Adrian Cacovean: Introducerea certificatului digital va avea consecințe mai mari decât invadarea Poloniei sau bombele de la Hiroshima

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vor vaccinare obligatorie, sunt de partea lui Mengele! Vor certificat verde? Sunt din Coreea de Nord!

***

Autoritățile au o problemă cu cei ce nu vor să se vaccineze!

Ca și cum vaccinarea ar fi o problemă a statului.
Autoritățile nu au nici o problemă ce ține de stat, cum ar șoselele și să nu mori pe ele, trotuarele din localitățile României prin care trec drumri internaționale, nici buda din fundul curții, nici apa potabilă, nici furtul de energie din România, nici gherțoii care vizitează guvernul si parlamentul țării, spurcații care pichetează liberi, spioni ai altor țări, parlamentul, guvernul României și toate instituțiile. Despre astea nu știți! Sau le mușamalizați ăia care le știți. Nu s-a schimbat nimic din ce descria Eminescu!


***

Nu Dumnezeu te trage de urechi, ci chiar Dracul când nu asculți de Dumnezeu și folosești greșit liberul arbitru!

Ce se întâmplă acum în lume este consecința ajungerii liberului arbitru pe mâna escrocilor sau proștilor și perverșilor!

***

Introducerea certificatului digital va avea consecințe mai mari decât efectele cumulate ale atentatului de la Sarajevo, invadarea Poloniei din 1939, instituirii cortinei de fier, căderea Bastiliei, căderea bombelor de la Hiroshima și Nagasaki, artificiile de la Cernobâl și potopul lui Noe.

Poziționarea oamenilor este foarte diferită față de acest eveniment care încalcă toate drepturile, libertățile, democrația, liberul arbirtu câștigate de oameni cu atâta trudă și prin atât de multe sacrificii de-a lungul întregii istorii a omenirii!
Să stăm pasivi când se întâmplă o asemenea grozăvie va avea consecințe.

Vor plăti toți și va fi prea târziu când oamenii vor realiza la ce au asistat și poziționarea lor de acum față de ascensiunea actualei dictaturi:
-unii știind ce se întâmplă și totuși nereactivi;

-alții nepricepînd ce se întâmplă și totuși nefiind săraci cu duhul, căci prin nepricepere au acceptat ce se petrece și au mers cu turma laolaltă;

-alții au fost momiți cu sponsorizări și creșteri de salarii;

-alții au vânat trofeele pandemice, banul public dat pe instrumentele acestui nou cult, teste, medicamente experimentale, măști, termoscanere, aparatură de laborator, dezinfectanți, izolete, aparate de ventilație și altă aparatură medicală, spitale de campanie, locuri de cazare în hotelurile de carantină etc.;

-alții au distribuit panică și știri mincinoase, în același timp cenzurând diseminarea adevărului, etichetându-l ca fake news;

-unii au cenzurat rețelele de socializare și diseminat materialul de propagandă pandemică; au instituit rețele de verificare a știrilor care sunt centre cenzură clare;

-alții fac abuzuri la toate nivelurile de pe poziția de patroni, manageri, profesori, miniștri și de la orice nivel de conducere și impun măsuri ilegale, penale, împotriva celor ce refuză să fie cobai;

-alții fac scenarii și previziuni și-cei mai mizerabili elaborează planuri de consolidare a dictaturii, combatere a adevărului și drepturilor precum și legalizare a dictaturii și noii ordini.

Mai sunt unii care speră să fie valeți sau bufoni la curtea noului împărat.

De toți aceștia îmi pare rău că au fost așa naivi să creadă că vor avea parte de altceva decât de o descotorosire odată ce noua rânduială se va fi înscăunat.

O să zică băi Cioloș sau băi Câțu sau Barna sau Macron sau sasule sau oricine este acum la butoane, gata, un singur guvern, o singură poliție, o singură securitate, jandarmerie, serviciu secret, judecătorie, primărie, consiliu local (va deveni mondial), regiuni câteva (România va fi Regiunea Dracula).

Nu știți ce înseamnă ordine, disciplină? Veți avea monitoare peste tot, când omul se va deplasa oriunde, la budă, la servici, va sufla un muc sau scobi în nas, totul se va monitoriza, nu va mai fi viață privată, un computer va ști permanent ce pârț tragi, ce ai mâncat, dacă sforăi, dacă tușești, oricînd te va putea sălta cineva că ai avut gând de răzvrătire sau poate în secunda 17209456783 a vieții tale ai gândit că poate sistemul ar trebui să îți permită să te scarpini măcar la o oră de mâncărime sau să îți dai masca jos dacă te sufocă sau să fie permis accesul aparținătorilor și să se termine odată nebunia asta!

Vor urma vremuri grele pentru conștințele care tac acum!

Ceilalți, care fac parte din problemă, nu din soluție, Dumnezeu să vă ierte!

Să vă întrebați dacă acum faceți parte din soluție sau voi faceți probleme lumii și oamenilor cu abordarea voastră!

Unii chiar cred că sunt buricul Pământului și că nu pot fi trași de urechi!

Vă asigur pe toți că Dumnezeu ne poate trage de urechi și chiar face asta când crede că este în joc mântuirea noastră!
Și uneori doare foarte rău când se întâmplă asta. 

Unii vor cărâi că Dumnezeu este rău!

Eu vă spun că Dumnezeu nu ne trage chiar el de urechi, tot noi ne-o facem prin liberul arbitru pe care ni l-a dat, pe care nu ni-l va retrage în veci, din iubire față de noi, oamenii, creația Lui.

Cum se întâmplă asta?
Nu știți?

Dumnezeu nu trebuie să ne tragă de urechi.

Noi facem asta. Prin liberul nostru arbitru primit de la Dumnezeu, facem tâmpenii, abuz de liber arbitru și deziceri de Dumnezeu. Când mergem pe mâna Lui, toate merg bine. Când nu ne mai trebuie Dumnezeu și facem de capul nostru, uneori complet aiuristic, când refuzăm mâna întinsă noi find în talazurile furtunilor mării, atunci ne prinde celălalt de urechi și ne duce acolo unde vrea.
De aici la ce se întâmplă cu lumea toți contribuim, că după purtarea oamenilor vine și mersul vremii, astrelor, sănătății etc.!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • ioansperling 17.09.2021 08:28
    Respect domnule doctor!
    Ce se mai poate spune in plus? Si totusi cati or sa inteleaga?
  • Orizont 17.09.2021 13:59
    Prima data au spus ca va fi necesar doar pentru calatorii in alte state . Dintr-odata trec la impunere locala si introduc tot mai multe categorii de bugetari ,pentru ca sunt direct la mana sistemului .Apoi trec privati ca in Italia .Apoi sa nu mai poti intra intr-o institutie sau banca decat cu certificatul maro .
    Am facut apel la cei direct vizati cu otravirea, din sistemul de interne si armata, sa termine cumva agenturile si cozile de topor .. Situata este exact in zona confruntarii directe dintre cetatean si o mana de functionari criminali !
  • Gabiu 17.09.2021 09:09
    Cand vezi la tv cu cata nosalanta explica, constienti sau inconstienti fiind, politicienii sau diverse persoane despre vaccinare sau pasaport verde, ca e spre binele colectiv sa le avem te apuca greata. Doar cand e vorba de ingradirea libertatilor sau experimente pe oameni se vorbeste de binele colectiv. Cand e vorba de trai, salarii, conditii de igiena etc. atunci nu mai e vorba de binele colectiv, nu ne mai fac binele cu forta. Ei sunt intr-un asa grad de indobitocire de la propaganda incat nu-si mai dau seama spre ce dezastru se indreapta cu buna stiinta.
    Sunt absolut dezgustat ca formatorii de opinie nu vad marea minciuna plandemica. Se dau empatici fara rost ca sunt implicati trup si suflet sa rezolve problemele declansate de plandemie, dar nu realizeaza ca se uita intr-o directie gresita. Atata prostie umana concentrata intr-o perioada asa scurta de timp rar s-a mai intamplat.
    Sunt ca asa zisii specialisti din medicina asa zis moderna care trateaza doar efectele bolii nu cauza. Asa si covidiotii, vor sa rezolve efectele provocate de o psihoza nu cauza reala a plandemiei care este subjugarea totala a omenirii. Ca o buruiana, care o smulgi cu tot cu radacini daca vrei sa nu mai creasca.
  • Razvan Adrian 17.09.2021 11:23
    Asta se intampla pentru ca omul prin natura lui e o fiinta egoista care isi apara doar interesele. Nu cred ca e neaparat prost in adevaratul sens al cuvantului.
    Oamenilor le e frica de necunoscut, de moarte si cu niste imagini de la terapie intensiva i-ai cucerit.
    Eu le-as numi mai degraba slabiciuni umane. E normal sa ai un instinct de conservare dar mai normal ar fi sa iti deschizi ochii sa realizezi dincolo de aparente probabilitatile de a muri de la un infarct, de cancer, calcat de masina...inainte de a intra in panica pentru ce se spune la TV, pentru ca la TV si cel mai prost si incult om stie ca se minte.

    Cu toata tehnologia de social media si retele de socializare, omenirea e mai dezbinata ca oricand.
    Nu suntem capabili sa urmarim un interes comun. Fiecare actioneaza doar cand ograda lui a fost invadata.

    Tot ce se intampla e consecinta comportamentului nostru dezastruos iar niste smecheri doar profita de pe urma slabiciunilor umane si probabil va fi si mai rau pentru ca mai e loc si se poate. Istoria pentru cine stie sa citeasca arata foarte bine natura umana. Trebuie sa fii foarte naiv sa crezi ca s-a schimbat cu timpul.
    Intotdeauna au fost valuri, alternante intre perioade de pace si perioade de tiranie. Pace si prosperitate putem spune ca a fost acuma de la al doilea razboi mondial si pana recent. A fost si abundenta, a fost si libertate de exprimare pe toate caile dar asta se va schimba.
    Acuma urcam iar pe curba spre tiranie, de data asta "moderna".
  • Sweeping 17.09.2021 09:55
    De ce întârzie Dumnezeu să intervină? spun unii.
    Pentru că, modul cum gândește Dumnezeu, diferă de modul cum gândim noi. Noi vedem totul prin prisma vederii umane care are legătură cu interesul nostru personal și cu un trai bun. Dumnezeu gândește și acționează mereu cu scopul mântuirii sufletului nostru și în cadrul fericirii noastre veșnice în Împărăția Sa Cerească. Noi ne uităm cum să o ducem bine aici pe pământ.
    Ceea ce urmează are legătură cu război și cu dezastre naturale și lumea să se pregătească, dacă nu ies să oprească tirania care se instaurează acum, sub ochii noștri.
    Când veți vedea pe copiii voștri că sunt duși către vaccinare și preoții puși fără voia lor să se vaccineze, atunci Dumnezeu va interveni.
    Pe de o parte vor fi catastrofele naturale și pe de altă războiul, care se va întinde în toată lumea.

    În curând sângele celor nevaccinati, va fi foarte scump, a spus parintele Elpidie. Vor fi răpiți oameni, ca să li se ia sângele, pentru operații. Acum sunt prigoniți nevaccinații și nu sunt primiți la muncă, dar va fi ceva atât de important încât se vor îmbolnăvi cei vaccinați și atunci vor căuta oameni nevaccinați să-i angajeze.
    "Îngenunchiați cu toții: bărbați, femei și copii și spuneți: "Tatăl meu Ceresc ție îți las inima mea! Ție îți las dragostea sufletului meu!" Această rugăciune îmi va fi foarte plăcută și vă voi binecuvânta. Să vă faceți cruce și rugăciune pentru că aceasta este puterea voastră, ca să îi orbiți pe toți aceștia care vor să vă facă rău."
  • Razvan Adrian 17.09.2021 11:34
    Eu cred ca Dumnezeu nici nu va interveni. Pur si simplu oamenilor cand li se strange lantul in jurul gatului, incep sa ia masuri. Sa nu spui ca la revolutie a fost mana Domnului sau ca primul si al doilea razboi mondial s-au oprit ca asa a vrut Domnul. S-au oprit pentru ca au obosit. Nu poti sa duci la nesfarsit o lupta. O sa-i sature si acuma ispita si de bani si de control. Vor crapa toti intr-o zi si se vor mai domoli lucrurile. Se va mai scrie o pagina in istorie despre o alta perioada de dictatura, va mai fi pace si oamenii vor uita iar intr-o suta de ani. Istoria se repeta. Are toata rabdarea.
    Pacat doar de tanara generatie, de copiii care se nasc acuma sau sunt in bancile scolilor si care nu stiu ce se intampla in jur. De ei mi-e mila numai, ca de astia maturi nu ai de ce sa iti fie mila pentru ca stau cu mainile in san toti si nu fac nimic.
    Lor o sa le lasam aceasta povara pe umeri asa cum bunicii le-au lasat parintilor dictatura sa traiasca cu ea.
  • Gabiu ► Razvan Adrian 17.09.2021 14:52
    Razboaiele nu se opresc ca au obosit oamenii ci pentru ca asa decide oculta mondiala cand isi vede obiectivele indeplinite. Obiectivul celui de al doilea razboi mondial a fost infiintarea primei institutii a guvernului mondial la care s-au afiliat in mod inconstient toate popoarele, cedand incetul cu incetul din independenta pana acum cand totul se decide la onu si organizatiile aferente si la ue si organizatiile aferente.
    Deznodamantul la ultimele conflicte armate este decis la nivel inalt.
  • Mirror 17.09.2021 12:51
    Se pare că "timpul nu mai are răbdare..." și toate popoarele de pe cuprinsul Planetei ispasesc acum, mai mult sau mai puțin, păcatele înaintașilor... Nu degeaba suntem avertizați de Proorocul Iezechiel în Vechiul Testament că „Părinții au mâncat aguridă și copiilor li s-au strepezit dinții”.
    Sufletele nevinovate cer dreptate de la Dumnezeu...
    Cineva se întreba mai sus de ce nu intervine Dumnezeu... Păi, Dumnezeu chiar intervine, însă nu prea pe placul nostru...

    Să reamintim câteva dintre crimele cu caractar genocidal din istoria umanității care umple paharul "mâniei" lui Dumnezeu...?

    Genocidul aborigenilor din America începând de la Cristofor Columb.(>1.000.000 uciși)

    Genocidul aborigenilor australieni (cca. 700.000 uciși)

    Genocidul populației din Congo condus de regele Leopold -II- al Belgiei (se estimează 3-10.000.000 uciși)

    Distrugerea popoarelor băștinașe ale Namibiei de către Germania. (cca 70.000 uciși)

    Genocidul grecilor pontici organizat de naționaliștii turci conduși de Mustafa Kemal. (cca. 700.000 victime)

    Genocidul armean organizat de conducerea Imp.Otoman (cca. 1.500.000 victime)

    Genocidul popoarelor Europei de est si URSS numit Planul Ost . -un plan global nazist de „eliberare a spațiului vital” (Lebensraum) pentru germani și alte popoare germanice din contul teritoriilor populate de „rasele inferioare”, precum sunt cele de origine slavă.(cca 3.000.000 victime)

    Holocaustul evreilor (cca 6mil.) a cuprins si decimarea tiganilor (cca.200.000 victime) si a persoanelor cu dizabilitati (>200.000 eutanasiati).

    Genocidul sârbilor din ex.Iugoslavia de către profasciștii croați. (cca.700.000 victime).

    Genocidul comis de Japonia -armata japoneza imperială în China, Filipine si alte popoare din Asia de S-E. (cca.500.000 victime)

    Genocidul din Cambodgia provocat de comunistii din Cambogia -Khmerii Roșii (cca. 1,7milionane victime).

    Genocidul populației aborigene africane din Darfur de către conducerea Sudanului și migratorii albi. (cca. 300.000 victime)

    Genocidul etnic din Rwanda de către Grupul Hutu aflat la putere. (cca. 1milion victime).

    Acestea sunt doar cateva exemple căci lista nu este nici pe departe completa.
    În ce ne priveste, să reamintim si milioanele de avorturi la nivel national care tot un genocid este si care apasă pe conștiința poporului român. Cu atât mai grav cu cât acestea sunt din partea unui popor așa zis ortodox.
    Dar si din partea altor popoare ortodoxe, precum cel rus, care așijderea stă pe milioane de avorturi...
    În concluzie, mai trebuie să ne mirăm de urgia care vine peste noi? Căci vine "după faptă si răsplată" . Acum! Deși poate gândeam și ne-am fi dorit să nu fim noi generația care să ispășească...
    Uite că timpul nu mai are răbdare... Și "cine nu-si ispaseste penitența de bună voie, o va face de nevoie". Iar asta tot din mila lui Dumnezeu pentru mântuirea omului ce întârzie cu pocainta, spunea înțeleptul părinte Arsenie Boca.
    Dă Doamne, ca noi poporul român să ieșim cu bine din tavalugul ăsta!
  • Dromihete 17.09.2021 16:52
    Nu stiu ce sa zic in legatura cu cifrele date, sunt constient ca urmeaza narativul oficial care ne este servit drept istorie, insa minciunile sunt hidos de mari si infinit de adanci...Nu bag mana in foc pentru acest material, facut de catre Oxford, (hehehe candva ce venea de la Oxford avea un standard respectabil, mai ales cand vine vorba despre informatii, dar in zilele noastre in niciun caz) insa conform datelor prezentate; in cazul Ameridienilor sau Nativilor Americani cifrele sunt dezastruoase, adica undeva in 95 mil si 114 mil morti. Daca este sa luam in calcul dimensiunea populatiilor din vremurile alea, cam face sens, nu au murit toti impuscati, dar se stie ca "cautatorii de comori" dadeau paturi infectate la schimbul pieilor si au fost triburi intregi care au murit de bolile Europene...De asemenea in Australia cred ca mai degraba ar fi vorba de milioane de aborigeni...In fine, subscriu in mare la ce spuneti, cred ca a venit "nota de plata" si e bine asa pentru curatire...
  • Dromihete 17.09.2021 16:52
    Scuze:)))
    https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=native+americans+killed&atb=v1-1&ia=web
  • Dromihete 17.09.2021 16:53
    Vai, scuze:)))
    https://www.dewereldmorgen.be/community/the-american-indian-holocaust-known-as-the-%c2%93500-year-war%c2%94-and-the-world%c2%92s-longest-holocaust-in-the-history-of-mankind/
  • Rothschild 17.09.2021 22:08
    Primul pas pentru a scapa de dictatura este ca oamenii sa realizeze ca traiesc in dictatura
Ultima oră

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre secvența SV40 din vaccinurile Covid – dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local