„ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT” DUPĂ ȘAPTE ANI ȘI-O VALE-ADÂNCĂ

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: Reporter (la Bruxelles): „Se vehiculează că Nicolae Ciucă, propunerea de premier, a venit din partea dumneavoastră ...”
Klaus Iohannis, de aproape 7 ani președinte-practicant în România: „Asta cu vehiculatul (!!!, n.n.) e cam așa: am luat o deciz’e (!!!, n.n.), se formează un guvern și nenumărați (!!!, n.n.) își exprimă opini’le. E drăguț (!!!,n.n.), dar problema practică e de formare a unui guvern (!!!, n.n.). Domnul Ciucă a fost propus de PNL, așa cum știți cu toții (!!!, n.n.)”. (declarație de presă, 22 octombrie 2021)
 
.................................................................................................
Citiți răspunsul președintelui din textul de mai sus. Scoateți o foaie de hârtie și scrieți ce-ați înțeles. Eu am înțeles că se formează drăguț un nou guvern, că domnul Ciucă nu-i o problemă practică, deși a fost asta cu vehiculatul și că președintele a luat o deciz’e ca PENELEU să-l propună pe Ciucă, pe care l-a propus el însuși, deși nenumărați și-au exprimat opini’le de formare, așa cum știți cu toții. Am zis!!!
 
Merge să citiți și în altă ordine propozițiile, de fapt puteți citi cum veți, că n-are absolut nicio importanță.
Da, da, acest inept, acest incapabil să rostească două propoziții coerente, e președintele dumneavoastră, al celor ce v-ați înghesuit în secțiile de votare să puneți ștampila pe numele unuia pe care presa vi-l prezenta ca pe un Carol I redivivus, dar ceva-ceva mai strălucitor, el e minunea de neamț serios și harnic, gospodarul meticulos, cu rigoare de ceasornic elvețian, care-și ține toate promisiunile și care a inventat conceptul de ROMÂNIE A LUCRULUI BINE FĂCUT!
 
Și astăzi sunteți, dragi votanți ai lui Klaus, la aproape șapte ani de mandat-Iohannis... nu simțiți oare ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT ca un „poinçon” (sulă, pe românește...) în coaste?
 
Splendoarea deplină a acestei erori a naturii se manifestă în exprimarea sa liberă și, ca să nu ziceți că vă mint, luați de-aici:
 
„Bună zioa... Tocmai am încheiat consultările cu formațiunile parlamentare, consultări pentru găsirea unei soluții guvernamentale. Discuți’le de astăzi au fost considerabil mai bune, după părerea mea, decât ultimele discuții. Am reiterat la fiecare întâlnire că acum este nevoie de o soluț’e reală. Acum criza politică treb’e să se încheie! Acum este nevoie de un guvern care se apucă să rezolve problemele care îi preocupă și pe români! (!!!, n.n.) Treb’e să terminăm cu această CRIZĂ DE PREOCUPĂRI (!!!, n.n.) care țin doar de politiceni. Această criză a durat deja prea mult. Este inadmisibil să continuăm în acest stil. Avem criza pandemică, avem o situaț’e dramatică în spitalele din România, iarna bate la ușă, prețurile la energie cresc și chiar dacă acum avem soluții pentru aceste chestiuni (!!!, n.n.) este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a pune în practică soluți’le pe care le-am gândit (cine a gândit și ce-a gândit ???!!!, n.n.). În acest sens, am fost FOARTE MULȚUMIT ȘI BUCUROS că Partidul Național Liberal a venit cu o nouă abordare. S-a votat acolo ÎN UNANIMITATE (!!!, taci tu, că m-apucă plânsul..., n.n.) un candidat care MI-A FOST PROPUS (!!!,? să-ți iasă bube la nas? să mori tu că ți-a fost propus? n.n.) în persoana domnului Nicolae Ciucă, aici prezent (!!!, n.n.). Analizând întreaga situațe, discuți’le și trăgând concluzi’le care se impun, am decis să-l desemnez drept candidat pentru funcțea de Prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă.” (declarație de presă la Cotroceni, 21 octombrie 2021)
 
...și:
 
„Treb’e să vedem lucrurile așa cum le văd și românii... treb’e să-s’ termine criza politiCĂ CAre nu este despre România, nu este despre problemele românilor, este o criză creată de unii care au vrut să arate cât de importanți sunt și n-au reușit să arate decât cât de neimportanți sunt (!!!, n.n.), ca s-o spun foarte franc... pe de altă parte (mult pe de altă parte, într-adevăr, n.n.) acum am desemnat pe domnul CiuCĂ CA să formeze un guvern ca să ne apucăm (!!!, n.n.)... ca să se-apuce guvernul să rezolve problemele românilor și reformele. Eu (râde ușor, n.n.) mi-am asumat aceste reforme din 2014 și sunt în continuare hotărât să mă implic în mod total ca să avem o reformă finalizată cu bine în justiț’e. Coalițea care a guvernat până acuma nu a reușit să rezolve aceste probleme, n-are rost să vă explic eu acuma de la Bruxelles de ce nu au reușit dar zilele trecute au cam arătat care au fost CRIZATORII (!!!, n.n.) cei care, în loc să facă reforme, au produs crize. Asta este situațea la noi... acum treb’e să ne apucăm și treb’e să ne apucăm de treabă cu cei care vor să fie cu noi... unde să căutăm majorități decât în Parlamentul României? Cineva treb’e să guverneze, și cineva treb’e să sprijine guvernul (elementar, dragă Watson!, n.n.). Acesta este calculul politic (a fost calcul politic, nu uitați! „Carpatul gândirii” o ouat un calcul politic din care rezultă că sunt unii care guvernează și unii care-i susțin din parlament pe cei ce guvernează, a aflat și el...n.n.) pe care l-am făcut pentru români și așa se va întâmpla... problemele, dragii mei, treb’e rezolvate... Odată și odată treb’e rezolvate...” (declarație de presă, Bruxelles, 22 octombrie 2021)
 
Deci, a câta oară „trebe să ne-apucăm și să ne-apucăm de treabă”, căutând majorități prin parlament, dragă?
Suntem, după cum se vede, în cel de-al șaptelea an „de domnie”... care azi-mâine, până să se epuizeze noile măsuri nasoale de stârpire a nevaccinaților, stabilite pentru o lună, a și trecut... Iar el simte nevoia să-și suflece mânecile și să se apuce, în sfârșit, de REFORME!
 
Până acum, peste două treimi din „domnia” acestei gogoși întinse pe doi metri s-a petrecut în weekenduri prelungite, în ore de „producț’e-mobil’er” din cadrul atelierului de tâmplărie al subsolului vilei LAC 3, în concedii exotice și în tăceri mofluze pe la Bruxelles. Mai aveți trei ani să-i admirați REFORMELE, dragi „românii lui”! Dar dacă nu se va întâmpla nimic, să nu fiți necăjiți... e doar ghinion și n-are nicio legătură cu faptul că l-ați votat de două ori sau chiar de patru ori (turul 1-turul 2 în 2014 și turul 1-turul 2 în 2019), așa cum a făcut Mihai Șora, ca să fie sigur că iese!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Rusi 28.10.2021 15:19
  Acest individ nu este bun de nimic,este un rebut.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare