A început Etapa a III-a: Variola Maimuței încununează Marea Resetare și nașterea Omului Nou

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După doi ani, o nouă ediție a Forumului de la Davos coincide cu începutul unei pandemii. În 2020 - COVID-ul, în 2022 – variola maimuței.

Monkepox pică la țanc. În același timp, tot în Elveția, la Geneva, are loc Adunarea Mondială a Sănătății, unde, spre satisfacția lui Imbriva fi consfințită Dictatura Sanitară globală. În numele binelui public.

Cine se poate opune Binelui Public? Mai ales când pandemiile au devenit mai dese ca tusea măgărească.

 „Toată lumea ar trebui să fie îngrijorată”, a avertizat Joe Biden în legătură cu variola maimuței.

A doua zi s-a grăbit totuși să ne liniștească:

„Nu cred că (variola maimuței) se ridică la nivelul de îngrijorare care a existat în legătură cu COVID-19”.

Și la începutul COVID, tartorii sanitari, începând cu Fauci și terminând cu Cercel, ne-au asigurat că e vorba de un mizilic, mai ușor decât gripa.

Acum, pe Biden, l-a luat senilitatea pe dinainte.

Pandemia trebuie să vină tiptil, să nu sperie vânatul.

Dar tot Biden a asigurat:

„Statele Unite au suficiente vaccinuri pentru a face față problemei.”

Dacă Statele Unite au suficiente vaccinuri pentru variola maimuței, atunci vor fi suficiente pentru toată lumea. Nimeni nu scapă.

„COVID-ul nu s-a terminat”, a avertizat și Directorul OMS în deschiderea Adunării Mondiale a Sănătății, în care va fi bătut în cuie Tratatul Internațional al Pandemiei.

Nebunia stă să înceapă din nou. De data asta la două mâini: restricții, carantină (Belgia e prima țară carantinată), izolare, vaccinare obligatorie, pentru COVID și variola maimuței (opoziția la vaccinare va fi tratată ca homofobie)...

Înțepături mixte: prima doză de Monkeypox cu doza a patra de COVID-19, a doua de monkey cu a cincea de covid și tot așa. O să ne arate Israelul.

Totuși, cum să mai ții socoteala la înțepături? Cum să îi controlezi pe oameni? Dictatura riscă să eșueze din cauza unor erori de contabilitate.

Soluția vine tot de la Pfizer. Ea a fost prezentată de CEO-ul său la Forumul de la Davos din 2018. Cu un an înainte de apariția COVID.

Atunci, vechea noastră cunoștință distopică, Albert Bourla, i-a năucit pe participanți cu inovația pe care le-a arătat-o: cipurile informatice digerabile care transmit autorităților că tratamentul a fost luat.

„Practic, este vorba de un cip biologic care se află într-o tabletă. Și, odată ce am luat această tabletă și ea s-a dizolvat în stomac, trimite un semnal că ai luat tableta. Imaginați-vă deci aplicațiile ei – SUPUNEREA (subl. mea). Companiile de asigurări vor ști că pacienții iau cu adevărat medicamentele pe care trebuie să le ia.”

Deci totul a fost de la început despre Supunere.

Nici nu izbucnise bine prima pandemie că Yuval Hariri, consilier al Forumului Economic Mondial, ne informa:

„COVID-ul este important deoarece asta îi convinge pe oameni să accepte supravegherea biometrică totală. Nu e suficient să monitorizăm oamenii, trebuie să monitorizăm ce se întâmplă sub pielea lor.”

Harari este principalul promotor al transumanismului. Al transformării Omului în Altceva decât a fost creat. Un hibrid de făptură vie și computer. Omul Nou va putea fi „piratat” și exploatat de autorități după bunul plac.

(Omul Vechi care refuză progresul și „îmbunătățirea” (un fel de nevaccinat sau adept al teoriei conspirației) este considerat „nefolositor” noii societăți resetate. Pentru ca Omului Vechi să nu îi vină cine știe ce idei subversive, el trebuie ținut ocupat cu altceva. Harari știe cu ce: droguri și jocuri pe computer.)

*

Intrăm într-o nouă eră. COVID-ul a deschis balul. A adus FRICA, a impus obediența, a creat dependența de autorități ca un cordon ombilical.

I-a obișnuit pe oameni cu ideea de Dictatură Sanitară și cu cea de Sacrificiu personal în numele Binelui Public.

Omul a început să accepte starea de Furnică. De ființă lipsită de individualitate și personalitate, Utilă sau DISPENSABILĂ, pentru Binele Furnicarului.

Războiul a împins Frica pe o treaptă superioară: groaza de Apocalipsa Nucleară. Și a introdus în ecuație URA.După doi ani de pandemie, de teroare invizibilă, Dușmanul s-a materializat. A căpătat Chip: Putin. Împotriva lui se pot canaliza acum toate resentimentele, se poate descărca furia, se pot răcori frustrările.

Vladimir Putin este Emmanuel Goldstein din 1984, ținta ideală de porcăit pentru toate relele din lume. După Cele Două Minute de Ură, descărcat și supus, Omul se întoarce cuminte în jug.

Variola Maimuței este Etapa a III-a. Decisivă. A doua pandemie în trei ani. Ea confirmă că „lumea nu va mai fi niciodată la fel” și că iluziile de revenire la normalitate sunt zadarnice.

Ca în Egipt, Marele Arhitect are puterea să trimită pe capul omenirii câte flageluri este nevoie pentru a o pune cu botul pe labe.

Făptura umană, tot mai abrutizată,  animalizată, va deveni și din ce în ce mai „piratabilă”. Mai pregătită de Marea Resetare: trecerea de la Omul Vechi la Omul Nou.

Nu poate fi o întâmplare că noua boală aleasă pentru etapa a III-a este Monkey Pox.

Viziunea schimonosită, demonică, a lui Darwin despre Facerea Lumii se va împlini în sfârșit.

Veriga Lipsă a fost identificată: legătura dintre Maimuță și Robot este chiar OMUL.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
  • Andri 23.05.2022 16:11
    Am toata credinta de care sunt in stare ca toate sunt in mana lui Hristos. Si raul nu va invinge, ci va fi lovit drept in moalele capului, indiferent cine e acest rau si ce rol joaca. Razboiul nu e intre noi si schwab sau harari sau gates sau zelenski/putin. Noi nu suntem decat bieti pioni sau fir de praf. Conteaza insa al cui suntem, al cui chip il preamarim in inima noastra.
    Sa nu ne temem, ori ca e mai devreme, ori ca e mai tarziu, de moarte si raspuns nu scapam. Doar sa dam fiat-ul nostru Domnului cat suntem inca in trup, asa sa ne ajute Dumnezeu.
    Si sa-i mulțumim pentru ca ne-a învrednicit sa traim in aceste timpuri, caci harul Lui vine in dar, oricum, numai sa cerem.
  • Andri 23.05.2022 16:16
    Am mai zis si mai repet, unui ascet grec i s-a arata Domnul acum cateva luni si i-a spus ca e mai de folos sa inceapa razboiul nuclear, pentru ca antihristii au pregatit pecetea. Plus, copiii care acum sunt vaccinati vor deveni oameni-diavol, mai bine sa stearga aceasta generatie caci acestea nu se intampla din vina lor. Ce sa zic, daca asa e, daca nu e asa, numai Dansul stie. Dar tot ce se intampla acum a fost profetit in fel si chip, sa nu ne lasam prea surprinsi de felul in care se randuiesc lucrurile.
  • Spring 23.05.2022 22:39
    Un dar al lui Dumnezeu, o mare binecuvântare a Hristosului nostru, este cuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit de Ganos și Chora, Amfilohie.
    Pentru cei care nu-l cunosc, acest om a trăit, l-a iubit și la randul lui a fost mult iubit de catre sfântul cuvios din Patmos, Amfilohie Makris, iar indemnurile sale au o gravitate deosebită. La urma urmei, este unul dintre cei mai alesi cuviosi ai timpului nostru”.

    „(…)

    Acestia cu plandemia lor vor face stricaciuni, vor distruge, si apoi îl vor aduce și pe conducătorul lor, ANTIHRISTUL, ca să poată fi mulțumiți.

    Dar il avem pe sfantul apostol si Evanghelist Ioan, care in Sfanta Carte a Apocalipsei ne arata:
    „atentie, or sa va puna pecetea pe mana dreapta sau pe frunte”.
    Cine nu va primi aceasta pecete nu va putea să vândă sau să cumpere. dar oricine o va primi si se va insemna cu 666, va aparține cu totul facțiunii Antihristului. Pentru această sa dati mare atenție, preaiubiții mei frați și preaiubitele mele surori.
    Să ne amintim întotdeauna cuvintele Arhanghelului Mihail rostite atunci când a avut loc căderea lui Lucifer, care a căzut din ceruri și si-a pierdut harisma de înger al luminii, s-a făcut îngerul întunericului, DEMON, fiind urmat de acei ingeri fara de rânduiala…
    Vazand aceasta Arhanghelul Mihail,
    s-a ridicat si a zis, celorlalte cete ingeresti:
    SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!”

    https://youtu.be/Jkc-INL-sD4

    https://tasthyras.wordpress.com/2022/05/23/%e1%bc%95%ce%bd%ce%b1%cf%82-%e1%bc%85%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%e1%bc%90%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%e1%bd%b0-%cf%84%e1%bd%b4%ce%bd-%e1%bc%80%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7/#more-50703
  • Spring 23.05.2022 22:39
    Un dar al lui Dumnezeu, o mare binecuvântare a Hristosului nostru, este cuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit de Ganos și Chora, Amfilohie.
    Pentru cei care nu-l cunosc, acest om a trăit, l-a iubit și la randul lui a fost mult iubit de catre sfântul cuvios din Patmos, Amfilohie Makris, iar indemnurile sale au o gravitate deosebită. La urma urmei, este unul dintre cei mai alesi cuviosi ai timpului nostru”.

    „(…)

    Acestia cu plandemia lor vor face stricaciuni, vor distruge, si apoi îl vor aduce și pe conducătorul lor, ANTIHRISTUL, ca să poată fi mulțumiți.

    Dar il avem pe sfantul apostol si Evanghelist Ioan, care in Sfanta Carte a Apocalipsei ne arata:
    „atentie, or sa va puna pecetea pe mana dreapta sau pe frunte”.
    Cine nu va primi aceasta pecete nu va putea să vândă sau să cumpere. dar oricine o va primi si se va insemna cu 666, va aparține cu totul facțiunii Antihristului. Pentru această sa dati mare atenție, preaiubiții mei frați și preaiubitele mele surori.
    Să ne amintim întotdeauna cuvintele Arhanghelului Mihail rostite atunci când a avut loc căderea lui Lucifer, care a căzut din ceruri și si-a pierdut harisma de înger al luminii, s-a făcut îngerul întunericului, DEMON, fiind urmat de acei ingeri fara de rânduiala…
    Vazand aceasta Arhanghelul Mihail,
    s-a ridicat si a zis, celorlalte cete ingeresti:
    SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!”

    https://youtu.be/Jkc-INL-sD4

    https://tasthyras.wordpress.com/2022/05/23/%e1%bc%95%ce%bd%ce%b1%cf%82-%e1%bc%85%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%e1%bc%90%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%e1%bd%b0-%cf%84%e1%bd%b4%ce%bd-%e1%bc%80%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7/#more-50703
  • adria 23.05.2022 16:24
    Acest video de 43 min, foarte convingător și la obiect, demonstrează cum același grup de indivizi fără scrupule creează și dirijează prin organizațiile lor evenimentele lumii:
    PLANNING A MONKEY POX EVENT https://rumble.com/v15hxkj-new-amazing-polly-52022-boom-caught-red-hnded-planning-a-monkey-pox-event.html
  • Zeta 23.05.2022 17:20
    Hai sifon, cu resetanții!! Antivariolic sunt înțepată, resveratrol am achiziționat (în caz că a uitat organismul să fabrice anticorpi, iar dacă nu la monkey atunci folosesc la antiaging), înțepătură anticovid pas, ceva credință mai am, deci să vină nucleara! :))
  • Cotco-emy 23.05.2022 22:52
    Resveratrol găsim în cea mai mare concentrație in vin rosu,struguri roz si struguri negri,în caz că vine ,,boala maimutei,,peste noi,in viteza si nu aveti in casa pastile de resveratrol sau nu s-or mai gasi prin farmacii sau foarte probabil va fi interzis resveratrolul ca e ,,toxic,,(cunoaștem cu toții propaganda criminalilor,organizați în grup infracțional mafiot,dușmanii poporului).Fratilor,sa retineti informația asta,ca e posibil orice: sa închidă netul,sa oprească curentul electric,comunicațiile.
    ,,Nădejdea mea este TATAL,scăparea mea este FIUL,acoperamantul meu este DUHUL SFANT,, (Psalmi)
  • Carbid 24.05.2022 11:24
    ..."ceva credinta mai am"... NU se pune!
    Vă încadrați la CĂLDICEI...nu e bine!!!
    Pe acestia îi va scuipa Hristos...
  • Zeta ► Carbid 24.05.2022 16:40
    În acest caz sunt "perfectibilă" :)
    Nu știu cum e cu judecarea altuia... :)))
  • Carbid 23.05.2022 18:37
    ...Ca în Egipt, Marele Arhitect ....????
    Aceasta este o exprimare masonica dle Pătrușcă!
    Poate n-am sesizat eu ironia fină... dar mai bine fară ea!! Folosiți cu încredere Numele de Dumnezeu!
  • Orizont 23.05.2022 18:44
    https://www.trunews.com/stream/monkeypox-exercise-predicted-250-million-deaths-worldwide
  • Orizont 23.05.2022 22:19
    https://odysee.com/@OffGridDesertFarmingwithPaulandAdrienne:9/WORLD-WAR-M,-A-SPECIAL-REPORT-ON-THE-NEW-PLAGUE:4
  • Irina Savu 23.05.2022 19:48
    Foarte bun articolul si bine argumentat, ca de obicei, domnul Patrusca este la inaltime si ii multumim!
    In legatura cu variola maimuței, am gasit ceva interesant aici:
    https://informatialibera.ro/incredibil-unde-a-ajuns-isteria-de-masa-incarcata-in-presa-medicul-de-la-radauti-care-a-declansat-falsa-alerta-de-variola-maimutei-a-facut-o-criza-de-furie-si-a-fost-internat-la-psihiatrie/
    Si aici:
    https://informatialibera.ro/putin-a-declarat-ieri-ca-va-face-public-planul-pe-care-sua-si-ue-l-au-pregatit-pentru-reducerea-populatiei-cu-elemente-biochimice-nu-voi-fi-eu-cel-care-o-va-spune-ci-oamenii-de-sti/
    Care are legatura cu ce se prezinta aici:
    https://rumble.com/vx31w9-razboi-ucraina-manipulare-masiva.html
  • DanielaBMED 23.05.2022 20:00
    Ma gandesc serios sa ma grabesc sa fiu cu datoriile, de orice fel, financiare ma refer, LA ZI. Ca sa imi vina mai usor sa ies din toate ”sistemele” lor. Au venit la momentul potrivit si informatii excelente despre POSTUL CU APA de la Cezar Elisei si altii, asa incat o sa caut un ”barlog” retras sa traiesc simplu, fara tehnologia lor, fara multe ”binefaceri” ale asa zisei civilizatii. Sper sa-l gasesc. Iar daca ma casapesc astia, sau ma baga la o parnaie, sper sa-mi amintesc ca si altii au patit de-astea inaintea mea. Patria noastra e in ceruri, nu aici. Nu e problema trupului, fratilor, cea principala, problema este ca astia vor sa ne rapeasca ORICE fel de libertate, sa devenim roboti ai lor, capabili de orice fel de cedare pentru un ”blid de linte”, sa ne tradam prieteni, rude, sa abandonam Biserica, sa devenim rai si agresivi, ( sau bolnavi de domestici ), mai rau decat dobitoacele. Intre trup si suflet nu exista o GRANITA neta, ci o zona intinsa de ”nisipuri miscatoare” ; in zona asta riscam sa ne pierdem MANTUIREA ! - nu numai serviciul, familia, confortul unei vieti ”decente” ( ce este decent ? ). Asadar, simplu : Doamne ajuta-ne ! Lumineaza-ne !
  • DanielaBMED 23.05.2022 20:07
    Razboiul cel mai mare este in inima noastra, iar bolile sufletului, patimile, tot...pe-acolo. Sa invingi raul din tine este mai greu decat sa-l invingi pe cel din afara.
    Asta m-a inspirat acum sa scriu, ... citind comentariile lui ANDRI de la ora 16 ... :)
  • DanielaBMED 23.05.2022 20:34
    UN OM NOU este posibil si in alt plan ! Nu cel pe care il vor slujitorii satanei, ci acela pe care il vrea Dumnezeu. Insa calea este alta : este Calea lui Hristos, ORTODOXIA ( fara adaus de ”adevarata”, ”autentica” ! ), Calea, Adevarul si Viata. Sunt cuvinte mari, nestiute unora, uitate sau alungate de altii, dar salvatoare. Calea este ingusta si are o Cruce inevitabila la ”sfarsit”, adica inainte de ...nasterea in Cer. Omul nou-nout , insa nu veriga dintre maimuta lui Darwin si Robotul astora , doar noi ( ! ) impreuna cu Domnul ( ! ) il putem afla in noi insine ; si EXISTA IN FIECARE ! - copilul curat. Avem sansa sa fim Vii , renascuti , aici si in vesnicie cu Domnul !

    Restul sunt... ”banalele” uneltiri, din ce in ce mai sofisticate, ale diavolului, legate de ... burta noastra... si de intunecimea noastra... Asadar, daca VREM sa ne luminam si sa devenim OMUL NOU DUMNEZEIESC, ca robi si ... fii ai lui Dumnezeu, se poate ! Intr-o lume nebuna, totusi se cere... iesirea din lume...
    E clar ca ei vor un altfel de om nou, acea ”veriga lipsa”, ma rog.., dar ne putem sustrage planului lor. SE POATE !
  • Dumitru Lazar 24.05.2022 10:17
    Sa speram ca , de boala maimutzei sa sufere doar cei care se trag din maimutza .
  • tempor1k 23.05.2022 21:29
    După „prăjeala” coWWW - ID - plan B pregătit, este această boală „făcătură”, în fapt un rezultat al radiațiilor 5g ,
    A mai auzit careva până acum de această nouă „Boală”?!!!!
    Radiațiile 5G - non-ionizante vor aduce si altfel de „boli”!
  • tempor1k 23.05.2022 22:50
    DESPRE noua găselnită radioactiv digital 666 post coWWW-id - variola WWW

    - O „bio-armură” pentru imperiul de afaceri al lui Ron Perelman
    SIGA Technologies, care își asociază produsele cu „Human BioArmor”, afișează un citat de la Bill Gates în partea de sus a paginii sale de pornire. Acest citat spune: „... următoarea epidemie s-ar putea naște pe ecranul computerului unui terorist dornic să folosească ingineria genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei...”. Citatul este preluat din discursul lui Bill Gates la Conferința de Securitate de la München din 2017, unde a folosit amenințarea în mod special a variolei pentru a argumenta că „securitatea sănătății” și „securitatea internațională” trebuie fuzionate. În special, în martie trecut, Conferința de Securitate de la München a găzduit o simulare a unei pandemii globale cauzată de un „virus al variolei maimuțelor modificat genetic”.

    https://reseauinternational.net/les-craintes-liees-a-la-variole-du-singe-pourraient-sauver-des-entreprises-en-difficulte/
  • UN_OM 24.05.2022 08:39
    Totul se face 'pas cu pas' la lumina zilei, dezaxatii nu se sfiesc în a-și promova plandemia prin crearea unor 'simulări'' menite a deveni ulterior realitate; ultima 'producție' cunoscută : ' Monkeypox' (noiembrie 2021) , care, conform scenariului, urma să se producă în 'mai 2022'. .
  • mariusmioc 24.05.2022 12:07
    Ultima modă în materie de pornografie a fricii: variola maimuței
    https://mariusmioc.wordpress.com/2022/05/23/ultima-moda-in-materie-de-pornografie-a-fricii-variola-maimutei/
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”