„PREMIERUL CIUC’ /ÎNCĂ UNUL ȘI MĂ DUC!”

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„PNL a dat dovadă de maturitate și responsabilitate pentru a debloca criza politcă. PNL l-a propus pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, în funcția de premier, alături de partenerii de la UDMR. În acest moment mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor români. PNL arată maturitate și responsabilitate pentru a rezolva această criză din România. Este o propunere pe care eu am făcut-o în BPN și a fost acceptată de către colegii mei. Este mai important, în acest moment, să avem un Guvern cu puteri depline.” (declarație a lui Florin Cîțu, 21 octombrie 2021)
.........................................................................................
Hai, măi Cîțule... ce naiba... să mori tu că așa s-a întâmplat? Eu cred că ai mers la președinte, cu șapca pe-o ureche, și acolo, în Cabinetul 1, spate în spate, ați scris pe bilețele și le-ați băgat în cușma uriașă a președintelui. De-aia a și durat mult până le-ați găsit, în tainițele uriașei căciuli. Tu ai scris CIUC’, în buna tradiție a celui care mănâncă vocale iar el a scris CIU-CĂ silabisind în minte, ca să fie sigur că a scris corect în nesuferita asta de limbă română care nu ne lasă să rostim liberi de orice inhibiție „peroadă” și „coalițe”.

Că doar și tu, monșer, tot așa te-ai „ales” premier:

„A fost propunerea președintelui care mi s-a părut foarte interesantă, ca fiecare să scriem separat, fără să vedem unul ce scrie celălalt propunerea de premier. Și am scris același nume!” (Ludovic Orban, declarație pe 10 decembrie 2020, la desemnarea ca prim-ministru a lui Vasilică Cîțu)

Dar vezi că l-ați supărat zilele astea pe Dan Teodorescu de la trupa TAXI... cum care Dan Teodorescu? ăla, dragă, finul lui Băse’... ăla cu „CELE DOUĂ CUVINTE”... adică „FU**-ȚI” (completare: „PESEDEUL mă-tii”)... I-auzi ce zice ăsta care spurca PESEDEUL pe unde-l prindea și-n schimb v-a ocrotit mereu pe voi, deoarece sunteți elevați și istorici:

„Domnule Iohannis, mă scuzați, aveți idee cum se scrie în germană : «Hai, sictir, nenorocit cinic și iresponsabil»? Întreb pentru mine.”

...și:

„Mii de scuse, dar gând mă enervez foarfe tare, devin brucsc disgrafic, «tu-i câții mă-sii să-i f*t»...”

Nu puneți la inimă, presidente și Cîțule... Nu numai el vă înjură. Toți vă înjură, așa că, în sfârșit, ați reușit o minunată unanimitate!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • ioansperling 22.10.2021 11:04
    https://vrabiute.blog/2021/10/22/mai-trage-o-data/
  • Rusi 23.10.2021 15:50
    Ciuca face parte din aceiasi gasca.
Ultima oră

17:00

300.000 de maghiari la rusaliile catolice de la Șumuleu Ciuc, ca întotdeauna, cu însemne ale ”Ungariei Mari” și ”Ținutului Secuiesc”. Revista Profesionistă a Presei 13 – 17 mai 2024

16:00

Liderul AUR George Simion, semne de candidat prezidențial. Formațiunea separatistă UDMR rămâne "o creatură hidoasă, șovină”

14:20

Iulian Capsali: FLORIN PIERSIC - O VICTIMĂ A CRIZEI MEDICINEI

13:48

"Am fost lăsați orbi" – Rușii le-au stins Starlinkul ucrainenilor înaintea ofensivei de la Harkov

12:25

Chestiunea Săptămânii: Dictatul de la Bruxelles privind migrația, adoptat marți, pune între paranteze Constituția României

11:29

Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

11:00

PE 17 MAI 1817 S-A NĂSCUT IOAN IRIMIE/IRINYI JÁNOS INVENTATORUL CHIBRITULUI CU FOSFOR, UNCHIUL LUI IOSIF VULCAN

10:00

18 mai: Sfânta Muceniță Hristina - Cristina și Sfinții Mucenici Petru, Dionisie, Andrei și Pavel împreună cu Sfinții Paulin, Iraclie și Venedim

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”