„LA UMBRA BRADULUI USCAT/ MĂ VACCINAM NEÎNCETAT!” și FANTOMA (LUʹ COVID) DE LA OPERĂ

De Luminița Arhire  /  

Foto: Facebook / vaccinare-covid.org.ro

Foto: Facebook / vaccinare-covid.org.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„LA UMBRA BRADULUI USCAT/ MĂ VACCINAM NEÎNCETAT!” (FOLCLOR CONTEMPORAN)

EL (redactor Radio România Actualități, melancolic): „Melodia asta îmi amintește de vaccinarea mea...”

EA (tot redactor, la fel de duioasă și tot acolo): „Lionel Richie... normal că parcă-ți vine să dansezi când vezi că lucrurile merg bine și ne vaccinăm...” (Radio România Actualități, 22 mai 2021, pe la ora 16:00, cu aproximație)

Aceasta e o emisiune de largă audiență, în România. Între știrile optimiste despre „caravana vaccinării”... muzeul Brukenthal care „își deschide porțile pentru vaccinați”... „lista centrelor de vaccinare drive-thru”... situația vaccinărilor la Vaslui... tot guvernul e în teritoriu și participă la campania de vaccinare... etc, se mai bagă niște muzică. Credeți că stupiditatea a atins cote maxime? Aș! Eu zic că mai „intră”, dacă înghesuim un pic!

Și așa este în fiecare zi -eu nu vă păcălesc, pentru că am aparatul de radio, deschis, în permanență, în bucătărie.

Dar, desigur, e pentru binele și sănătatea noastră, iar nu pentru ca guvernul să vaccineze poporul în draci, așa cum s-a angajat în fața nu știu cui...

Vreți să plecați în vacanță în Turcia? Păi, să vă faceți testul... nu-i interesează că sunteți vaccinați căci specialiștii lor au zis că vaccinezi sau nu vaccinezi, numai PCR-ul e sigur!

„Măsura obligativității prezentării rezultatului negativ al unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 de către toate categoriile de persoane menționate anterior a fost prelungită de autoritățile turce până la data de 30 mai 2021, inclusiv.” ( MAE. ro TRAVEL CONDITIONS, cu actualizare pe 21 mai 2021)

Vacanță plăcută! Vaccinați din toate țările, uniți-vă! Uniți-vă și faceți testul PCR! 220 de lei/bucata, cu card de fidelitate, ca în reclama doamnei Maia Morgenstern pentru clinica-nu-știu-cum-se-cheamă... care doamnă, cu toată gama de protecții oferite de clinica pentru care face reclamă, până la urmă tot a tușit în metrou! Și să vedeți ce-a pățit:

„Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși… etc. Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific. Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos.” (Maia Morgenstern, pe pagina ei de FACEBOOK, 19 mai 2021)

Poate cu ocazia asta își dă seama și doamna Maia că a participat copios la isteria publică jucând în comedia filmată: „Am COVID?” (față îngrijorată)... „N-am COVID” (față destinsă)... „dar dacă am COVID?” (față îngrozită). Păi, ce să zic... oamenii chiar au crezut-o...
 
 
P.S. Ilustrez micile mele rândulețe cu o lucrare a maestrului Dan Perjovschi; opera include un mesaj mobilizator pentru accelerarea campaniei. (Maestrul Dan Perjovschi cred că este „intelectual public” deoarece are rubrică permanentă în REVISTA 22. ro.)

El „...este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români în străinătate, cu expoziții personale în marile muzee ale lumii, precum Tate Modern din Londra, MoMA din New York sau Macro Roma. E aproape un clișeu să-i treci în revistă prestigiul internațional al lui Perjovschi.” (citat din prestigioasa publicație culturală online LIBERTATEA. ro, 18 mai 2021) 

FANTOMA (LUʹ COVID) DE LA OPERĂ

MOTTO: „Să te uiți în ochii celui care vaccinează sau în ochii celui care se vaccinează; în acest fel umanizăm procesul de vaccinare.” (col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul suprem al campaniei de vaccinare, 15 mai 2021, declarație făcută la Castelul Bran)

Gata, cetățene! După ce te-ai vaccinat sub auspiciile lui Mozart, de-acum ai liber și la Operă! Trebuie doar să întrunești unele mici condiții -adică să ai „buletin de vaccinat”, cu rapel efectuat, cu tot, să porți mască de protecție și să nu te bulucești în sală la peste 70% din capacitatea acesteia. Pentru mai multă „culoare” e bine să fie și Dan Barna cu tine (dacă el ar fi fost președinte pandemia nu se întâmpla, știi doar...) și chiar și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, ăla al cărui nume nu-l poți reține și despre care te întrebi mereu ce oare îl califică pentru a fi în această funcție (sigur, te întrebi doar preț de câteva minute, deoarece apoi îți amintești că Turcan e ministresă la Muncă și Protecție Socială, moment când îți dai seama că se poate și mai rău...).
 
Așadar, mai dragă, cum bine zicea Marius Țeicu în anii ʹ80, „...La Operă, la Operă/ Cine ne acoperă/ La Operă, la Operă/ Ce mai capodoperă”!

Păi... până la capodoperă, întâi să vedem „cine ne acoperă”. Ne acoperă cu masca agățată de urechi (nu contează dacă e conformă sau nu) ultimele „indicății” prețioase ale Guvernului, în scopul combaterii pandemiei:

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 27 din 14 mai 2021, prin care se aprobă organizarea și desfășurarea unor evenimente de tip test sau pilot la care vor putea participa spectatori în limita a maximum 70% din capacitatea spațiului.

14 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Libera Musica, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului, Organizator: Opera Națională București;

15 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Dineu cu Proști, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului, Organizator: Teatrul Național București.” ( PS NEWS. ro, 14 mai 2021)

Așadar... nu intră la Operă decât vaccinații, obligatoriu „rapelați”. Gradul de ocupare trebuie să fie la maximum 2,8/4 din capacitatea sălii. Masca este obligatorie, inclusiv pentru cei din orchestră.

Vin și întreb:

...dacă în sală și pe scenă nu intră decât vaccinați-rapelați („imunizați”, conform propagandei, pentru cel puțin 6 luni);

...dacă în mod obligatoriu la 2,8 scaune ocupate, ar rămâne l,2 scaun neocupat (luați-o pe-asta... încurcă-i, drace!);

...dacă toți poartă mască exceptând solistul, care, credeți-mă, între atâția mascați, pare a fi în pielea goală...

...atunci cum se poate infecta cineva și, mai ales, DE LA CINE SE POATE INFECTA?

Răspuns corect: singurul inamic care poate să-i îmbolnăvească pe toți „imunizații” de pe scenă și din sală cu inconștiența sa criminală este SOLISTUL! Nici nu-mi pot imagina la ce distanță poate acesta azvârli coronaviruși în clipa în care atinge „acuta” prelungită, ca punct de apogeu din aria celebră pe care o interpretează.

Așadar, acum că dușmanul public a fost demascat, solicit: dragi tovarăși de la CNSU... eliminați tenorul... eliminați soprana... îmbotnițați corul! Arătați că vă pasă!

În ceea ce privește DINEU CU PROȘTI, propunerea reprezentației-pilot de la Teatrul Național, încă nu-mi dau seama cine trebuie eliminat. Din pricina pluralului din titlu, e de la sine înțeles că ar trebui să caut mai atent! Dar, nu uitați: oricând CNSU poate hotărî ca toți, absolut toți... actori, regizori, public, sufleur, etc. să participe la DINEU CU PROȘTI echipați în combinezon de protecție.

P.S. Sursa fotografiei: platforma oficială RO Vaccinare.

Așadar, „VACCINĂRI DE NEUITAT LA CASTELUL BRAN”... dar, dacă vreți VACCINĂRI DE UITAT, tot la Castelul Bran, vaccinați-vă la colonel-doctor Valeriu Gheorghiță, care vă asigură că SE UITĂ în ochii dumneavoastră! 


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • A.C. 25.05.2021 06:32
    BRAVO!!!! Jos palaria!
  • Elina 25.05.2021 11:29
    Nu mai pot cu marea mediocra cabotina MM, pe care nu am suferit-o niciodata! E peste tot femeia, la tv, la radio, pe panouri publicitare, nu poti scapa de ea! Oricum, la teatru nu mai merg, actori prosti, regieteather progresist, toti rag, joaca despuiati, cu capul in jos. Prefer sa ascult inregistrari de teatru radiofonic, piese vechi, actori mari. Asa ca sa isi pastreze teatrul si opera pentru vaccinati, sa vedem cat o sa poata sa o tina asa. Intr-adevar, la radio doar de vaccinare auzi, s-au tampit toti, alt subiect nu mai exista!
  • JoeB 25.05.2021 12:13
    Adevărul despre COVID-19 | O carte nouă de dr. Joseph Mercola | Disponibil acum
    Proteina Spike dăunează celulelor vasculare
    Analiza de Dr. Joseph Mercola Fapt verificat
    25/05/2021
    Descărcați PDF


    STORY AT-A-GLANCE-
    Cercetătorii au folosit un pseudo-virus format dintr-o celulă înconjurată de proteine ​​spike, dar fără o componentă virală pentru a demonstra că proteinele spike pot deteriora celulele umane și pot modifica funcția mitocondrială
    Multe dintre simptomele pe termen lung atribuite COVID-19 pot fi rezultatul leziunilor endoteliale care declanșează un flux slab prin capilare, inflamație și hipoxie tisulară
    Datele arată că până la 10% din totalul persoanelor care au contractat COVID au prezentat simptome pe distanțe lungi, dar niciunul dintre pacienții doctorului Vladimir Zelenko care au fost tratați în primele cinci zile de la infecție nu au dezvoltat simptome persistente
    În timp ce cercetătorii caută o altă țintă pentru dezvoltarea viitoare a vaccinului, autoritățile franceze au anunțat că cinci persoane au dezvoltat miocardită după ce au primit vaccinul Pfizer. Douăsprezece rapoarte VAERS din SUA au enumerat miocardita
    În 2020, mulți oameni au aflat mai multe despre coronavirusuri și, în special, despre virusul SARS-CoV-2 care provoacă COVID-19. Imaginile cu virusul cu vârf au fost tencuite în mass-media.

    Imaginea amintește de un buzdugan sau lanț. Aceasta era o armă medievală cu o minge de oțel cu vârfuri la capătul unui lanț sau curea de piele. Imaginea poate fi înspăimântătoare. Se pare că cercetătorii cred că vârfurile sunt responsabile de leziuni vasculare semnificative care duc la boli severe

    Majoritatea oamenilor vor fi infectați cel puțin o dată în viața lor de un anumit tip de coronavirus. Dacă pandemia COVID-19 este prima dată când auziți despre coronavirusuri, ar trebui să știți că prima a fost descoperită la găini în 1930.2 Câteva decenii mai târziu a fost identificat primul coronavirus uman.

    În prezent, oamenii de știință au identificat patru tipuri de coronavirusuri care sunt endemice și care pot provoca până la 15% din răcelile obișnuite.4 În mod interesant, dacă toate coronavirusurile au avut originea în sălbăticie, viteza cu care virusul mutează a accelerat dramatic în 20 de ani.

    În ultimele două decenii, au apărut trei noi coronavirusuri: SARS în noiembrie 2002; 5 MERS în septembrie 2012; 6 și SARS-CoV-2 în decembrie 2019.7 Simptomele COVID-19 ale unei infecții cu SARS-CoV-2 pot varia la o mare extindere.

    Unele persoane purtătoare de virus nu au avut simptome. Alții raportează febră, cefalee, dureri de corp, tuse uscată, pierderea poftei de mâncare și pierderea mirosului.8 La alții, se pot dezvolta simptome mai severe care afectează căile respiratorii și duc la pneumonie.

    Aproximativ 36% dintre indivizi au prezentat simptome gastro-intestinale sau simptome neurologice, cu sau fără simptome respiratorii.9. O lucrare recentă publicată în Circulation Research10 a dezvăluit că proteinele cu vârfuri ale virusului joacă un rol cheie în simptomele dumneavoastră.

    SARS-CoV-2 cu daune mai mari decât plămânii
    O echipă de cercetători, inclusiv oameni de știință de la Universitatea din California, San Diego, au evaluat efectele virusului SARS-CoV-2 la animale. Cercetătorii nu au fost surprinși de descoperirile clinice, dar datele au dezvăluit o explicație detaliată a modului în care proteina spike (S) declanșează deteriorarea sistemului vascular.

    Cercetătorii au creat un pseudo-virus sau o celulă înconjurată de proteinele care nu conțineau virusul.12 Folosind un model animal, cercetătorii au administrat pseudo-virusul în plămâni și au descoperit că virusul nu era necesar pentru a crea daune. În schimb, proteina spike a fost suficientă pentru a provoca inflamații.

    Experimentul a fost apoi reprodus în laborator folosind culturi de celule. Echipa a expus celule endoteliale sănătoase care vă aliniază arterele la pseudo-virusul cu vârf. Studiile anterioare au demonstrat că expunerea la virusul SARS-CoV-2 a provocat deteriorarea celulelor prin legarea la enzima de conversie a angiotensinei 2 (ACE2).

    Cu toate acestea, echipa a descoperit că celulele au răspuns într-un mod similar atunci când au fost expuse pseudo-virusului. Când proteina S atașată la receptorul ACE2 a întrerupt semnalizarea către mitocondrii și a provocat deteriorarea și fragmentarea. Modificările funcției mitocondriale au fost confirmate ca parte a inhibării semnalizării ACE2 în laborator.

    Rezultatele au arătat, de asemenea, că virusul ar putea induce inflamația celulelor endoteliale și endoteliita. Se pare că proteina a scăzut nivelul ACE2 și a afectat biodisponibilitatea oxidului nitric.13 Co-autor principal al studiului, Uri Manor, a explicat într-un comunicat de presă al Institutului Salk: 14

    „Dacă eliminați capacitățile de replicare ale virusului, acesta are în continuare un efect dăunător major asupra celulelor vasculare, pur și simplu datorită capacității sale de a se lega de acest receptor ACE2, receptorul proteinei S, acum faimos datorită COVID. Studii suplimentare cu proteinele spike mutante vor oferi, de asemenea, o nouă perspectivă asupra infecțiozității și severității virusurilor SARS-CoV-2 mutante. "

    Apasa aici pentru a afla mai multe
    Simptomele pe distanțe lungi pot fi legate de deteriorarea vasculară
    Unele dintre simptomele COVID-19 care durează săptămâni sau luni pentru unele persoane pot fi rezultatul leziunilor vasculare. Persoanelor care au prezentat aceste simptome li s-a dat numele de „transportatori lungi”

    În teorie, ei și-au revenit din cele mai grave simptome ale bolii și au dat rezultate negative. Cu toate acestea, ei continuă să aibă simptome fără o infecție activă. Potrivit unui document publicat în JAMA, 16 aproximativ 10% dintre persoanele care au avut COVID-19 pot prezenta simptome pe distanțe lungi.

    Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor17 raportează că o combinație a următoarelor simptome fără o infecție COVID activă poate apărea săptămâni după infecție și poate dura câteva luni. Simptomele se pot agrava după activitatea fizică sau mentală.

    Ceață cerebrală descrisă ca dificultate în gândire sau concentrare

    Dureri în piept

    Tuse și dificultăți de respirație

    Depresie sau anxietate

    Amețeală când stai prima dată

    Inima care bate rapid sau inima care bate

    Oboseală

    Febră

    Durere de cap

    Dureri articulare sau musculare

    Pierderea mirosului sau a gustului

    Respirație scurtă

    Fiziopatologia predominantă a COVID-19 include leziuni endoteliale și leziuni microvasculare, stimularea hiperinflamării și hipercoagulabilității. oxigenarea țesuturilor.

    Efectele combinate ale leziunilor capilare în mai multe organe cheie pot accelera inflamația legată de hipoxie și pot duce la simptome pe distanțe lungi. Deși exercițiile fizice înrăutățesc temporar simptomele pe distanțe lungi și unele au respins antrenamentul la intervale de intensitate mare (HIIT) ca opțiune, o lucrare publicată în Frontiers in Cardiovascular Medicine din Danemarca sugerează contrariul.20

    Autorii acestui studiu susțin că fiziopatologia COVID-19 poate fi depășită de efectele fiziologice ale HIIT și ar trebui considerată una dintre opțiunile de reabilitare pentru a inversa potențial aceste simptome. Ei propun că exercițiul ar putea crește clearance-ul viral și poate modula semnalizarea beta-TNF-alfa și interleukina-1.

    La rândul său, aceasta poate reduce inflamația vasculară. Aceștia recunosc că HIIT este cel mai controversat tip de intervenție la efort care trebuie prescris după COVID-19, din cauza riscului de stop cardiac brusc secundar leziunilor cardiovasculare.

    Mai mulți experți21,22 recomandă chiar și celor obișnuiți cu exerciții de intensitate ridicată să facă mai întâi un examen cardiovascular și să abordeze revenirea lor la activitatea fizică treptat. Ei citează un mic studiu retrospectiv pe 28 de persoane cu antecedente de COVID-19, în care cercetătorii au concluzionat că „reabilitarea cardiopulmonară cuprinzătoare după COVID-19 este sigură, fezabilă și eficientă” 23.

    Tratamentul timpuriu poate reduce numărul transportatorilor lungi
    În interviul meu cu dr. Vladimir Zelenko din martie 2021, am discutat despre tratamentul COVID-19 cu hidroxiclorochină. În acel moment, Zelenko a tratat 3.000 de pacienți cu simptome de COVID-19 și doar trei dintre pacienții săi cu risc crescut au cedat ulterior bolii.

    În timp ce accentul interviului a fost pus pe protocoalele de tratament și utilizarea hidroxiclorochinei antimalarice, Zelenko a împărtășit o statistică interesantă despre protocolul său. În primele luni ale COVID-19, Zelenko a decis să-și trateze pacienții cu risc crescut cât mai devreme posibil, fără a aștepta simptome severe. Aceasta sa dovedit a fi o cheie a succesului său semnificativ.

    Fără să aștepte rezultatele testelor care durează adesea cinci zile, timp în care pacienții cu risc crescut prezentau simptome mai severe, el a început tratamentul imediat. Înțelegerea sa despre mecanismul din spatele hidroxiclorochinei și zincului a dus la utilizarea combinației alături de azitromicină, pentru a preveni pneumonia bacteriană și alte infecții bacteriene comune cu COVID.

    Ceea ce este interesant sunt statisticile pentru pacienții lui Zelenko cu simptome pe distanțe lungi. După cum am discutat, aproximativ 10% din populația infectată cu COVID-19 va avea simptome persistente. -simptome de transport.

    În timp ce a avut pacienți cu simptome persistente din COVID-19, aceștia au solicitat asistență medicală după primele cinci zile de simptome, ceea ce a însemnat că procesul inflamator a avansat. Din experiența sa și din experiența pacienților pe care i-a tratat, intervenția timpurie cu protocolul aproape că a eliminat riscul simptomelor persistente.

    Cercetătorii găsesc o altă țintă de vaccin
    În timpul dezvoltării vaccinului, cercetătorii și companiile farmaceutice s-au concentrat asupra proteinei care înconjoară virusul. Se pare că acesta este modul în care virusul intră în celule și părea rezonabil dacă virusul nu se poate replica în interiorul celulelor, infecția ar putea fi oprită.

    Cu toate acestea, după cum s-a descoperit, virusul are mai mult decât o singură proteină vârf.25 Există patru proteine ​​care formează structura care înconjoară ARN-ul. Există un plic (E), o membrană (M) și o nucleocapsidă (N), în plus față de vârful (S). Sistemul dvs. imunitar recunoaște toate aceste patru proteine. Cercetătorii au descoperit că oamenii produc mai mulți anticorpi împotriva proteinei N decât proteina S.

    Cu toate acestea, părea contraintuitiv să abordăm proteina N, deoarece aceasta se găsește în interiorul structurii cu ARN-ul viral. Prin urmare, orice anticorp pe care îl produce corpul dumneavoastră împotriva proteinei N nu va bloca pătrunderea virusului în celule.27 Informații noi au arătat că odată ce anticorpii cu proteine ​​N ajung în interiorul celulei, aceștia sunt recunoscuți de un receptor de antibiotice, TRIM21.

    Acest receptor de anticorpi distruge proteina N, care ajunge apoi la suprafața unei celule infectate. Celulele T ale corpului tău recunosc fragmentele și ucid celula împreună cu orice virus. Acest lucru a sugerat cercetătorilor că inducerea anticorpilor cu proteine ​​N poate fi un alt mod de stimulare a răspunsului imun împotriva SARS-CoV-2.

    Un alt beneficiu al concentrării asupra proteinei N este că are o rată de mutație mai mică.28 Cu alte cuvinte, deoarece virusul muta în sălbăticie, vaccinul actual nu mai poate avea nici o eficacitate împotriva acestuia, la fel ca vaccinul antigripal. trebuie modificat în fiecare an pentru a aborda variantele de gripă. Secvența din proteina N este mai stabilă, astfel încât cercetătorii postulează că un vaccin poate fi eficient pentru o perioadă mai lungă.

    Lista efectelor secundare actuale ale vaccinului este în creștere
    La începutul lunii mai 2021, rapoartele din Franța indicau că au fost găsite cinci cazuri de miocardită la cei care au luat vaccinul Pfizer BioNTech. Miocardita este o inflamație a mușchiului inimii care poate avea efecte pe tot parcursul vieții, deoarece slăbește mușchiul și creează țesut cicatricial.29

    Agenția națională pentru siguranța medicamentelor (ANSM) a lansat săptămânal actualizarea vaccinului, spunând că „cinci cazuri au fost declarate în Franța” .30 Agenția nu a considerat că există suficiente informații pentru a concluziona că vaccinul a jucat un rol, dar va continua să monitorizeze rapoartele .

    Peste 13,5 milioane de doze de vaccinuri COVID au fost administrate în Franța începând cu 22 aprilie 2021. ANSM raportează 16.030 evenimente adverse de la cei care au fost vaccinați. De asemenea, Israelul a raportat mai multe cazuri de miocardită după ce oamenii au primit a doua doză.

    O analiză a sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor din SUA (VAERS) arată că 12 rapoarte de miocardită au fost înregistrate în SUA până la 30 aprilie 2021. Conform datelor noastre din lume, 31 până la 30 aprilie 2021, 30,32% din populația din SUA fuseseră complet vaccinate. VAERS a arătat, de asemenea, că au existat 157.277 de evenimente adverse raportate până la 30 aprilie 2021.32

    Aceste cifre sunt probabil mult mai mici decât numărul real de persoane care au experimentat evenimente adverse din vaccinuri. Datele cercetărilor33 arată că furnizorii de servicii medicale identifică și raportează evenimentele adverse ale vaccinului într-un număr extrem de scăzut. De fapt, vaccinul Johnson & Johnson COVID-19 a fost întrerupt recent pentru a-i învăța pe medici cum să raporteze leziunile cauzate de vaccin.34 Pauza a fost ridicată de atunci în S.U.A.

    Este crucial să raportați VAERS o leziune sau efect secundar al vaccinului, deoarece datele sunt esențiale pentru a ajuta persoanele, medicii și cercetătorii să ia decizii în cunoștință de cauză. Puteți face propriul raport online sau utilizând un PDF accesând sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor.35 Veți găsi mai multe informații despre evenimentele adverse și despre modul în care vaccinurile vă afectează sănătatea la Centrul Național de Informare a Vaccinurilor.36


    - Surse și referințe
    1, 11, 14 Salk, 30 aprilie 2021
    2 Jurnalul Asociației Medicale Veterinare Americane, 1931; 78: 413
    3 Jurnalul de boli infecțioase pediatrice, 2005; 24 (11)
    4 Jurnalul de boli infecțioase pediatrice, 2005; 24 (11) alin. 2 în figura 1
    5 centre pentru controlul și prevenirea bolilor, cronologia SARS
    6 Centre pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Sindromul respirator din Orientul Mijlociu
    7 Organizația Mondială a Sănătății, 27 aprilie 2020
    8 centre pentru controlul și prevenirea bolilor, simptome ale COVID-19
    9 Boala inflamatorie a intestinului, 2020; doi.org/10.1093/ibd/iza131
    10, 12, 13 Circulation Research, 2021; 128: 1326
    15, 16, 24 JAMA, 2020; 324 (14)
    17 centre pentru controlul și prevenirea bolilor, condiții post COVID
    18 Nature Medicine, 2021; 27: 601 Fiziopatologie
    19 rapoarte fiziologice, 2021; doi.org/10.14814/phy2.14726
    20 Frontiers in Cardiovascular Medicine, 2021; doi.org/10.3389/fcvm.2021.643626
    21 Jurnalul European de Cardiologie Preventivă, 2020; 27 (12)
    22 Netherlands Heart Journal, 2020; 28: 391
    23 American Journal of Physical Medicine and Rehabilitation, 2020; 99 (10)
    25 C&EN, 1 aprilie 2020, Imagine a virusului cu vârf
    26 de rețele tehnologice, 10 septembrie 2020
    27, 28 Discover, 4 ianuarie 2021
    29 Fundația miocarditei
    30 Brussels Times, 1 mai 2021
    31 Lumea noastră în date, vaccinări împotriva coronavirusului
    32 OpenVAERS, Covid Data
    33 Vaccin, 2013; 31 (24)
    34 Twitter, Good Morning America, 14 aprilie 2021
    35 VAERS
    36 Centrul Național de Informare a Vaccinului
    3 miliarde de dolari din bani fiscali care urmează să fie folosiți pentru a elimina ezitarea vaccinului
    Analiza de Dr. Joseph Mercola Fapt verificat
    25/05/2021
    STORY AT-A-GLANCE-
    Guvernul a finanțat cercetarea în domeniul vaccinurilor în valoare de peste 9 miliarde de dolari, a cheltuit 22 de miliarde de dolari pentru a sprijini distribuția vaccinurilor, a acordat încă 10 miliarde de dolari pentru extinderea accesului și a anunțat în prezent 3 miliarde de dolari pentru a cheltui într-o campanie publicitară pentru combaterea ezitării vaccinului.
    HHS a lansat o campanie la nivel local care îi implică pe liderii din comunitatea dvs. că „oamenii știu și au încredere” pentru a încuraja mai mulți oameni să se vaccineze, în plus față de un știri de presă în ultimele 18 luni despre virus și vaccin.
    Guvernul a plătit pentru dezvoltarea vaccinului, pentru publicitate și pentru vaccinarea dvs. pentru a sprijini o industrie cu scop lucrativ ale cărei venituri din programul de vaccin COVID-19 continuă să crească
    Oricine îndrăznește să-și folosească drepturile la Primul Amendament la libertatea de exprimare se poate trezi în mod public, așa cum a fost Joe Rogan de către directorul de comunicare de la Casa Albă Kate Bedingfield
    Casa Albă aruncă bani contribuabililor în publicitate gratuită pentru o industrie a vaccinurilor în plină expansiune și fără răspundere, 1 care nu pare chiar corectă. De la începutul existenței umane, lăcomia a jucat un rol central în corupția omului.

    Expresia „urmați banii” a fost popularizată în film, „Toți bărbații președintelui”, o docudramă despre spargerea în clădirea de birouri Watergate și scandalul politic ulterior care a dus în cele din urmă la președinția lui Richard Nixon.2

    Filmul, bazat pe cartea de non-ficțiune a lui Carl Bernstein și Bob Woodward, sugerează că, urmărind banii, va fi expusă corupția politică. În ultimele 18 luni, au fost atât de mulți bani promiși, alocați, furnizați și cheltuiți în legătură cu pandemia COVID, încât este dificil să tachinați originile.

    Sumele de bani raportate în știri sau anunțate de agențiile guvernamentale sunt atât de mari încât este ușor de crezut că potul de bani este nesfârșit. Totuși, acea sumă de bani este finanțată prin dolarii dvs. fiscali, iar acei dolari fiscali au scăzut în ultimele 18 luni, pe măsură ce tot mai multe companii au închis, scoțând din ce în ce mai mulți oameni dintr-un salariu.

    În comparație, în 2008, una dintre cele mai grave recesiuni din istoria recentă, rata medie a șomajului a fost de 5,8% .3 Dar în 2020 rata șomajului a crescut la un nivel record de 14,7% 4 și un an mai târziu este încă peste rata recesiunii din 2008 , în medie 6,1% în aprilie 2021.5 Ca o comparație, rata medie a șomajului înainte de pandemie, în 2018, era de 3,9% .6

    Deși acestea par a fi mici diferențe procentuale, ele reprezintă un număr mare de oameni și sume de bani care nu erau plătite în impozite. De exemplu, 5,8% din populație în 2008 (304,09 milioane de persoane7) era de 17,6 milioane de persoane care nu munceau și care contribuiau la fondul de impozite; 6,1% din populație în 2020 era de 20,17 milioane de oameni. În 2018, factura fiscală medie în S.U.A. a fost de 15.322,8 USD, ceea ce înseamnă că, dacă faceți calculele, SUA nu aveau 309 miliarde de dolari în bani fiscali în 2020.

    3 miliarde de dolari în publicitate gratuită se îndreaptă către Big Pharma
    În ianuarie 2021, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane9 a anunțat 22 de miliarde de dolari pentru a sprijini testarea extinsă și distribuția vaccinurilor. În martie 2021, Casa Albă a anunțat10 că vor cheltui încă 10 miliarde de dolari pentru a extinde accesul la vaccinuri și pentru a „construi încrederea” în ele în zonele desemnate.

    Douăsprezece zile mai târziu, 6 aprilie 2021, CDC a anunțat11 că se vor scufunda din nou în banii contribuabililor prin Legea de răspuns la coronavirus de la Washington și de ajutor suplimentar privind cheltuielile pentru a cheltui 3 miliarde de dolari pentru a sprijini o „campanie publicitară pentru combaterea ezitării vaccinului” 12.

    În anunțul CDC, aceștia spuneau că banii vor finanța „parteneriate inovatoare cu organizații comunitare pentru a crește absorbția vaccinului.” 13 Aceasta pune întrebarea, nu a existat suficientă publicitate gratuită în știri și la televiziune despre pandemie și „ nevoie ”pentru ca vaccinarea să revină la„ normal ”? 14,15

    Reclamele au fost redate pe rețeaua TV și prin cablu pe tot parcursul lunii aprilie 2021 în engleză și spaniolă, în speranța că vor reduce ezitarea vaccinului, deoarece „scepticismul cu privire la vaccinuri rămâne, de asemenea, ridicat.” 16 Cu toate acestea, după cum subliniază Centrul Național de Informare a Vaccinurilor, aveți doar pentru a activa știrile de seară de pe orice rețea de televiziune importantă din SUA pentru a vedea o reclamă lungă pentru vaccinul COVID.

    După cum a comentat Jeffrey Zients, coordonatorul răspunsului la Casa Albă COVID-19, într-un briefing de presă cu privire la cele 3 miliarde de dolari care sunt folosite pentru a consolida informațiile despre vaccinul COVID în comunități, „Construirea încrederii în vaccin și creșterea accesului la vaccinare este esențială pentru eforturile noastre” 17

    La începutul pandemiei, companiile medicamentoase majore au fost finanțate cu dolari ai contribuabililor pentru a dezvolta vaccinuri COVID în valoare de peste 9 miliarde de dolari.18 Au primit apoi un scut de răspundere, 19 care asigura că produsul nu funcționează sau dacă o persoană este rănită. folosindu-l, compania a fost ferită de orice proces.

    Cu alte cuvinte, industriei vaccinurilor i s-au acordat miliarde de dolari pentru a dezvolta un vaccin, apoi protejată de orice răspundere dacă vaccinurile lor nu funcționau sau dacă răneau oamenii. Apoi, guvernul a vărsat miliarde de dolari în plus pentru contribuabili în publicitatea acestor vaccinuri și în răspândirea informațiilor care ar putea ajuta oamenii să decidă să primească vaccinurile.

    Este important să rețineți că guvernul vă oferă vaccinul gratuit, indiferent de starea dumneavoastră de asigurare de sănătate.20 FiercePharma21 a raportat în februarie 2021 că costul guvernului pe doză pentru vaccinurile COVID-19 a fost:

    19,50 USD Pfizer
    16,00 USD Novavax
    15,00 USD Moderna
    10 $ Johnson & Johnson
    $ 4 AstraZeneca
    Așadar, adăugate la miliardele deja date companiilor de vaccinuri pentru a dezvolta vaccinul, publicitatea gratuită pentru produsul lor prin intermediul mass-media de știri și miliarde s-au revărsat în creșterea accesului la produsul lor - plus campanii publicitare suplimentare plătite - toate plătite de guvern, vaccin companiile percep acum guvernul pentru fiecare doză individuală pe care o livrează. Acest lucru poate face ca vaccinul COVID-19 să fie cel mai bun randament al investiției pentru dezvoltarea și vânzarea medicamentelor din istorie.

    Departamentul lansează campania de bază
    Dar cantitatea de bani, timp și efort care se varsă în vaccinarea a cât mai multor oameni în cel mai scurt timp posibil nu se oprește aici. La începutul lunii aprilie 2021, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane22 a lansat o campanie publicitară de bază pentru industria vaccinului COVID numită COVID-19 Community Corps.

    Acesta este un grup de lideri din cadrul comunităților în care „oamenii știu și au încredere” 23, al căror obiectiv este de a încuraja americanii să se vaccineze. Grupul a fost invitat la: 24

    „… Primiți informații corecte și în timp util pentru a le împărtăși cu familia, prietenii și vecinii. Încurajându-i să se vaccineze, îi veți ajuta să le protejați - și ne veți permite tuturor să ne adunăm în siguranță din nou ”.

    New York Times25 a raportat că 275 de organizații s-au înscris pentru COVID-19 Community Corps până la jumătatea lunii mai 2021, inclusiv pentru Catholic Health Association, North American Meat Institute și NASCAR.

    Se așteaptă ca multe dintre grupurile catolice și evanghelice să lucreze la nivel comunitar pentru a răspunde preocupărilor legate de utilizarea liniilor de celule fetale derivate din avort în vaccinul Johnson & Johnson.

    În timp ce unii au încercat să dezvăluie această preocupare folosind termeni generali, răspunsul constă în tehnicismul modului în care au fost utilizate liniile celulare, așa cum este detaliat în „Mai multe vaccinuri COVID-19 sunt fabricate folosind celule fetale avortate”. Termenii generali pe care auto-declarații de verificare a faptelor le plac să utilizeze atunci când evaluează ceva fals sau înșelător sunt, de fapt, falși și înșelători.

    Au existat linii celulare utilizate în mod obișnuit în dezvoltarea vaccinului care au provenit de la făturile avortate.26 Mai mulți producători de vaccinuri au folosit cel puțin una dintre aceste linii celulare în dezvoltarea vaccinurilor COVID-19, inclusiv Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

    Un argument pentru utilizarea liniilor de celule fetale în timpul producției de vaccinuri este afirmația că celulele sunt clone ale originalului. Este ca și cum ai spune că corpul tău de 20 de ani sau de 40 de ani nu mai este corpul tău, deoarece toate celulele sunt copii ale celor de când erai copil.

    Ele sunt, în esență, o clonă a originalului. Cu toate acestea, practic nu există nicio diferență între celulele care cresc și se înmulțesc într-o cutie Petri și cele care cresc și se înmulțesc în corpul vostru pe parcursul vieții. Dacă celulele din corpul dumneavoastră sunteți încă dvs., atunci celulele din placa Petri sunt încă cele ale fătului avortat inițial.

    Motivele pedalei moale ale agențiilor pentru „ezitarea vaccinului”
    Motivele agenției guvernamentale pentru încetinirea vaccinărilor, care amenință să creeze o situație în care oferta depășește cererea de vaccin, sunt superficiale. New York Times îl citează pe Shirley Bloomfield, director executiv al NTCA - Asociația Rurală în bandă largă, spunând: 27

    „Am câteva buzunare în care citează motive religioase cu vaccinul Johnson & Johnson. Există o mulțime de buzunare în care oamenii au avut deja Covid și au sentimentul: „Ei bine, cu toții am obținut-o deja, așa că nu suntem prea presați”.

    La începutul lunii mai 2021, Casa Albă a anunțat că 100 de milioane de oameni din SUA au fost complet vaccinați.28 Potrivit unui reporter de la The Hill, „Autoritățile trebuie să risipească îngrijorările legitime care îi fac pe oameni să ezite, oprind totodată valurile de dezinformare”. 29 Cum risipiți îngrijorările legitime fără a utiliza propria informație greșită?

    Presa de știri pare să-i clasifice pe cei care ezită vaccin pe baza apartenenței lor politice, continuând să-i citeze pe susținătorii lui Trump drept cei care ar putea dori să creeze haos în jurul vaccinărilor. Cu toate acestea, potrivit unui sondaj recent raportat în The Hill, 30 doar 30% dintre republicani au spus că nu vor primi vaccinul și doar 35% din SUA sunt complet vaccinați.31

    Pe măsură ce numărul celor care sunt dispuși să fie loviți de un experiment genetic începe să scadă, este dificil de justificat modul în care ezitarea vaccinului poate cădea pe linii politice. În altă ordine de idei, 40% din populația SUA se identifică acum ca republicană, 32 și 30% dintre aceștia spunând că nu vor primi vaccinul. Dacă politica ar fi un factor semnificativ pentru ezitarea vaccinului, atunci doar 12% din populația SUA nu ar fi dispusă să fie vaccinată.

    Unele dintre motivele menționate pentru refuzul de a lua un vaccin experimental includ unele dintre efectele secundare fără a vorbi despre efectele secundare, siguranța potențială fără a descrie de ce pot exista probleme de siguranță și credința că COVID-19 nu este o problemă. În fiecare caz, motivele ezitării sunt minimizate și contracarate.

    Cine are mai multe cunoștințe medicale - Joe Rogan sau Bill Gates?
    Într-o întorsătură ușor comică a evenimentelor, dr. Anthony Fauci și directorul de comunicare de la Casa Albă, Kate Bedingfield, au pus la îndoială cunoștințele medicale ale bloggerului radio Joe Rogan, după ce acesta a făcut comentarii în popularul său podcast că tinerii probabil că nu au nevoie să fie vaccinați, pe care probabil îi bazează. pe aceste fapte:

    CDC afirmă: 33 „Copiii și adolescenții au avut o incidență mai mică și mai puține rezultate severe ale COVID-19 decât adulții; 2,5% au fost spitalizați, 0,8% au necesitat internare în UCI și
  • Ella 25.05.2021 12:40
    Nu este vorba decat despre un Mare Test...pariul ca Omenirea e dotata in marea masa cu un IQ mult sub minimum admis...intre timp "pariorii" isi freaca mainile.....
  • Rusi 25.05.2021 16:29
    Excelent!
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"