„MAREA RESETARE” și „EGALITATEA DE GEN”, dogme ale Ministerului Educației. Anca Radu: AGRESIVITATEA TOXIINFECȚIILOR MINISTERIALE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două mizerii au ajuns la mine zilele acestea dinspre nucleul dur al sceleraților care au ca unică preocupare eliminarea oricărei urme de normalitate din societate, ambele plimbate și amplificate instituțional de către însuși Ministerul Educației:

1. O circulară a Direcției Managementul Programelor Universitare din cadrul Direcției Generale Învățământ Universitar care invita studenții diverselor facultăți să participe la un concurs organizat de către Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în colaborare cu Înaltul Comisariat O.N.U. pentru Refugiați, Comisia Națională de Drept Umanitar, Centrul de Drept Internațional Umanitar al Armatei, SCP Beatrice Onica-Jarka & Asociații, SIMA – Students în moots association și UN Youth Romania (îmi cer scuze pentru bogăția enumerării), având ca temă a eseului „Resetarea Ordinii Mondiale în 2022; Perspective de Drept umanitar și Dreptul refugiaților” (asta ca să știm la ce ajută povestea cu refugiații); FOTO:

2. O altă circulară, transmisă școlilor cu mâna inspectoratelor județene, conținând invitația „Coaliției pentru Egalitate de Gen” adresată cadrelor didactice, de a utiliza în contextul orelor de consiliere și dezvoltare personală sau consiliere și orientare a „Manualului pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen”. FOTO:

După cum puteți observa, sursele acestor inepții sunt dintre cele mai variate, într-o conlucrare impresionantă având drept motor disperarea de a lovi în copii și tineri cu toată forța intoxicării profilactice, în pregătirea terenului pentru psihiatria care va urma.

Vestea bună este că exceptând segmentul de vârstă 30-40 (cu rarefiere tranzitorie în proximități) — o catastrofă a umanității din perspectiva raționamentului logic, a demnității și a inteligenței puse la lucru — tinerii aflați acum în perioada studiilor, cu mici excepții, au instinctele curate, sunt valul de revoltă și contrareacția la "curentele de gândire” ale generației de hipsteri a părinților lor.

Vestea proastă este că etapa turbării în care au intrat arhitecții și promotorii celei mai sinistre forme de batjocorire a prosperității din câte s-au văzut până acum produce foarte multă mizerie în jur, tradusă prin oportunități risipite și timp pierdut din viața acestor copii care îndură toate prăbușirile intelectuale transformate în politici publice într-o vreme care ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă din existența lor.

După urmările absolut crunte pe care le-au avut ultimii doi ani, cu toate experimentele sociale și medicale concretizate printr-o explozie a deceselor și a formelor de handicap server, nu știu dacă este o idee bună să așteptăm pasiv să se consume și ultimele zvâcniri ale acestor indivizi care nu-și doresc decât să facă viața de netrăit, atât prin scurtarea ei forțată, cât și prin transformarea ei într-un iad continuu, în care nu-ți vine să crezi că tot ce ți se întâmplă e real.

Sunt copiii voștri, sunt curați și inteligenți și nu-și doresc mare lucru, doar să fie lăsați să trăiască într-o brumă de normalitate. Și e rău că nu-și mai doresc mare lucru, dar se poate și mai rău. Dacă lăsați voi să se poată — și din păcate la ultimele teste nu v-ați prea omorât cu opoziția.

Oare chiar merită să le traseze directive niște psihopați obsedați de sexul pe care nu au cu cine-l practica, judecând după dezorientare? Sau niște exemplare bolnave de putere, pe care vor să și-o extindă la infinit punând moartea și sărăcia cu mâna?

Nu puteți accepta nici una, nici alta, nu se poate să vă fie egal ce se alege de viața copiilor voștri, forțați să nu mai gândească, în regim de autoconservare în fața unei cenzuri care câștigă în agresivitate de la o zi la alta, în timp ce voi închideți ochii la circularele ce vor deveni legislație.

PS AN: Sugerăm Ministerului Educației o serie de „motivaționale” și „inspiraționale” de la sursă”: 8 top quotes on gender parity from Davos

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Mircea Dragan 28.10.2022 21:46
  ''Perspective de Drept umanitar și Dreptul refugiaților'' Inchipuiti-va ca erati refugiati in Ucraina. Ce drepturi aveati?
 • Arsene 29.10.2022 00:42
  Buna seara !

  Din pacate subscriu.

  Acesta este adevarul.

  Prima si cea mai importanta intrebare era de ce scoala era obligatorie.

  A doua era de ce era gratuita.

  De faptul ca era ateista nici sa mai vorbim.

  Era si inca este.

  Fereasca Dumnezeu !
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO