

Câteva observații după deznodământul alegerilor prezidențiale:
1. Nu există revoluție cu burta plină. N-a fost și nici nu va fi vreodată, în lipsa unui lider carismatic de anvergura lui Donald Trump.
2. Peste 6 milioane de români au votat cu Nicușor pentru că ”UE ne dă bani”, Simion nu știe bine limba franceză, iar Georgescu ne bagă direct în faliment. Filmul propagandistic ”Apocalipsa după suveraniști” a scos la vot zilele trecute peste două milioane de români în plus față de primul tur. Foarte puțini dintre aceștia au pus ștampila pe cuplul Simion-Georgescu. Am asistat la același fenomen și în diaspora, unde diferența dintre candidați a fost mult mai mică decât pe 4 mai (900 de mii de voturi GS versus 700 de mii ND).
3. Pentru prima dată de la Iliescu încoace, românii de peste graniță, cu excepția celor din Moldova, au alt președinte decât cei care trăiesc în România.
4. Foarte mulți concetățeni nu înțeleg nici acum (sau preferă să nu înțeleagă) că există un puternic conflict ideologic, nu o competiție între două sau mai multe persoane. Nicușor reprezintă perspectiva globalistă asupra viitorului lumii. Din acest punct de vedere opțiunea mea a fost, fără reținere, pentru Simion. Cu toate defectele inerente unui politician încă foarte tânăr.
5. Capitolul ”Călin Georgescu” s-a încheiat. Nu va mai exista o a doua șansă, întrucât Justiția din România îi va interzice să ocupe orice funcție publică. Să sperăm că abuzurile incalificabile nu vor merge și mai departe.
6. Am spus imediat după evenimentele nefaste din decembrie anul trecut că cel mai firesc mod de protest ar fi fost boicotul suveraniștilor. Din păcate, Călin Georgescu a ales să legitimeze lovitura de stat din 6 decembrie, prin înscrierea în competiția din mai 2025 și joncțiunea ulterioară cu George Simion. Întrucât odată cu implicarea AUR nu mai putea fi vorba de un boicot eficient, am sprijinit proiectul CG-GS (împreună cu alte milioane de suveraniști) ca alternativă la curentul globalist. Opțiunea lui Călin Georgescu este de înțeles, din punct de vedere uman. A fost oprimat de sistemul mafiot PNL-PSD-Securiști, care a decis să calce pe cadavre. Boicotul nu i-ar fi rezolvat problemele din Justiție.
7. Chiar și dacă Simion ar fi câștigat, nu ar fi fost un moment prielnic pentru ca AUR să se implice la guvernare. Ar fi trebuit să colaboreze foarte strâns cu potlogarii din PSD. Cu Nicușor la Cotroceni și autorii loviturii de stat la Palatul Victoria, în următorii ani AUR are șansa uriașă de a crește și mai mult. Cu condiția să promoveze profesioniști, alții decât cei culeși de prin PSD și PNL. Și să arate în mod practic, cu guvernul din umbră, ce soluții le-ar putea oferi românilor.
8. Cine a văzut discuția online dintre Macron și Nicușor și-a dat seama imediat de faptul că noul președinte de la Cotroceni este doar o dublură nefericită a lui Iohannis. Un ”lider” plin de slugărnicie față de stăpânii din Europa globalistă. Vom avea un Macroșor în cea mai importantă funcție din stat, gata oricând să ne implice în conflictul din Ucraina fără să clipească.
9. Ingerința brutală a Franței în alegerile din România, confirmată (dacă mai era nevoie) și de patronul rețelei Telegram, arată că Macron a avut principalul rol în lovitura de stat din 6 decembrie. În acest context, putem spune că Nicușor Dan este un președinte ilegitim, în pofida celor peste 6 milioane de voturi obținute la scrutinul de ieri. Este un președinte ales de sistemul pucist și validat după o campanie isterică de înspăimântare a populației.
10. Lupta suveraniștilor continuă, pentru că nimic este mai puternic decât o idee în care crezi cu toată ființa. Nu ești învins atunci când pierzi, ci atunci când renunți.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Insa e foarte adevarat ca cei care au votat, au facut-o pentru burta plina si banii de la ue.
Se radea de saracii care votau psd pentru 1l de ulei si o galeata de plastic. Cei ce se autointituleaza intelectualii de azi au facut acelasi lucru, doar sumele sunt diferite. Au votat pentru salariile si pentru pensiile speciale de mii de euroi, de firca sa nu le piarda. Caci s-ar fi suparat pe noi ieuropa si nu ne-ar mai dat de "pomana" imprumuturi pe care sa le platim tot noi!