A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

De Cristina Isabela Lăpădătoni  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi „oameni din presă” (nu vă numesc „ziariști”, prea puțini dintre voi meritați să fiți numiți „ziariști”),

Am văzut că toți ați preluat știrea cu moartea doamnei Anca Molnar, în vârstă de 34 de ani (în 30 iulie ar fi împlinit 35 de ani), moarte survenită în urma unui cancer galopant. Tumoare pe creier.

Moartea vinde intotdeauna și face și multe like-uri, mai ales când este vorba despre un om tânăr. Ați "promovat-o” în aceste zile, cum nu a fost niciodata promovată, nici în presă, nici în mediul online, o promovare de de care ar fi avut nevoie cât a fost în viață, nu azi (când nu mai are ce să facă cu ea).

A fost o femeie frumoasă, tânără, foarte talentată în meseria de make-up artist. Nu a avut parte de promovarea voastră, până astăzi, deoarece acești oameni tineri și talentați nu au loc în spațiul vostru de emisie, de publicitate, întrucât este ocupat integral de oameni "ieftini”, "mici”, fără calități și fără perspective.

Publicitatea pozitivă, astăzi, în presa din Romănia, costă enorm. Dacă nu plătești sume colosale pentru un articol de promovare, ajungi pe prima pagină doar când mori, sau doar printr-un scandal public uriaș, care ar face audiență.

Sunt foarte mulți tineri în această țară, extrem de talentați, cu caractere frumoase, care ar merita promovați public, atât pentru a-i ajuta să se dezvolte profesional, mai repede și mai ușor, cât și pentru copiii noștri. Copii, care astăzi au "modele”, oameni "ieftini”, fără calități, oameni pe care voi îi promovați pentru a face: audiență, raiting și like-uri.

De ce nu vă întrebați, public, dacă tânăra Anca Molnar, în vârstă de 34 ani, decedată brusc, în urma unui cancer galopant, descoperit cu mai puțin de un de zile înaintea decesului, „a fost sau nu a fost vaccinată cu serul anti-covid 19?”.

Nu am cunoscut-o personal dar după prima operație pe creier, pe care a făcut-o în Turcia (deoarece aici, în domeniul medical nu se mai face nimic, decât se dau tunuri financiare din bugetul de stat), am întrebat-o direct, prin mesaj pe Instagram, despre acest aspect.

Mi-a răspuns că s-a vaccinat și că aceasta a fost prima întrebare pe care i-a pus-o și ea medicului din Turcia, daca nu cumva acest cancer galopant dobândit peste noapte are legătură cu vaccinul Covid făcut...

Poate reușiți, "dragi oameni din presă”, să ne explicați prin articole de investigații, neplătite de nimeni: de ce mor, astăzi, atât de mulți tineri, vaccinați anti-Covid 19, după o formă galopantă de cancer?

Care este legătura între moartea acestor tineri, vaccinul anti-Covid 19 și un cancer galopant, care îi bagă în mormânt, pe toți, în maxim un an de zile, după ce este descoperit?

Ai plecat prea repede Anca, lăsând în urmă un copilaș și un soț drag. Drum lin, Anca! Cu siguranță, acolo unde ai plecat, vei găsi o lume mult mai bună decât e cea de aici. O lume mai sinceră.

Citiți și Cel mai important specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Davinci 14.06.2024 04:05
  Inteleg durerea dar eu am o durere fata de toți cei care au murit cu zile. SI sint atit de mulți. PIna una alta ziariștii de care spuneți ba chiar si dumneavostra dece nu va întrebați cum a fost posibil la venirea distinsei Van der... A lui Ursula nu a ieșit nimeni sa dea cu huo? Nimeni . Nici din rondul celor cărora le-au murit rude , copii etc. Nimeni. Chiar așa? Toți împăcați cu gindul ca distinsă mina dreapta a lui Pfizer iar plăvanul președinte si fostul prim ministru au cumpărat zeci de milioane de doze fără sa întrebe poporul ce i-a ales. O tara de dobitoci de impoacati dac a au ce b ea si de un grătar care sa mai pling de scumpirile de serbatori si apoi se vede ca au avut aruncând in nestire la gunoi mâncarea nefolosita. Pina la aceasta individa , Dumnezeu sa o ierte, au murit copii au murit cu zile oameni necunoscuți. Daca s-a vaccinat este si a fost problema ei. A umblat in medii de duplicitari unde majoritatea au făcut vaxxinul la ghiuveta. AM fost persoana publica in tara dar de alt fel si am dosare împotriva comuniștilor nu am avut niciun avantaj dar s-au folosit de mine pentru a face b ani pentru a supraviețui de la PCR la securi. Da am fost artist. MI-au luat cetățenia romana cs sa o păstreze pentru cei care va c conduc azi spre pieire. Eu m-aș întreba dece l-au mazilit pe Goma. Toate lucrările i=au fost arse de trans endentalul Sorescu. Așa ca ce sa mai zic eu de mie?: Repartii morale cu redomindirea cetățeniei? Nuuuuuuuuuuuuu. IMportant site securile si fostii ai PCR care au vindut si revândut. Blestemul este ca nu veți sc apa de datorii nici pe lumea aialaltă iar România pe timp de pace după comunism se depopulează. Ca sa aduci o cioara sa cinte împreună cu COLDPLAY manele este ceea ce va caracterizează. Copii nu vor mai ști de Brâncuși de Enescu De Poruumbesc u de Eminescu dar vor ști cit mai multe poziții de sex... SI cum să-și înjure părinții. PIna atunci somn ușor "Bobor" Roman!"
 • Popescu Ioana 14.06.2024 08:09
  CRISTINA ISABELA sa sti ca Activenews a explicat foarte mult legatura dintre moartea prematura a tinerilor, cancerele galopante si vaccinurile anti-Covid 19.
  Mai mult decat atat Activenews a avertizat ca vor fi efecte secundare foarte grave cu mult inainte de aparitia acestora ca urmare a vaccinarii anti-Covid 19.
  Acelasi lucru l-au facut si oamenii de stiinta de talie mondiala: au avertizat.

  Exista insa o mare problema in lumea in care traim: oamenii nu mai vad, nu mai aud si nu mai inteleg (sau nu mai vor sa asculte). Oamenii sunt foarte ignoranti cu propria lor viata si cu propria lor libertate.

  Acum te intreb eu pe tine: cine este de vina ca Anca Molnar s-a vaccinat ?
  S-a informat inainte sa se vaccineze sau i-a luat in ras pe cei care refuzau sa se vaccineze ?
  De la cine se astepta Anca Molnar sa afle adevarul ? De la Andreea Esca ?

  Scuza-ma ca-ti spun dar .... mai bine tac.
  Dumnezeu s-o ierte.
 • Andri 14.06.2024 20:23
  Subscriu. E o tema foarte delicata, pana la urma pierderea e de ambele parti.
  Ce te faci insa cu cei cu totul indusi in eroare, care s-au injectat cu toate nspe injectii guvid si care inca poarta masca, care-si bat joc de noi, adeptii teoriilor conspiratiei? Si sunt multi, prea multi. Majoritatea chiar.
 • Carbid 16.06.2024 11:19
  Subscriu total!
  Doamne ajută!
 • Mircea Dragan 14.06.2024 09:07
  Putini dintre cei sub 40 de ani au rezistat ''tentatiei'' de a nu avea ''certificat'' verde ca.... trebuie sa ne traim viata d-le.
  Ati trait-o ... 1,2, 3 ani. Jigodiilor!
 • Miss Ter 14.06.2024 09:59
  Dumnezeu să o ierte! Despre morți numai de bine.
  Dar stau si mă gândesc cum de oameni care au avut succes în viață, oameni nu neaparat inteligenți ci mai degrabă descurcăreți au luat vaccinul și au pornit drumul lin spre pieire. Nu că ăia inteligenți nu ar fi luat și ei vaccinul. Din contră. cu cât mai inteligenți și școliți cu atât mai bine.
  M-am gândit și am fumat la tutun, am fumat la tutun și m-am gândit până am înțeles (Cocoșilă din Moromeții, personal nu fumez decât pasiv căci e gratis): oamenii aceștia nu Îl au pe Dumnezeu.
  Am citit cuvintele de adio ale acestei tinere. Niciun cuvânt despre Dumnezeu, Hristos, nimic, Nada.
  Și apoi ne mai mirăm?
  Degeaba ai bani că Satana nu te salvează. Numai Bunul Dumnezeu
 • LaurStefan 14.06.2024 10:24
  Despre "caracterul" infect al presei de astazi, nu generalizam, stiam dar l-am experimentat pe propria piele cand acum 8 luni de langa soție, in convalescenta, mi-a fost furat al doilea "copil", un patruped de exceptie, Boyka si m-am facut preș in fata tuturor mai marilor presei si a multor persoane publice si politicieni care latra ce buni sunt ei, sa fac cat mai cunoscut cazul. Am primit o liniste mai asurzitoare decat doi metri de pamant deasupra. In schimb la orice caine gasit sar ca hienele sa mediatizeze, exceptie facand cei care au influenta si bani grei, dar grei zic. Mi-e scârbă. Dumnezeu e acolo si vede tot. Nu ne pedepseste, ne da doar dupa merit.
 • Aly09 14.06.2024 10:59
  Intre timp, isteria continua in tara noastra !!!!!!!!!!

  Articol gasit de pe online, publicat pe un site de stiri din tara, mai exact din Cluj-Napoca !!!!  https://www.stiridecluj.ro/social/cluj-un-barbat-s-a-stins-subit-din-viata-in-manastur-s-a-prabusit-imediat-dupa-a-coborat-din-masina-foto
  Trezirea POPOR !!! Pana nu e prea TARZIU !!!
 • Aly09 14.06.2024 11:54
  Acelasi subiect si de pe alt site de stiri, din orasul Cluj-Napoca !!!


  https://ziardecluj.ro/un-barbat-a-decedat-subit-pe-o-strada-din-manastur-acesta-a-cazut-imediat-dupa-ce-a-coborat-din-masina-video/
 • Constantinescu Valentin-Ionut 14.06.2024 11:12
  condoleante
 • Patriot Roman 14.06.2024 11:54
  Propaganda la vaccinare a fost Psy Op, (operatiune psihologica la nivel mondial-war fare)și puțini au fost cei care și-au pus intrebari ,alții oameni simpli fara carte n-au facut vaxxu și cel mai putin sa ințepat poporul vecin noua Bg. din toata Europa. Fratii si surorile mele,nepotii,nepoatele, s-au ințepat și nici nu vor sa stea de vb. pe subiectul asta.Oamenii nu sint egali ,nu vor fi curînd, sint/sîntem pe trepte de dezvoltare diferite. Și de înțelegere a ceea ce traim. Eu nu condamn pe nimeni,au fost sensibili la propaganda și au greșit. Nu toata lumea e ste pregatita psihologic pt. acest razboi psihologic care se da acum pt. sufletul omului.La alegeri eram sunat zilnic (de ciprian A.I.) sa le zic lor cu cine votez , 1 cu cutare, 2 cu cutare etc. Demult nu mai rasp. la așa cv. (sondaje de opinie pe orice ) ca sa stie cei ce ne manevreaza de la vîrf ce gandim noi cei de rînd. Și sa ne puna piciorul pe gît mai tare! Sin medici care s-au ințepat iar acum mor de necaz, alții au facut-o și acu trag de boli și nu știu ce i-a lovit! Păi dacă medicii și-au bagat in corp cv experimental, ei care ar trebuii sa fie pregatiti medical,și sa nu faca asemenea greșeli elementare ce pretenții avem de la cei ca aceasta Molnar..?
 • Horhina 14.06.2024 12:03
  Din nefericire ca și "influențăriță" a mai tras și alte suflete in capcana morții subite.
 • Mircea Dragan 14.06.2024 19:33
  Asta era ''make up artist''. Exista si ''make down artist''?
 • Andri 14.06.2024 20:20
  Ati disparut de pe facebook?ca va urmaream si deodata nu ati mai fost de gasit.
 • Tre9000 16.06.2024 16:41
  Aici unu din America o asteptat 3 ore sa se vaccineze si sa se laude pe internet
  https://x.com/DarnelSugarfoo/status/1801484713133281386
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre