Cod QR pe Catedrala Mântuirii Neamului! Decizie stranie la Patriarhie - FOTO

De Redacția  /  

Acestea și mai multe și mai mari decât acestea ne putem aștepta să vedem.

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O decizie stranie a Patriarhiei a fost semnalată redacției de către cititorii ActiveNews: pe Catedrala Mântuirii Neamului, rebotezată de Vasile Bănescu „Catedrala Națională”, s-a instalat un mare COD QR. Ba chiar mai multe. Să fie!

Vorba unui coleg: „Acestea și mai multe și mai mari (ca dimensiune) decât aceasta veți vedea”. FOTO:

Eventualii donatori trebuie să-și îndrepte de-acum telefoanele spre turla Catedralei și apoi să mulțumească Codului QR. Bine totuși că nu trebuie, încă, să se roage la Codul de Bare, să-și învârtă mâna cu cip sau să-și poziționeze fruntea în dreptul Codului. Nu e clar, oricum, dacă e obligatoriu să ai la tine Codul QR de la Certificatul de Vaccinare ca să poți face tranzacția în condiții sigure și eficiente.

Probabil se poate plăti și prin bitcoin sau euro electronic, acum că urmează să apară, direcționat direct către portofelul digital al lui Bănescu, după care se va primi în dar o Memă cu îndrăgitul personaj și urarea lui nepreferată:

Nota Redacției: Dacă se ia decizia corectă a îndepărtării Codurilor QR de pe clădirea Catedralei după acest semnal discret, ActiveNews se oferă să găzduiască gratuit, pe timp nelimitat, pentru milioanele de cititori și vizitatori ai noștri, un banner cu trimitere la site-urile de donații https://pictamcatedrala.ro/ și https://catedrala-nationala.ro/ care să conțină cuvinte nu coduri, așa cum era până acum și pe Catedrala Mântuirii Neamului, după cum se observă pe banner-ul normal din fotografia Basilica de mai jos:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Radu Comsuta 20.11.2023 21:09
  Dar ce i-o fi apucat? Marca lui Bănescu ?
 • Orizont 21.11.2023 13:22
  Pai cele 3 patrate cu puct inseamna 666 .. Nu cred ca este intamplatoar - toate astea sunt Semne ale sfarsitului acestei Lumi ( Ca sa nu detaliez ca in sursele mele , multe dintre aceste biserici vor fi distruse )
 • Augusta 20.11.2023 21:39
  Va dați seama, evident că, dacă pecetea antihristică 666 (codul QR) este pe catedrală, a cui va fi aceasta catedrală când va fi gata? Va amintiți cred că, Cuviosul Serafim Rose a spus că, înainte de toate, antihristul este o stare spirituală.

  Doamne ajută la luminarea intru Adevăr a lucrătorilor de la patriarhie! Codul QR nu este o tehnologie care utilizată in scopuri bune să devina bună, este lucrul diavolului și nu are ce căuta nici măcar pe zidurile bisericilor.
 • Unul oarecare 22.11.2023 00:30
  "a cui va fi aceasta catedrală când va fi gata?"
  Deja este a ecumenistilor.

  Multi lovesc in Banescu care e un fel de difuzor, ca semnalul nu pleaca de la el.
  Americanii au o zicala:
  "Don't kill the messanger" adica : "nu-l lovi pe mesajer"
  Deci nu-l loviti pe Banescu, e doar un purtator de mesaje.
 • IC XC NI KA 20.11.2023 21:45
  Astăzi este prăznuit Sfântul Grigorie Decapolitul, apărător al Bisericii.
  Și i ne putem ruga..

  “O fericite părtaș al cuvioșilor părinți, vorbitorule cu sfinții îngeri, Sfinte al lui Dumnezeu Părinte Grigorie, cerescule om, pămîntescule înger, roagă-te totdeauna pentru noi, slugile și robii tăi, și izgonește de la noi toată ispita și toată greutatea, izgonește cu toiagul rugăciunii tale împerecherile din Biserica lui Hristos Dumnezeu, că au înconjurat-o acum ereticii din toate părțile, ca niște lei și ca niște pui de lei, și caută să o răpească și să o înghită.

  Așa, sfinte al lui Dumnezeu, alungă departe de la dînsa tot eresul, că poți cîte voiești, căci te afli în lumină înaintea Domnului și locuiești în locașurile cele nestricăcioase, după ce ai păzit nestinsă făclia faptei bune celei pustnicești. Și acum primești negrăitele bunătăți ale desfătării și ale fericirii veșnice întru Hristos Iisus Domnul nostru, Căruia I se cuvine slava și stăpînirea, împreună cu Cel fără de început al Lui Părinte, și cu Sfîntul Duh, în vecii vecilor. Amin.

  https://mitropoliaolteniei.ro/2019/10/11/sfantul-grigorie-decapolitul/
 • Pseudonimm 20.11.2023 21:56
  @IC XC NI KA: Amin!
 • CoRin 21.11.2023 10:37
  Nu i-mi vine sa cred! Codul QR - o urâțenie grafica, ce seamănă cu o balta mocirloasa pe ce se vrea principalul lăcaș de cult al tarii? Inca o mostra de "confort" pentru cei ce nu pot scrie, de grăbiți ce sunt, o adresa de web. Ei, mâine , poimâine, dupa identitatea electronica dorita în care fiecare european va avea un id propriu, ușor de codat într-un cod QR sa vezi atunci tatuaje cu cod QR obligatorii...Sunt consternat! Chiar asa ne-a sucit mințile cel rău? Doamne ferește! Maica Preacurata, pururea Fecioara Maria nu ne alunga de sub Sfânt Acoperământul Tău!
 • Wolf Edmond 21.11.2023 11:08
  Este de așteptat să înlocuiască crucile de pe turle?
 • Nevaccinatul 21.11.2023 11:47
  PREA FERICITE, CAND PUNETI SI 666 PE FRONTISPICIU CATEDRALEI?
 • Christinne Radu 21.11.2023 12:18
  Thierry Baudet been physically attacked AGAIN. His crime is to head the FVD party exposing and pushing back on the WEF agenda. As such, he is excluded from public debates, demonised by the arse-lickers of the Cult-owned media and physically attacked by lunatics.

  https://twitter.com/annstrikje/status/1726645299735847418
 • Christinne Radu 21.11.2023 12:19
  https://expose-news.com/2023/11/20/soros-makes-moves-to-take-over-polish-mass-media/
 • Rusi 21.11.2023 16:17
  Banescule nu stii ca Dumnezeu inainte sa-ti ia viata, iti ia mintile?
 • Alexandrina 21.11.2023 17:04
  Lupta va fi de lungă durată, dar biserica care va colabora cu puterea va fi urâtă de Dumnezeu. Dar mulți dintre clerici vor accepta să slujească puterii pământene. Mulți dintre ei vor pierde credința în Învierea Domnului.
  Dar înainte de aceasta a spus că vor fi codificări ale bisericilor. Dacă Biserica va avea cod, dacă preotul din ea va avea un asemenea cod și în buzunar telefonul mobil și vor sta lângă tronul împărătesc, și apoi va urma o lovitură asupra Euharistiei.
  Dușmanii creștinismului vor încerca să renege și să pună pecetea vrăjmașului pe tot ce ține de Euharistie, vinul va fi înlocuit de spirt colorat. Dacă veți observa așa ceva, să nu mai mergeți să luați așa ceva. Nu mergeți la astfel de păstori. Dacă acesta săvârșește Sf. Euharistie cu substanțe cu cod, nu va exista Har.
 • un.pacatos 21.11.2023 22:00
  Uraciunea pustiirii in locul cel sfant, sau locul care ar fi trebuit sa fie sfant! Majoritatea batranilor habar nu au ce e acest cod antihristic, tinerii il folosesc si ne rad in nas daca le dezvaluim adevarul! Timpul este pe sfarsite, nu vom parasi ortodoxia adevarata, dar vom parasi fariseii si ereticii pentru ca Biserica Lui Hristos nu sunt zidurile, suntem noi, mirenii, iar capul Bisericii este Hristos Domnul si Dumnezeul nostru! Doamne ajuta si miluieste poporul roman!
 • Fan Cristi 24.11.2023 15:03
  Dacă a încăput pe mâna satanelor , ce așetptări trebuie avute ?
Ultima oră

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu

13:23

Biden o Muerte: Democrații nu au un Plan B

12:26

Parada militară organizată la București cu prilejul Zilei Naționale a României, 2023, la 105 ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918 - VIDEO și FOTO cu Nori Gri deasupra României