Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

De Adrian Onciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderii G7 (Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie și Statele Unite) se reunesc de astăzi până sâmbătă în stațiunea Borgo Egnazia, din sudul Italiei, pentru a contabiliza pagubele făcute de ”propaganda rusă” în spațiul occidental. Și, evident, pentru ca Statele Unite să găsească noi metode de jaf la drumul mare din caleașca europeană poleită cu aur, pe fondul războiului din Ucraina.

Cât timp banii circulă în direcția care trebuie, aproape că nu contează ce se întâmplă cu politicienii-marionetă din Europa. Observăm, într-adevăr, mici tragedii pe persoană fizică (Macron, Scholz, Sunak, chiar Trudeau), însă per ansamblu lucrurile rămân neschimbate. Eventualele preluări de ștafetă la vârful puterii în Germania, Franța sau Marea Britanie vor păstra direcția pro-război, pro-Zelensky și pro-înarmare. Principalul beneficiar rămâne același: Statele Unite.

Cu excepțiile de rigoare (vezi situația din România, spre exemplu), simplii cetățeni s-au trezit la ultimele alegeri europarlamentare și au început să-i strângă cu ușa pe liderii globaliști războinici, aflați la cheremul Casei Albe. În Franța, Macron a dizolvat parlamentul și a convocat alegeri anticipate, pe care cel mai probabil le va pierde. În Germania, partidul lui Scholz a dat un chix răsunător, iar așa-zisa ”extremă dreaptă” a obținut un scor foarte bun. Scrutinul intern din 4 iulie, din Marea Britanie, îi va aduce la putere pe laburiști după 14 ani de stat pe bară, potrivit sondajelor de opinie. Așa că prezența liderilor Macron, Scholz și Sunak la actualul summit G7 e posibil să fie printre ultimele în calitate de reprezentanți ai respectivelor țări.

În Japonia, Fumio Kishida are cea mai scăzută cotă de popularitate înainte de alegerile din decembrie. La rândul său, Justin Trudeau, după 9 ani în funcția de premier al Canadei, se gândește să se retragă ”în plină glorie”.

Dintre toți liderii prezenți la summit-ul G7, cel mai bine se simte premierul Italiei, Giorgia Meloni. Partidul ei a obținut un rezultat neașteptat de bun la europarlamentare. Mai ales în condițiile în care o parte dintre italieni (și chiar dintre patrioții europeni!) au fost profund dezamăgiți de poziția Giorgiei în raport cu migrația ilegală și războiul din Ucraina.

Însă Italia este abia a 9-a economie a lumii, ca mărime, deci cumva în afara G7. Așa că rolul Giorgiei Meloni în cadrul summit-ului va fi mai degrabă unul de gazdă agreabilă și eventual mediator în discuțiile tăioase dintre Scholz și Macron.

La rândul său, în calitate de lider informal al G7, Joe Biden este un soi de zombi ținut în fereastră de Deep State-ul american, până la găsirea unui înlocuitor înainte de alegerile din noiembrie.

Ca de obicei, Biden vine la summit-ul G7 pentru a face rost de bani de la papagalii din subordine – în special papagalii europeni. Miza ar fi cele 50 de miliarde de dolari pe care G7 intenționează să le împumute pentru regimul Zelensky, cu garanții din profiturile activelor rusești din occident. Rambursarea va pica, evident, în sarcina Uniunii Europene, iar armamentul va fi livrat via Pentagon. Bună afacere, nu-i așa? Iată ce a declarat un diplomat european de rang înalt pentru Politico (sub rezerva anonimatului, bineînțeles): ”Ceea ce propune Washingtonul este: «Noi [SUA] luăm un împrumut, Europa își asumă toate riscurile, voi [Europa] plătiți dobânda, iar noi [SUA] folosim banii pentru un fond SUA-Ucraina». S-ar putea să fim proști, dar nu suntem atât de proști”.

Ba da, suntem chiar mai proști decât permite regulamentul. Continuăm să ”luptăm cu rușii” sub imboldul șantajului american, în timp ce băieții deștepți din industria de armament își burdușesc conturile și împart banii cu globaliștii din preajma lui Joe Biden.

Sigur că eventuala debarcare a unor idioți utili (a se citi ”trădători ai intereselor naționale”) ca Macron, Scholz sau Sunak va fi rezultatul propagandei rusești, nu al politicii iresponsabile pro-război, promovată cu sârg de mass-media corporatistă.

 
Parteneriat Opoziția
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Neanae 13.06.2024 14:49
  Excelentă expunere. Aș întreba doar “cine i-a ÎMPINS CU UN ȘUT ÎN FUND CA SĂ FACĂ UN SALT ATÂT DE MARE pe Biden, Macron, Scholz, Troudeau etc”. E retorică întrebarea, însa am o certitudine: PE MACRON NU-L CUNOȘTEA MAI NIMENI ÎN FRANȚA ÎNAINTE DE A FI DEVENIT, poftim de vezi, PREȘEDINTE!!! Zic, în afara sorosistilor.
  Iar în Canada, fiul lui Fidel Castro, Justin, un deviat, e clar ca e rezultatul “nepotismului la stare pură combinat cu un trafic de influență de mare ținută” dat ca Troudeau tata i-a dat paternitatea! Și uite așa merge umanitatea!!!
 • Orizont 13.06.2024 17:35
  Maimutele demente din fruntea OTAN baga Romania in bataia rachetelor rusesti ! Vedeti harta de la finalul articolului . Sfarsitul gastilor politruce de la Bucuresti este aproape !

  https://warnews247.gr/diethnh/nato/krisimes-oi-ekloges-sth-gallia-sxedio-makron-gia-polemo-eurwphs-rwsias-ypoxrewtikes-oi-promhtheies-oplwn-pros-to-kiebo-gia-tis-xwres-tou-nato/

  First flights of Ukrainian F-16s from NATO bases
  Ukraine plans to use air bases in Romania as strongholds for its F-16s, said British expert Alexander Merkouris.

  "It is obvious that Ukraine's real target is the F-16 operations from bases in Romania. This is exactly what they planned from the beginning.

  I think they don't want the Romanians to be nervous, so they just tell everyone a story that they will transfer the planes from Romania to Ukraine," believes the analyst.

  Russian media reports that the fighters are already in Romania, specifically at the Fetesti base, where the pilots are trained. Therefore, Ukrainian Air Force pilots are familiar with air bases and flight routes.

  Secondly, test flights from Romania to the Odessa region have already been carried out more than once. The F-16s flew over Tulcea, flew to Vylkove and made several circles over Snake Island.
 • Brick 13.06.2024 21:26
  Nimic din asa-zisul razboi muskalo-hahol nu se deruleaza asa cum ar fi trebuit. Activele rusesti din occident de fapt sunt ale oligarhilor. Foarte frumos gospodin Onciu, ai ajuns sa plangi de mila unora precum Rotemberg sau Abramovici.
 • tomac 14.06.2024 07:04
  Să îi aducă pătuțu lu moș Teacă să tragă un pui de somn dacă ședința de ”bloc” occidental se lungește...
  O să ne uităm cum euro o s-o ia accelerat la vale. Deja era pe panta coborâtoate , acum o să galopeze pe pantă...
  Suntem bine , avem ”lideri” care ne strâng de gât datorită prostiei lor nemăsurate. Românii au votat pentru coaliția răzbelului, o s-o ducem din ce în ce mai bine ....
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem