Un cunoscut medic, autor și editor, de 43 de ani, a murit subit – ultima sa postare: o imagine cu fiica sa cea mică, după ce a primit vaccinul Covid

De Anca Apostol  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Bret Stretka, doctor în medicină, editor, autor al cărții „Istoria creierului uman”, colaborator la platforma medicală Medscape, a murit subit după un atac de apoplexie, săptămâna trecută, potrivit thegatewaypundit.com, care citează postarea soției sale, în care aceasta a făcut anunțul. Stretka avea 43 de ani.

Fragment din biografia lui Stretka de pe Medscape:

Bret S. Stetka, MD

Director editorial al site-ului: Medscape Neurologie, Medscape Psihiatrie și Sănătate mintală, Medscape Reumatologie 

Bret S. Stetka este absolvent al Școlii de Medicină a Universității din Virginia, Charlottesville, și a obținut licența în biologie la College of William and Mary din Williamsburg, Virginia. Lucrează ca scriitor și editor la Medscape din 2007.

De asemenea, Stetka a fost colaborator la Scientific American și NPR și a fost autorul cărții „O istorie a creierului uman”.

Ultima postare a lui Stretka pe Twitter a fost pe 21 iulie, cu o fotografie a fiicei sale mici reacționând după ce a primit vaccinul împotriva COVID-19.

„Puțin supărată, dar l-a primit [vaccinul] ca o campioană”, sunt cuvintele cu care Bret Stetka (@BretStetka) a însoțit fotografia, pe 22 iulie 2022.


 
Imaginea nu mai apare publică pe Twitter, însă se pot vedea comentariile la postare. Câteva comentarii: 

„La revedere, prietene”

„Nu-mi vine să cred. Biata fetiță. Să ne rugăm ca Dumnezeu să aibă milă de ea și să o ferească în urma deciziei părintelui ei.”

„Tatăl ei a murit subit săptămâna trecută.”

Soția lui Stretka, scriitoarea din New York Amanda Petrusich, a anunțat joi, 11 august, decesul pe Twitter și pe GoFundMe, cu un apel pentru donații pentru un fond de facultate pentru fiica lor: „Săptămâna trecută, soțul meu @BretStetka a murit subit după o criză de apoplexie [„seizure”] acasă. Avea 43 de ani; eram căsătoriți de 17 ani. Fiica noastră tocmai a împlinit un an. Familia mea a înființat un fond de facultate pentru oricine dorește să facă o donație în memoria lui Bret. Iubire către voi toți.”

Extras din apelul de pe GoFundMe

„La sfârșitul săptămânii trecute, Bret Stetka, soțul și partenerul meu de viață de 17 ani, a murit subit după ce a avut o criză de apoplexie acasă. Avea 43 de ani. Fiica noastră, Nico, tocmai a împlinit un an.

În ultimele zile (imposibile, suprarealiste), mulți dintre voi ați întrebat – atât de amabil – dacă puteți face undeva o donație în memoria lui Bret. Încă nu știm exact ce l-a ucis, așa că am ținut să numesc o fundație în starea de consternare, ciudată și terifiantă, cauzată de plecarea lui. Ceea ce știu sigur este că Bret a fost genial, un intelectual adevărat, un specialist în neuroștiință, care a gândit și a scris atât de profund și intens despre omenire. Din momentul în care Nico a sosit pe lume, [Bret] se pregătea să-și învețe fiica tot ceea ce știa și știa totul: cum să cânte la tobe, la chitară și la pian, cum să facă glume, cum funcționează creierul și corpul nostru, ce sunt stelele, cum să lege șireturile la micuții ei pantofi, cum să frigă un pui, cum să planteze într-o grădină, cum să iubească necondiționat și pur și fără așteptări. Abia aștepta ca ea să înceapă să învețe despre toate miracolele și frumusețile lumii. Am creat un fond de 529 pentru educația lui Nico, pe care ea îl va putea accesa mai târziu pentru a învăța în domeniul pe care îl va alege. Eu și familia mea cerem ca, în loc de flori etc., orice donații să fie direcționate către ea acolo, prin GoFundMe…

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • Sabin G 14.08.2022 19:27
  Știa pe naiba totul despre corpul uman... dacă știa fugea de vaccin
 • Constantin8 14.08.2022 19:30
  Despre morti, numai de bine...
  Dumnezeu sa il ierte.
 • Andri 14.08.2022 20:46
  Da, numai de bine, cuvintele care imi trec acum prin cap nu pot fi reproduse decat prin beep beep beep beep beep
 • Zeta 14.08.2022 19:37
  Vă mulțumesc pentru că nu încetați în a ne prezenta sinuciderile și abuzurile asupra copiilor.
 • Mircea Dragan 14.08.2022 20:10
  „Puțin supărată, dar l-a primit [vaccinul] ca o campioană”, ?????!!! Un IDIOT care si-a omorat copilul.
 • LauraElla 14.08.2022 21:48
  Criminalul Sinucigas nu s-a abtinut doar la persoana sa,a trebuit sa hotarasca asupra vietii copilului cu ceva care era experimental transformand copil in cobai,asta nu trebuia sa fie tata !
 • Mircea Dragan 15.08.2022 16:05
  Dati-l in ... Era medic si putea sa se informeze. Sper ca a intepat-o si pe nevasta-sa . Asa ar disparea odata o intreaga familie de cretini psihopati.
 • LauraElla ► Mircea Dragan 15.08.2022 19:33
  mai mult ca sigur este intepata si vaduva criminalului ,altfel nu ar fi permis sa fie folosit bietul copil ca cobai:((((((((
 • LauraElla 14.08.2022 23:22
  Criminalul Sinucigas nu s-a abtinut doar la persoana sa,a trebuit sa hotarasca asupra vietii copilului cu ceva care era experimental transformand copil in cobai,asta nu trebuia sa fie tata !
 • Briel 14.08.2022 23:33
  Americanul de rand ar zice : eh, încă unul care primit premiul Darwin :))
 • Cristi Bruca 15.08.2022 10:38
  Genial pe naiba! Atât de genial că nu a putut vedea propaganda? Cred că i-ar fi trebuit mai puțină școală și mai multă "școala vieții"! Iaca d'asta românii au destulă... de aici și motivul pentru care puțini s-au "capsat"! Eu cred că există o legătură intre iq-ul ridicat și "capsare"... adică s-au înțepat și proști, dar majoritatea cred că sunt "genii" de tipul astuia de aici. Să-i fie țărână ușoară, geniului, și sper ca fi-sa să-l ierte pentru ce i-a făcut!
 • Spring 15.08.2022 13:28
  "Pandemie perpetua" - vom avea pandemie totdeauna!

  Un studiu Peer-Riewed arată că injecțiile/vaxinurile ajută la răspândirea Omicron  “Πανδημία” για πάντα: μια Peer-Riewed μελέτη δείχνει ότι οι ενέσεις βοηθούν στην εξάπλωση της Omicron. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/15/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-peer-riewed-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5/#more-55664


  O echipă de 19 oameni de știință din Marea Britanie a publicat un document de cercetare în care explică de ce țările cu cele mai mari rate de vaccinare au cel mai mare număr din ceea ce ei numesc "infecții recurente", precum și reinfectarea cu alte mutații SARS-CoV-2:
  https://www.science.org/doi/10.1126/science.abq1841

  Articolul de cercetare în cauză, publicat pe 14 iunie 2022 în revista științifică Science, a fost vizualizat/descarcat de aproape 300.000 de ori în câteva luni.
  Acest lucru este foarte neobișnuit pentru un studiu științific tehnic, extrem de codensat scris.

  https://www.eyewideopen.org/downloads/science.abq1841.pdf

  Nu putem decât să ne asumăm motivul pertinent pentru care atât de mulți oameni l-au citit.
  Dar ceea ce sugerează acest studiu - pe care mulți clinicieni și cercetători și-au exprimat îngrijorarea - este că "vaccinurile" ARNm COVID-19, precum și dozele de rapel pot face ca răspunsul nostru imun să fie mai puțin eficient împotriva mutației Omicron a virusului.

  Dacă acest lucru este corect, înseamnă că "vaccinul" în sine duce la o răspândire pe scara largă a infecției. În loc să oprească virusul, se pare că programele de vaccinare mARN din întreaga lume răspândesc cu viteza virusul.  Utilizarea frecventă a "vaccinului" duce la rate mai mari de infectare

  După cum subliniază oamenii de știință britanici, țările cu rate mai mari de utilizare a vaccinului prezintă un număr mai mare de infecții primare și reinfectări frecvente cu SARS-CoV-2.
  În schimb, în regiunile în care campaniile de vaccinare nu au fost puse în aplicare pe scară largă - inclusiv majoritatea țărilor de pe continentul african - oamenii nu sunt infectați.

  Observati aici pe harta procentajul de infectări versus acoperirea vaccinală.
  Cu roșu sunt reprezentate țările cel mai puțin "vaccinate".
  Sursă: Tabloul de bord al OMS

  Analizând motivele pentru care populațiile cele mai intens vaccinate au cele mai multe infecții cu Omicron, studiul de față s-a axat pe studiul cadrelor medicale:
  Personalul medical căruia i s-au administrat din timp cele două doze de vaccinuri ARNm și apoi a primit o doză de rapel au fost expuse infectarii de două ori mai mult.

  Pentru a afla ce se întâmplă la nivel celular cu acești profesioniști din domeniul sănătății vaccinați, oamenii de știință au monitorizat îndeaproape diferitele tipuri de imunoglobulină din sângele participanților.


  Imunoglobulina (Ig), cunoscută și sub numele de anticorp (Ab), detectează viruși, bacterii și altele asemenea și determină sistemul imunitar să răspundă în mod corespunzător.
  Oamenii de știință au identificat mai multe tipuri de imunoglobuline, fiecare dintre acestea ghidând răspunsul imun într-un mod diferit pentru diferite faze și tipuri de infecție.


  IgG4, un răspuns de toleranță imună

  IgG4 este forma de imunoglobulină care declanșează un răspuns de toleranță la sistemul imunitar, pentru patogeneza la care ați fost expus în mod repetat ca sa nu fiti afectat de o reacție inflamatorie. Acest lucru este bun dacă încercam să avem răspunsul imun la unele alimente, de exemplu. Dar nu este genul de răspuns imun pe care vaccinurile covid-19 au fost concepute să-l creeze.


  Apicultorii, atunci când sunt mușcați în mod repetat de albine în timpul muncii lor, creează un "răspuns IgG4" la atacul asupra sistemului lor imunitar.
  Practic, organismul lor învață că otrava albinelor nu este periculoasă, iar răspunsul lor imun la veninul de albine devine un răspuns IgG4, astfel încât să poată suporta mușcături/intepaturi.
  În timp ce veninul de albine în sine nu va dăuna organismului, reacția inflamatorie a organismului însuși poate fi periculoasă.
  Dacă organismul sufera o inflamatie și dezvoltă o reacție generalizată în care inflamația însăși pune în pericol respirația persoanei, răspunsul imun poate fi fatal.


  Mai multe doze de vaccin duc la o rata mai mare de infecție cu
  COVID-19  Acest studiu demonstrează exact modul în care dozele de vaccin repetate determină oamenii să fie mai susceptibili a fi infectati cu COVID-19.
  Dozele inițiale ale vaccinului au cauzat răspunsuri imune inflamatorii clasice.
  Inflamația este o parte fundamentală a răspunsului imun (la un vaccin sau la o infecție) și este responsabilă pentru cea mai mare parte a ceea ce simți atunci când ești bolnav: febră, dureri, letargie etc.
  Această inflamație este motivul pentru care s-ar putea să vă simțiți rău dacă primiți un vaccin antigripal și pentru care vaccinul anti-COVID-19 a devenit celebru pentru că îi face pe oameni să se simtă atât de rău timp de câteva zile.
  Corpul tau produce un raspuns inflamator la proteinele spike COVID-19.


  Dar ce se întâmplă cu organismul după ce ai primit două doze de vaccin și apoi ți se administrează o a treia doza?
  Oamenii de știință au descoperit că primirea dozelor succesive de vaccin ARNm încep să se obișnuiască sau să desensibilizeze subiecții cu proteinele spike COVID-19, transferând răspunsul lor imun pentru a fi dominat de forma IgG4, care, în esență, învață organismul să tolereze proteinele spike.  Un alt tip de protecție?

  Răspunsul imun al participanților la vaxinarea cu COVID-19 a fost practic oprit, ceea ce i-a făcut și mai vulnerabili la infecție și mai puțin susceptibili să reacționeze la aceasta decât cei care nu au fost niciodată vaccinați.

  Când ești expus în mod repetat la o răceală sau la orice alt virus, intalnit în timpul vieții tale, ceea ce se întâmplă prin expunerea ta fizică, nu dezvolta toleranță la raceala, ci organismul tău luptă împotriva ei fără să știi. Corpul tau foloseste raspunsul imun normal care lupta impotriva bolilor, dar, atata timp cat recunoaste agentul infectios, nu vei avea simptome de inflamatie.
  De aceea, atunci când sunteți expus în mod natural la multe boli, atunci aveți imunitate pe tot parcursul vieții.

  În schimb, acest nou studiu arată că injecțiile/vaxinurile repetate cu ARNm și injecțiile de rapel împotriva COVID-19 produc un răspuns de toleranță, ca și cum ar fi injecții alergice. Ele obișnuiesc corpul cu virusul, astfel încât să nu-l mai recunoasca ca fiind ceva periculos.

  Un alt studiu,
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.07.05.22277189v1
  care a fost publicat în iulie de o echipă de peste 20 de oameni de știință germani, a confirmat în mod independent că injecțiile/vaxinurile succesive și dozele de rapel împotriva COVID-19 transformă răspunsul imun din clasa protectoare a răspunsului IgG intr-o maniera care va tolera virusul.

  În același timp, crearea acestei toleranțe cauzate de vaccin nu însemna că indivizii răman neprotejați.

  Menținerea oamenilor in boala


  Astfel, vaccinul și dozele de rapel au ajuns să facă opusul a ceea ce trebuiau să facă: să împiedice oamenii să se îmbolnăvească.
  Dar a fost acesta vreodată un obiectiv realist?
  SARS-CoV-2 seamănă cu coronavirusurile endemice asociate. La fel ca răceala obișnuită, se pare că SARS-CoV-2 nu va dispărea, că nimeni nu o poate evita la nesfârșit și că va continua să evolueze.

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2206576


  Pe de o parte, acest studiu sugerează că vaccinurile "ajută" sistemul imunitar al organismului să nu exagereze cu virusul.
  Virusul în sine nu ucide oamenii –

  https://www.researchsquare.com/article/rs-612103/v1

  interacțiunea virusului cu sistemul imunitar al pacienților este cea care provoca infecții grave și uneori fatale, deoarece sistemul imunitar a exagerat la contactul cu un nou virus.


  Pe de altă parte, imunitatea dobândită în mod natural pare să fie mai puternică decât imunitatea dobândită prin vaccinare, iar riscurile vaccinurilor în sine, în special pentru tineri, sugerează că riscurile vaccinării depășesc cu mult beneficiile.

  https://www.theepochtimes.com/covid-vaccine-injuries-quietly-being-compensated-around-the-world-are-you-eligible_4632576.html

  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.06.21253051v1

  Dacă persoanele vaccinate se infecteaza acum rapid cu virusul, si au reacții ușoare, se intampla deoarece sistemul lor imunitar le spune să tolereze virusul.
  Dar vaccinările de rapel nu au fost niciodată necesare pentru a produce o toleranță: studiul a arătat că indivizii au început să dezvolte toleranță după doar două doze.
  Este posibil ca vaccinurile să fi ajutat la desensibilizarea populației la răspunsurile imune inflamatorii dăunătoare la COVID-19.

  Nu mai există niciun motiv și nicio justificare științifică pentru a continua "programul de vaccinare".

  Sursa:

  https://www.theepochtimes.com/new-science-shows-vaccines-help-omicron-spread-peer-reviewed-study_4645812.html

  Data publicării: 14.08.2022
  Oameni de știință pentru sănătate și libertate E.Y.E.
  https://www.eyewideopen.org/?p=4131
 • Zeta 15.08.2022 16:01
  https://m.facebook.com/Vejon-Health-162851011009411/videos/pandemic-restarting-geert-vanden-bossche-takes-a-unique-view/1065396767694658/

  Exact ce zice și vander Bossche mai sus.

  La min 35 este o schemă de ce se poate întâmpla fiecăruia în funcție de statusul înțepării, vârstă și sistem imunitar. Ptr că această "obișnuire" nu e chiar la toți la fel. Plus că această idee cum că zeama te face să tolerezi virusul nu este decât o noua încercare de validare a înțepării și a tratamentului genic.

  "Obișnuirea" organismului cu malefica proteină spike nu are finalitatea decât la cimitir. Și cât mai urgentă în funcție de nr. de doze și chiar și de nr. de îmbolnăviri (aici e altă discuție deoarece nr spike e infinit mai mic la cei nevax și îmbolnăviți decât a celor care au fost programați prin marn să o fabrice la nesfârșit)
 • Orizont 15.08.2022 16:49
  https://www.stiripesurse.ro/sinistru-o-baschetbalista-de-18-ani-a-murit-subit-chiar-de-ziua-ei_2514250.html
 • roman ortodox 15.08.2022 17:25
  Dar de asta ce ziceți? https://www.libertatea.ro/stiri/alessia-maria-raiciu-a-murit-tanara-de-18-ani-era-una-dintre-cele-talentate-jucatoare-de-baschet-4244065?utm_source=gsp.ro&utm_medium=referral
 • DanielaBMED 17.08.2022 15:05
  Prea s-au REPEZIT multi sa se vaccineze, nefiind fortati de nimic. Dar pentru vaccinarea copiilor lor NU AM CUVINTE !!!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol