Adrian Onciu: Mă scuzați, eu cu cine votez?

De Adrian Onciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe bună dreptate, (prea) mulți români sunt scârbiți de sistemul democratic care le rotește la butoanele puterii pe aceleași marionete aflate în slujba Sistemului.

Din nefericire, alternativa înseamnă dictatură sub o formă sau alta. Așa că în momentul votului avem posibilitatea de a alege răul cel mai mic. Neparticiparea sau anularea buletinului echivalează cu un vot hotărât pentru ”răul cel mare”.

La alegerile din 2024 se confruntă două mari curente. Primul este format din gruparea de partide mainstream (PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER) care gravitează în jurul ideei de globalizare fără niciun Dumnezeu. Sunt politicieni dedicați sută la sută așa-numitului Deep State. Colaborează foarte strâns cu corporațiile, pun interesul național pe ultimul plan și, la nevoie, mimează un ”patriotism economic” de toată jena, pentru a atrage electoratul debusolat.

Acești politicieni-marionetă gen Ciucă, Ciolacu sau Iohannis, se simt în pielea lor cât timp beneficiază de avantajele majore (și nemeritate) acordate ”elitelor”. Sunt total lipsiți de principii, se ghidează exclusiv după mirosul banilor și se dovedesc a fi incapabili de orice demersuri la Bruxelles menite să ne redea demnitatea. Mai mult, în situații de criză nu ezită să pună în pericol sănătatea românilor, să le încalce libertățile fundamentale și să-i țină într-o teroare perpetuă.

Dacă sunteți pregătiți să puneți ștampila pe reprezentanții partidelor PSD, PNL, USR, PMP, FD sau REPER, atunci înseamnă că o considerați pe Ursula von der Leyer o persoană demnă de încredere. Un profesionist desăvârșit dedicat intereselor simplilor cetățeni din UE. Un om integru și un exemplu pentru tânăra generație.

Dacă votați partidele mainstream, înseamnă că ați profitat din plin de pandemie și de suferințele a milioane de români.

Dacă votați partidele mainstream, atunci votați continuarea războiului din Ucraina în folosul exclusiv al Statelor Unite. Sunteți, cumva, părtași la viitoarele mormane de victime. Participați în mod direct la planul globaliștilor de a îmbogăți o mână de așa-zise elite, la fel ca în pandemie, pe spinarea suferinței imense a zeci de milioane de europeni.

Dacă votați partidele mainstream, atunci promovați ideologia LGBT în școli, admiteți că lupta cu încălzirea globală nu este o farsă, că istoria trebuie rescrisă potrivit normelor ”woke” de corectitudine politică și că migrația ilegală nu reprezintă o infracțiune.

Duminică mergem la vot ca să punem ștampila pe partidele suveraniste (în special la europarlamentare), dar și pe politicieni în care avem încredere la nivel local.

Partidele suveraniste au luat atitudine atât în pandemie, cât și acum, când aceleași triste marionete sună mobilizarea generală pentru apărarea intereselor unor psihopați lacomi.

Știu că aveți dubii cu privire la mulți suveraniști. Știu că înclinați mai degrabă să rămâneți acasă. Doar că ”Răul cel mai mic” a fost și rămâne singura opțiune viabilă, până când în România va apărea un autentic lider suveranist, de talia lui Viktor Orban. Poate că, printr-o minune, îl vom vedea la prezidențialele din toamnă.

Și încă ceva: electoratul suveranist este extrem de dezbinat, din diverse motive. Fiecare vot al patrioților are greutate. Haideți să nu-l risipim pe candidații noștri preferați cu șanse aproape nule de a obține mandatul.

Duminică avem posibilitatea de a le spune politicienilor globaliști că și-au bătut joc de noi atât în pandemie, cât și acum, pe timp de război. Și că merită pe deplin să iasă din scenă în huiduielile publicului.
 
Parteneriat Opoziția
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
  • Naeh 07.06.2024 14:36
    E foarte probabil să fie ultima noastră șansă la normalitate. E bine să o prețuim și să o folosim înțelept.
  • Patriot Roman 07.06.2024 15:04
    Sturdza e urmașul boierilor care l-au tradat,conspirat sa fie alungat IOAN CUZA VODA, ca in locul dinastie românești sa fie adusa dinastie straina pseudogermana.Ioan Bruiynsels este de votat de asemenea? Întreb și eu și sper sa-mi apara comentariul,parerea mea..
  • brian duffy 07.06.2024 16:56
    nu, dar terhes sigur
  • brian duffy 07.06.2024 16:58
    si daca aurul rezista la vot impreuna la bruxelles (de terhes nu mi-e teama) atunci da, merita
  • brian duffy 07.06.2024 16:59
    si pana la urma pe ceilalti i-am vazut ce (ca nu) pot
    si totdeauna am votat raul el mai mic
  • IC XC NI KA 07.06.2024 16:28
    Mesajul e destul de clar!

    Vom da răspuns dacă, de pe poziția noastră, am făcut ce puteam face. Noi pentru noi ..vom da răspuns! Și fiecare în dreptul lui!
    Așadar, nu merg la vot că o fi și o păți ..nu cred că se pune..

    Da, duminică la vot, sper că după ce participăm trup dar mai mult suflet..la Sf. Liturghie.

    Spunea un sfânt că dacă am vedea harul Lui Dumnezeu care vine în timpul Liturghiei, am aduna praful de pe podeaua bisericii și ne-am spăla cu el față.

    Dacă am vedea ..

    Hristos a Înviat!
  • Mars.60 Stefan 07.06.2024 16:30
    Duminica voi merge SA NU VOTEZ: PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER.
    Duminica voi merge SA VOTEZ: AUR.
    Cu PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER, intotdeauna a fost mai rau.
    Nu stiu daca va fi mai bine cu AUR, dar sigur va fi diferit.
    Mergeti la vot, mai diferit e mai bine decat mai raul cu care aproape ca ne-am obisnuit!
  • INJECTIA FINALA 07.06.2024 18:05
    Fraților, să mergem la vot!
    Orice schimbare, în peisajul politic actual, este binevenită.

    Partidele la putere si'au arătat de zeci de ani adevărata față: incompetența crasă, corupția, trădarea, crima, caracterul mafiot la scară națională, lupta împotriva Bisericii, a Neamului și a Țării.

    Personal voi vota AUR, pe toate buletinele.

    Un vot e un grăunte de muștar.
    Care poate încolți și crește până la Cer.

    Hristos a Inviat!
  • INJECTIA FINALA 07.06.2024 19:45
    EUROPA CREȘTINĂ ȘI OCULTA, DUȘMANA EI DE MOARTE

    Cu ochii holbați, cu gura hulpavă
    Stau serviciile la pândă, să vadă
    Dacă sfortarile lor ne'ntrerupte
    Le vor permite să se tot înfrupte

    Cu ochii cruzi, de șacali nesătui
    Stau masonii avizi să vadă cărui
    Partid îi vor da premiul mare
    Pentru ei, AUR sună a condamnare

    Oculta globală controlează UE
    Acum putem să le dăm peste mUE
    Europa creștină să miște, de vrea
    Ca Domnul S'o păzească pe ea !
  • INJECTIA FINALA 07.06.2024 19:46
    Statul paralel, statul profund
    Va cădea pe fund
    Dacă din străfund
    Va ieși AURul pe prund

    Fulgi auriferi vor ninge pe Țară
    Patrioții ochii spre Cer indreptară
    Domnul iubitor ne acordă iară
    Șansa rară să zdrobim o Fiară

    Fraților, forțe uriașe vor să ne distrugă
    Au slugi preaplecate, ioha, ciola, ciucă
    Prin vot, vom scăpa de a lor măciucă

    Ducă 'se în hău, Răul să se ducă!
  • Mircea Dragan 07.06.2024 20:53
    Eu votez AUR. Nu mi-a placut ce mi-au facut psd si pnl atunci in '''''pandemie'''. Nici udmr nu mi-au placut. AUR desi are deja niste jeguri in interior merge sa fie votat.
  • viorel craciun 08.06.2024 14:35
    Apoi , daca urmarim atat comentariile in cauza , cat si alte comentarii , cu " Burduja , nepotul de securist " , fiecare continand " adevarul sau " , eu fiind din orasul lui " CARAGIALE " , ma intreb ca si autorul articolului in sine , ca si " CARAGIALE " acum o suta cinzeci de ani , prin " CETATEANUL TURMENTAT " , prin celebra replica , valabil si actual , adica " EU CU CINE VOTEZ , COANE FANICA " Se pare ca daca " retorica " si dilema este " ACEEASI DE 150 DE ANI " sigur , va mai ramane " ACEEASI INCA 150 de ani " .Dar revenind la metionarile in sine , exprimate atat pri " AGENDA ELECTORALA " cat si prin MEDIA ,se pare ca singurul " TAP ISPASITOR " pentru 30 si ceva de ani de asa zisa , democratie , pentru inca 70 si ceva de " comunism " , etc , etc , este " SECURITATEA CARE CONDUCE TOT , NUMESTE TOT , POLITRUCII " etc, , etc , iar ASTIA " POLITRUCII SUNT FETE " MARI " VIOALTE DE SECURISTI , acum mai recent , dosare penale , SRI , etc,etc , dar ma intreb si eu ca " PROSTUL DE LA TARA , vorba lui Caragiale , Coane Fanica -Daca acum 150 de ani , pe vremea lui CARAGIALE , cand era la fel , CE SECURITATE EXISTA ATUNCI ? Pai din acte , de infiintare se pare ca fost din 1947 si desfiintata legal in 1990 , prin " DECRETUL LUI ILIESCU " cu sobordonarea ei efectiva si in " fapt " si in " lege" M.Ap.N , Dar se pare ca " masochismul personal " al " cetateanului , bine zis , turmantat roman " cauta mereu " ALEGEREA " dar nu o gaseste decat atunci cand " alegerea sa " nu este " si in fapta si in continut " DUPA OFUL LUI " .Pai pe acest "manipulare a ofului personal " se bazeaza si ei de 150 de ani si se vor baza in continuare din " 4 in 4 ani " , cand respectabilul cetatean , " din turmentat " devine " important " , fiindca este VOTANT .Dar ,vorba unuia de pe vremuri la FNI " Dormiti linisti , nio avem grija de banii d-voastra , ( s-a vazut cum ) deci si acum " DORMITI LINISTITI asa este peste tot si in " MARILE DEMOCRATII " si in mai " MICILE DEMOCRATII " , diferenta " ESTE NUMAI CIRCUL MEDIATIC " , de la stat la stat , dupa asa zisele " INTELEGERI POLITICE "
  • Brick 08.06.2024 17:48
    Slava Rossii!

    https://mihailandrei.wordpress.com/2024/06/08/crud-si-neobisnuit/
  • viorel craciun 09.06.2024 14:40
    Corect , domnule " BRICK " , citatul in cauza , adica :
    MihailAndrei's Blog
    "Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei." (Luca 21, 8 ).
    Tot asa a fost mereul , veniti " in numele meu " uni mai corecti ca alti , de la " ILIESCU pana la marele " corect " JOHANIS " , dar orice " om " spera , fiindca " speranta moare ultima " , iar " ei " tocmai aici joaca " pe numele meu " si vor juca " Iliescu /versus ......" , Constantinescu /versus Iliescu , " , Basecu / versus Nastase , Ponta versus Johanis , etc , etc , de 30 si ceva de ani " in numele meu " .Diferenta lor fata de trecut , este ca in numele meu " Antonescu a fost executat " , in numele meu " Iorga a fost executat " , in numele meu " Maniu " a fost executat , in numele meu " Ceusescu a fost executat " Astia toti " in numele lor " privind actiunea lor de stat si responsabilitatea lor la fiecare vremuri tulburi " au fost " RESPONSABILI " si au " FOST EXECUTATI " si au raspuns " pentru asa zisa fapta a lor " Dar oare trebuie sa mergem in trecut sa vedem ceea ce am gresit privind negarea credintei " in numele meu " prin toti acesti " executati " cu credinta de tara prin faptele lor trecute si sa nu intelegem " pacatul actual " privind credinta politica a " NUMELE LUI " , ca la " LUCA " , de vreo 30 si ceva de ani ?
  • Brick ► viorel craciun 09.06.2024 16:46
    Cred ca ar trebui mers in spate cu mai mult de 30 de ani. Poate ca ar trebui marcat momentul 23 August '44. Istoria recenta si consecintele actuale poate ca au o legatura cu cele de dinainte si dupa 23 August.
  • Brick 08.06.2024 18:03
    Votul meu

    https://s1g.wgrane.pl/video/2014/11/26/359328.jpg?st=AcrWcalF8mF_v3AkMJ-V_Q&e=1717869546
  • viorel craciun 09.06.2024 18:21
    Corecta remarca , domnule " Brick " , avem aceeasi situatie actuala , ca ceea dinaninte de " 23 August -44 ", adica in anii 38-40 avem la fel acum " asa zisi adversari ideologici - Rusia asa zis comunista versus Marea Democratie Mondiala " atunci Germania Nazista / versus Marea Democratie Mondiala de atunci . Dar si atunci ca si acum , " CASTIGATORUL ( Marea democratie americana ) A LUAT POTUL " jucatorii mici s-au ales cu " resturi " , pana si marele asa zis " invins " GERMANIA NAZISTA " de atunci a devenit " MOTORUL ECONOMIEI EUROPENE " iar RUSIA , asa zis " comunista " si-a impartit ESTUL EUROPEI timp DE 50 SI ceva de ani , Noi dupa pactul Molotov -Ribentrop am pierdut Bucovina si Moldova ( definitiv ) , dupa pactul nazist am pierdut Ardealul de Nord, ( pana in 45 ) culmea ironiei ( STALIN -dicatorul rus ne-a reintregit tara ), DECI DACA NICI ACUM nu am inteles ce inseamna " cuvantul marii democratiii " si in folosului cui este , pacat de " timpul irosit "
  • Brick 09.06.2024 20:15
    Nemtii au avut damblaua "drang nach osten". S-au pupat cu rusii si ne-au fericit cu Ribbentrop-Molotov, apoi cu Diktatul de la Viena. Stalin a lasat Transilvania de N la Romania pt ca asa se negociase. Dar s-a ocupat ulterior, nu a facut degeaba "regiunea autonoma maghiara" dupa care plang astazi cu lacrimi de crocodil macaristanezii/ungurii. Asa-zisa mare democratie america e doar un nume folosit de altii. Americanii au pierdut initiativa, printul Sturdza explica bine in Tradarea Carmuitorilor. Cand vine vorba de inamici, Rusia a mereu in tabara asta. Reamintesc de slavofilie si versiunea laica, pansalavismul. Ramane memorabila povestea precum ca Moscova e a treia Roma. Au vrut tot timpul sa ne asimileze. Ceva de la Nichifor Crainic:

    "Axioma, delà care trebue să pornească oricând orientarea politicei noastre externe, e următoarea: Statul Român există împotriva voinței Rusiei. Câtă vreme va dura la Răsărit de noi o forță slavă organizată, ea ne va fi dușmană chiar dacă s’ar declara prietenă. Sigur, nimeni dintre noi nu-și închipuie că izvorul, care alimentează această dușmănie, ar fi numai Basarabia. Cu Basarabia sau fără Basarabia, nu se modifică nimic din soarta imensului imperiu rusesc, dar nu se modifică, mai ales, atitudinea rusă față de România. Dacă Basarabia încorporată României însemnează ostilitate din partea Moscovei, Basarabia încorporată Rusiei n’a însemnat niciodată satisfacție (...) Sub țari, în veacul al XIX-lea cu deosebire, acest imperialism economic apărea înveșmântat pe deoparte în odăjdiile ortodoxiei, pe de alta colorat de așa zisul ideal panslavist".
  1. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO - UPDATE: A fost cântat și imnul globalismului

  2. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  7. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Cardul european digital de vaccinare va fi lansat în septembrie – Cinci țări vor pilota noul instrument. Din 2026 va fi adoptat în toate statele membre ale UE

Ultima oră

13:42

Ochiade discromate: Capela Sturdza din Baden-Baden – o bijuterie ortodoxă

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO - UPDATE: A fost cântat și imnul globalismului

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături