Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

De Adrian Onciu  /  

Foto – O parte dintre membrii Clubului de Gândire Gold, cu Cozmin Gușă în mijloc, în planul doi. La extreme: „atlantistul” Dan Dungaciu și „leninistul” Mircea Popa

Foto – O parte dintre membrii Clubului de Gândire Gold, cu Cozmin Gușă în mijloc, în planul doi. La extreme: „atlantistul” Dan Dungaciu și „leninistul” Mircea Popa

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până se decid israelienii și americanii dacă și cum să atace Iranul (în afară de varianta ”îi distrugem cu două drone, în prime-time la CNN”), cred că ar fi util să analizăm o știre de ultimă oră legată de alegerile prezidențiale din România.

În preambul, merită să amintim că există prea mulți potențiali candidați în zona electoratului globalist: Geoană, Ciolacu și Ciucă. Doar unul ar putea ajunge la Cotroceni, iar varianta preferată atât de serviciile noastre de informații, cât și de Ambasada SUA este cea cu ”independentul” Geoană la butoane. Cum îl propulsăm pe Geoană acolo unde avem mare nevoie de el rămâne întrebarea esențială.

Pe de altă parte, în zona electoratului suveranist avem o distribuție mai puțin uniformă a voturilor. Fără discuție, cele mai mari șanse de a accede în turul doi le are candidatul sprijinit de AUR. Vom descoperi numele său abia după europarlamentare.

În acest context, principala preocupare a Deep State-ului dâmbovițean constă în încercarea de a diminua șansele candidatului AUR de a accede în turul 2 și, eventual, de a câștiga prezidențialele.

Două dintre metodele folosite de acești ”maeștri sforari” sunt, în ordine: 1) Exercitarea de presiuni asupra lui George Simion pentru a-și asuma candidatura și 2) Apariția de noi candidați cu oarecare notorietate, din zona suveranistă, capabili să atragă cât mai multe voturi și astfel să diminueze șansele intrării în finală a candidatului AUR.

Pare că prima tentativă, de persuasiune asupra lui Simion prin orice mijloace, a eșuat. Încercarea lui Cozmin Gușă de a face un mic troc pe autostrada suveranistă (”Eu mă bag la Primărie ca să-ți dau ție voturile pentru prezidențiale”) s-a lovit de refuzul lui Simion de a candida. Un refuz lucid, care păstrează intacte șansele principalului candidat de pe culoarul suveranist.

S-a trecut apoi la Planul B. Cozmin Gușă a aruncat la coș candidatura la Primăria Capitalei și a ridicat ștacheta: se va lua la trântă cu toți zmeii din cursa prezidențială, globaliști și suveraniști. Ca independent, desigur. Anunțul a fost făcut la Realitatea Plus de jurnalistul SR Stănescu, care a precizat că Gușă s-a decis după o discuție aprofundată în cadrul Clubului de Gândire Gold (probabil un soi de Grup de Comunicare Strategică din vremea pandemiei).

O primă declarație a lui SR Stănescu este edificatoare: ”Gușă nu va intra în competiție cu partidul AUR, ci va atrage și alți români patrioți, naționaliști în sensul frumos al cuvântului, oameni care doresc să furnizeze combustibil electoral pentru suveraniști. (…) Prognoza mea este că în final va exista o confruntare pentru poziția prezidențială între suveranistul Gușă, susținut de ceilalți suveraniști, și Mircea Geoană, care este globalist”.

Cozmin Gușă le-a promis colegilor din Clubul Gold, cu mâna pe inimă, că ”nu le va trage preșul suveraniștilor care s-au coagulat”. Nu, absolut deloc! Pe cuvântul meu de fost consilier al politicienilor Băsescu și Geoană, fost amic la cataramă cu mogulii Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu, fost consultant politic în Rep. Moldova, Mexic, SUA și Serbia. Etcetera, etcetera.

Așa-zișii suveraniști de la Clubul Gold, cu vădite legături în serviciile de informații vechi și noi (aripa PSD, filiala Dîncu și asociații), încearcă acum foarte transparent să diminueze candidatura prezidențiabilului sprijinit de AUR (singurul cu șanse reale din zona suveranistă), cu unicul scop de a-l propulsa la Cotroceni pe mult-stimatul globalist Mircea Geoană. După cum însuși SR Stănescu a prognozat la Realitatea Plus.

SR Stănescu: ”Gușă nu suferă de frustrări, iar motivul candidaturii este unul singur: vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”.

Așa cum am sesizat cu toții, Geoană a devenit în ultima vreme patriotul nr. 1 al țării, pro-UE și pro-NATO. Prin urmare, inițiativa Clubului (suveranist!) Gold de a-i întinde o mână de ajutor este binevenită.

Parteneriat Opoziția

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Mihai_T 19.04.2024 16:10
    "Pare că prima tentativă, de persuasiune asupra lui Simion prin orice mijloace, a eșuat. Încercarea lui Cozmin Gușă de a face un mic troc pe autostrada suveranistă (”Eu mă bag la Primărie ca să-ți dau ție voturile pentru prezidențiale”) s-a lovit de refuzul lui Simion de a candida. Un refuz lucid, care păstrează intacte șansele principalului candidat de pe culoarul suveranist."

    După ce Adrian Onciu ne-a atras atenția cu diversiunea lui Gușă, acum câteva zile am văzut că era la Realitatea TV o emisiune unde Anca Alexandrescu mai avea puțin și-i punea cuțitul la gât lui Simion să candideze le prezidențiale. Cred că a durat vreo jumătate de ora (numai cât m-am uitat eu) unde tot încerca să-l convingă. Dar ei au mai făcut ceva acolo. Încercau să-l descoasă pe Simion despre planurile lui mai departe (oare candidează la primaria Bucureștiului, etc). Simion - om inteligent - s-a strecurat cu dibăcie și a rămas tot pe a lui.
    S-ar părea că teoria lui Adrian Onciu e corectă - au vrut să intre Simion în cursa prezidențială, ca să poată Geoană sau alții să-și facă campanie lovind în el (cum a fost cu Vadim în 2000). Când au văzut că Simion e hotărât, a doua sau a treia zi numai am auzit că Gușa candidează la prezidențiale.
  • Gheorghe Simi 19.04.2024 18:27
    Noi avem o poveste cu o morală înțeleaptă: Feriți-vă de omul spân!
  • vasile grozav 19.04.2024 21:16
    Suveranismul Gold FM= Furtul securistilor din voturile AUR pentru Mihaela Dragostea mea m-a învins statul paralel cu ajutorul SUA , care, apoi m-a recompensați cu funcția de secretar adjunct NATO și acum ma susține ca să ajung o podoaba capilara cheala a tarii mele cu statut de apa de colonie cu esență de globalism lgbtiqist. Dupa cum știe tot pamanteanul, eu voi reprezenta toate interesele SUA, NATO și UE în România și le voi jura credinta cu mana pe Biblie în folosul stapanilor și a corporațiilor care cu mândrie își numesc sclavi corporatiști.
    PS. Ieri am avut o intrevedere cu Jhoannys. M-a asigurat ca statutul de sluga îmi oferă un confort deosebit și siguranță maxima. Asa ca e bine. Simt ca reintineresc și ca-mi creste parul la dimensiunile pe care le aveam când semnam angajamentul cu defunctul Serviciu de Securitate, în interesul tarii și al Partidului Comunist Roman cărui azi ma închin ca un bun neomarxist internationalist ce sunt.
  • INJECTIA FINALA 19.04.2024 22:29
    Geoană e o lighioană
    România o să geamă
    Dacă el pozează'n ramă
    Președinte- Panaramă

    Geoană, o stricată goarnă
    Doar când ridică'o geană
    Vezi la SRI cum toarnă

    Lojile îl țin în brațe
    Și au gata multe ațe
    Să îl coasă și la...mațe
  • dejuan 20.04.2024 17:06
    Realitatea TV, singurul post la care mai privesc, e calarita de opiniile lui Gusa. (Cosmin are si un fiu care apare?)
    M-a interesat individul pentru ca a vorbit la tv dedesubturi despre toata lumea politica, mi-am zis ia uite ce generos sa-i toarne pe ceilalti banditi la popor.
    Cand am auzit despre candidatura la Primarie am inteles ca e un interes in toate dezvaluirile, acestea nu erau facute ca sa aflam si noi, *ulimea, ce pramatii ne-au condus. Beculetul rosu s-a aprins atunci cand a spus ca de ce sa aiba intaietate pe liste cei care au muncit pentru partid si sunt membri mai vechi. Hî ?!
  • viorel craciun 20.04.2024 20:14
    Domnule Vasile Grozav , bine si corect spus cu " Noaptea Alegerilor " PREZIDENTIALE ALE LUI GEOANA VERSUS BASESCU , dar domn "fost PRESEDINTE " in cauza , era mai in " fata " cu afacerea " SCUTULUI AMERICAN " si avea si sustinerea ARMATEI NATIONALE SI A NATO ( era firesc sa fie rasplatit si domnul Geoana cu un post " NATO " .Dar , vremea trece " NARAVURILE RAMAN" se pare ca vom avea cam fiecare " grup politic -militar INTERN SI EXTERN " cu candiadatul lui la Presidentie " CA IN " CATAVENCU " daca nu ar fi de tot " PLANSUL " ar fi de tot " RASUL " vorba unuia care astazi decide in tara lui . Cu " securitatea " sa credem ca fiul ( Geoana) " mosteneste " pe tata in meserie ? greu de zis , avand in vedere ca tatal , domnului in cauza , a fost promovat imediat la ONU , dupa mazilirea lui " PINGELICA " tot de " marea democratie americana " in 90 , inainte de asa zisul vot " al ONU " privind prima invazie din IRAK .Dar nebanuite si pline de mister sunt caile " DOMNULUI "
Ultima oră

18:36

”LA DATORIE, ÎN PRIMA LINIE” - Actorul Brian McCardie, care a jucat în serialul polițist britanic “Line Of Duty”, a murit subit, la vârsta de 59 de ani

18:00

A apărut cel mai mare concurent al lui George Simion: Radu Simion. Ce reacție a avut liderul AUR

17:04

Un alt denunțător care a atras atenția asupra defectelor aeronavelor Boeing a murit – avea doar 45 de ani

16:30

VALEA BINELUI - Acasă pentru Părintele Nicolae Tănase și cei 500 de copii ai săi. Nu-i uitați de Sfintele Paști!

15:40

Cutremurător: 25 de Metode prin care este distrusă America (VIDEO)

14:30

Președintele Columbiei anunță ruperea relațiilor diplomatice cu Israelul ”pentru că are un guvern care comite un genocid” în Gaza

14:10

Opinii Politice. Răzvan Constantinescu: PROGRAM ECONOMIC PREZIDENȚIAL, PE SCURT

13:55

A decedat de o boală incurabilă omul care a ridicat din temelii actualul sediu al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, fost al Romtelecom

13:37

Bogdan Tiberiu Iacob: O întrebare legitimă: totuși, cîte servicii fac interceptări în România?

12:35

Rușii se delectează la Moscova cu echipamente NATO capturate în Ucraina, inclusiv indestructibilul tanc american M1 Abrams - VIDEO

12:15

A murit prea devreme polițista de top Aura Daniela Hurmuz, colonel în rezervă și secretarul Asociației Internaționale a Polițiștilor, filiala Poliția Capitalei - România

12:00

Prof. Florin Popescu: Ungerea Domnitorului Ștefan Cel Mare în Joia Mare a anului 1457. Pascalia este matricea istoriei noastre.

01:00

2 mai: Sfântul Atanasie al III-lea al Constantinopolului, dascăl în Țara Românească, traducător al Psaltirii și viețuitor la Mănăstirea Sfântul Nicolae din Galați. Moaștele sale se află la Harkov, în Ucraina

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid?

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ