A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

De Cristina Isabela Lăpădătoni  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi „oameni din presă” (nu vă numesc „ziariști”, prea puțini dintre voi meritați să fiți numiți „ziariști”),

Am văzut că toți ați preluat știrea cu moartea doamnei Anca Molnar, în vârstă de 34 de ani (în 30 iulie ar fi împlinit 35 de ani), moarte survenită în urma unui cancer galopant. Tumoare pe creier.

Moartea vinde intotdeauna și face și multe like-uri, mai ales când este vorba despre un om tânăr. Ați "promovat-o” în aceste zile, cum nu a fost niciodata promovată, nici în presă, nici în mediul online, o promovare de de care ar fi avut nevoie cât a fost în viață, nu azi (când nu mai are ce să facă cu ea).

A fost o femeie frumoasă, tânără, foarte talentată în meseria de make-up artist. Nu a avut parte de promovarea voastră, până astăzi, deoarece acești oameni tineri și talentați nu au loc în spațiul vostru de emisie, de publicitate, întrucât este ocupat integral de oameni "ieftini”, "mici”, fără calități și fără perspective.

Publicitatea pozitivă, astăzi, în presa din Romănia, costă enorm. Dacă nu plătești sume colosale pentru un articol de promovare, ajungi pe prima pagină doar când mori, sau doar printr-un scandal public uriaș, care ar face audiență.

Sunt foarte mulți tineri în această țară, extrem de talentați, cu caractere frumoase, care ar merita promovați public, atât pentru a-i ajuta să se dezvolte profesional, mai repede și mai ușor, cât și pentru copiii noștri. Copii, care astăzi au "modele”, oameni "ieftini”, fără calități, oameni pe care voi îi promovați pentru a face: audiență, raiting și like-uri.

De ce nu vă întrebați, public, dacă tânăra Anca Molnar, în vârstă de 34 ani, decedată brusc, în urma unui cancer galopant, descoperit cu mai puțin de un de zile înaintea decesului, „a fost sau nu a fost vaccinată cu serul anti-covid 19?”.

Nu am cunoscut-o personal dar după prima operație pe creier, pe care a făcut-o în Turcia (deoarece aici, în domeniul medical nu se mai face nimic, decât se dau tunuri financiare din bugetul de stat), am întrebat-o direct, prin mesaj pe Instagram, despre acest aspect.

Mi-a răspuns că s-a vaccinat și că aceasta a fost prima întrebare pe care i-a pus-o și ea medicului din Turcia, daca nu cumva acest cancer galopant dobândit peste noapte are legătură cu vaccinul Covid făcut...

Poate reușiți, "dragi oameni din presă”, să ne explicați prin articole de investigații, neplătite de nimeni: de ce mor, astăzi, atât de mulți tineri, vaccinați anti-Covid 19, după o formă galopantă de cancer?

Care este legătura între moartea acestor tineri, vaccinul anti-Covid 19 și un cancer galopant, care îi bagă în mormânt, pe toți, în maxim un an de zile, după ce este descoperit?

Ai plecat prea repede Anca, lăsând în urmă un copilaș și un soț drag. Drum lin, Anca! Cu siguranță, acolo unde ai plecat, vei găsi o lume mult mai bună decât e cea de aici. O lume mai sinceră.

Citiți și Cel mai important specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Popescu Ioana 14.06.2024 08:09
    CRISTINA ISABELA sa sti ca Activenews a explicat foarte mult legatura dintre moartea prematura a tinerilor, cancerele galopante si vaccinurile anti-Covid 19.
    Mai mult decat atat Activenews a avertizat ca vor fi efecte secundare foarte grave cu mult inainte de aparitia acestora ca urmare a vaccinarii anti-Covid 19.
    Acelasi lucru l-au facut si oamenii de stiinta de talie mondiala: au avertizat.

    Exista insa o mare problema in lumea in care traim: oamenii nu mai vad, nu mai aud si nu mai inteleg (sau nu mai vor sa asculte). Oamenii sunt foarte ignoranti cu propria lor viata si cu propria lor libertate.

    Acum te intreb eu pe tine: cine este de vina ca Anca Molnar s-a vaccinat ?
    S-a informat inainte sa se vaccineze sau i-a luat in ras pe cei care refuzau sa se vaccineze ?
    De la cine se astepta Anca Molnar sa afle adevarul ? De la Andreea Esca ?

    Scuza-ma ca-ti spun dar .... mai bine tac.
    Dumnezeu s-o ierte.
  • Andri 14.06.2024 20:23
    Subscriu. E o tema foarte delicata, pana la urma pierderea e de ambele parti.
    Ce te faci insa cu cei cu totul indusi in eroare, care s-au injectat cu toate nspe injectii guvid si care inca poarta masca, care-si bat joc de noi, adeptii teoriilor conspiratiei? Si sunt multi, prea multi. Majoritatea chiar.
  • Mircea Dragan 14.06.2024 09:07
    Putini dintre cei sub 40 de ani au rezistat ''tentatiei'' de a nu avea ''certificat'' verde ca.... trebuie sa ne traim viata d-le.
    Ati trait-o ... 1,2, 3 ani. Jigodiilor!
  • LaurStefan 14.06.2024 10:24
    Despre "caracterul" infect al presei de astazi, nu generalizam, stiam dar l-am experimentat pe propria piele cand acum 8 luni de langa soție, in convalescenta, mi-a fost furat al doilea "copil", un patruped de exceptie, Boyka si m-am facut preș in fata tuturor mai marilor presei si a multor persoane publice si politicieni care latra ce buni sunt ei, sa fac cat mai cunoscut cazul. Am primit o liniste mai asurzitoare decat doi metri de pamant deasupra. In schimb la orice caine gasit sar ca hienele sa mediatizeze, exceptie facand cei care au influenta si bani grei, dar grei zic. Mi-e scârbă. Dumnezeu e acolo si vede tot. Nu ne pedepseste, ne da doar dupa merit.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 14.06.2024 11:12
    condoleante
  • Patriot Roman 14.06.2024 11:54
    Propaganda la vaccinare a fost Psy Op, (operatiune psihologica la nivel mondial-war fare)și puțini au fost cei care și-au pus intrebari ,alții oameni simpli fara carte n-au facut vaxxu și cel mai putin sa ințepat poporul vecin noua Bg. din toata Europa. Fratii si surorile mele,nepotii,nepoatele, s-au ințepat și nici nu vor sa stea de vb. pe subiectul asta.Oamenii nu sint egali ,nu vor fi curînd, sint/sîntem pe trepte de dezvoltare diferite. Și de înțelegere a ceea ce traim. Eu nu condamn pe nimeni,au fost sensibili la propaganda și au greșit. Nu toata lumea e ste pregatita psihologic pt. acest razboi psihologic care se da acum pt. sufletul omului.La alegeri eram sunat zilnic (de ciprian A.I.) sa le zic lor cu cine votez , 1 cu cutare, 2 cu cutare etc. Demult nu mai rasp. la așa cv. (sondaje de opinie pe orice ) ca sa stie cei ce ne manevreaza de la vîrf ce gandim noi cei de rînd. Și sa ne puna piciorul pe gît mai tare! Sin medici care s-au ințepat iar acum mor de necaz, alții au facut-o și acu trag de boli și nu știu ce i-a lovit! Păi dacă medicii și-au bagat in corp cv experimental, ei care ar trebuii sa fie pregatiti medical,și sa nu faca asemenea greșeli elementare ce pretenții avem de la cei ca aceasta Molnar..?
  • Mircea Dragan 14.06.2024 19:33
    Asta era ''make up artist''. Exista si ''make down artist''?
  • Andri 14.06.2024 20:20
    Ati disparut de pe facebook?ca va urmaream si deodata nu ati mai fost de gasit.
  • Tre9000 16.06.2024 16:41
    Aici unu din America o asteptat 3 ore sa se vaccineze si sa se laude pe internet
    https://x.com/DarnelSugarfoo/status/1801484713133281386
  1. Mărturii din Iad: Și-a dorit un Nürnberg al Covidismului – A fost răpit, arestat și e torturat ritualic

  2. Trump, mesaj șocant către Vladimir Putin: ”Te voi lovi atât de tare încât nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”

  3. Emmanuel Todd: "Nu ne putem salva decât dacă acceptăm înfrângerea NATO în Ucraina"

  4. SONDAJ: Liderul AUR poate ajunge președinte! Marcel Ciolacu conduce pe moment, cu 23,4%, George Simion e pe locul al doilea, cu 19,8%, Mircea Geoană pe locul al treilea, cu 17,2%

  5. Masoneria subminează democrația din România. Eliminarea AUR pusă la cale ca o ofrandă a marii manifestări masonice de la Bistrița? Protest la sindrofia de 20 de ani de la ”aprinderea luminilor” Lojei din care fac parte mari oficialități locale - FOTO

  6. Emmanuel Todd (II): Motivele înfrângerii Occidentului: media, Euro, nihilismul – S-a dorit distrugerea națiunilor – Cu Trump sau cu Harris, va fi groaznic în ambele cazuri

  7. Șeful NATO: Vom sprijini Ucraina până când va negocia cu Rusia dintr-o „poziție de forță”

  8. Tragedie de Sfânta Parascheva: Părintele Constantin-Ciprian Axente, în vârstă de doar 37 de ani, a murit subit în urma unui infarct!

  9. Dacă noi vom tăcea, la anul, la Sfânta, pietrele vor cânta. În apărarea Tradiției Bisericii și a psalților înlăturați din Sfânta Liturghie la Cuvioasa Parascheva

  10. Elena Lasconi ne vinde ”economizorul”: ”Are jet puternic!” - VIDEO. De asemenea, un capac de WC care e perfect ”pentru spațiile mici” - NO COMMENT

Ultima oră

14:20

Ion Cristoiu: Delir! Nicolae Ciucă acuză PSD, partener de guvernare, că reprezintă interesele rușilor în România

13:40

Zoe Dantes vă oferă: ”Oameni sub vremuri” și ”Veșnicia iubirii”

13:39

Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă

12:57

Ororile eutanasiei: Canada a devenit un poligon al morții

12:40

SRS: Ciucă derapează grav și pierde și mai mult teren

11:56

Motivul absurd pentru care o elevă de la o școală creștină din Australia a fost obligată să-și dea jos cruciulița de la gât

11:35

Bill Gates, judecat în Olanda pentru implicarea în inducerea în eroare a oamenilor cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19

10:45

Silviu Gurlui: Despre cele și cei care au împărțit lumea: schimbări climatice, inginerii climatice

10:19

Începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale - Candidați, calendar, reguli

10:07

Liga Studenților a obținut locul III la Gala Tineretului din România, la categoria Implicarea tinerilor români de pretutindeni, pentru proiectul ”Tu ce faci pentru românii din Basarabia și Bucovina de Nord?”

09:54

Președintele-Prompter lovește din nou

09:37

Și-a aruncat tatăl în aer! Procurorii au reținut-o pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad în urmă cu trei ani

09:21

Italia protestează față de Consiliul Europei, după un raport în care poliția italiană este acuzată de rasism: Atunci să-i ia pe romi și pe migranții ilegali la Strasbourg

08:05

24 octombrie: Sfântul mare Mucenic Areta, tatăl lui Arian. Sfinții Marcu, Sotirih și Valentin, ce pe pământ fiind târâți, așa s-au săvârșit

23:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (II). Leviathanul ca proiect global