Vaccinarea obligatorie a fost abolită în Austria. Ministrul Sănătății a recunoscut că vaccinurile nu ajută la prevenirea epidemiei de coronavirus!

De Tudor Matei  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalul Românesc din Austria ne aduce vestea bună: Vaccinarea obligatorie a fost abolită în Austria. Oficialitățile spun acum că infecția poate fi vindecată acasă. Redăm articolul ziariștilor români de la Viena:

„Joi, 23 iunie, guvernul Popular-Verde fost de acord să renunțe, în cele din urmă, la vaccinarea obligatorie, care nu fusese niciodată activată. O moțiune de inițiativă corespunzătoare a fost depusă în Parlament joi la prânz. De fapt, următoarea evaluare a comisiei de vaccinare nu ar fi trebuit să aibă loc până la sfârșitul lunii august. Membrii săi au fost surprinși  de răsturnarea bruscă a  poziției Guvernului în legătură cu vaccinarea obligatorie. O conferință de presă care a fost convocată în scurt timp pentru ora 14, în pavilionul din curte al Parlamentului, ar fi trebui să aducă puțin mai multă claritate. 

Ministrul Sănătății, Johannes Rauch și președintele clubului popularilor, August Wöginger, au oferit informații despre motivele guvernului  de a renunța la obligativitatea vaccinării și despre cum să fie prevenit „un dezastru iminent”, în toamnă, legat de coronavirus.

Rauch a fost cel care dorea să impună vaccinarea obligatorie!

"Vaccinarea obligatorie a fost introdusă în condiții diferite de cele pe care le avem astăzi! Cu Varianta Delta, am avut cu 60% mai multe internări și Austria a fost în pragul blocajului, în noiembrie. Eu însumi am susținut vaccinarea obligatorie, dar Omikron are regulile schimbate!” – a încercat să-i convingă pe jurnaliști ministrul Sănătății, Johannes Rauch, care e convins că vor veni și alte valuri ale pandemiei de coronavirus.

Potrivit acestuia, vaccinarea obligatorie nu aduce pe nimeni la vaccinare, după cum au arătat studiile.

„Dezbaterea despre acest lucru a provocat rupturi adânci în societate!”- a spus Rauch, uitând să precizeze că el e principalul vinovat pentru acest lucru. Potrivit lui Rauch, multe companii au și ele probleme cu vaccinarea.

Rauch s-a concentrat pe viața cu Covid: „Trebuie să ieșim din modul dezastru și să intrăm într-o altă fază cu virusul! Aceste valuri vor rămâne. Este vorba despre prevenirea diferitelor variante de coronavirus, dar și despre prevenirea bolilor mintale! De aceea, am hotărât că e oportună abolirea vaccinării obligatorii”.

La 22 iunie, 5.602.113 de persoane, adică 62,39% dintre austrieci, aveau un certificat de vaccinare. Aproximativ 4,4 milioane de locuitori din Austria au fost infectați cu Corona. Se pare că este suficient pentru ca Guvernul să elimine mult lăudata vaccinare obligatorie, ca ultimă măsură în lupta împotriva virusului.

„Poți vindeca boala acasă!

August Wöginger a subliniat că situația în spitale este acum diferită: „Cursul este mai blând și puteți vindeca această boală acasă! Vrem să punem dialogul în prim plan. Când s-a decis această măsură, unele familii nu au mai vorbit între ele!”- a spus președintele clubului ÖVP. Vaccinarea este încă importantă, în ochii guvernamentalilor. 

„Într-o situație de criză, trebuie să lucrați împreună”, spune Wöginger. „Se poate presupune că variantele BA.4 și BA.5 vor rămâne dominante în următoarele luni, dar nu putem menține modul de criză permanent!”- a subliniat Rauch.

Întrebat cum va continua cu Pașaportul Verde, ministrul Sănătății s-a referit la ședința comisiei: „În momentul de față, există o recomandare pentru a patra doză, pentru toți cei peste 80 de ani. Dacă acest lucru este valabil și pentru cei peste 65 de ani, acest lucru este în curs de evaluare. Dar Pașaportul Verde încă există și încă se aplică!” – a spus el.

Până acum, vaccinurile anticovid nu și-au dovedit în nici un fel eficacitatea, dar, în ciuda acestui fapt și a numeroaselor cazuri de îmbolnăviri și decese, mulți dintre cei care s-au vaccinat cred în efectele serului-minune!…Și în spusele oficialităților, care îndeamnă populația să se informeze doar „din surse oficiale”!...

Adică, controlate de ei. Jurnalul Românesc nu face parte din această categorie și nici din cea a presei aservite lor!”, conchide hotărât sursa citată.

Subsemnăm!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • antitirani 23.06.2022 23:07
    Într-o lume normala, dupa o asemenea declarație, ar urma și niște procese împotriva tuturor celor care au propovăduit vaccinul pe interes, sau a celor care, știind ce se întâmplă, au tăcut mâlc, deși erau în poziția si aveau obligativitatea de a spune adevărul.
  • Tic 24.06.2022 09:39
    Tot ministrul Rauch spunea alaltăieri ca responsabili pt efectele secundare ale injectării sunt medicii care executa aceasta! Ei sunt responsabili prin a explica pacientului toate urmările acestui act! Pai pana acum erau puși la index medicii care făceau asta! Toată reușită abolirii mizerii obligatorii se datorează partidului de opoziție adevărată FPÖ, care prin echipa unui deputat medic a strâns luni de zile dovezi ale efectelor nocive. Apoi prin interpelări parlamentare dure, strânse, l-au băgat în corzi pe acest Rauch cu mustaciora sub buza de jos care nu a mai avut încotro. Dar nu avem voie sa lăsăm garda jos! Pregătesc ei altceva, alte valuri, mai specifice de data aceasta. Prin testarea masiva(inclusiv a copiiilor) s-au recoltat probe de ADN, care poate fi folosit la dezvoltarea armelor bio pe profil etnic, rasial, de vârstă, etc. Adică mult mai eficiente. Doamne ajută!
  • DanielaBMED 24.06.2022 12:46
    Si procese impotriva celor care au stresat oamenii de le-au mancat zilele. Cati si-au pierdut serviciul, cati s-au vaccinat fara nicio convingere de teama ca-si pierd serviciul sau conditionati de patroni ! - si altele... La noi n-a fost obligatoriu, dar ne-au presat si ne-au bagat sula-n coaste de ne-au zapacit, ”onor” si mass-mediei !
  • DanielaBMED 24.06.2022 12:39
    Minuuuneeee ! Dar ma gandesc ca...poate s-a inteles gresit. Sau isi va da careva demisia si schimba legea cum a fost.
  • Briel 24.06.2022 17:05
    Răul este deja făcut!
    Acum se așteaptă cu mulțumire rezultatele: cancere cu avans rapid, stop cardiac pe banda, atacuri cerebrale și în cele mai ușoare situații, suferințe cauzate de propriul sistem imunitar, așa zisele boli autoimune.....măcar mai trăiesc un timp.

    Imaginați-vă că ar începe să moară personalul din diverse industrii și servicii care țin de infrastructura strategică a unei țări. Nu tu curent electric/produs nuclear sau altfel, nu tu șosele curățate de zăpadă, nu tu apă potabilă, nu tu chirurgi care sa extragă un biet apendice....etc. Dacă 80% din populația unei țări dispare în decurs de 5 ani, țara se întoarce în epoca de piatră, inclusiv cu elita supraviețuitoare.

    Din care cauză îmi este foarte greu să-mi imaginez că absolut toate fiolele de "vaccin" au fost reale și nu au fost amestecate cu unele inocente, cu apa salină de ex. Să nu uităm că produsul a fost numit de la bun început Experimental.

    Experimentul a eșuat, sunt prea mulți morți într-un timp scurt; bate tare la ochi și populația se poate revolta și sa ceară "capul lui Moțoc". Sper să o facă!
Ultima oră

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO