Abominabilul plan de vaccinare a copiilor și fundul lui Barna de pe masa lui Cîțu. STOP-CADRU LA MASA GUVERNULUI cu unsurosul Chirieac de la Antena 3 - CNN

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


STOP-CADRU LA MASA GUVERNULUI
MOTTO: „Unii se tem că le crește un corn în frunte și o coadă în altă parte dacă se vaccinează!” (Bogdan Chirieac, cu ironie unsuroasă, la SINTEZA ZILEI, ANTENA 3-CNN, 18 mai 2021)
....................................................................................
 
La televizor, în emisiunea SINTEZA ZILEI din 18 mai 2021, s-a discutat despre vaccinarea copiilor de peste 12 ani. Mihai Gâdea a spus că în SUA oamenii pun întrebări: „Va afecta vaccinul dezvoltarea sau fertilitatea copilului meu”? iar specialiștii, mereu specialiștii, se grăbesc să răspundă: „Vaccinurile au fost testate pe mii de copii, de vârste diferite, cuprinse între 12 și 15 ani, cu greutăți corporale diferite... iar doza este similară cu aceea pentru un adult. Nu există informații că vaccinul ar afecta dezvoltarea sau fertilitatea acestor copii” (niște specialiști americani serioși, pe un site american serios- scuze, n-am reținut unde...).
 
Mă întreb, ca o troglodită ce sunt și ca una care crede că Pământul e plat iar planeta Marte e plină-ochi de omuleți verzi: cum ar putea exista ÎN ACEST MOMENT informații că vaccinul nu va afecta dezvoltarea sau fertilitatea acestor copii? Sau orice altceva? Altfel, eu cred cu tărie că specialiștii n-au mințit: nou-născutul vaccin, abia apărut pe planetă, nu le-a afectat fertilitatea copilașilor de 12 ani, în ultimele câteva luni, ci copilașii au fost exact la fel de „prolifici” ca și acum un an!!!
 
Să nu uităm, vă rog.
 
Tot ce noi am spus că nu se va putea, s-a putut.
 
Tot ce noi am crezut că nu va fi, a fost.
 
Căci Ei au toate pârghiile. Ei au toate mijloacele. Ei au zahărul și cravașa. Răsplata și pedeapsa. Biletele de intrare la Teatrul Național și la Opera Română și interdicția de a se intra în foyer.
 
Ei pot să aibă statisticile-n pix, fără nicio culegere de date. Ei pot să deseneze graficele pandemiei mai devreme de a se aduna orice informație. Ei au numărul exact al morților de COVID până a se afla de ce anume au murit. Și au o cantitate mare din „elixirul vieții” pe care trebuie s-o întrebuințeze.
 
De aceea, nu se vor opri. Căci nu au niciun program de guvernare... în schimb, au un program „strong” de vaccinare.
 
„Începând cu data de 01.06.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune reluarea activității operatorilor economici care gestionează locurile de joacă în spații închise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu condiția ca însoțitorii copiilor să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
.........................................................................................................
 
Foto: Moment din timpul ședintei de Guvern în care au fost decise aceste măsuri/gov.ro” (platforma EDUPEDU. ro, 15 mai 2021)
 
Citind eu cele de mai sus, mai emoționantă chiar decât comunicarea în sine, din care copii ar trebui să afle că părinții lor nevaccinați și nerapelați sunt niște nenorociți din pricina cărora nu pot ei să răzbată la felia de pizza din interiorul „locului de joacă”, mi s-a părut precizarea din încheiere, care introducea, cu gingășie, ideea că guvernul, strâns unit în jurul comandantului său suprem, lucrează fără a precupeți niciun efort pentru binele nostru. Ia să revedeți:
 
„Moment din timpul ședintei de Guvern în care au fost decise aceste măsuri”!
 
Parol, mamițo, să mă-ngropi! Premierul Cîțu, în poziție centrală, cu pixu-n mână, cântărind niște date de ultimă oră, ca și cum... În dreapta fotografiei, vicepremierul Barna, cu curul pe biroul premierului, precum Udrea pe mobilierul lui Băse-Petrov, analizând alte hârtii, dar afișând aceeași seriozitate deplină cu care, nu demult, tasta pe laptop având degetele la circa cinci centimetri distanță de taste... În stânga fotografiei, ministrul Ghinea, tot cu curul pe birou; ei bine, Cristian Ghinea dacă la reziliență și redresare nu s-a priceput, la problema spinoasă a locurilor de joacă în spații închise pare să fie specialist... Și, în fine, în picioare, lângă premier, cu mâinile-n buzunare, cum stă bine unui ministru de Finanțe înconjurat de atâția șmecheri care-l pot „face” la bani, Alexandru Nazare care pare să fie și dânsul competent în privința încăperilor unde se joacă prichindeii!
 
Măi, băieți... voi nici la propagandă nu vă pricepeți... și de aceea n-o să știți vreodată ce mișto erau relatările radioului public de dinainte de 1990 care începeau cu „...în acest moment ne aflăm în hala unde se produce nava românească de mare tonaj”... iar din off se auzea gălăgie, zgomot de ciocane, țiuit de freze și tânguire de raboteze, etc.... în timp ce, evident, toată transmisiunea era din studio și un reporter bătea în calorifer, altul zgâria prelung o foaie tablă, iar redactorul lovea cu o scrumieră metalică în masă!
 
Ăia erau artiști... puneți mâna și luați lecții, băi diletanților!!!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • Orizont 19.05.2021 13:59
  Ce-am crezut si ce-am ajuns ? Parafa Communist News Network pe bratul securist Antena 3, cel mituit cu milioane de EUR din bani publici - Un soi de "binom" care sa obladuiasca falsa dihotomie prezentata prostimii. E ca si cum ai pune-o pe Morsa Competenta sa-si sape singura groapa..
 • Orizont 19.05.2021 14:01
  Catu , tot insista cu negru. El ie roaker .
 • Cristache 19.05.2021 14:17
  Te faci tot mai rau de rusine Bogdan Chireac., Tu si siamezul rau - Pielescu, sociologul neamului.
 • o.c. 19.05.2021 14:43
  Acum văd că pe absolventul de școală profesională din fruntea guvernului îl cheamă și Vasile. Sunt curios dacă, atunci când îi rostește numele, Iohannis îi pronunță ambele pronume cu accent pe Vasile, așa cum făcea, acompaniat de rânjetele aprobatoare ale rezistenților, în cazul lui Dăncilă.
 • INJECTIA FINALA 19.05.2021 15:08
  L'am visat pe klos rastignit
  Cu capul in jos, stingherit,
  Din buzunare'i curgeau aur
  Si sange, boala si moarte
  El, strategul sef, infamul faur
  Vrea Românu'ntepat, neaparat

  Primarii din orisice sat
  Sa mearga la pas de soldat
  Din poarta in poarta, tipand tare
  Sa'i smulga pe oameni din nepasare
  Cu pistolul-seringa, sa'i omoare
  Sa'i arunce'apoi in imense gropi abisale

  Wernerul rastignit, a mai marait
  Si'a cerut sa iasa armata
  Sa'i mareasca chiar plata
  Dar sa traga'n popor din plin,
  Declarand c'au murit de kovid, (motiv prim !)

  Cum se face, capcaunul acesta
  Ce la nastere'si intorcea deja vesta
  Sa comande unei natii intregi
  Ce'a luptat sub voievozi si regi
  Varsandu'si sangele pentru neatarnare

  Sa'ajunga victima la abatoare

  Sa'si piarda dreptul la viata si soare
  La libertate si la onoare

  Din cauza unui dement,
  Caruia i s'a ars orice filament

  Si' ar trebui sa moara'n inchisoare

  Români viteji, ce veti raspunde oare ?
 • UN_OM 19.05.2021 15:25
  Istoria, neromanțată, îl prezintă pe Chireac în niște situații controversate de afaceri, DC News a fost înființat în colaborare cu actualul realizator al A3, Răzvan Dumitrescu; mereu 'obositul' Chireac 'onorează' permanent emisiunile la care participă cu 'ochi închiși', 'zeul somnului' este sluga preaplecată a zeului 'ban' ... sărăcuțul !.
 • Angella 19.05.2021 15:32
  Tot asa asiduu a "lucrat" si un domn austriac la origine care a avut "lupta" lui de dus...dar el cel putin nu si-a aruncat "grija" infinita asupra intregi Omeniri..cand cineva scrie scenariul principal, trebuie si cei deveniti "actori" peste noapte sa para ca-si zbat neuronii pentru atingerea scopului vaccinarii!! in mass media nu se pun niciodata intrebarile ce trebuie puse, oricum nimeni nu mai are nevoie de raspunsuri, nimeni nu intreaga de ce trebuie impinsi oamenii, iar acum copiii "pe marginea cladirii"? cum spune singurul europarlamentar roman care mai si gandeste si chiar lupta prin toate parghiile sa impiedice Raul sa ia locul Binelui.. de ce se joaca "ruleta ruseasca"..cat mai pot cei vremelnici din aceste functii sa-si permita sa spuna..ce e Bine ce nu e Bine?daca maine aflam ca cei vaccinati sunt "bombe"cu ceas? atunci ce va fi? vor fi dusi pe insula pustie si vor spune: am gresit...am vrut sa salvam Omenirea..etc. nimeni nu poate decide pentru binele sau sanatatea unui Om, pentru Viata sau Moartea lui!!! Faptul ca unii se joaca de-a Dumnezeu... au mai fost incercari si toate s-au terminat foarte prost...cred ca daca ar gandi cu adevarat, logic acestia ar mai avea timp sa schimbe macazul...ar mai avea putin timp..daca nu s-ar lasa orbiti de lumina care vine din intuneric, falsa lumina care-i orbeste si chiari ii surzeste... obsesia asta pentru a vaccina cand asta conform raportarilor in toata lumea "ajuta" doar la transmiterea, mentinerea si imbolnavirea si moartea multor oameni fiind practic un Experiment ("autorizarea de urgenta" a CDC) si nu are cum sa stie nimeni absolut nimen cu certitudine care sunt "beneficiile" alea despre care vorbesc toti repetand ca pe o poezie "beneficii mai multe decat riscuri"?! cine demonstreaza asta?! deocamdata rapoartele dau statistici din care reiese ca aceste vaccinuri au ucis mai multi oameni decat toate vaccinurile de pana acum la un loc, iar eliminarea a doua dintre cele 4 vaccinuri din cauza rezultatelor catastrofale deja arata ca si pentru celelalte doua ramase vom avea reaspunsuri in doua luni, doi ani sau zece...ce vom mai putea face atunci?!treziti-va cu totii cei implicati in "gestionarea" aceasta, sigur "nimeni nu va ramane in urma" ....cum ii place unui mare filantrop sa tot spuna din adanncul bunkerului sau...!!!
 • JoeB 19.05.2021 15:40
  Nici centrul de furnizare a vaccinării în masă, nici oricare dintre părțile eliberate nu trebuie, în niciun moment sau la orice  în orice măsură, răspundeți, răspundeți sau răspundeți în orice mod pentru orice pierdere, vătămare, deces sau daune suferite sau suferite de orice persoană în orice moment în legătură cu sau ca urmare a acestui program de vaccinare sau a administrării vaccinurilor descrise mai sus.


   Același document avertizează profesioniștii din domeniul sănătății că riscul reacțiilor anafilactice este atât de mare, încât „tratamentul medical pentru reacțiile alergice severe” trebuie pus la dispoziție în toate centrele de vaccinare în masă.


   În plus, acest document relevă reacțiile adverse cunoscute de la vaccinurile covid-19, explicând că acestea includ:


   Sentimente de fatalitate iminentă

   Pierderea conștienței

   Dezorientare, confuzie, slăbiciune

   Diaree, greață, vărsături

   Luminile pâlpâitoare, viziunea tunelului.

   Modificări ale auzului / pierderea auzului

   Același grafic arată că pentru majoritatea acestor reacții adverse enumerate, statul Connecticut recomandă continuarea cu a doua doză de vaccin, chiar dacă prima doză a provocat aceste reacții bizare.


   Iată graficul:   (Vedeți imaginea mai mare aici.)


   Am acoperit toate acestea în podcastul de actualizare a situației, care ne dezvăluie astăzi, care dezvăluie aceste adevăruri șocante, care sunt admise în mod deschis de guvernul din Connecticut:


   Brighteon.com/15564ea8-2041-4523-856a-00f0da68d8a1   Aflați adevărul în fiecare săptămână în podcasturile și interviurile mele de actualizare a situației, care se găsesc la:


   https://www.brighteon.com
 • OMAGA 19.05.2021 17:02
  Oamenii au deja acces la destula informatie pe internet care ii poate ajuta sa decida ei insisi in privinta vaccinarii - de preferinta impotriva vaccinarii. Sa speram ca o vor intelege cum stau lucrurile si ca circul mediatic pro-vaccinare nu ii va afecta/influenta!
 • JoeB 19.05.2021 19:57
  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/304124
 • JoeB 19.05.2021 21:50
  https://vaccineimpact.com/2021/is-anthony-fauci-responsible-for-killing-more-people-than-hitler-did-in-nazi-germany/
 • __ 20.05.2021 00:52
  Par a fi niște neisprăviți iar Barna ori vrea un autograf pe fund ori hârtie că nu mai are igienică la WC; ca să nu merg mai departe cu presupunerile.
Ultima oră

16:00

Liderul AUR George Simion, semne de candidat prezidențial. Formațiunea separatistă UDMR rămâne "o creatură hidoasă, șovină”

14:20

Iulian Capsali: FLORIN PIERSIC - O VICTIMĂ A CRIZEI MEDICINEI

13:48

"Am fost lăsați orbi" – Rușii le-au stins Starlinkul ucrainenilor înaintea ofensivei de la Harkov

12:25

Chestiunea Săptămânii: Dictatul de la Bruxelles privind migrația, adoptat marți, pune între paranteze Constituția României

11:29

Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

11:00

PE 17 MAI 1817 S-A NĂSCUT IOAN IRIMIE/IRINYI JÁNOS INVENTATORUL CHIBRITULUI CU FOSFOR, UNCHIUL LUI IOSIF VULCAN

10:00

18 mai: Sfânta Muceniță Hristina - Cristina și Sfinții Mucenici Petru, Dionisie, Andrei și Pavel împreună cu Sfinții Paulin, Iraclie și Venedim

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”