50-în-5: Cu ochii la meciul Israel-Hamas nu vedem cum se strânge Lațul

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evenimentele gălăgioase au doar rolul de a ne distrage atenția. Evenimentele cu adevărat importante pentru soarta noastră se desfășoară pe șest.

Un comentariu al lui Kit Knightly de la Off-Guardian pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și-a lansat noua inițiativă care promovează „Infrastructura Publică Digitală” (IPD) în lumea întreagă.

Programul „50-în-5” – numit așa deoarece își propune să introducă IPD în 50 de țări, în următorii 5 ani – a început cu un eveniment transmis live pe internet, pe 8 noiembrie.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă „Infrastructura Publică Digitală”, site-ul „50-în=5” este cât se poate de clar:

„Infrastructura Publică Digitală (IPD) se referă la o rețea securizată și interoperabilă de componente incluzând sisteme de plată digitală, de identificare și de schimb de date.”

Pentru cei care au urmărit fenomenul, nu este nimic nou.

Denumirile de „Identitatea digitală” și de „sisteme de plată digitală” vorbesc de la sine (și am scris deja despre ele).

„Sistemele de schimb de date” înseamnă practic că guvernele naționale vor distribui peste frontiere, altor țări, identitățile și dosarele financiare ale cetățenilor lor. Sau agențiilor guvernamentale globale.

Cuvântul cheie aici este „interoperabil”.

Cum am mai arătat deja, „guvernul mondial” nu va fi un sistem de sănătate unic, o bază unică de date de identitate sau o singură monedă digitală – ci zeci de sisteme, teoretic distincte, însă toate concepute cu atenție pentru a fi „interoperabile”.

În afară de faptul că este un proiect al PNUD, al UNICEF și al Băncii Inter-Americane pentru Dezvoltare, „50-în-5” este finanțat de diverse ONG-uri globaliste, inclusiv Fundația Gates și (indirect, prin ONG-ul numit „Co-Develop”) de Fundația Rockfeller.

Țările incluse până acum în program sunt Bangladesh, Brazilia, Estonia, Etiopia, Guatemala, Moldova, Norvegia, Senegal, Sierra Leone, Singapore, Sri Lanka și Togo.

O atentă răspândire geografică pe fiecare continent, care include țări din lumea întâi, a doua și a treia.

Merită observat că lista include țări membre NATO, UE și BRICS. Interesante implicații ale presupusei multipolarități!

În exact aceeași zi în care era lansat programul „50-în-5”, Parlamentul European și Consiliul Europei ajungeau la un acord privind noul cadru pentru sistemul de Identitate Digitală Europeană (eID).

Conform comunicatului oficial de presă(subl. ns.):

„Regulamentul revizuit constituie o schimbare clară de paradigmă pentru Identitatea Digitală Europeană, care urmărește să garanteze un acces universal pentru persoane și companii la o identificare și autentificare electronică sigură și fiabilă.

„În virtutea noii legi, statele membre vor oferi cetățenilor și companiilor portofele digitale care vor putea lega identitatea digitală de alte calități personale (de exemplu: permis de conducere, diplome, conturi bancare).

„Cetățenii vor putea să își dovedească identitatea și să distribuie documente electronice din portofelele lor digitalede pe telefonul lor mobil cu o apăsare de buton.”

Aceasta vine după anunțul că Banca Centrală Europeană trece luna aceasta la „faza următoare” a proiectelor privind o monedă Euro digitală.

Euro digital va oferi – potrivit fostei directoare a FMI (și, se pare o fanatică a Numerologiei), Christine Lagarde – un anumit „control limitat” asupra cheltuielilor cetățenilor.

India, o altă țară BRICS, se află de ani de zile în avangarda dezvoltării Infrastructurii Digitale Publice. Articole apărute în publicații precum Forbes afirmă că „India are deja o infrastructură digitală, America are nevoie de una”.

În același timp, China face pași mari pentru a elimina anonimatul online.

Iar politicieni occidentali – cum este candidata prezidențială americană Nikki Halley – declară că Statele Unite ar trebui să facă același lucru.

Pe tăcute, în timp ce lumea întreagă este atentă la Israel și la Hamas, faza de reorganizare mondială a Marii Resetări se află în plină desfășurare.

Plasa se țese și se strânge.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
 • Christinne Radu 18.11.2023 13:44
  NITROGEN 2000 The Dutch Farmers' Struggle

  https://www.youtube.com/watch?v=Nfn4o-5cBCM
 • eu-noi 18.11.2023 13:55
  Stapanitorul lumii nu mai are rabdare...A facut parada de putere, ispitindu-L pe Insusi Domnul Hristos (Matei 4, 8-9). Doar mila Lui Dumnezeu ne mai tine pe pamantul asta. Insa, sa nu uitam, aici e doar "umbra si vis"...
 • Mihai Cantuniari 18.11.2023 14:21
  Singura intrebare pertinenta este: Cum ne putem opune?
 • Andri 18.11.2023 14:36
  Nu putem pentru ca nu avem cu ce. Ca specie umana, dovedim clipa de clipa ca nu meritam sa ne numim oameni.
  Mila lui Dumnezeu e cu noi. Turcii se pregatesc acum sa atace Grecia, se va intampla in viitorul foarte foarte apropiat. Acesta e un semn pentru al treilea razboi mondial - cand cursele satanei (cum ar fi identitatea digitala a locuitorilor planetei) vor fi mistuite de foc(nucleare). Lumina lui Dumnezeu se apropie cu mare viteza si va spulbera raul care a cuprins planeta aceasta.
  Domnul cu noi.
 • eugen adi 18.11.2023 14:52
  Nu avem cum sa ne opunem...solutii omenesti nu mai sunt,solutia este doar la Hristos!ne spunea inca de acum 10-15 ani Pr.Iustin Parvu...iar alt mare sfant inca de acum 30-40 de ani,Gavriil Georgianul Mărturisitorul, cel Nebun pentru Hristos

  ✝️ 2 noiembrie 1995

  Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginați-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeți ce curse întinde antihristul oamenilor. La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna și va deveni stăpânul lumii, le va impune la toți să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceți câte unul sau doi: nu vă veți salva… Veți fi păziți de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeți nădejdea. Dumnezeu vă va da înțelepciune cum să procedați. La sfârșitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragoste, smerenie și bunătate. Bunătatea va deschide porțile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu."
 • Leustean 18.11.2023 16:44
  Eu cred ca numai acțiunea curajoasa si barbateasca poate opri tăvălugul. Linșate marionetele. Vor pune altele in loc, firește. Linșate si acelea. Poate va fi nevoie si de sezonul 3. Dar pe urma, gata! Ori nu vor mai fi marionete, ori, daca vor fi, vor asculta de vocea populației, nu de a oligarhilor.
  Stiu ca opinia mea ii va vexa pe multi, indeosebi pe cei evlaviosi. Acestora le reamintesc, insa, ca Stefan cel Mare a castigat batalia de la Podul Inalt prin lupta. Avand in suflet credinta, dar in mana avand sabia
 • Wolf Edmond 18.11.2023 18:29
  Pur și simplu refuzăm identitatea digitală, banii digitali, viermii de bălegar și făina de greieri. Nimic nu e obligatoriu. Ca și cu vaxxxinul vor face totul să ne convingă prin tot felul de minciuni și făcându-ne viața grea prin eliminarea comodităților. La fel vor face și cu portofelul. Cine e slab de înger va accepta. Cine nu, nu-l pot obliga prin nici-o lege să trăiască așa cum cer ei pentru că nu va face o astfel de alegere. Eu personal sunt pregătit pentru orice.
 • IC XC NI KA ► Wolf Edmond 18.11.2023 23:36
  Corect, asta-i atitudinea. Dar nu-i asta tot.

  1. Ca să fim cu adevărat pregătiți pentru orice, să reușim să nu ne supunem la tot ce va veni trebuie sa avem o credita de neclintit in Dumnezeu. Fără Hristos nu vom reusi! Fără Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe, la modul cel mai concret, nu vom reuși!

  La modul asta: Dacă cineva nu se hotărăște pentru moarte, nimic nu se face. Toate de acolo încep,cum spunea, dar nu numai ca spunea, ci simțea/trăia în război (iar noi suntem în plin război) Sf. Paisie Aghioritul: https://marturieathonita.ro/cel-ce-se-hotaraste-pentru-moarte-nu-se-teme-de-nimic/ NU E GLUMA!

  Și

  2. Dacă vom crea o U N I T A T E DUHOVNICEASCĂ și ne vom OPUNE ÎMPREUNĂ, Domnul își va face MILĂ de noi.

  Pentru că singuri NU vom rezista și de aceea ei URMĂRESC să ne
  D E Z B I N E unul de altul.

  DRAGOSTEA și RUGĂCIUNEA vor avea multă PUTERE și tehnica lor va deveni NEPUTINCIOASĂ după cum spune și Domnul în Evanghelie: “Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor” (Mt. 18:20).”
  Din “Învățăturile și minunile Părintelui Justin”, Petru Vodă, Septembrie 2013 - CARTE DOCUMENT, pg. 41

  Doamne, miluiește.
 • Leustean 18.11.2023 15:47
  Ma bucur ca mai spune cineva - si încă atât de clar si tranșant - ceea ce eu tot repet de 2 ani încoace: si pandemia, si meciul ruso-ucrainean, si actualul meci israeliano-israelian (exact asa!) din Gaza sunt doar fumigene; adevarata agresiune sunt legile care se dau in Parlamentul European, in parlamentele naționale, in hotărârile de guvern.
  Observ, cu aceeași bucurie, din comentarii ca multi dintre cititorii AN impartasesc opinii similare.
  Păcat ca cititorii altor situri încă mai merg dupa fenta
 • BLUE 18.11.2023 15:52
  Mai avem noroc cu hackerii:815 milioane de seturi de date ale indienilor au fost hackerite și se vînd acu' pe dark web cu vro' 80 de mii!! A vuit despre asta...așa se trezesc tot mai mulți să se opună, și gîndească: "mă,ce dracu' fac eu, îmi dau benevol datele să mi le fure alții?? Asigurările lor de securitatea datelor e egală cu zero _ia să Nu fiu de acord!!". Și poate fiind Prea mulți contra,o ieși ceva...În rest,multă rugăciune la Dumnezeu, mereu...
 • Vasile Pdure 18.11.2023 17:51
  Cum ne putem opune? Modelul este Hristos! Lumea totdeauna îl va prefera pe Baraba. Împărăția MEA nu este din lumea aceasta. Să-l " naștem " pe Hristos în sufletele noastre, în acest Post al Nașterii Sale.
 • Christinne Radu 18.11.2023 17:54
  https://www.middleeasteye.net/news/israel-palestine-war-christian-music-teacher-killed-gaza
 • Wolf Edmond 18.11.2023 18:24
  „Cetățenii vor putea să își dovedească identitatea și să distribuie documente electronice din portofelele lor digitale de pe telefonul lor mobil cu o apăsare de buton.”
  Îmi pare rău. N-am smartphone pentru că nu mă pot descurca cu el. Nici n-am de gând să merg la un curs de smartphonie. Îm plus, actul meu de identitate expiră peste mulți ani și nu simt nevoia de a avea altul. Să-și bage identitatea digitală, internetul, viemii de bălegar și făina de greieri pe unde mai ușor le încape.
 • Tic 18.11.2023 21:28
  Refuzul ! Ca la vaccin!
  Si sa spunem tuturor sa refuze!Vedem câți or înțelege,important este sa spunem vecinilor,rudelor,prietenilor.Va fi ca in plandemie,dar vom fi iarăși cei de care se va impiedica oculta!
  Să spunem celor ce lucrează în primării poliție,parlament,profesori,medici,etc.
  Spuneti,avertizați,dati mai departe!
 • Briela 18.11.2023 21:40
  Cît mai mulți oameni ar trebui să spună pune NU.
  https://www.activenews.ro/stiri/Cum-poate-sa-ramana-omenirea-fara-bani-si-libertate-FILMUL-EXPLICATIV-care-va-face-sa-intelegeti-incotro-se-indreapta-lumea.-MONEDA-DIGITALA-si-fata-ei-ascunsa-TOTALITARISMUL-care-ne-pandeste-dupa-colt.-VIDEOTECA-ACTIVENEWS-176706
 • DAMD 18.11.2023 22:19
  Active news-poate traduce cineva filmul, in limba romana,caci este foarte interesant.

  Chaos will prevail until 2026? – FULL lecture by Dr. A. Fursov. [1h 04m] PART 2

  Dr Andrei Fursov, director of the Centre of Russian studies at the Moscow University for the Humanities, gives a fascinating speech on the world’s current state of events.

  If you are pressed for time watch from minute 46:00 when he discusses Trump the ‘black swan’, Schwab and the ‘ultraglobalists’.

  https://www.bitchute.com/video/UvNDNb4o6MKh/
 • 7:3-4 18.11.2023 23:34
  Bombing a school !! Not war crime ??? They filmed it !?! And u blame Hamas ??? Where is Hamas ???

  https://twitter.com/i/status/1725949158014529983

  Gaza este oras de 15 minute geniilor asta este viitorul de nu se supune orasu .
 • Andri 19.11.2023 15:11
  Un video de un minuțel
  https://t.me/LauraAbolichannel/49668
 • Carbid 20.11.2023 12:56
  1% controleaza lumea...
  4% sunt marionetele lor...
  90% dorm...

  5% știu despre asta și încearcă să-i trezească pe cei 90%

  Cei 1% îi folosesc pe cei 4%...
  Pentru a-i împiedica pe cei 5%..
  Să-i trezească pe cei 90%
 • Andri 19.11.2023 15:15
  De la ce vor sa ne distraga atentia:

  https://t.me/LauraAbolichannel/49680
 • georg xanthu 19.11.2023 15:28
  Idei avem cu toti,dar nu vor folosi,am demonstrat toti ceace suntem,niste cämile bune de cälärit.Prin COvid si vaccinare am arätat viitorilor nostri stäpini cä ne este teamä,si ne supunem,avem gurä mare,dar stäpinii au fäcut testul,Suntem praf.Drum liber ptr.orice transformare cu noi.Tronsoane intregi de colegi umani,vor träda,se vor turna
  intre ei si vor face muncä usoarä stäpinilor.Cei care au träit in comunism,stiu ce inseamnä supunere si luptä prin
  bancuri,Cei din west,isi astupä ochii si urechile si asteaptä präpädul cu credinta in Dzeu.N ajutä.
  Päcat de incä 50 de ani de pierdere a vietii noastre.Sigur cä acesti idioti,miliarderi,comunisti,turnätori,mizerabili,
  este vremea lor ,dar vor pierde,..!!..dar pinä atunci päcat de noi si copiiinostri,care vor vedea ce nevolnici suntem.
 • Peruzea 20.11.2023 12:47
  Insusi Dumnezeu ne a vorbit!! "Eu sunt vița, voi sunteți mlădițele. Cel ce rămâne întru Mine și Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteți face nimic"????
  Salvarea vine de la Bunul Dumnezeu....nu de la oameni..!
Ultima oră

14:21

CATEGORIA: "AM FOST UN DOBITOC”... ASTĂZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI