"17 milioane de morți din cauza Vaccinurilor COVID"

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Invitat la emisiunea din 6 ianuarie a lui Tucker Carlson, profesorul de biologie evolutivă Bret Weinstein a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Bret Weinstein a fost unul dintre participanții la ceea ce ActiveNews a considerat Evenimentul Anului 2023: a patra conferință internațională pe tema crizelor mondiale generate de Covid (ICS4), care s-a desfășurat la București. Evenimentul, cu o participare de excepție, a fost total ignorat de presa mituită din România. Practic, doar ActiveNews a relatat pe larg despre manifestarea extraordinară de la București. Aici, omul de știință a analizat date venite de la toți colegii participanți, care atestă că, potrivit propriilor studii clinice ale Pfizer pentru serul experimental Covid, în una din 800 de injecții - nu 800 de persoane ci de injectări, o doză din 800, subliniază profesorul - a fost dat un răspuns advers foarte grav, ceea ce reflectă o rată a riscului mortal foarte ridicată. Calculele arată 17 milioane de decese, până acum.

Iată mai jos momentul cheie al emisiunii, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Weinstein: Am participat recent în România la o conferință despre criza CovidA fost un demers de a dezvălui ceea ce înțelegem astăzi. Și am văzut o estimare credibilă de circa 17 milioane de morți în toată lumea din cauza acestei tehnologii (ARN-mesager).

Carlson:17 milioane de morți din cauza vaccinurilor Covid?

Weinstein: Când te raportezi la miliarde (de vaccinuri) nu e greu să ajungi la o cifră ca aceasta, cu o tehnologie care este periculoasă.

Carlson: Pentru a avea o imagine mai clară, e ca numărul victimelor unui război mondial.

Weinstein: Da, absolut. Este o mare tragedie a istoriei. Și, în mod uimitor, nu s-a terminat. Încă mai recomandăm aceste lucruri (vaccinuri) pentru copiii sănătoși. La care de la bun început nu exista nici o șansă să aibă vreun beneficiu de pe urma lor. Dar toate șansele să sufere vătămări care să fie nu doar grave, ci tragice, în condițiile în care copiii au o viață lungă înaintea lor.

Dacă distrugi sistemul imunitar al unui copil, acesta va trebui să își petreacă restul vieții sale – probabil mai scurtă – cu această tară. Deci, de la bun început nu a avut nici un rost să le administreze unor copii.

Faptul că încă fac acest lucru, când urgența – presupunând că a fost una – este clar că a luat sfârșit, și când nu a existat nici o justificare întemeiată de a le administra unor copii sănătoși... Copiii sănătoși nu mor de Covid... Iar vaccinul nu împiedică să te infectezi sau să transmiți. Deci, literalmente, nu a fost nici o justificare.

Aici puteți vedea integral senzaționala emisiune cu subtitrare în engleză.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Bizzu 07.01.2024 15:41
  Această cifră care probabil se apropie de adevăr (am văzut estimări similare de cca.15-20 milioane) justifică perfect viitoarele acuzații de GENOCID și KRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII. Iar dacă ținem cont că vaccinarea s-a făcut în strânsă colaborare cu puteri străine ostile țărilor lumii, vorbim și de TRĂDARE DE ȚARĂ. În condițiile în care ne aflăm în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial nedeclarat (încă...), simpla declarare a acestei stări de fapt în care ne aflăm de fix 4 ani duce automat la aplicarea legislațiilor militare. Legislații care prevăd în marea lor majoritate PEDEAPSA CAPITALĂ pentru TOȚI cei vinovați de acuzațiile de mai sus.
 • Mircea Dragan 07.01.2024 17:35
  @BIZZU- Daca tinem cont ca nimeni in Romania nu a fost fortat sa se injecteze cu serul in testare atunci nu e nici o crima. Ba mai mult unii au fost rasplatiti cu mici si bonuri de masa.
  A fost un targ.
  Ei intepatii pot spune ca au fost dezinformati si atat.
  In rest nu pot avea nici o pretentie ptr ca in prospectul pfizer care are 11 pagini si nu sase cum a prezentat vaccinare punct ro sunt trecute efectele adverse inclusiv moartea.
  Nu exista lege care sa interzica prostia, lichelismul, jigotismul ca astia s-au intepat.
 • NSD 08.01.2024 10:57
  Domnule Mircea Drăgan, nici cinismul și nici răutatea dumneavoastra nu sunt interzise de legile oamenilor, dar sunt condamnate de morală și de legile lui Dumnezeu! Comportamentul dumneavoastră nu se deosebește de al celor care, plătiți, rasplătiți sau din lipsa educației, au facut afirmații la fel de grave despre cei care au refuzat vaccinul și au spus adevărul despre acesta!
 • Bizzu 08.01.2024 11:00
  Nimeni nu a fost forțat??? Bună gluma asta sinistră... Dacă mă apuc să înșir acuma câți dintre cei din jurul meu au fost trimiși în concedii fără plată, ”restructurați” pe posturi plătite mai prost, șicanați zilnic sau prin korporațiile globaliste chiar dați afară pentru că nu s-au înțepat, nu mai terminăm până deseară. ȘI ăștia sunt doar cei pe care-i știu eu, probabil la nivel de țară e jale. Eu însumi a trebuit să apelez la diverși luni de zile ca să-mi schimb un robinet sau ca să-mi iau pantofi pentru că noi ăștia nevaccinații eram noii evrei cu bulina galbenă-n piept și nu aveam voie să intrăm în alte magazine decât cele alimentare. Repede uităm Adevăruri și Krime!...
  Hai să mai citim puțin din definiția krimelor împotriva umanității, că nu doare: ”În dreptul internațional, infracțiunea de crime împotriva umanității se referă la mai multe tipuri de acte care sunt săvârșite în mod sistematic împotriva oricărei populații civile, fie inițiate, încurajate sau doar tolerate de orice autoritate, fie ea guvernamentală sau de fapt.” O spune chiar javra globaliștilor, wikipedia (și-mi place la maxim să le dau peste bot cu propriile lor cuvinte). Cu alte cuvinte: nu înseamnă că dacă nu ai arestat și injectat cu forța nevaccinații nu ești vinovat.
  Sincer dezavuez discursul ăsta că poporul e vinovat că s-au înțepat. Miroase a altceva, mult mai fetid. Îl foloseau și sekuriștii după 1989 ca să se disculpe. Nu om bun, NU poporul e vinovat, ci exact călăii care au luat deciziile și le-au aplicat. Și pentru asta trebuie să plătească. Exact așa cum au plătit ceaușeștii, din păcate doar ei doi că de aia am ajuns în mocirla asta sekuristo-globalistă în România.
 • Mircea Dragan ► Bizzu 08.01.2024 13:48
  @BIZZU eu nu m-am intepat si sa stii ca am fost supus presiunii . Nu, nu am cedat. Cine a cedat.... treaba lui. Are loc in spital ca doreau mult sa aiba acces la ATI. Au primit ce si-au dorit: boli fara leac.
 • Simplu-Mihai 07.01.2024 23:38
  Și mai e ceva.
  Dacă se aplică legea pentru vreme de război,atunci chiar am pus-o de mămăligă.
  Domnul arăhățel o să ne fie car' va să zâcă( vorba lu ' Snegur,Mircea Snegur) o leacă de prezident că așa zice la legea martială!
  În ce privește nr sărmanilor trecuți în veșnicie datorită serului experimental preparat în laboratoarele lu' fauci eu am, nu știu de ce( hai sa-i zic instinct),o bănuiala că de fapt ar fi cel puțin dublu!
 • Bizzu 08.01.2024 11:07
  Cred că o să savurez bălind ceea ce va plăti acest arăhățel la un moment dat dacă nu dispare din țară între timp, și nu doar pentru vaccinare ci și pentru Colectiv, Crevedia, izolete inutile, botnițe de sclav ucigașe și toate celelalte krime pe care le face de atâta timp în folosul stăpânilor lui din afara țării. El ar trebui să fie PRIMUL pe lista acuzaților, înaintea dulapului de la Cotroceni.
 • Coronoia 08.01.2024 01:49
  Pe injectati ii lasa rece, ei nici n-au observat macar mortii din senin iar daca i-ar observa, n-ar face legatura cu sfantul vax. Doar nu le-ar da daune guvernul tatuc tocmai lor cetatenilor responsabili si ascultatori, nu?
  La proxima plandemie se vor infinge iar in seringi ca nesatuii. Singura conditie e doar sa i se dea virusului un nume nou exotic si infricosator, ca covrigul s-a invechit.
 • Mircea Dragan 08.01.2024 13:27
  @BIZZU- - Te rog sa pui aici legea , art in care s-a instituit ''vaccinarea'' obligatorie. Asa ceva nu exista. S-au intepat din slugarnicie si prostie.
 • Bizzu 08.01.2024 18:04
  Ei vezi Mircea? Aici e ”secretul” colaborării satanice dintre GUVERNE și KORPORAȚII pe care mulți nu o înțeleg încă. Guvernul a făcut orice numai să nu dea o lege explicită în acest sens, dar făcând orice să ne terorizeze cu covidozaurul, iar mai apoi prin ceea ce lumea de limbă engleză denumește corect ca fiind ”collusion”, adică COMPLOT cu korporațiile s-au instituit prin ele măsuri draconice la limita supraviețuirii ca să FORȚEZE oile bete și confuze să se vaccineze. De la suprimarea locurilor de muncă până la interzicerea accesului în magazine, vrăjeala cu ”sigur și eficient”, interzicerea călătoriilor în străinătate, etc. Complotul cu o entitate străină (korporațiile) este definit foarte clar și explicit ca trădare de țară, iar dacă citești cu atenție definiția krimelor împotriva umanității ca stare agravantă a genocidului acolo se specifică foarte clar că se condamnă ”inițierea, încurajarea sau chiar tolerarea”. Cu alte cuvinte, se susțin toate acuzațiile formulate de mine. Și DA, a se adăuga korporațiile care au interzis drepturi fundamentale pe lista acuzaților.
  Bineînțeles că în rrromânica globalistă de vină e mereul doar mortul...
 • Rusi 08.01.2024 18:07
  Toti cei vinovati in frunte cu Arafat, Gheorghita, Citu si ceilalti complici ai lor trebuie sa fie condamnati pentru genocid.
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 15 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan