Xi: “Acum au loc schimbări cum nu au mai fost în ultimii o sută de ani”

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Schimbul de cuvinte pe care Xi Jinping și Vladimir Putin l-au avut la despărțire descrie mai bine decât toate declarațiile oficiale șocul global pe care întâlnirea celor doi lideri îl va produce.

După o întâlnire care a durat aproape cinci ore, Vladimir Putin l-a condus pe oaspetele său chinez până la portiera mașinii, într-un gest foarte rar întâlnit la un asemenea nivel.

La despărțirea celor doi a avut loc următorul schimb de cuvinte:

Xi – Acum au loc schimbări cum nu au mai fost în ultimii o sută de ani. Împreună, facem ca aceste schimbări să aibă loc.

Putin – Sunt de acord.

Xi – Te rog, ai grijă de tine, dragă prietene.

Putin – Drum bun.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Leustean 22.03.2023 01:17
  Mie schimbul asta de cuvinte imi da fiori. Suntem prinși ca intr-o menghina - și dinspre Vest, și dinspre Est. Caci și Putin și Xi tot agenda de la Davos, a “noii normalitati”, o implementează. Doar ca vor mai mult ciolan decât li s-a oferit inițial. Fotografia, cu cei doi lideri fără masca, iar cei din spate, obedienti și imbotnitati, spune totul despre cum se raporteaza elita la ceilalți oameni
 • Mircea Dragan 22.03.2023 08:20
  Se apropie sfarsitul. Asemenea alianta este moarte curata. Asa se intampla cand au primit acces la ultimile tehnologii. Ia sa fi ramas la avioanele cu elice si tunurile de la Verdun , mai aveau asemenea tupeu?
  E clar ca se va utiliza arma nucleara, vizita asta a pus paie pe foc. Rusia ajutata logistic de China va continua avansarea spre vest, China va invada si anexa Taiwanul, USA nu va sti unde sa se imparta iar UE cu Ursula van der Pfizer isi va indesa in buzunare alte miliarde de euro din furaciuni si va stabili daca barbatii nasc, ce este genul fluid , etc printr-o recomandare ptr pacalicii celor 27 de state membre.
 • Codreanu 22.03.2023 15:11
  ...,,Asa se intampla cand au primit acces la ultimile tehnologii. Ia sa fi ramas la avioanele cu elice si tunurile de la Verdun , mai aveau asemenea tupeu? "

  ... din câte știam la Verdun s-au confruntat armatele Franței și Germaniei...nu știam că au participat rușii și chinezii. Ciudata istoria, nu merită să o învățăm ( sic), dacă tot se schimbă așa.
 • Tic 22.03.2023 10:31
  Concordia cu ce s-a spus la întâlnirea globala a Comisiei Trilaterale (creația Rockefeller în 1973 pt o mai buna înțelegere între SUA, Europa și Asia) :
  2023 este Anul Unu al Noii Ordini Mondiale!
  Vor urma mai multe decenii de globalizare altfel decât pana acum, nu bazată pe piața libera, ci pe politica industriala și structural inflaționist!
  Citiți articolul pe activenews :Comisia Trilaterala, anul unu al NOM.
 • Dumitru Lazar 23.03.2023 08:39
  Cine poate sa ne spuna macar primele 10 " idei forta " ale noii ordini mondiale ( 1,2,3....10 ) ?
 • kostas.ro1608 22.03.2023 13:57
  Ati inteles acum, salvarea nu vine nici de la Xi, nici de la Pu si nici de la Bi.

  Salvarea vine numai de la Dumnezeu.
 • Codreanu 22.03.2023 15:20
  Sper că în cel mai scurt timp ukraina să devină tot atât de mărită și slăvită cum era acum 500 de ani...iar națiile decimate de natiofascismul ei/ ukrainei, să se întoarcă la teritoriile aparținând de drept.
  Doamne ajuta!!!
 • nenimenea 22.03.2023 16:19
  Să fie într-un ceas bun!
 • Vakaki Eigenmann-Silayan 22.03.2023 18:32
  @ACTIVENEWS ROMANIA : Ar fi mai mult decât util dacă ați scrie un singur articol, dar amplu despre istoria relațiilor dintre USR-iștii noștri și CHINA COMUNISTĂ și BOLȘEVICĂ.
  Vă las mai jos niște resurse pentru un astfel de articol, care cu siguranță ar stârni interesul publicului!

  https://i.redd.it/5hvs7t466fl91.jpg

  Iulian Bulai spunea lucruri trăsnite
  https://www.reddit.com/r/Romania/comments/x3xnj0/iulian_bulai_spunea_lucruri_trăsnite/

  Noii ciocoi comuniști de la USR și admirația lor pentru Comunismul Chinez
  https://tribuna.us/noii-ciocoi-comunisti-de-la-usr-si-admiratia-lor-pentru-comunismul-chinez/

  Iulian Bulai – Noua generație de politicieni?
  https://mesagerulneamt.ro/2017/05/iulian-bulai-noua-generatie-de-politicieni/

  MESAJ pentru @USR-iști : Nu erați voi cei care luptați împotriva CIUMEI ROȘII?! Ce (vă) mai face chinezofilul (pardon, sinofilul) Bulai Iulian? Din câte se poate observa din CV-ul oficial al dl. Bulai de pe site-ul Camerei Deputaților, acesta și-a făcut studiile în Republica Populară Chineză și a lucrat la ambasada României de acolo! Dl. Bulai a participat și la cursurile de SOCIALISM ȘTIINȚIFIC? Era aglomerat la ședințele partidului (Comunist Chinez)? Credeți că dl. Bulai ne-ar putea face și nouă câteva copii din CĂRTICICA ROȘIE a lui Mao Zedong?! Poate că acolo l-au învățat, la cursuri universitare, cum să cenzureze televiziunile și presa din România. Trăiască noua REVOLUȚIE CULTURALĂ!

  Dar să nu uităm de tovarășul Dominic Fritz! Cum se face că dânsul este căsătorit cu o chinezoaică (Lin Yiran), fost reprezentant al (intereselor) CHINEI COMUNISTE și BOLȘEVICE la ONU?!

  Felicitări! Din câte se pare, tocmai voi, dintre TOATE partidele din Parlament aveți cele mai trainice legături cu CIUMA ROȘIE din CHINA COMUNISTĂ și BOLȘEVICĂ! Nu de alta, dar în celelalte partide nu am auzit de specimene care să-și fi făcut studiile în CHINA COMUNISTĂ și BOLȘEVICĂ sau care să-și fi unit destinele cu reprezentanți ai Republicii Populare Chineze.

  Pe când veți trimite o delegație a partidului la tovarășul Ping-pong (pardon, Xi Jinping)? Întreb pentru un prieten ...
  CONCLUZIE: USR = CIUMA ROȘIE! USR + PCC = LOVE (IS LOVE).

  Vă las mai jos linkul cu CV-ul domnului Bulai Iulian (ca să nu spuneți că mint):
  https://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=52&cam=2&leg=2020&pag=0
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină