"Zvârcolindu-se și contorsionându-se pe targă": Prima execuție cu Azot în SUA – "Cel mai oribil lucru pe care l-am văzut vreodată"

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În premieră, în Statele Unite, o persoană a fost executată prin inhalarea cu azot. Moartea a avut loc în chinuri groaznice.

Statul Alabama l-a executat pe Kenneth Smith, în vârstă de 56 de ani pentru implicarea sa într-o crimă pe bani din  1988, relatează CNN.

În 2022, Smith a supraviețuit unei încercări ratate de a fi executat cu injecție letală, după ce au apărut probleme la introducerea substanței în venă.

În alte vremuri, considerate mai „inumane”, supraviețuirea după o execuție i-ar fi adus condamnatului grațierea. Nu și în astăzi, în plină dictatură a „drepturilor omului”.

Avocații săi s-au opus condamnării la moarte până la final, dar, în cele din urmă, au pierdut apelul. Mai mult, ei au afirmat că clientul lor este un cobai pentru acest nou tip de execuție, însă nu au fost luați în seamă.

Alabama este unul dintre cele trei state americane (împreună cu Ohio și Missouri) care a aprobat noua metodă de execuție, care constă în înlocuirea oxigenului prezent în corp cu doze mari de azot.

Metoda a fost adoptată în 2018, din cauza penuriei de substanțe utilizate la execuția prin injectare letală.

Biroul Procurorului General din Alabama a susținut atunci că o astfel de moarte este absolut fără durere, afirmând că privarea de oexigen„va duce la pierderea cunoștinței în câteva minute și va duce la moarte în câteva minute”.

El a comparat noua metodă de execuție cu accidentele industriale în care persoanele leșină și mor la scurt timp după ce au fost expuse la azot.

Execuția lui Kenneth Smith cu azot a fost o premieră în Statele Unite. Însă cu greu s-ar putea vorbi de un „succes”. Condamnatul a murit în chinuri groaznice.

Azotul i-a fost administrat cu ajutorul unei măști fixate pe figură timp de 15 minute. O vreme, condamnatul a rămas conștient, apoi, încă două minute, „s-a zvârcolit și s-a contorsionat pe targă”.

Au urmat alte câteva minute de respirație profundă, apoi aceasta a început să se încetinească „până când nu a mai fost perceptibilă de martori și de reprezentanții presei”.

Duhovnicul lui Kenneth Smith, reverendul Jeff Hood, el însuși martor la execuție, a declarat că a fost „cel mai oribil lucru pe care l-am văzut vreodată”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Radu Comsuta 26.01.2024 20:42
  Și mai oribil decât atât e că America se mândrește cu o biserică satanistă. De accolo au plecat toate blestemățiile și nebuniile. Cruntă va fi soarta lor.
 • DanielaBMED 26.01.2024 20:50
  Sunt TOTAL (!!!) împotriva pedepsei cu moartea, dar mă întreb de ce atâta "fandoseală" pentru ucigașii ăștia americani ; cum de nu folosesc pistolul cu un glonte ? - sau plutonul de execuție... Bagă substanțe în venă, în plămâni... Oribilă este ORICE FEL DE UCIDERE ! ( dar ce zic eu, când războaiele etc, sunt la ordinea zilei ? ) Oare nu ajunge închisoarea pe viață, în cele mai rele cazuri ?
 • DanielaBMED 26.01.2024 20:52
  Nu l-au omorât tot ei pe Schimonahul Efrem ? Și acesta era și nevinovat...
 • INJECTIA FINALA 27.01.2024 02:15
  Probeaza pt noi injectia letala
  Recenta plandemie ne este inca vie
  Masca cu oxigen a fost fatala

  Tinta : a noastra moarte sau robie
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 9. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă