Al Treilea Război Mondial: Putin își mobilizează Armata de Fantome

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Preludiul numit Operațiune Specială s-a încheiat. Războiul din Ucraina se întinde mult dincolo de liniile frontului. Au început Loviturile din Umbră.

Discursul „nuclear” al lui Putin de miercuri dimineață și reacțiile pe care le-a produs în întreaga lume (inclusiv Biden la ONU) au creat o perdea de fum care a estompat toate celelalte știri.

Ciudat! Cel puțin una dintre ele ar fi meritat mai multă atenție.

Este vorba despre un incendiu la o rafinărie din Ohio aparținând companiei British Petroleum.

Incidentul s-a produs marți noaptea, la o oră neprecizată. Dar aproximativ în același timp cu difuzarea discursului lui Vladimir Putin, dimineață, la ora Moscovei.

Informațiile date publicității sunt extrem de lapidare: un „incendiu uriaș”, doi morți ale căror identități nu au fost precizate și faptul că rafinăria a fost închisă după incident.

Deși toată presa americană vorbește doar despre un incendiu, presa britanică,Financial Times și The Independent între altele, afirmă că acolo a avut loc și o „explozie”.

Rafinăria BP Husky Toledo are o importanță economică strategică pentru Statele Unite.

Pe site-ul rafinăriei se poate citi:

„În prezent, ea poate procesa până la 160.000 de barili de țiței zilnic, alimentând zona Midwest cu benzină, motorină, combustibil pentru avioane cu reacție, propan, bitum și alte produse. În fiecare zi, rafinăria poate produce 3,8 milioane de galoane de benzină, 1,3 milioane de galoane de carburant diesel și 600.000 de galoane de combustibil pentru avioane cu reacție.”

Husky Toledo este una dintre cele trei rafinării ale BP care operează pe teritoriul Statelor Unite: celelalte două sunt Cherry Point din Washington și Whiting din Indiana.

Împreună, cele trei reprezintă circa 40% din capacitatea de rafinare a Statelor Unite.

*

Incidentul de la BP Husky Toledo are loc într-un moment critic pentru Statele Unite.

Pe fondul unei triple crize - inflaționiste, energetice și de aprovizionare – care provoacă mari nemulțumiri sociale, precum și al războiului economic cu Rusia, administrația Biden face eforturi disperate să mențină cât mai jos prețul petrolului.

Atât pentru a calma iritarea americanilor (confruntați cu prețuri la pompă nemaivăzute) cât și pentru a limita câștigurile Rusiei din exporturile de petrol, folosite și la finanțarea mașinii de război din Ucraina.

La jumătatea lunii iulie, Joe Biden a mers personal în Arabia Saudită, pentru a-i cere prințului moștenitor, Mohammad bin Salman, să facă uz de toată influența sa și a convinge OPEC să mărească producția.

Dar OPEC a sfidat America: la începutul lui septembrie a anunțat, dimpotrivă, că reduce producția.

În loc să scadă, prețul petrolului pe piața mondială va crește.

În disperare de cauză, pentru a ține cât de cât sub control prețul, Administrația Biden a luat decizia de a vinde petrol din propria Rezervă Națională.

În aceste condiții de criză, incidentul de la BP Husky Toledo reprezintă o gravă lovitură pentru Statele Unite.

*

Discursul lui Vladimir Putin, care avea loc aproximativ în același timp cu explozia de la rafinăria din Ohio, a ținut capul de afiș al știrilor toată ziua.

Mai cu seamă anunțul său despre mobilizarea parțială și amenințarea foarte puțin voalată cu utilizarea arsenalului nuclear.

A trecut nebăgată în seamă (la fel ca incidentul de la rafinăria americană) declarația crucială făcută de ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu:

Aceasta este:

„Rusia se află acum ÎN RĂZBOI CU ÎNTREGUL OCCIDENT, mai degrabă decât cu Ucraina.”

O asemenea afirmație este fără precedent după încheierea Războiului Rece.

Nu doar că „Operațiunea Specială” s-a transformat în Război în toată regula, dar acum inamicul identificat de Moscova este „Întregul Occident”.

SIMULTAN cu această declarație de război (fie și informală), a avut loc bizarul și dramaticul incident de la rafinăria din Ohio.

O rafinărie britanică operând pe teritoriul american.

Or, Statele Unite și Marea Britanie au fost de la început în prima linie a războiului din Ucraina, sprijinind Kievul cu cantități mari de arme și cu sume colosale de bani.

Mai mult, fostul premier britanic, Boris Johnson, de conivență cu Washingtonul, este cel care a detonat negocierile de pace dintre Kiev și Moscova, exact când acestea erau foarte aproape de reușită.

British Petroleum este unul dintre principalii furnizori ai Pentagonului. (Între altele, AICI și AICI.)

Din acest motiv, începând cu 2017, contractele sale sunt clasificate.

Adăugați secretomania care învăluie incidentul de marți seara de la rafinăria din Ohio și enigma „exploziei” pe care presa americană „nu a văzut-o” și veți fi obligați de logică să vă puneți întrebarea:

A fost un ATAC TERORIST al Rusiei asupra unui obiectiv economic strategic anglo-american?

*

Coincidențele nu se opresc aici.

La jumătatea lunii iunie, la Moscova, avea loc una dintre sinuciderile care par să fi devenit în Rusia o monedă mai curentă decât rubla.

De data aceasta, victima era generalul maior Lev Soțkov, fost șef al departamentului de informații externe al KGB.

Generalul avea 90 de ani și o bătrânețe aparent liniștită, pe care o folosea pentru a scrie cărți.

Soțkov este una dintre cele mai importante figuri ale Spionajului din timpul Războiului Rece. El este cel care l-a numit pe Iuri Drozdov în fruntea Directoratului S (spionaj) al KGB.

Drozdov a pus în aplicare, sub coordonarea lui Soțkov, faimosul program al KGB de plantare a unor agenți deplin conspirați în Occident. Mai ales în Statele Unite.

Este vorba despre așa-numitele „fantome”, spioni cu biografia total modificată, care au misiunea de a se integra și a duce o viață banală pe teritoriul inamic, rămânând „în adormire” până când primesc ordinul de activare.

O adevărată Armată din Umbră pândind momentul prielnic pentru a lovi.

Ce s-a ales de această armată după destrămarea URSS?

În 2017, Victor Madeira, unul dintre cei mai importanți experți occidentali în spionajul sovietic/rusesc declara în fața Parlamentului de la Londra:

„Probabil că astăzi există mai mulți agenți ruși în adormire în Marea Britanie și în Statele Unite decât au existat în timpul Războiului Rece.”

Un „merit” pentru această situație îl are și Lev Soțkov, cel care a pus bazele sistemului de plantare a spionilor și regulile după care aceștia trebuie să acționeze. Multe dintre aceste reguli sunt cu siguranță valabile și astăzi.

De ce s-ar sinucide un spion nonagenar, când moartea naturală este oricum foarte aproape?

Nu cumva bătrânul fusese contactat de „adversari” și era pe punctul să divulge detalii cheie despre modul de funcționare al Rețelei de Fantome?

*

Interesant este că Lev Soțkov, generalul kaghebist nonagenar, s-a „sinucis” la doar o săptămână după ce, pe 9 iunie, o altă explozie misterioasă, la Freeport, Texas, provoca distrugeri masive la una dintre cele mai importante fabrici de gaze naturale lichefiate din SUA.

Distrugerile au fost atât de mari încât se estimează că este nevoie de luni de zile de reparații pentru ca instalațiile texane să fie repuse în funcțiune.

Gazele Naturale Lichefiate din Statele Unite sunt văzute de Bruxelles ca un înlocuitor al gazelor din Rusia pentru Uniunea Europeană.

Iar Statele Unite văd în exporturile de GNL către UE un mijloc de a scoate Europa de sub tutela rusească și a o introduce sub propria manta.

Însă explozii, incendii și defecțiuni misterioase se înregistrează și într-un alt sector strategic al economiei SUA: cel alimentar.

Fabricile de alimente americane cad pe rând, secerate ca de o molimă. Sute de „acccidente” s-au înregistrat în ultimele luni.

Ca și cum cineva ar dori cu tot dinadinsul să agraveze foametea care a început deja să-și arate colții.

*

Energia și Hrana. Iată cele două arme secrete. Cine le deține, va controla lumea.

Putin le are din belșug pe amândouă. Și pare decis să le folosească.

Pe de altă parte, este conștient de poziția extrem de fragilă în care se află.

„În război cu întregul Occident” și având alături „aliați” de conjunctură (China, Turcia, India), coloși gata să-l sfâșie ca să-i prade bogățiile, Putin știa de la început în ce joc periculos intră.

Instinctiv, se întoarce la rădăcini. La tinerețea de care e atât de mândru. Și face ce știe mai bine. SPIONAJ. Lupta din umbră.

Acțiunile în spatele frontului implică nu doar culegerea benignă de informații, ci și, la nevoie – mai ales în război - sabotaje și atacuri teroriste.

Lichidarea Dariei Dughina la Moscova dovedește că frontul Războiului depășește cu mult granițele Ucrainei.

Și că există arme mai periculoase și mai ucigătoare decât rachetele Javelin sau HIMARS, care te pot lovi la tine acasă când ți-e lumea mai dragă.

Hârjoana numită Operațiunea Specială s-a încheiat. A început Al Treilea Război Mondial.

Mobilizarea parțială dictată de Putin are mai degrabă o importanță simbolică. Soarta războiului se va juca în spatele frontului militar. Cu arme economice și para-economice. Inclusiv sabotaje.

Semnalul a fost dat. „Conservele” au fost deschise și scoase din„adormire”. Armata de Fantome a fost pusă pe picior de război.

Nu este exclus ca mesajul de activare a lor să fi fost chiar cuvintele-cheie ale lui Șoigu:

„Rusia se află ACUM în război cu întregul Occident.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Augusta 22.09.2022 20:07
  Nu a fost niciun atac terorist al rusilor, ci un atac terorist american, ca si cu turnurile gemene. Ati uitat ca vor depopulare si ca a fost publicat pe Deagel ca, din 300 mil de americani vor ramane 90? Mosnegii auto-denumiti "elita" unt suficient de rai ca sa provoace acte teroriste pe teritoriul lor. Ca si 9/11.

  https://thecommonsenseshow.com/conspiracy/deagel-documents-reveal-cia-depopulation-plans-us
 • Briel 22.09.2022 20:12
  Ia sa vedem aici o lunga lista de neprieteni ai americii si occidentului in general:
  Irak
  Afganistan
  Libia
  Siria
  Iran
  Sudan
  China
  .......
  America Centrala
  etc.

  Sunt in occident ceva refugiati, imigranti ilegali care stau si ei "in adormire" gata sa lovesca ?
  Au acestia vreun motiv sa fie razbunatori ?
  Precis ca au.
 • kostas.ro1608 22.09.2022 20:34
  Va dati seama, rusia este in razboi cu tot occidentul..pff. Dar cu ucraina ce se aude ca inteleg ca rusii bat in retragere dezordonata pe ambele fronturi. Sigur sunt doar zvonuri. Ca doar shoigu a spus ca au pierdut sub 6000 de soldati. Dar mai au nevoie de 300 000 sau poate chiar mai multi. Depinde de cat de repede se "topesc" si astia. Slava rusia!
 • Mars.60 Stefan 7649 23.09.2022 11:25
  Dar occidentu' saracu' sta "cuminte" in batatura lui, n-are treaba cu nici o tara, nu fura de la nimeni, nu are colonii, raspandeste doar democratie, nu face razboaie decat cand lupta pt. pace si pt. dezrobire, am dreptate?
  Pe cand jigodiile de rusi, care au baze militare pe tot pamantul, vor sa fie doar ei "jandarmu' mondial", doar ei sa aibe la discretie grau, petrol si gaze naturale iar pe occidentu' civilizat sa-l tina in foame, frig si intuneric dandu-le la bietii occidentali civilizati, slavaucrainisti si incluzivi doar gandaci, greieri si viermi sa manance.
  Si se mai si retrag dezordonati, pe "ambele" fronturi, exact cum s-au retras SUA din Afganistan.
  In concluzie, rusii habar n-au de capul lor, eu sper in zadar sa nu le iasa referendumu' si Biden sa fie reales la viitoarele alegeri pt. inca 3 mandate, ete asa, sa se oftice Putin!
  Slava Bucuresti!
 • kostas.ro1608 ► Mars.60 Stefan 7649 23.09.2022 20:23
  Eu am un motiv clar pt care nu imi doresc rusii la granita. Nu ma dau in vant dupa mobilizare. Care este motivul tau pt care iti doresti rusi la granita Romaniei? Sau la tine e doar un fel de galerie, ca la box. Probabil ca nici nu locuiesti in Romania si nici armata n-ai fcut. Asa ca e usor sa mesteci cuvinte.
 • Mihai Mircea ► kostas.ro1608 24.09.2022 15:35
  Poate doresti o ucraina super inarmata, super nationalista si cu apucaturi expansionista. DE EXEMPLU:"Unirea Basarabiei cu România, votată cu o largă majoritate de Sfatul Țării de la Chișinău pe 9 aprilie (27 martie stil vechi – n.r.) 1918 a fost contestată de Ucraina. Autoritățile de la Kiev au respins actul unirii și au ridicat pretenții asupra teritoriului dintre Prut și Nistru." din https://historia.ro/
 • Mars.60 Stefan 7649 ► Mihai Mircea 25.09.2022 15:50
  D-le MIHAI MIRCEA, multumesc pt. raspunsul impecabil!
  Doamne, ajuta!
 • cristianyxtl 22.09.2022 20:47
  Planul de distrugere a vechii oranduirii merge inainte Resetarea a trecut la urmatorul nivel,cel de distrugere Se pare ca anumite informatii cum ca nu i ar interesa foarte mult infrastructura existenta pe planeta se confirma
  De acum incolo totul este posibil
 • Carbid 22.09.2022 21:12
  ."..Energia și Hrana. Iată cele două arme secrete. Cine le deține, va controla lumea...."

  Cine le are si nu le vinde ce face?
  Si cine le are si le vinde ce pățește? adică Romania
  Avem si energie pentru noi si hrană! Dar ne auto-sabotăm cu tradatorii si corupții patriei!
  Cât priveste razboiul...știu cu cine va ține Dumnezeu!
 • gigi 22.09.2022 21:25
  In mod normal la situatia actuala ar fi avut sens sa banuim ca toate aceste "accidente" ar fi provocate de rusi pentru a pune paie pe foc in ajunul alegerilor din noiembrie.

  Dar sa nu uitam ca insusi guvernul american in frunte cu Biden una spun ca sa pastreze aparentele si in schimb fac tot ce pot pentru a implementa agenda verde, pentru a reduce consumul de petrol etc.

  Mai exista posibilitatea ca acest deep state american si actiunile rusesti sa fie coordonate de aceeiasi papusari pentru a face loc renumitei "mare resetari" asta ar explica foarte multe.

  Alegerile din noiembrie si riscul mare de frauda vor fi un prijlej de rabufnire in societatea americana despre care multi analisti spun ca poate fi preludiul unui razboi civil, ramane de vazut daca acest moment va fi revolutia marxista din profetia lui Dumitru Duduman care spune ca va fi sfarsitul Americii.
 • A.C. 22.09.2022 21:48
  Administratia Biden NU face niciun fel de efort pentru a tine jos pretul petrolului. Sa nu uitam ca Ministrul Transporturilor, Butt--i-gieg, ii sfatuia pe americani ca, daca nu le convine pretul la pompa, sa isi ia masini electrice.
  Ce "disperate" eforturi face administratia Biden, care a interzis contractele federale pentru inchirieri legate de extractia de petrol??!
  Si...al treilea razboi mondial a inceput la 11 septembrie 2001. Pentru cine vrea sa stie...
 • Patriot Roman 22.09.2022 22:13
  Sint mai multe lucruri care nu stau in picioare in art.asta.Si anume Putin! Putin de acum 10 ani nu arata ca cel de acum! Orice subofiter de PCTF iti poate spune ca-s doua pers.diferite! Cel de acu 10 ani era cu spionajul,cel actual e o enigma.Fabrici de alimente din state au luat foc si pina sa inceapa razboiul din Ukraina in feb.2022. Mie mi se pare lucratura din interior (americana) asa cum a fost si 9.11.Ca sa se ajunga la NWO.Cum incepusera pe glob proteste antivaccin si tragarea la rasp. a vinovatilor pt.incalcarea legilor,constitutiilor statelor din Europa si America brusc a inceput razboiul! Ca si cum Putin ar fi primit ordin_de la oculta)sa-i salveze pe cei vinovati de vaccinuri,lockdownuri! Ati uitat ce vaccinist era Putin? Cum zicea el ca cei ce s-au vaccnat la chiuveta vor fi descoperiti ca sputniku lor nu-stiu ce are in compozitie fluorescent..Eu cred ca Putin e pe mana cu cei de la WEF si NWO.Au nevoie de razboi pt. reducerea 90% populatiei si apoi pe ruine built back..sa vina ca ,,pacificator" antichristul.La asta se lucreaza de fapt acum.
 • Adrian M. 23.09.2022 07:31
  De acord cu aceasta opinie. Patriotii nu sunt la putere in Rusia. Nici in SUA. Nici in Romania.
 • sibianul 23.09.2022 08:40
  Felicitari pentru articolul ff bine scris si documentat.
 • Florin Sabau 23.09.2022 09:12
  Vad ca Soigu zice lucrurilor pe nume:RUSIA SE AFLA IN RAZBOI CU ÎNTREGUL OCCIDENT, NU CU UCRAINA. Pai când sua și tot occidentul pompează pe față sute de miliarde și armament nenumărate în omul lor zelenski și turma lui de mercenari care lupta împotriva Rusiei, CE A ZIS SOIGU E ADEVĂRUL. Și vad ca dezinformați lumea ca Putin a amenințat cu arma nucleară. Mințiți. Putin a zis ca își va apăra poporul și patria cu toate mijloacele de care dispune. ÎȘI VA APĂRA.
 • Mars.60 Stefan 7649 23.09.2022 11:40
  Daca lucrurile merg in continuare in aceasta directie, peste vreo 25 de ani, singura limba care se va vorbi pe Terra va fi idish.
 • Mihai Mircea 24.09.2022 15:37
  Poate doresti o ucraina super inarmata, super nationalista si cu apucaturi expansionista. DE EXEMPLU:"Unirea Basarabiei cu România, votată cu o largă majoritate de Sfatul Țării de la Chișinău pe 9 aprilie (27 martie stil vechi – n.r.) 1918 a fost contestată de Ucraina. Autoritățile de la Kiev au respins actul unirii și au ridicat pretenții asupra teritoriului dintre Prut și Nistru." din https://historia.ro/

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda