Un document semnat de 11.000 oameni de știință cere REDUCEREA populației pentru a salva planeta de „schimbările climatice”. Se cere accesul nerestricționat la metode de „planificarea familială” și de scădere a fertilității femeilor

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un „apel de urgență”, compus de doi profesori de ecologie americani de la Universitatea Oregon, cere omenirii să reducă populația pentru a salva planeta de „încălzirea globală”, informează Bloomberg.

Documentul realizat de profesorii William J. Ripple și Christopher Wolf afirmă că populația globală „trebuie stabilizată - și, în mod ideal, redusă treptat - într-un cadru care asigură integritatea socială”.
 
Documentul, semnat de 11.000 de profesori și cercetători din lume,  afirmă că „creșterea economică și a populației sunt printre cei mai importanți factori ai emisiilor de CO2 ce provin combustibili fosili”

„Există politici eficiente și demonstrate ce întăresc drepturile omului și în același timp scad ratele de fertilitate și diminuează impactul creșterii populației asupra emisiei gazelor cu efect de seră și asupra pierderilor biodiversității. 

Aceste politici fac serviciile de planificare familială (metode contraceptive și avort - n.r.) disponibile pentru toți oamenii, elimină barierele de acces la acestea și asigură egalitatea gender integrală, inclusiv educație primară și secundară ca normă globală, în special pentru fete și tinere femei”.

Având în vedere că acest raport a fost publicat într-o revistă științifică occidentală, fiind răspândit de mass-media occidentale, este de presupus că documentul se adresează occidentalilor, și nu populației din Africa sau Asia. Și asta în condițiile în care, în Europa, femeile au în medie doar 1,6 copii, iar în America de Nord 1,9 copii. În Africa, femeile au în medie 4,5 copii, iar în Orientul Mijlociu 2,8 copii. 

Multe dintre aceste familii produc, de asemenea, un număr similar de urmași după ce se mută în țările occidentale.

„Noi, cei peste 11.000 de oameni de știință semnatari din întreaga lume, declarăm fără echivoc că planeta Pământ se confruntă cu o situație de urgență climatică”, au scris aceștia într-un text publicat marți în revista BioScience. Articolul este însoțit de grafice în care se prezintă o „tendință devastatoare” pentru sănătatea planetei. De la consumul de carne, emisiile de gaze cu efect de seră și topirea ghețarilor până la creșterea nivelului mării și evenimente meteorologice extreme, acestea prezintă un portret sumar al ultimilor 40 de ani cu oportunități risipite.

Semnatarii documentului lansează un apel pentru ca factorii de decizie să pună în aplicare rapid schimbarea sistemică a politicilor energetice, alimentare și economice. Dar merg și mai departe, susținând controlul populației. Despre care spun că „trebuie să fie stabilizat - și, cel mai ideal, să fie redus treptat - într-un cadru care să asigure integritatea socială”.

Teza nu este nouă. În ultimii ani, tot felul de cercetători au publicat  studii prin care recomandă o serie de principii, aplicabile pe scară largă, ale unui stil de viață care are un impact redus asupra mediului. Cel mai important, spun respectivii, ar fi reducerea numărului de copii, făcând calcule peste calcule din care le-a rezultat totalul de emisii de carbon pe care l-ar genera un copil și toți urmașii acestuia.

Nebunia cu salvarea planetei l-a împins pe un cercetător suedez să propună ca în viitor oamenii să consume carne de om, pentru a putea combate efectele schimbărilor climatice.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • n 06.11.2019 16:47
    'We need to eat the babies' https://www.youtube.com/watch?v=epwUTVUwB7A
  • adria 06.11.2019 18:11
    "FDA (Federal Drug Administration), agenția de reglementare din cadrul Departamentului Sănătății al guvernului american a aprobat recent un soi de bumbac modificat genetic ca „soluție potențială pentru hrana lumii”.

    Decizia radicală este de a permite consumul de către oameni, pe lângă animale, de semințe de bumbac modificate genetic fără o testare independentă și pe termen lung. Această decizie creează îngrijorări grave cu privire la contaminarea lanțului alimentar mondial cu semințe de bumbac modificate genetic ale căror pericole au fost pur și simplu ignorate de autorități.

    Semințele de bumbac conțin o substanță extrem de toxică, gosipol (în engleză, gossypol), care le face improprii consumului uman. Chiar și pentru hrana animalelor folosirea lor era limitată și numai după un tratament special.

    Gosipol, printre altele, este un contraceptiv uman. El afectează funcția de reproducere ducând la sterilitatea masculină și feminină ireversibilă. (și deci reducerea populației)

    Un alt efect toxic important al gosipolului este interferența sa cu funcția imunitară, reducând rezistența la infecții ... ”
    Sursa: https://journal-neo.org/2019/10/29/washington-fda-says-let-them-eat-cotton/

    P.S. FDA este responsabilă, printre multe altele, de protejarea și promovarea sănătății publice prin controlul și supravegherea siguranței alimentare.
  • adria 06.11.2019 20:28
    Profesorii Ripple și Wolf, liderii grupului semnatar al 'apocalipticului apel de urgență' nu au nici pe departe autoritatea și prestigiul lui Jan Veizer, un proeminent om de știință, profesor la Universitatea din Ottawa, Canada care a afirmat încă din 2006 că razele cosmice, nu bioxidul de carbon determină ciclurile calde și reci prin care trece planeta noastră. (https://rense.com/general70/d3vet.htm).

    Subiectul schimbărilor climatice este unul încărcat de interese politice și economice: Agenda Verde, taxa pe carbon, reducerea populației, limitarea creșterii economice, guvern mondial, control absolut).

    Agenda Verde (Agenda 21 reactualizată Agenda 2030) prezintă în detaliu viziunea ONU pentru o societate globală gestionată central. Ea obligă guvernele din întreaga lume să implementeze planul Națiunilor Unite privind controlul modului în care trăim, mâncăm, învățăm, ne mișcăm și comunicăm - totul sub nobilul steag (banner) al salvării pământului. Când Agenda Verde va fi pusă în aplicare pe deplin, vom avea un guvernul mondial implicat în toate aspectele vieții fiecărui om de pe pământ. De aceea reducerea populației la vreo 500 de milioane este esențială planului.

    P.S. Cel mai mare număr de oameni de știință care au semnat vreodată o declarație privind schimbările climatice a fost de peste 31.000. După revizuirea amplei literaturi științifice asupra efectelor unei concentrații crescute de bioxid de carbon atmosferic, ei au semnat o declarație potrivit căreia nu există dovezi că eliberarea umană de gaze cu efect de seră ar provoca perturbarea catastrofală a climatului terestru, că de fapt creșterea concentrației de bioxid de carbon în atmosferă are multe efecte benefice asupra vieții plantelor și animalelor și că limitele propuse asupra gazelor cu efect de seră ar dăuna sănătății și bunăstării omenirii.
    http://petitionproject.org/
    https://www.jpands.org/vol12no3/robinson600.pdf
  • Dumitrescu 07.11.2019 13:26
    Foarte bun si informat comentariul tau.
    Da-mi voie sa adaug:
    1. Agenda 2021 decodificata si pe intelesul tuturor:

    https://globalpossibilities.org/the-united-nations-2030-agenda-decoded-its-a-blueprint-for-the-global-enslavement-of-humanity-under-the-boot-of-corporate-masters/

    2. Georgia Guidestones - The New World Order blueprint:

    https://globalpossibilities.org/the-united-nations-2030-agenda-decoded-its-a-blueprint-for-the-global-enslavement-of-humanity-under-the-boot-of-corporate-masters/
  • Dumitrescu ► Dumitrescu 07.11.2019 13:28
    Link-ul Georgia Guidestones:
    https://www.atlasobscura.com/places/georgia-guidestones
  • Dumitrescu ► Dumitrescu 07.11.2019 13:28
    Link-ul Georgia Guidestones:
    https://www.atlasobscura.com/places/georgia-guidestones
  • Miorita 06.11.2019 23:58
    Cu totul de acord. Planeta este suprapopulata. Mai multi oameni egal mai mult consum, mai multe deseuri, mai multe fecale, mai multe resurse exploatate, mai multi copaci taiati pentru mai multa mobila, etc.
    Aia care conduc lumea si se dau mari creiere trebuia sa se fi ocupat de problema asta inca de acum cel putin zece ani, dar sunt prea incompetenti.
  • ioanc... 07.11.2019 21:07
    Scuzați-mă,, dar de unde atâta certitudine că această planetă este suprapopulată? Nu vă mai lăsați manipulată ideologic. Știați că dacă ați comasa toată populația lumii de azi, într-un singur teritoriu, acesta ar echivala ca mărime cu teritoriul actual al Turciei?
  • adria 08.11.2019 01:54
    Dr. Călin Georgescu, și el știe ce spune, a afirmat în repetate rânduri că planeta noastră poate hrăni un număr dublu de populație (adică 14 miliarde), dar că ea SIGUR NU POATE hrăni lăcomia noastră.
  • __ 07.11.2019 12:11
    Aș dori să mai adaug lși eu ceva... S-a exprimat ăi unșpe mii cei mai libidinoși, putorile, limitații, sinucigașii; și câinele lui Einstein avea mai mult bun simț.
    De la Einstein nu s-a mai descoperit nimic despre forta gravitationala cu toate ca s-au dat bani nelimitați pe Large Hadron Collider.

    Cele trei reguli pentru a nu te descuraja și a obține ceva dupa Einstein îs: muncă din greu, să te ții de ceea ce faci, BUNUL SIMȚ. (Hard work, Stick-to-itiveness, and Common sense).
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)