Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

De Irina Bazon  /  


Într-o întâlnire cu oficialii din domeniul sănătății, profesorul japonez Masanori Fukushima, profesor emerit la Universitatea din Kyoto, cu peste trei decenii de experiență ca medic oncolog, și-a exprimat părerea cu privire la pericolele prezentate de vaccinurile anti-Covid și la modul cum știința a fost suprimată.

Profesorul japonez Masanori Fukushima este un expert și autor distins care a publicat articole despre cercetarea biomedicală și medicina translațională. El este director și președinte al Centrului de Cercetare Translațională pentru Inovație Medicală și al Fundației pentru Cercetare și Inovație Biomedicală Kobe. Masanori are peste trei decenii de experiență ca medic oncolog și, în plus, este profesor emerit la Universitatea din Kyoto.

Într-o întâlnire cu oficialii din domeniul sănătății, profesorul și-a exprimat părerea cu privire la pericolele prezentate de vaccinurile anti-Covid și la modul cum știința a fost suprimată. Iată declarațiile sale, preluate de site-ul nakedemperor.substack.com:  

Având în vedere seria amplă de evenimente adverse, miliarde de vieți ar putea fi, în cele din urmă, în pericol.

În primul rând, vaccinul a fost conceput greșit din punct de vedere științific. Așadar, în 2020 am tradus imediat ghidurile chinezești de îndată ce au sosit din China, pentru a folosi steroizii într-un mod cât mai adecvat. Așa că am anunțat acest lucru. Dar nimeni nu m-a auzit.

Totuși, medicii japonezi sunt excelenți, astfel că în scurt timp mi-am dat seama că steroizii trebuie folosiți imediat și am publicat ghidurile în jurul lunii iunie, după care rata mortalității a scăzut dramatic. Înainte de vaccin. Așadar, oricine care promovează acest vaccin fără niciun discernământ academic trebuie condamnat.
 
Daunele cauzate de vaccinuri sunt acum o problemă la nivel mondial. Iată un articol publicat recent, să-l citim? Având în vedere numărul mare de oameni care au primit vaccinurile și seria amplă de evenimente adverse, miliarde de vieți ar putea fi, în cele din urmă, în pericol.
 
Remintim și avertismentele similare făcute de Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Mă tem că dacă vaccinarea continuă vor muri MILIARDE de oameni. Vaccinurile distrug inimile și creierul. Vor distruge omenirea. Iar injectarea copiilor este SATANISM - Răul Absolut! VIDEO tradus în română
 
Îndemnăm agențiile de sănătate publică să recunoască sau să confirme problemele ridicate în acest document care sunt relevante pentru sănătatea publică. Recunoașteți-le și acționeați în consecință. De asemenea, asigurați-vă că toți oamenii iau propriile decizii în această chestiune. Să fie folosite în asistența medicală aceste informații ca factor menit să contribuie la luarea deciziilor.

Vă încurajăm să luați propriile decizii în domeniul sănătății. Am tradus textul integral al acestui document și l-am distribuit, astfel că vă rugăm să îl citiți cu atenție.

Și încă ceva: jumătate dintre ei au murit din cauza unor probleme cardiovasculare și cardiace după vaccinare. Sunt sigur că știți asta prea bine. Alpha, Beta, Gamma... ce idioție... o mulțime de savanți incompetenți care nu pot fi numiți savanți... un dispreț total față de știință și medicină.

Acest lucru nu ar trebui să se mai întâmple niciodată! Suntem o țară a științei și tehnologiei, nu-i așa? Prin ignorarea științei și medicinei, lăsați sistemul de sănătate să se prăbușească. Priviți la cât de multe decese subite din cauze cardiovasculare există.

Toți cei care au primit acest vaccin și a căror tensiune arterială a crescut au probleme de la vaccin. Aproape 2.000 de oameni au murit... dar cred că acest număr este mult mai mare. Majoritatea dintre ei adorm plângând. Nu treceți cu vederea rapoartele scrise dacă se găsesc lucruri anormale în urma unei autopsii. Ce faceți? Nu le puteți ascunde. Acesta este un caz de vătămare cauzată de un medicament.

Domnul Kawada a suferit foarte mult. Prin urmare, vom eradica cu orice preț riscurile legate de medicamente. Această țară a învățat lecția despre daunele provocate de medicamente și a devenit o țară care nu va mai fi niciodată afectată de daunele provocate de medicamente.

Dar ați ignorat deliberat acest lucru și cheltuiți trilioane de yeni pentru a importa vaccinuri pentru această țară (...). Anul trecut consideram că va fi o problemă dacă acest vaccin se va răspândi și am decis că este o amăgire să se creadă că un vaccin va rezolva pandemia. În revistele de specialitate confuzia în sfârșit s-a rispit și acum se înțelege cât de periculos este acest lucru.

Dacă înfășori ARNm în nanoparticule, fiecare celulă îl înghite și celulele se transformă. Asta stiu acum. Mecanismul este clar. Dizolvați imediat comisia de evaluare și investigați toate cazurile. Aceasta este concluzia. [E necesară urgent] o anchetă în toate cazurile.

Iar toți cei care s-au îmbolnăvit după vaccinare trebuie neîntârziat să-și informeze instituția medicală. Nu amânați. Nu sunt sigur ce se va întâmpla. Boli cardiovasculare, boli autoimune, susceptibilitatea la infecții și, la intrarea în creier, nanoparticulele sunt absorbite de creier. Un om de știință nepriceput ar spune: „Nu pot trece bariera hematoencefalică, așa că e în regulă”. Nu suntem atât de idioți [să credem asta].

[Vaccinul anti-Covid] poate suprima imunitatea naturală. De aceea nu s-a răspândit în Japonia la început, deoarece [oamenii] aveau IGa (imunoglobulină salivară A) în saliva și aveau genul acesta de rezistență la coronavirus. Cu toate acestea, din cauza vaccinării, imunitatea naturală a fost suprimată.

Asta s-a intamplat. Nu cred că se va diminua [răspândirea] deloc. Se va răspândi din ce în ce mai mult. Majoritatea oamenilor au deja infecții post-vaccinare. Cei care au boala acum nu sunt persoanele care nu s-au vaccinat, ci cele care au fost vaccinate.

Datele prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Bunăstării vorbesc de la sine. Le-am transmis pe toate.

Va rog sa raspundeti maine. Transmiteți aceste date în mod adecvat către ziare, presă și tuturor.

Oricum, date despre aceste pericole sunt acum raportate în întreaga lume.
 
 

VIDEO cu profesorul japonez:
 
 
Într-un alt video, profesorul răspunde la întrebările unui oficial:

Profesor emerit al Universității din Kyoto, Fukushima:

„Încetați știința falsă și faceți știință corectă. Ați vaccinat atât de mulți oameni. Și totuși, doar 10% dintre membrii Ministerului Sănătății, Muncii și Bunăstării, care conduc campania de vaccinare, au fost vaccinați”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Tic 02.12.2022 23:10
  Doar 10%dintre membrii Ministerului Muncii, Sănătății și Bunăstării sunt vaccinați în Japonia, în timp ce milioane de oameni sunt injectați cu mizerie? Asta da răspuns la tot ce ne frământă vis a vis "sublimul" lui Arafat.
 • d.juan 03.12.2022 01:21
  Conform unui link de la ZeroH, in SUA au fost exceptati INITIAL de la vaxare:
  - all Congresspeople
  - all Congressional staff
  - angajatii la Pfaizar, Mocirla si Jahnson
  - angajatii CDC (Center for Disease Control), ai FDA
  - studentii chinezi
  - cei care au sarit gardul (migrantii ilegali)
  - homlesii
  https://www.bitchute.com/video/d6adgnDp6ax7/

  Pe cand domnea sobolanul de hambar Catu-globalistul si se pregatea de catre obedientii nostri ca ghilotina vaccinului sa cada asupra tuturor angajatilor, George Simion a spus public ca parlamentarii romani au votat sa fie exceptati de la vaccinare, ca si angajatii la parlament.
 • Carbid 03.12.2022 12:52
  Dle Fukushima!!
  Evitati calatoriile cu elicopterul, avionul sau masini electrice!!!
  Dumnezeul Cel Viu si Maica Domnului să và aibe în pază!!

  Asta da, studiu si explicație!!!
 • Coronoia 03.12.2022 14:05
  Domnul profesor Fukushima e traznet! Imi place de mor limbajul cu care se adreseaza sclavului de la Ministerul sanatatii, in video ii zice pe fata ca e un idiot, ca comitetul de vaccinare e ridicol, ca nu-l intereseaza replicile "bullshit", ca campania de vacinare e un "fucking joke"....
  Chiar era nevoie de cineva care sa-i ia de urechi pe golanii vaccinatori.

  Limbaj din-asta mai direct am mai vazut doar la Dr. Jessica Rosa si la Chris Sky, la cata furie am in mine din cauza acestui teatru plandemic e un deliciu sa-i ascult.
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 9. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 10. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul