Adrian Onciu: Mă scuzați, eu cu cine votez?

De Adrian Onciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe bună dreptate, (prea) mulți români sunt scârbiți de sistemul democratic care le rotește la butoanele puterii pe aceleași marionete aflate în slujba Sistemului.

Din nefericire, alternativa înseamnă dictatură sub o formă sau alta. Așa că în momentul votului avem posibilitatea de a alege răul cel mai mic. Neparticiparea sau anularea buletinului echivalează cu un vot hotărât pentru ”răul cel mare”.

La alegerile din 2024 se confruntă două mari curente. Primul este format din gruparea de partide mainstream (PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER) care gravitează în jurul ideei de globalizare fără niciun Dumnezeu. Sunt politicieni dedicați sută la sută așa-numitului Deep State. Colaborează foarte strâns cu corporațiile, pun interesul național pe ultimul plan și, la nevoie, mimează un ”patriotism economic” de toată jena, pentru a atrage electoratul debusolat.

Acești politicieni-marionetă gen Ciucă, Ciolacu sau Iohannis, se simt în pielea lor cât timp beneficiază de avantajele majore (și nemeritate) acordate ”elitelor”. Sunt total lipsiți de principii, se ghidează exclusiv după mirosul banilor și se dovedesc a fi incapabili de orice demersuri la Bruxelles menite să ne redea demnitatea. Mai mult, în situații de criză nu ezită să pună în pericol sănătatea românilor, să le încalce libertățile fundamentale și să-i țină într-o teroare perpetuă.

Dacă sunteți pregătiți să puneți ștampila pe reprezentanții partidelor PSD, PNL, USR, PMP, FD sau REPER, atunci înseamnă că o considerați pe Ursula von der Leyer o persoană demnă de încredere. Un profesionist desăvârșit dedicat intereselor simplilor cetățeni din UE. Un om integru și un exemplu pentru tânăra generație.

Dacă votați partidele mainstream, înseamnă că ați profitat din plin de pandemie și de suferințele a milioane de români.

Dacă votați partidele mainstream, atunci votați continuarea războiului din Ucraina în folosul exclusiv al Statelor Unite. Sunteți, cumva, părtași la viitoarele mormane de victime. Participați în mod direct la planul globaliștilor de a îmbogăți o mână de așa-zise elite, la fel ca în pandemie, pe spinarea suferinței imense a zeci de milioane de europeni.

Dacă votați partidele mainstream, atunci promovați ideologia LGBT în școli, admiteți că lupta cu încălzirea globală nu este o farsă, că istoria trebuie rescrisă potrivit normelor ”woke” de corectitudine politică și că migrația ilegală nu reprezintă o infracțiune.

Duminică mergem la vot ca să punem ștampila pe partidele suveraniste (în special la europarlamentare), dar și pe politicieni în care avem încredere la nivel local.

Partidele suveraniste au luat atitudine atât în pandemie, cât și acum, când aceleași triste marionete sună mobilizarea generală pentru apărarea intereselor unor psihopați lacomi.

Știu că aveți dubii cu privire la mulți suveraniști. Știu că înclinați mai degrabă să rămâneți acasă. Doar că ”Răul cel mai mic” a fost și rămâne singura opțiune viabilă, până când în România va apărea un autentic lider suveranist, de talia lui Viktor Orban. Poate că, printr-o minune, îl vom vedea la prezidențialele din toamnă.

Și încă ceva: electoratul suveranist este extrem de dezbinat, din diverse motive. Fiecare vot al patrioților are greutate. Haideți să nu-l risipim pe candidații noștri preferați cu șanse aproape nule de a obține mandatul.

Duminică avem posibilitatea de a le spune politicienilor globaliști că și-au bătut joc de noi atât în pandemie, cât și acum, pe timp de război. Și că merită pe deplin să iasă din scenă în huiduielile publicului.
 
Parteneriat Opoziția
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
 • Naeh 07.06.2024 14:36
  E foarte probabil să fie ultima noastră șansă la normalitate. E bine să o prețuim și să o folosim înțelept.
 • Patriot Roman 07.06.2024 15:04
  Sturdza e urmașul boierilor care l-au tradat,conspirat sa fie alungat IOAN CUZA VODA, ca in locul dinastie românești sa fie adusa dinastie straina pseudogermana.Ioan Bruiynsels este de votat de asemenea? Întreb și eu și sper sa-mi apara comentariul,parerea mea..
 • brian duffy 07.06.2024 16:56
  nu, dar terhes sigur
 • brian duffy 07.06.2024 16:58
  si daca aurul rezista la vot impreuna la bruxelles (de terhes nu mi-e teama) atunci da, merita
 • brian duffy 07.06.2024 16:59
  si pana la urma pe ceilalti i-am vazut ce (ca nu) pot
  si totdeauna am votat raul el mai mic
 • IC XC NI KA 07.06.2024 16:28
  Mesajul e destul de clar!

  Vom da răspuns dacă, de pe poziția noastră, am făcut ce puteam face. Noi pentru noi ..vom da răspuns! Și fiecare în dreptul lui!
  Așadar, nu merg la vot că o fi și o păți ..nu cred că se pune..

  Da, duminică la vot, sper că după ce participăm trup dar mai mult suflet..la Sf. Liturghie.

  Spunea un sfânt că dacă am vedea harul Lui Dumnezeu care vine în timpul Liturghiei, am aduna praful de pe podeaua bisericii și ne-am spăla cu el față.

  Dacă am vedea ..

  Hristos a Înviat!
 • Mars.60 Stefan 07.06.2024 16:30
  Duminica voi merge SA NU VOTEZ: PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER.
  Duminica voi merge SA VOTEZ: AUR.
  Cu PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER, intotdeauna a fost mai rau.
  Nu stiu daca va fi mai bine cu AUR, dar sigur va fi diferit.
  Mergeti la vot, mai diferit e mai bine decat mai raul cu care aproape ca ne-am obisnuit!
 • INJECTIA FINALA 07.06.2024 18:05
  Fraților, să mergem la vot!
  Orice schimbare, în peisajul politic actual, este binevenită.

  Partidele la putere si'au arătat de zeci de ani adevărata față: incompetența crasă, corupția, trădarea, crima, caracterul mafiot la scară națională, lupta împotriva Bisericii, a Neamului și a Țării.

  Personal voi vota AUR, pe toate buletinele.

  Un vot e un grăunte de muștar.
  Care poate încolți și crește până la Cer.

  Hristos a Inviat!
 • INJECTIA FINALA 07.06.2024 19:45
  EUROPA CREȘTINĂ ȘI OCULTA, DUȘMANA EI DE MOARTE

  Cu ochii holbați, cu gura hulpavă
  Stau serviciile la pândă, să vadă
  Dacă sfortarile lor ne'ntrerupte
  Le vor permite să se tot înfrupte

  Cu ochii cruzi, de șacali nesătui
  Stau masonii avizi să vadă cărui
  Partid îi vor da premiul mare
  Pentru ei, AUR sună a condamnare

  Oculta globală controlează UE
  Acum putem să le dăm peste mUE
  Europa creștină să miște, de vrea
  Ca Domnul S'o păzească pe ea !
 • INJECTIA FINALA 07.06.2024 19:46
  Statul paralel, statul profund
  Va cădea pe fund
  Dacă din străfund
  Va ieși AURul pe prund

  Fulgi auriferi vor ninge pe Țară
  Patrioții ochii spre Cer indreptară
  Domnul iubitor ne acordă iară
  Șansa rară să zdrobim o Fiară

  Fraților, forțe uriașe vor să ne distrugă
  Au slugi preaplecate, ioha, ciola, ciucă
  Prin vot, vom scăpa de a lor măciucă

  Ducă 'se în hău, Răul să se ducă!
 • Mircea Dragan 07.06.2024 20:53
  Eu votez AUR. Nu mi-a placut ce mi-au facut psd si pnl atunci in '''''pandemie'''. Nici udmr nu mi-au placut. AUR desi are deja niste jeguri in interior merge sa fie votat.
 • viorel craciun 08.06.2024 14:35
  Apoi , daca urmarim atat comentariile in cauza , cat si alte comentarii , cu " Burduja , nepotul de securist " , fiecare continand " adevarul sau " , eu fiind din orasul lui " CARAGIALE " , ma intreb ca si autorul articolului in sine , ca si " CARAGIALE " acum o suta cinzeci de ani , prin " CETATEANUL TURMENTAT " , prin celebra replica , valabil si actual , adica " EU CU CINE VOTEZ , COANE FANICA " Se pare ca daca " retorica " si dilema este " ACEEASI DE 150 DE ANI " sigur , va mai ramane " ACEEASI INCA 150 de ani " .Dar revenind la metionarile in sine , exprimate atat pri " AGENDA ELECTORALA " cat si prin MEDIA ,se pare ca singurul " TAP ISPASITOR " pentru 30 si ceva de ani de asa zisa , democratie , pentru inca 70 si ceva de " comunism " , etc , etc , este " SECURITATEA CARE CONDUCE TOT , NUMESTE TOT , POLITRUCII " etc, , etc , iar ASTIA " POLITRUCII SUNT FETE " MARI " VIOALTE DE SECURISTI , acum mai recent , dosare penale , SRI , etc,etc , dar ma intreb si eu ca " PROSTUL DE LA TARA , vorba lui Caragiale , Coane Fanica -Daca acum 150 de ani , pe vremea lui CARAGIALE , cand era la fel , CE SECURITATE EXISTA ATUNCI ? Pai din acte , de infiintare se pare ca fost din 1947 si desfiintata legal in 1990 , prin " DECRETUL LUI ILIESCU " cu sobordonarea ei efectiva si in " fapt " si in " lege" M.Ap.N , Dar se pare ca " masochismul personal " al " cetateanului , bine zis , turmantat roman " cauta mereu " ALEGEREA " dar nu o gaseste decat atunci cand " alegerea sa " nu este " si in fapta si in continut " DUPA OFUL LUI " .Pai pe acest "manipulare a ofului personal " se bazeaza si ei de 150 de ani si se vor baza in continuare din " 4 in 4 ani " , cand respectabilul cetatean , " din turmentat " devine " important " , fiindca este VOTANT .Dar ,vorba unuia de pe vremuri la FNI " Dormiti linisti , nio avem grija de banii d-voastra , ( s-a vazut cum ) deci si acum " DORMITI LINISTITI asa este peste tot si in " MARILE DEMOCRATII " si in mai " MICILE DEMOCRATII " , diferenta " ESTE NUMAI CIRCUL MEDIATIC " , de la stat la stat , dupa asa zisele " INTELEGERI POLITICE "
 • Brick 08.06.2024 17:48
  Slava Rossii!

  https://mihailandrei.wordpress.com/2024/06/08/crud-si-neobisnuit/
 • viorel craciun 09.06.2024 14:40
  Corect , domnule " BRICK " , citatul in cauza , adica :
  MihailAndrei's Blog
  "Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei." (Luca 21, 8 ).
  Tot asa a fost mereul , veniti " in numele meu " uni mai corecti ca alti , de la " ILIESCU pana la marele " corect " JOHANIS " , dar orice " om " spera , fiindca " speranta moare ultima " , iar " ei " tocmai aici joaca " pe numele meu " si vor juca " Iliescu /versus ......" , Constantinescu /versus Iliescu , " , Basecu / versus Nastase , Ponta versus Johanis , etc , etc , de 30 si ceva de ani " in numele meu " .Diferenta lor fata de trecut , este ca in numele meu " Antonescu a fost executat " , in numele meu " Iorga a fost executat " , in numele meu " Maniu " a fost executat , in numele meu " Ceusescu a fost executat " Astia toti " in numele lor " privind actiunea lor de stat si responsabilitatea lor la fiecare vremuri tulburi " au fost " RESPONSABILI " si au " FOST EXECUTATI " si au raspuns " pentru asa zisa fapta a lor " Dar oare trebuie sa mergem in trecut sa vedem ceea ce am gresit privind negarea credintei " in numele meu " prin toti acesti " executati " cu credinta de tara prin faptele lor trecute si sa nu intelegem " pacatul actual " privind credinta politica a " NUMELE LUI " , ca la " LUCA " , de vreo 30 si ceva de ani ?
 • Brick ► viorel craciun 09.06.2024 16:46
  Cred ca ar trebui mers in spate cu mai mult de 30 de ani. Poate ca ar trebui marcat momentul 23 August '44. Istoria recenta si consecintele actuale poate ca au o legatura cu cele de dinainte si dupa 23 August.
 • Brick 08.06.2024 18:03
  Votul meu

  https://s1g.wgrane.pl/video/2014/11/26/359328.jpg?st=AcrWcalF8mF_v3AkMJ-V_Q&e=1717869546
 • Angel.ro 08.06.2024 22:16
  Vom sustine si vom promova partidele si candidatii :

  care isi iubesc tara, poporul, istoria si valorile Romaniei ;
  care vor reprezenta corect in mandatul lor pe cetatenii care i-au votat in numele valorilor eterne ale BINELUI, ARMONIEI, ADEVARULUI, LIBERTATII, CURAJULUI, BUNASTARII, PACII, SANATATII, FERICIRII si INTELEPCIUNII;
  care respecta valorile si drepturile constitutionale fundamentale (dreptul la viata, dreptul la sanatate, dreptul la libertate de exprimare, la constiinta si religie, la intimitate si viata privata;);
  care sunt patrioti adevarati loiali Romaniei, istoriei si martirilor neamului, drapeului si poporului roman;
  care garanteaza prin actiunile lor, chiar si cu pretul vietii daca este necesar, ca vor respecta Juramantul fata de Romania, romani si valorile eterne ale Sufletului Neamului Romanesc !
  DUMNEZEU SI INGERII SAI DE LUMINA SA BINECUVANTEZE ROMANIA SI PE TOTI ROMANII ACUM ! AMIN !
 • viorel craciun 09.06.2024 18:21
  Corecta remarca , domnule " Brick " , avem aceeasi situatie actuala , ca ceea dinaninte de " 23 August -44 ", adica in anii 38-40 avem la fel acum " asa zisi adversari ideologici - Rusia asa zis comunista versus Marea Democratie Mondiala " atunci Germania Nazista / versus Marea Democratie Mondiala de atunci . Dar si atunci ca si acum , " CASTIGATORUL ( Marea democratie americana ) A LUAT POTUL " jucatorii mici s-au ales cu " resturi " , pana si marele asa zis " invins " GERMANIA NAZISTA " de atunci a devenit " MOTORUL ECONOMIEI EUROPENE " iar RUSIA , asa zis " comunista " si-a impartit ESTUL EUROPEI timp DE 50 SI ceva de ani , Noi dupa pactul Molotov -Ribentrop am pierdut Bucovina si Moldova ( definitiv ) , dupa pactul nazist am pierdut Ardealul de Nord, ( pana in 45 ) culmea ironiei ( STALIN -dicatorul rus ne-a reintregit tara ), DECI DACA NICI ACUM nu am inteles ce inseamna " cuvantul marii democratiii " si in folosului cui este , pacat de " timpul irosit "
 • Brick 09.06.2024 20:15
  Nemtii au avut damblaua "drang nach osten". S-au pupat cu rusii si ne-au fericit cu Ribbentrop-Molotov, apoi cu Diktatul de la Viena. Stalin a lasat Transilvania de N la Romania pt ca asa se negociase. Dar s-a ocupat ulterior, nu a facut degeaba "regiunea autonoma maghiara" dupa care plang astazi cu lacrimi de crocodil macaristanezii/ungurii. Asa-zisa mare democratie america e doar un nume folosit de altii. Americanii au pierdut initiativa, printul Sturdza explica bine in Tradarea Carmuitorilor. Cand vine vorba de inamici, Rusia a mereu in tabara asta. Reamintesc de slavofilie si versiunea laica, pansalavismul. Ramane memorabila povestea precum ca Moscova e a treia Roma. Au vrut tot timpul sa ne asimileze. Ceva de la Nichifor Crainic:

  "Axioma, delà care trebue să pornească oricând orientarea politicei noastre externe, e următoarea: Statul Român există împotriva voinței Rusiei. Câtă vreme va dura la Răsărit de noi o forță slavă organizată, ea ne va fi dușmană chiar dacă s’ar declara prietenă. Sigur, nimeni dintre noi nu-și închipuie că izvorul, care alimentează această dușmănie, ar fi numai Basarabia. Cu Basarabia sau fără Basarabia, nu se modifică nimic din soarta imensului imperiu rusesc, dar nu se modifică, mai ales, atitudinea rusă față de România. Dacă Basarabia încorporată României însemnează ostilitate din partea Moscovei, Basarabia încorporată Rusiei n’a însemnat niciodată satisfacție (...) Sub țari, în veacul al XIX-lea cu deosebire, acest imperialism economic apărea înveșmântat pe deoparte în odăjdiile ortodoxiei, pe de alta colorat de așa zisul ideal panslavist".
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

12:59

Mitul Eternității pe Internet a murit – Trecutul este în pericol!

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”