"Un Copil este cel mai frumos Cadou pe care un Bărbat i-l poate face altui Bărbat"

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarul Yoray Lahav Hertzanu și partenerul său, Tsafrir, au devenit unul dintre primele cupluri din Israel care au primit un „copil cadou” după legalizarea „maternității de substituție”.

Hertzanu, care este membru al Knessetului (parlamentul israelian), a scris cu entuziasm pe Facebook despre acest eveniment: 

„...Am devenit părinți. Cea care ne-a făcut cel mai mare dar pe care un bărbat i-l poate face unul alt bărbat a fost o femeie străină, care, până acum un an și jumătate nu ne cunoștea, nici noi pe ea.

„Cu toate acestea, Avital a luat o decizie nobilă, curajoasă și minunată, pentru ca eu și Tsafrir să avem dreptul de a deveni părinți în Israel.

„În ultimul an, am cunoscut o femeie puternică, grijulie, sensibilă și atentă care, împreună cu bărbatul special de lângă ea, Naor, ne-au deschis casa și familia...”

În comentariile la postarea sa, Hertzanu a dat asigurări că parlamentarii lucrează pentru ca un număr cât mai mare de persoane să profite de pe urma legalizării de către Curtea Supremă a maternității de substituție pentru homosexuali.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • IC XC NI KA 26.02.2024 13:30
    Apostolul zilei (II Petru 1, 20-21; 2, 1-9)

    Iubiților, mai înainte de toate, trebuie să știți, că nicio prorocie a Scripturii NU se tâlcuiește după socotința fiecăruia;

    pentru că niciodată prorocia NU s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt.

    Dar au fost în popor și proroci mincinoși, după cum și între voi vor fi învățători mincinoși, care vor strecura eresuri pierzătoare și, T Ă G Ă D U I N D chiar pe Stăpânul Care i-a RĂSCUMPĂRAT, își vor aduce lor grabnică pieire;

    și mulți se vor lua după învățăturile lor rătăcite și, din pricina lor, CALEA ADEVĂRULUI VA FI HULITĂ;

    și, din poftă de avere și cu cuvinte amăgitoare, ei vă vor momi pe voi.

    DAR osânda lor, de mult pregătită, nu zăbovește și pierzarea lor nu dormitează.

    Dacă Dumnezeu N-A CRUȚAT pe îngerii care au păcătuit, ci, legându-i cu legăturile întunericului în iad, i-a dat să fie păziți spre judecată;

    și n-a cruțat lumea veche, ci a păstrat NUMAI pe Noe, ca al optulea propovăduitor al dreptății, când a adus potopul peste cei fără de credință, și CETĂȚILE Sodomei și Gomorei, osândindu-le la N I M I C I R E, le-a preschimbat în cenușă, dându-le ca o

    PILDĂ NELEGIUIȚILOR DIN VIITOR;

    iar pe dreptul Lot, CHINUIT DE PETRECEREA ÎN DESFRÂNARE A CELOR NELEGIUIȚI,

    l-a I Z B Ă B I T, pentru că dreptul acesta, locuind între ei, prin ce vedea și auzea, zi de zi, chinuia sufletul său cel DREPT, din pricina faptelor lor nelegiuite,

    Domnul poate să SCAPE din ispite pe cei credincioși, iar pe cei nedrepți să-i PĂSTREZE, ca să fie pedepsiți în ziua judecății.

    https://marturieathonita.ro/apostolul-zilei-ii-petru-1-20-21-2-1-9-2/


    Afurisirea oficială a Mitropoliei de Pireu

    În Pireu, astăzi, 22 februarie 2024, joi, la ora 11.00, la Catedrala Sfânta Treime, Pireu, ne-am întâlnit la invitația Preasfințitului Mitropolit al Pireului, Faliro, Sfântul Ioannou Rentis și Drapetsonas, domnul Serafim, într-o ședință extraordinară preoțească pe tema: „Tratarea consecințelor votării legii pentru „căsătoria” persoanelor de același sex”, N. 5089 FEK A’ 27/17.2.2024.

    https://www.chilieathonita.ro/2024/02/26/tema-homosexualilor-au-inceput-bombardamentele-in-grecia/

    Doamne, miluiește.
  • Mircea Dragan 26.02.2024 16:31
    Ha ha ha! Poponari cu copii! Faptul ca ei au ales sa se reguleze in fund inseamna ca nu-si doresc copii. Copiii sunt nascuti de femei nu de poponari.
  • Floreas 26.02.2024 17:41
    Atent zambaretul cu ochelari: cu ochii pe copil, cu o mana pe bulanul celui cu copil in brate si cu cealalta pe fund.
    Mamele care nasc au o bratara de identificare pe mana; in poza amandoi au bratara!
    Care e 'mama'?
  • Aly09 27.02.2024 00:56
    Lucifer inca lucreaza pana cand Dumnezeu ii va ingadui acest lucru iat apoi il va nimici cu tot cu armata lui
  • Delena 27.02.2024 13:17
    Copilul acela a fost oare intrebat daca vrea sa aiba asemenea parinti?
    De ce nu-i apara nimeni drepturile ? Ce trauma psihica va avea ca nu are si el o MAMA ? Lucrurile astea le fac oamenii cu ajutorul institutiilor statelor si a SATANISTILOR carora le sunt slugi . Ma voi ruga pentru copilasul acela.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO