„MAREA RESETARE” și „EGALITATEA DE GEN”, dogme ale Ministerului Educației. Anca Radu: AGRESIVITATEA TOXIINFECȚIILOR MINISTERIALE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două mizerii au ajuns la mine zilele acestea dinspre nucleul dur al sceleraților care au ca unică preocupare eliminarea oricărei urme de normalitate din societate, ambele plimbate și amplificate instituțional de către însuși Ministerul Educației:

1. O circulară a Direcției Managementul Programelor Universitare din cadrul Direcției Generale Învățământ Universitar care invita studenții diverselor facultăți să participe la un concurs organizat de către Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în colaborare cu Înaltul Comisariat O.N.U. pentru Refugiați, Comisia Națională de Drept Umanitar, Centrul de Drept Internațional Umanitar al Armatei, SCP Beatrice Onica-Jarka & Asociații, SIMA – Students în moots association și UN Youth Romania (îmi cer scuze pentru bogăția enumerării), având ca temă a eseului „Resetarea Ordinii Mondiale în 2022; Perspective de Drept umanitar și Dreptul refugiaților” (asta ca să știm la ce ajută povestea cu refugiații); FOTO:

2. O altă circulară, transmisă școlilor cu mâna inspectoratelor județene, conținând invitația „Coaliției pentru Egalitate de Gen” adresată cadrelor didactice, de a utiliza în contextul orelor de consiliere și dezvoltare personală sau consiliere și orientare a „Manualului pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen”. FOTO:

După cum puteți observa, sursele acestor inepții sunt dintre cele mai variate, într-o conlucrare impresionantă având drept motor disperarea de a lovi în copii și tineri cu toată forța intoxicării profilactice, în pregătirea terenului pentru psihiatria care va urma.

Vestea bună este că exceptând segmentul de vârstă 30-40 (cu rarefiere tranzitorie în proximități) — o catastrofă a umanității din perspectiva raționamentului logic, a demnității și a inteligenței puse la lucru — tinerii aflați acum în perioada studiilor, cu mici excepții, au instinctele curate, sunt valul de revoltă și contrareacția la "curentele de gândire” ale generației de hipsteri a părinților lor.

Vestea proastă este că etapa turbării în care au intrat arhitecții și promotorii celei mai sinistre forme de batjocorire a prosperității din câte s-au văzut până acum produce foarte multă mizerie în jur, tradusă prin oportunități risipite și timp pierdut din viața acestor copii care îndură toate prăbușirile intelectuale transformate în politici publice într-o vreme care ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă din existența lor.

După urmările absolut crunte pe care le-au avut ultimii doi ani, cu toate experimentele sociale și medicale concretizate printr-o explozie a deceselor și a formelor de handicap server, nu știu dacă este o idee bună să așteptăm pasiv să se consume și ultimele zvâcniri ale acestor indivizi care nu-și doresc decât să facă viața de netrăit, atât prin scurtarea ei forțată, cât și prin transformarea ei într-un iad continuu, în care nu-ți vine să crezi că tot ce ți se întâmplă e real.

Sunt copiii voștri, sunt curați și inteligenți și nu-și doresc mare lucru, doar să fie lăsați să trăiască într-o brumă de normalitate. Și e rău că nu-și mai doresc mare lucru, dar se poate și mai rău. Dacă lăsați voi să se poată — și din păcate la ultimele teste nu v-ați prea omorât cu opoziția.

Oare chiar merită să le traseze directive niște psihopați obsedați de sexul pe care nu au cu cine-l practica, judecând după dezorientare? Sau niște exemplare bolnave de putere, pe care vor să și-o extindă la infinit punând moartea și sărăcia cu mâna?

Nu puteți accepta nici una, nici alta, nu se poate să vă fie egal ce se alege de viața copiilor voștri, forțați să nu mai gândească, în regim de autoconservare în fața unei cenzuri care câștigă în agresivitate de la o zi la alta, în timp ce voi închideți ochii la circularele ce vor deveni legislație.

PS AN: Sugerăm Ministerului Educației o serie de „motivaționale” și „inspiraționale” de la sursă”: 8 top quotes on gender parity from Davos

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Mircea Dragan 28.10.2022 21:46
  ''Perspective de Drept umanitar și Dreptul refugiaților'' Inchipuiti-va ca erati refugiati in Ucraina. Ce drepturi aveati?
 • Arsene 29.10.2022 00:42
  Buna seara !

  Din pacate subscriu.

  Acesta este adevarul.

  Prima si cea mai importanta intrebare era de ce scoala era obligatorie.

  A doua era de ce era gratuita.

  De faptul ca era ateista nici sa mai vorbim.

  Era si inca este.

  Fereasca Dumnezeu !
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN