Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil de șase luni a murit subit din cauza unor afecțiuni circulatorii și cardiace. Copilul a murit la zece zile după ce a primit patru vaccinuri. Printre vaccinurile care i-au fost administrate a fost noul vaccin anti-Covid, transmite independentsentinel.com.  

Copilul a suferit „afecțiuni circulatorii sau cardiace asociate unui șoc”. A fost o „moarte subită... După somnul de după-amiază, a fost găsit fără puls în pătuț”. Cazul a fost raportat în sistemul VAERS.  

Pe lângă vaccinul Pfizer împotriva coronavirusului, copilul a primit următoarele vaccinuri pe 16 septembrie 2022 și a murit pe 26 septembrie:
Pediarix (DTAP + HEPB + IPV) de la GlaxoSmithKline
Vaccinul anti-gripal cvadrivalent FluLaval de la GlaxoSmithKline
PREVNAR13 de la Pfizer/Wyeth
RotaTeq (Rotavirus) de la Merck (vaccin ARNm)

Copilul avea o infecție la ureche în acel moment.

Texas Lindsey a raportat despre caz pe Twitter. „Acest democid trebuie să se încheie”, a scris ea. Democidul este un termen inventat de politologul Rudolf Rummel și înseamnă crimă comisă de către guvern.

Desigur că medicul, care a administrat toate acele vaccinuri simultan în timp ce copilul avea o infecție la ureche, a urmat recomandările guvernului. Moartea subită a fost raportată la VAERS pe 15 octombrie, iar informația a fost făcută publică pe 13 ianuarie.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • DARIA 29.01.2023 15:48
  Spurcatii, si cel care a probabil a copiat pe la scoala inselandu-se pe el, examinatorii si pe pacienti, medicul care a urmat recomandările guvernului.
 • Cristian 1093 29.01.2023 16:37
  ¨ Democidul este un termen inventat de politologul Rudolf Rummel și înseamnă crimă comisă de către guvern.¨

  Guvernul, ca guvernul, insa primii vinovati sunt PARINTII lobotomizati !
 • Radu Comsuta 29.01.2023 17:10
  Patru vaccinuri la un copil de câteva luni, Dumnezeule mare!!!
  Ăștia trebuie să fie noii micuți martiri uciși de scârba de Irod, aka OMS, aka "Organizația Morții Subite". Singura diferență este că pe atunci mamele își ocroteau cu propriul lor trup pe copiii lor sau fugeau cu ei în brațe de săbiile soldaților trimiși de Irod la democid (dacă e azi mai la modă termenul) . Acum însă îi aduc ele în brațe de bunăvoie și cu zâmbetul pe buze. Săbile au devenit minuscule, căt acul unei siringi, iar "eroul în halat alb" a luat locul crudului soldatul.
  Deci, dragi mămici aveți foarte mare grijă!!
 • Cristian 1093 29.01.2023 21:29
  Bine ai iesit de sub piatra !! Bebelusii sunt capsati, doar pana la un an, cu peste 40 de ¨elixiruri¨in Mioritzia, cu peste 70 in Hamerica.
  Capsarea a implinit un SECOL ca metoda de schilodire omeneasca, concomitent cu profituri pentru mafia respectiva.
  Tu insuti esti capsat, ¨imbunatatit/imunizat¨ cu 10, 20, 30 etc, depinde de varsta si de cum era protocolul pe vremea ta.
  Suntem un popor de frunte: daca intrebi, gasesti mai multi credinciosi in vaxuri decat in Hristos !! In ortodoxie ,gibonul are indoieli, insa in zerurile ¨benefice/obligatorii¨, nu.
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 18:09
  DL. Sorin Rosca Stanescu ne explica problemele grave de sanatate aparute dupa ce si-a administrat 3 doze de Pfizer, probleme cu care este obligat sa lupte zilnic, cheltuind mii de euro pe tratamente complexe.
  Cine e de vina?
  https://www.youtube.com/watch?v=d4-tway2bzM
 • Constantinescu Valentin-Ionut 31.01.2023 15:15
  condolences
Ultima oră

22:00

Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

21:35

Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID