TRĂDARE: Pentagonul i-a ascuns lui Trump că Baloanele Chinei zboară deasupra SUA

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmenul Mike Waltz a făcut luni dezvăluiri senzaționale în cadrul emisiunii lui Stuart Varney la Fox Business Network.

Waltz a declarat că oficiali de la Pentagon l-au informat în cursul weekendului despre faptul că baloanele chinezești de spionaj au străbătut într-adevăr cerul Statelor Unite și în timpul în care Donald Trump era președinte.

Bomba aruncată de Waltz este că secretarul pentru Apărare de la acea vreme, generalul James Mattis, a luat decizia de a NU îl informa pe președintele SUA.

Motivul: Mattis credea că Trump este„prea provocator și agresiv”.

Dacă relatarea congresmenului Waltz este adevărată, ne aflăm în fața unui caz flagrant de trădare: șeful Pentagonului i-a ascuns Președintelui SUA un eveniment important, permițând unui rival al Americii să spioneze nestingherit.

Declarația lui Mattis, că Trump era „prea provocator și agresiv” vine în  contradicție cu faptul că Donald Trump este primul președinte al SUA din ultimii 40 de ani care nu a pornit nici un război în mandatul său.

Iată declarația lui Waltz:

„Biroul meu a fost informat de către biroul Secretarului Apărării al Pentagonului actual că acest lucru (survolul unor baloane chinezești de spionaj) s-a produs deasupra Floridei, s-a produs deasupra Texasului și că s-a mai produs și înainte.

„Avem întrebări mai amănunțite, dar ceea ce este neclar în acest moment, Stuart, este dacă Pentagonul, în timpul administrației Trump a informat Casa Albă și i-a oferit opțiunea de a acționa sau a decis să nu îi informeze din cine știe ce motive.

„Și există niște ipoteze, am discutat cu oficiali ai administrației Trump în weekend, că Pentagonul a făcut deliberat acest lucru (nu l-a informat pe Trump) deoarece au considerat că este prea provocator și prea agresiv.

„Așa că asta este ceea ce trebuie să aflăm, și o persoană pe care aștept să o aud, și care nu a vorbit până acum, este fostul secretat al Apărării, generalul Mattis, care era secretar în acea perioadă.”

Joe Biden și conducerea actuală a Pentagonului au declarat că baloane de spionaj chinezești au survolat Statele Unite și în timpul lui Donald Trump.

Trump a dezmințit indignat acest lucru. Acum trebuie luată în calcul și varianta ca el să nu fi fost informat.

Încă un act de sabotaj la adresa președintelui SUA și de trădare națională!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • mariusmioc 06.02.2023 23:31
  Questions will persist.
  Questions like “what was it for?”
  “Was it really a weather balloon blown off course, as China claimed?”
  “Was it a warning sign “testing Biden’s mettle”?”
  And most importantly, “Who cares? It’s a fucking balloon.”
  It’s probably not real. If it is real it’s probably not spying. if it is spying so what? So are dozens of satellites, your cell phone, your TV, and all the software on your computer.
  This is the zenith of manufactured geopolitical drama. That this story is dominating headlines at all is absurd. It’s a nothing burger. A double-nothing burger with extra cheese, made-up sauce and a side serving of who-cares fries.
  https://off-guardian.org/2023/02/05/offg-on-the-chinese-spy-balloon/
 • Ostap Bender 07.02.2023 00:17
  Pai este manipulare ! Le-ar conveni sa minimalizeze incidentul la nivelul unui cheeseburger ! Problema e de ce nu a fost doborat inainte de a intra in spatiul aerian al USA ? Laudatele sisteme se alerta de securitate nationala nu au functionat ? Sunt niste tinichele sau drogatii de serviciu visau la boarfele de la Holluwood ? Cine crede ca China spioneaza cu baloane , nu e sanatos la nervii capului ! Orice ar fi fost , chiar cu adevarat un obiect total inofensiv , nu trebuia sa fie lasat sa patrunda deasupra teritoriului USA ! Nu poti sti ce este si ce misiune are ! Opinia mea este ca incidentul este inca un balon dezumflat al capacitatilor armatei americane ! Cum au fost si Vietnamul , Afganistanul , Somalia ,..... si cum va fi si Ukraina !
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației