ADIO PORC DE CRĂCIUN, DIN GOSPODĂRIA ROMÂNEASCĂ!

De Avram Fițiu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Adio porc de Bazna! Adio porc de Mangalița! Adio porc de Strei!

În anii ce vin, porcul de Crăciun din rase autohtone produs de gospodăria țărănească va deveni o palidă amintire dacă proiectul de lege trece de Camera Deputaților. Cum, se încalcă Regulamentul european 834 în agricultură ecologică, Comisia Europeană va declanșa procedura de infringement la adresa României.

https://agrointel.ro/207172/legea-porcului-adoptata-senat/

Prin această lege țăranul român este făcut țap ispășitor pentru răspândirea pestei porcine ascunzându-se astfel adevărații vinovați (vânătorii de mistreț, braconierii de mistreț; complexele industriale (prin angajați și prin numărul mare de porci/m2 în spații închise); samsarii de porci; 

procesatorii și importatorii de carne industrială de porc (risc direct proporțional cu cantitatea); anumiți consumatori ce cumpără porc furat din complexe industriale); medicul veterinar care nu îmbracă combinezonul, respectiv mănușile în fiecare fermă/gospodărie și nu le arde după ieșirea din aceasta. Astfel ANSVSA devine un organ de presiune și represiune care răspândește frica și teroarea în mintea țăranului român.

Prin legea porcului, se limitează la doar 5 porci gospodăria țărănească (exploatații non comerciale de subzistență) fără ca aceasta să mai aibă dreptul la reproducție (nu mai ai voie să ții scroafă pentru reproducție), fără mai aibă dreptul să comercializeze, se lovesc în mod grav peste 4 milioane de gospodării țărănești și milioane de copii de la oraș și din diaspora a acestor țărani, în plină pandemie și criză alimentară.

Prin această lege se dorește eliminarea a peste 4 milioane de porci pe care îi crește gospodăria țărănească pentru a crește importul de porc și carne de porc din rase industriale străine (Marele alb, etc…);

În același timp prin limitarea gospodăriilor țărănești (exploatații comerciale cu caracter familial) la o scroafă și la 15 porci (vânduți doar în județ) se lovește în zeci de mii de pensiuni turistice și puncte gastronomice locale care încearcă să supraviețuiască în vremuri de criză.

Toate țările europene asigură hrana europenilor din ferma familială în timp ce în România aceasta este vânată sistematic de către statul român.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Paul Voicu 4929 06.12.2021 15:09
  o prostie ! nu e posibil sa strici datinile !
 • Unul oarecare 06.12.2021 15:43
  De mulți ani statul satanic de limbă română încearcă să distrugă țăranul român, independent.
  Sfinte Nicolae ajută-l pe țăranul român, scăpă-l de sataniști.
  Doamne ajută.
 • Orizont 06.12.2021 15:45
  PNL-ul este deja in cadere libera spre tomberon, INSA PSD-ul si-a sapat groapa la viitoarele alegeri.
  Asa ceva nu va fi uitat NICIODATA , iar sigurul rezultat va fi intrarea in clandestinitate si prohibitie ca pe timpul comunismului la productia de alocool . Deasemenea , ostilitatea fata de asa zisele "autoritati" si clasa politica va atige cote istorice , care vor degenera sub diferite forme..
 • Porc Halal (now with Coronavirus) 06.12.2021 19:18
  Bun, atunci votati partidele anti-sistem!.. partide extremiste anti-românesti precum; udmr, usr,pnl pmp, psd și altele sa fie interzise prin lege...toate ong-urile sorosiste/progresiste, desfintate sau impuse taxe exorbitante asupra lor iar activitatile lor subversive (teroriste) sa fie interzise...toate firmele straine care detin monopolul in industrie, imobiliare sau agricultura sa plateasca impozite si taxe de peste 60% din veniturile lor (nu din profit!), iar angajatii sa lor sa fie scutiti de taxe , taxele fiind suportate de catre acestea ... toata “forta de munca” importata din tari islamice sa fie trimisa pachet acasa imediat...ideologiile anti crestine sau anti romanesti, de exemplu iudaismul, islamul, comunismul, liberalismul, etc sa fie interzise prin lege, ... sa fie taiate toate ajutoarele financiare tuturor asa zisilor imigranti (veniti in totalitate din tari islamice) ... orice forma de ofensa, abuz, atac de orice fel sau discriminare asupra etnicilor romani sau a religiei crestin ortodoxe sa fie pedepsite prin lege iar rezidentii de orice fel sau cetateni straini care au dobandit cetatenia romana dupa 1989 si care care au adus astfel de abuzuri, atacuri sau ofense asupra romanilor, culturii, istoriei sau culturii lor sa le fie retrasa cetatenia imediat si fie deportati imediat impreuna cu tot clanul cu care au venit in Romania. Toti cetatenii romani indiferent de religie sau etnie trebuie sa traiasca si sa se comporte in societate ca niste romani adevarati, si sa fie constienti ca traiesc intr-o Romanie a romanilor, intr-o tara crestin ortodoxa in care celalalte celalalte culte religioase, limbi sau culturi nu conteaza absolut deloc in afara caselor lor, a locaselor lor de cult, sau asociatii culturale ... toate partidele bazate exclusiv pe criterii etnice sau religioase (cu exceptia celor romanesti sau bazate pe doctrine crestine) sa fie interzise... prozelitismul religios sa fie absolut interzis! Astfel se va pastra identitTea religioasa crestin ortodoxa a Romaniei.
 • Orizont 06.12.2021 15:46
  O sa vedeti ce topoare isi vor lua in cap cei care incearca sa aplice astfel de abuzuri.
 • Chauvin 06.12.2021 18:36
  topoare or să-și ia ăia care nu ascultă de recomandările subtil transmise pe facebook și digi.
  să nu uităm că suntem prima țară din lume care a adoptat codex alimentarius. o să fim și prima care o să înlocuiască consumul de carne cu cel de insecte.
 • Orizont 06.12.2021 15:50
  Iar daca fermele industriale NU vor vinde porci vii decat in circuit inchis , la agenti comerciali si abatoare , atunci taranii vor ramane in maxim 2 ani fara nici un porc in ograda.
 • Revolutionarul 06.12.2021 18:51
  1907 din iarna pina in primavara !!!
 • manu_fx 06.12.2021 19:13
  Noi ca neam nu mai avem de mult autoritatile la suflet, mai ales ca ne lupta din toate directiile. Acum trebuie sa devenim infractori ca sa putem fi din nou in societate. Ne "vaccinam" la chiuveta, sau cu hackerii si crestem porci prin beciuri, ca pe vremea lui Ceausescu (porcii din cocina ii rechizitiona militia, pe aia din beci ii mancau taranii). Asta e, incet, incet, ne reducem activitatile la nivel de catacomba.
 • Agentul Termic 06.12.2021 23:42
  Este vorba despre hrana vaccinaților aici. S-ar putea ca organismul lor să nu mai tolereze decît carnea de la animale modificate genetic, este vorba despre noi compatibilități organice.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 10. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei