nu era nevoie decat sa vada de cine e promovata ca sa si dea seama ca e o ab3ratie.
Pentru noi astia care ne-am jucat afara de dimineata pana seara, care am mai mers la tara sau care calatorim mult sau stam in natura n-are cum sa ne pacaleasca asa ceva. E ca si cum ne-ar zice Pamantul : "Stati ba linistiti ca eu is ok, vedeti-va de-ale voastre".
Asta ca sa nu mai pun la socoteala si friptura de gandaci si laptele de coropisnitza si cum vacile fac p@rtz si moare planeta.

4. Asta cu L3G3bt a prins la o categorie de oameni FOARTE MICA de fapt dar foarte prezenta in media si in online si de aceea cumva a parut initial ca toata lumea si-a pierdut mintile. Nu, nu si-a pierdut nimeni nimic, doar o parte din segmentul de varsta 16-32 si cu cateva exceptii a halit asa ceva. Si asta doar in orasele universitare gen Bucuresti si Cluj. Dar a prins in industria muzicala, in media si Teve si este bagata pe gat cam de toata lumea, insa nimeni n-o suporta de fapt. A prins mult in mainstream-ul care suna la fel dar mai ales in asa zis-ul Underground plin de l@l@ieli sinistre si artisti wannabe care nu canta si nu suna nimic. A mai prins pe la UNATC si pe la unii influenseri dar asta nu inseamna ca ne-am lasat "influentati".

Ce vreau eu sa spun e simplu. Sunt deja 4 Vrajeli cu mult prea multe hibe. N-ai cum sa nu te prinzi de una si apoi sa devii circumspect si in scurt timp sa vezi cum pica tot "Dominoul" Narativului Oficial.

Asadar "trupele noastre" isi cresc randurile pe zi ce trece. NU exista om "Trezit" care sa "adoarma" la loc. Usor usor, intai sceptici apoi din ce in ce mai curiosi, si cei intepati si cei care au avut stegulet la profil isi cam dau seama ca nu-i cum zice GIGI24.

NUMARUL NOSTRU CRESTE PE ZI CE TRECE PE CAND A LOR SCADE VERTIGINOS.

Adica ai sa vezi intep@ti pr0Russia ( eu stiu f multi ) dar nu prea ai sa vezi neintepati care sa creada in Marea SchimbareClism@tica si in ab3ratii Lgbete de exemplu.

Asadar Aberatiile lor sunt construite piramidal... la baza e BoVidul si tot mai sus cate una cate una , fiecare cu din ce in ce mai putini adepti si cu sanse din ce in ce mai mari sa cazi de pe ea.

Iar cand cazi - dai cu capul si te lovesti. Cand te lovesti intai te doare oleaca, plangi un pic, iti trece si te trezesti. Si dupa ce te-ai trezit iti dai seama de fapt ce faina-i viata. Si nu te mai culci la loc ca ai treaba.

Buna dimineata la cafeluta!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • kostas.ro1608 25.08.2022 19:02
    Sunt nevaccinat. Nimeni din familia mea nu este. Plandemia a fost relativ simplu de devoalat si inteles pt cei care au vrut intr-adevar sa afle adevarul.
    Cu razboiul este un pic mai complicat decat lasati dvstra sa se inteleaga in articol. Sigur ca razboiul a fost creat cu un scop precis, acela de a promova agenda marii resetari si nwo. Dar de aici incolo lucrurile se complica. Razboiul este unul real, adica cu morti, orase si vieti distruse. Dar partea cea mai proasta nu este asta. Acest razboi modifica din radacini geopolitica europei de est. Daca pina acum rusii erau relativ departe de Europa, fiind despartiti de Ucraina si Bielorusia, odata cu ocuparea Ucrainei acest lucru se va schimba radical. Ucraina ocupata si integrata in Fed Rusa pune un pericol real tarilor din E de Est cu care se va invecina din acel moment, cu precadere Polonia si Romania. Daca pina acum puteam sta relativ linistiti, dupa momentul in care avem granita directa cu Rusia acest lucru va fi de domeniul trecutului. Din acest unic motiv Ucraina nu ar trebui parasita de NATO pt ca este ca si cum ne tragem singuri un glonte in picior lasandu-i pe rusi sa se apropie de granitele Europene. Deci vedeti dvstra, nu putem sa ne punem coada pe spinare si sa spunem da-i incolo nu este razboiul nostru. Ba este. Si o sa va si spun de ce. Faza urmatoare a marii resetari este un razboi generalizat in Europa. Dar pentru asta Rusia trebuie mai intai sa treaca prin Ucraina. Asteptarile au fost ca Ucraina sa cada relativ repede in mana Rusiei. Nu s-a intamplat asa, spre norocul nostru. De aceea orice rezistenta si orice stavila in calea expansionismului rusesc ne mai da o gura de oxigen inainte de marea confruntare la care vom fi impinsi. Sper ca m am facut cat de cat inteles.
  • Tic 25.08.2022 22:04
    Toată tărășenia războiului este pur baneasca:cine câștigă bani? Știu doar ca eu sărăcesc, ca cei care arunca în toate Fiat Money îmi fac concurenta banilor mei munciți cu adevarat, cu banii lor falși! Asa ca voi privi războiul din Ucraina ca fiind o perdea de fum care ma păcălește. Vad cum câștiga americanii cu industria lor militară, câștiga Rusia vânzând resursele la preț mai mare, câștiga China,castiga alții decât amărâții de români. Și măcar dacă am fi cerut sa câștigăm ceva! Dar asa plătim doar altora!
    Operațiunea speciala din Ucraina chiar asta este:o operațiune speciala financiară! Ca și schimbarea climatică, ca și bovid, ca și legebete. Nimic nu e ceea ce pare. Constat doar ca mie și a lor mei le merge rău.
  • kostas.ro1608 ► Tic 26.08.2022 08:14
    Observatia e f buna. Tuturor ne merge rau. Problema este ca va fi din ce in ce mai rau. Daca Ucrainienii ar fi cazut in 2-3 saptamani sunt ferm convins ca acest razboi "fals" s-ar fi dat pe teritoriul altei tari, poate chiar Romania.
    Cum ne opunem, putem sa ne opunem? Nu prea stiu raspunsul la intrebarile astea, realistic vorbind. Sigur ca putem manifesta contra razboiului dar daca in final rusii tot ne calca, ce facem? Daca suntem deja sacrificati si noi nici macar nu stim asta?
  • vav 26.08.2022 12:40
    Bun articol!
Ultima oră

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni