5 Semne că Joe Biden NU va candida în 2024

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Incapacitatea tot mai evidentă a actualului președinte de a conduce America pare să îi fi determinat pe Păpușarii săi să îl tragă pe linie moartă.

O analiză a lui Jason Chaffetz de laFox News pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

*

Într-un discurs recent la New Mexico, Joe Biden a făcut o glumă obscură:

„Am hibernat o vreme – știți, în Iowa...”

Nu e clar ce a vrut să spună, dar „hibernarea” este un termen potrivit pentru a descrie campania de re-alegere a lui Biden pentru 2024.

Deși Biden a fost luat peste picior pentru că și-a făcut campania în 2020 dintr-o pivniță, în această vară el pare să facă campanie de pe plajă.

La plajă și-a petrecut și weekendul în timp ce Maui ardea iar contracandidați prezidențiali seriosi încercau să câștige electoratul la marele Târg din Iowa.

Și acesta nu este decât unul dintre numeroasele indicii că Biden probabil că nu intenționează să își înscrie numele pe buletinul de vot pentru 2024.

Echipă anemică

Deși Biden a început să angajeze colectori de fonduri pentru campania sa electorală, el nu are decât o echipă minusculă care lucrează exclusiv în statul său natal, Delaware.

Acest aspect face ca ei să fie aproape de reședințele lui Biden de la Wilmington și Rehoboth Beach, dar departe de punctele fierbinți pe care le reprezintă statele cruciale pentru bătălia electorală sau capitala.

În trimestrul trecut, Biden avea o echipă electorală de numai patru persoane, toate lucrând în birourile Partidului Democrat.

În iulie, echipa lui Biden a anunțat recrutarea câtorva colectori de fonduri, însă pare să nu existe nici o grabă pentru o campanie la scară mare, deși primele alegeri primare au loc peste cinci luni.

Călătorii strategice

După ce și-a petrecut o parte din vară în străinătate, Biden este în august pe „modul vacanță”.

Nu doar că el a sărit peste foarte importantul Târg de Stat din Iowa, dar a mers în Utah, care nu este nici pe departe unul dintre statele disputate în alegeri.

Un candidat serios ar fi făcut campanie în Nevada, Colorado și Montana.

Apoi a mers în vizită în nordul Arizonei, unde a proclamat Marele Canion drept una din cele „nouă minuni ale lumii” stârnind mulțime de ironii.

Biden a fost întotdeauna o Mașină de Gafe, însă noua lui poznă nu contribuie cu nimic la consolidarea bazei sale electorale în critica Arizona. Dimpotrivă, polarizează alegătorii.

Unde e Kamala?

Deși a vizitat Florida și a avut un duel cu speranța prezidențială Republicană, Ron DeSantis, Kamala Harris a fost invizibilă în cea mai mare parte a celor trei ani de președinție ai lui Joe Biden.

Ea apare la știri doar când comite câte o gafă.

Ar fi trebuit să fie folosită în campanie la atragerea grupurilor demografice foarte specifice, însă pentru moment ea nu a fost foarte vizibilă în arena publică.

Portofoliul său de realizări e minim. Nu este nicăieri în tentativa de a rezolva criza imigrației și a traficului de carne vie. Ar trebui să se ocupe și de Inteligența Artificială.

Nu suntem siguri că poate pronunța „IA” necum să poate mobiliza gândirea critică pentru crearea sistemelor de siguranță necesare împotriva abuzurilor pentru această tehnologie emergentă.

Moșul se piaptănă și Maui arde

Reacția lui Biden, din vacanța sa de pe plajă, la incendiile din Maui – „No comment” – a produs vâlvă în toată țara.

Chiar nu a avut nimic să le spună acelor ființe disperate care luptau pentru a-și salva viețile în timp ce el se bronza la soare?

Aceasta ar fi fost o oportunitate pentru un președinte de a-și arăta mușchii politici.

Deși administrația a insistat că a luat măsuri, relatări de la fața locului, din Maui, afirmă că ajutoarele au fost blocate, proprietățile sunt jefuite și FEMA (Agenția Federală pentru Situații de Urgență) lipsește cu desăvârșire.

Hibernând cu Hunter

În timp ce tot mai multe dovezi edificatoare și semnificative ies la suprafață, conform cărora Fiul Președintelui a acceptat plăți de la entități străine, în schimbul influenței tatălui său, campania electorală pare că s-a blocat.

New York Times a relatat că directoarea de campanie Julie Chavez a anulat un interviu cu MSNBC, televiziune pro-Biden, „pentru a evita să fie confruntat cu o grămadă de întrebări” despre Hunter Biden.

La întoarcerea de la Rehoboth Beach, echipa lui Biden i-a ținut pe ziariști suficient de departe pentru ca Joe Biden să nu poată auzi întrebările pe care aceștia le strigau în timp ce el le întorcea spatele.

Deși toate acestea ar putea constitui o nouă strategie de campanie, din pivniță pe plajă, totuși ipoteza cea mai probabilă este că Joe Biden nu se va prezenta la alegerile din 2024.

Cu câteva mici excepții, nu îl vedem făcând campanie electorală pentru a-și apăra postul sau pentru a-și expune realizările în Statele cheie.

Nu o vedem nici pe vicepreședinta sa pledându-i cauza.

Biden nu își prezintă viziunea în privința viitorului. Se ascunde tot timpul – de presă, de scandaluri și de propria incompetență de președinte.

Până la sfârșitul acestui an, eu unul prezic că Biden nu va fi pe lista de candidați pentru 2024.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei