Studiu: Masca, „un posibil risc” pentru răspândirea COVID și un potențial pericol: Predispune oamenii la infecții

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu avertizează că purtarea măștilor pentru a preveni răspândirea COVID-19 nu este doar ineficientă, ci și un pericol pentru sănătatea indivizilor, dat fiind că purtarea lor pare să ducă la o creștere a ratelor de infectare, informează LifeSiteNews.

Primary Doctor Medical Journal, un site medical online, fără legături cu mediul de  afaceri sau cu anumite interese politice, a publicat un studiu în patru părți cu privire la utilizarea măștilor în legătură cu COVID-19.
 
Studiul este intitulat „Măști, siguranță falsă și pericole reale”.
 
Partea finală a studiului disponibil integral AICI, care detaliază „mecanismele propuse prin care măștile cresc riscul de COVID-19”,  este scrisă de Colleen Huber, medic naturopat și medic oncolog naturopat (FNORI), specializat în problemele măștilor anti-Covid. 
 
Descoperirile lui Huber, care au fost deja supuse unei evaluări inter pares și revizuite în consecință, arată că obligativitatea purtării măștii, implementată în întreaga lume încă din 2020 „nu a dus la reduceri ale incidenței COVID-19, așa cum a fost detectat de lanțul pozitiv de polimerază a testelor de reacție (PCR), între națiuni sau state americane. ”

Ca urmare a descoperirilor sale, Huber a scris că măștile „sunt, prin urmare, un posibil factor de risc pentru infecția cu SARS-CoV-2 și  de creșeterea incidenței cazurilor de îmbolnăvire”.
 
De fapt, spune studiul, statele care nu au impus purtarea măștii au avut, în general, mai puține cazuri de COVID-19.

Referindu-se la rezultatele din mai multe state americane, dar și din alte țări, Huber a remarcat că cazurile de virus „au crescut mai des decât au scăzut după „decizia guvernelor de a impune purtarea măștilor în statele respective”.
 
În șapte țări (Israel, Peru, Filipine, Spania, Franța, Ungaria și Argentina), mășitile obligatorii nu au avut „niciun impact” în ceea ce privește scăderea infectărilor sau spitalizările.

Cu toate acestea, în următoarele trei luni, toate cele șapte țări au arătat o creștere a cazurilor, la fel și în  cazul unor state din SUA. Numai Mississippi și New York au înregistrat scăderi ale infecțiilor”.

„Niciuna dintre jurisdicțiile examinate nu a înregistrat o incidență scăzută a COVID-19 după introducerea purtării măștii, cu excepția a două care au început deja o coborâre bruscă în cazurile de COVID-19 cu doar cîteva săptămâni mai devreme.”
 
 
Huber a avertizat că măștile nu numai că nu sunt de ajutor în răspândirea infecției, ci  chiar repezintă un risc pentru sănătate.
 
Un studiu din 2020 realizat de Universitatea Duke din Carolina de Nord a constatat că picăturile respiratorii cad mai repede la pământ și, prin urmare, e mai puțin probabil să ajungă la cineva, atunci când acea persoană nu poartă o mască. Acest lucru s-a datorat „rețelei anumitor măști” care împarte picăturile respiratorii mai mari și mai grele în fragmente mai mici și mai ușoare, „mai predispuse să rămână în aer mai mult timp”. Cu rezultate ca acestea, Universitatea Duke a declarat că măștile din stofă sunt „contraproductive”.
 
Huber a menționat și pericolul hipercapniei (acumularea de dioxid de carbon), deoarece s-a constatat că dioxidul de carbon crește după doar „30 de secunde” de purtare a măștii. 
 
Citiți și A murit copilașul de la Școala din Ploiești din cauza măștii obligatorii? O întrebare care ar trebui să frământe orice părinte. OMS NU recomandă masca nici măcar adulților în timpul orelor de Sport! De ce o impun Voiculescu și Cîmpeanu copiilor?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • ActiveNewsRo 17.02.2021 19:26
    Informatiile sunt redate in articolul nostru de aici https://www.activenews.ro/stiri/A-murit-copilasul-de-la-Scoala-din-Ploiesti-din-cauza-mastii-obligatorii-O-intrebare-care-ar-trebui-sa-framante-orice-parinte.-OMS-NU-recomanda-masca-nici-macar-adultilor-in-timpul-orelor-de-Sport-De-ce-o-impun-Voiculescu-si-Cimpeanu-copiilor-165295
    Va rugam sa il promovati pentru ca a fost ingropat de FB.
    Multumim. Doamne, ajuta!
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României