Soros la Davos: Dacă nu-l învingem pe Putin moare Omenirea (VIDEO)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


George Soros a lansat un mesaj pateticla Forumul de la Davos, afirmând că de soarta Războiului din Ucraina depinde însăși soarta civilizației umane.

Miliardarul nonagenar a avertizat că invadarea Rusiei de către Ucraina ar putea reprezenta începutul unui nou război mondial devastator.

Soros s-a plâns că, din cauza războiului globalizarea bate pasul pe loc:

„Alte probleme care preocupă omenirea – lupta împotriva pandemiilor și schimbării climatice, prevenirea unui război mondial, menținerea instituțiilor mondiale – au trebuit să treacă în planul secund. De aceea spun că civilizația noastră s-ar putea să nu supraviețuiască.”

Și a conchis sumbru:

„De aceea, trebuie să ne mobilizăm toate resursele pentru a pune cât mai rapid capăt războiului. Cea mai bună – și poate singura cale de a salva civilizația noastră este de a-l învinge pe Putin cât mai repede cu putință. Este crucial.”


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
 • Unul oarecare 24.05.2022 22:29
  "...civilizația noastră s-ar putea să nu supraviețuiască.”

  A "noastră" adică a globaliștilor antihriști care vor să îngenuncheze toate popoarele.

  Are dreptate, civilizația "noastră" nu va supraviețui mult timp.

  Doamne ajută!
 • adyyon 25.05.2022 16:04
  Exact. Începeți să înțelegeți și subînțelesul vorbelor lor. Credeam că numai eu o pot face da' văd că, odată cu trecerea anilor, tot mai mulți încep să înțeleagă taina cuvintelor. ❤️❤️❤️ Cred că, în doi, trei ani, ăia or să fie obligați de situație să spună adevărul?!? Căci altfel... "Civilizația" lor nu va mai putea să se impună. Știam că se va ajunge aici. A fost foarte greu, da' nu imposibil. Și da... "Civilizația" lor are un timp de expirare foarte scurt. Mai exact, conform Apocalipsei... De 3 ani și jumătate. Iar zbaterea asta a fost de la 1800 pînă în prezent. Și continuă pînă la apariția "salvatorului"
 • Cristi Bruca 24.05.2022 22:43
  La cum arată! Las' că are karma grijă de el cât de curând.
 • Radu Comsuta 24.05.2022 23:28
  De fapt Soroș l-a declarat pe Putin, cu alte cuvinte, inamicul marii resetări. Încă o dovadă că le-a încurcat planurile mărețe. Pe moment. Din păcate planurile lor diabolice merg mai departe.
 • Românul vechi 24.05.2022 23:36
  Nu pot să mă abțin să comentez așa ceva. “Miliardarul nonagenar a avertizat că invadarea Rusiei de către Ucraina”?
  Dacă a zis așa ceva înseamnă că e senil. Ucraina n-a trecut de granița Rusiei decât cu câteva rachete expirate și a distrus un trotuar și un butoi de murături.
 • George 25.05.2022 12:06
  lol ... Ce a distrus? Doar un trotuar și un butoi cu murături? ha ha ha...
 • Bunicus 25.05.2022 00:08
  Da` rau mai arata mosu` asta pe care-l framinta soarta omenirii; mai bine i-ar sedea intr-un cosciug. Si astfel s-ar rezolva macar o parte din probleme.
 • INJECTIA FINALA 25.05.2022 00:34
  Cata fatarnicie, cruda ipocrizie
  La ast DULAU cu dracii pe tichie
  Pe tarul sangeros un timp l'a ajutat
  Acum il vrea de toate vinovat

  Vuieste Davosul, cainii latra
  La luna suspinand cutremurata
  Vazut'a in trecut comploturi mari
  Dar demonii actuali sunt nucleari

  In pofta lor nebuna de razboi
  Ii folosesc pe oameni ca pe boi
  Carne de tun, sa sfaraie, sa arda
  Pentru conspiratori, buna mancare, calda !
 • Nata 25.05.2022 01:17
  Cand mai crapa nenorociti batrani ca Schwab, Soros, tinerelul Bill Gates &co., dementi periculosi? Cine sunt astia sa dicteze unei tari ce sa faca?
 • brian duffy 25.05.2022 02:22
  dar ce ar fi daca am scapa intai de voi, de soros, kissinger, schwab, gates, rothschield?
  lumii i ar fi mult mai bine nu credeti?
 • Carbid 25.05.2022 17:00
  De ei ne scapă DOAR Dumnezeu!
  Noi trebuie doar sa traim in legea Lui si sa-L rugam sa ne izbaveasca de tradatori si criminali!
 • NDorin 25.05.2022 07:11
  Ce parșiv curva asta bătrână, "dacă nu-l învingem pe Putin moare omenirea".... și nouă nu ne convine deloc!
 • Barni Cutica 25.05.2022 08:23
  Civilizația voastră moare bre lăcustă! V-o luați în mână și vă faceți "a patra revoluție industrială" între voi la pușcărie! TOT CEEA CE AȚI GÂNDIT SĂ NE FACEȚI NOUĂ O SĂ VI SE FACĂ VOUĂ! Și " nu veți deține nimic dar veți fi fericiți"...
 • George 25.05.2022 12:03
  We Romanian have some words for this kind of stuff / people: Îl caută moartea pe acasă și lui tot de povești vânătorești îi arde! Mai bine s-ar boteza și s-ar ruga pentru sufletul lui, acum în al 12-lea ceas... partea cu rugăciunea este valabilă și pentru noi... cei care suntem botezați. Săracul om bogat. Îl compătimesc! Din păcate veșnicia nu prea arată bine pentru el, și nici pentru noi de altfel.
 • Coronoia 25.05.2022 12:05
  Bai dar cati ani are deja reptila asta care se ambitioneaza sa nu moara?! Arata pe jumatate intrat in putrefactie. Macar de ar face dementa sau Alzheimer ca Biden.
  Am impresia ca motivul pt care - vorba lui dnu. Patrusca - organizatorii plandemiei baga prea multe lemne si prea repede in focul la care fierbe oala cu broasca e ca reptilele ca Soros, Kissinger, Schwab sunt deja cu un picior-jumate in groapa. Reptilele vor sa isi vada implinit visul de o viata de a omora si insclavi omenirea inainte de a muri. Numai au rabdare, ne alearga intre plandemie-razboi-plandemie ca le e teama ca ii cheama la el stapanul lor dracu inainte sa-si termine treaba lor pe pamant.

  In alta ordine de idei adineauri am citit un articol delicios despre minunatul medicament anti-covid al lui Pfizer, Paxlovid: cica la pacientii care iau pilule Paxlovid recidiveaza covidul mai frecvent decat la cei care nu iau, si in plus devin si puternic contagiosi pentru cei din jur. Muahahaha, deci petarda aia de pilula e la fel de eficienta ca petarda de vaxin!!! LOL, iar prostii inca pun botul

  https://www.msn.com/en-us/health/medical/people-who-rebound-with-covid-19-after-paxlovid-may-be-highly-contagious-new-studies-suggest/ar-AAXGo0d?ocid=winp1taskbar&cvid=d23f6b9649db40f3a0f20c54d51812e1
 • Tic 25.05.2022 14:39
  Păi, clar ca tot ce ne "oferă" filantropii sunt "benefice" pt noi!
  Nu mai am incredere nici în aspirină de la ăștia! Mai bine așa, ma prostisem cu totul. Abia acum revin la bun simț (acum doi ani).
 • adyyon ► Tic 25.05.2022 15:57
  Păi, chestia este că... Asta înseamnă "covidul". Radiații 5G. Iar asta se tratează cu aspirină. Luată de la plafar, căci nu am încredere în aia de la farmacie.
 • Zeta 28.05.2022 11:09
  Repostez ceea ce zice Gert vander Bosche pentru a fi urmărită de cât mai mulți. Ptr a-l putea urmări, ptr că vorbește mai greu în engleză,-am pus cu subtitrare și la viteza 0,75.

  Previziuni pentru cum se amplifică, pe bune, pandemia din cauza vaxării masive. Deja se vede în țările supervaxate. Va fi nasol însă...

  La min 7,32 spune clar ca nonvaccinații nu vor avea de suferit

  https://youtu.be/8DWb7jCGOE4
 • Carbid 25.05.2022 16:57
  Fie-vă milă....Soros, cel mai sarac om de pe planetă!
  Nu are decat bani!
 • adyyon 25.05.2022 20:07
  https://www.youtube.com/watch?v=-8gMhkIlL4w

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO