Soros e "îngrijorat" că Donald Trump va câștiga alegerile din 2024 și va "pune în pericol” globalismul

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundația lui George Soros este îngrijorată că fostul președinte Donald Trump va câștiga alegerile din 2024 și va submina „unitatea” globalistă, avertizând cu privire la presupusele prejudicii ale unei potențiale „victorii republicane în stil MAGA” în general. 

Fundațiile pentru Societatea Deschisă (OSF), pe care o conduce acum fiul lui Soros, în vârstă de 37 de ani, Alex Soros, „se adaptează” pentru a răspunde oricărui scenariu politic care va apărea în urma alegerilor prezidențiale de anul viitor din America.

„Adaptăm OSF pentru a putea răspunde oricăror scenarii care ar putea apărea, pe ambele maluri ale Atlanticului”, a scris fiul lui George Soros într-un articol recent pentru Politico, intitulat „Soros nu se retrage din Europa”, articol comentat și de Epoch Times.  

Articolul a venit ca răspuns la știrile care anunțau că fundația Soros „se retrage” din Europa, ca parte a unei noi „direcții strategice” sub o nouă conducere.

În articolul său, Alex Soros (în mod auto-declarat „mai politic” decât tatăl său) a lămurit că zvonurile nu sunt adevărate. El a explicat că, de fapt, va avea loc o schimbare a priorităților, cu accent asupra Europei de Est, schimbare care va implica o reducere a unor operațiuni, inclusiv reducerea „semnificativă” a numărului de angajați.

Cu toate acestea, tânărul Soros și-a exprimat, cu această ocazie, și opiniile cu privire la politica americană – și aflăm că este îngrijorat de perspectiva unei victorii a lui Trump.

Alex Soros își face griji că o victorie a președintelui Trump – sau a unui alt candidat în „stil MAGA” – ar pune în pericol unitatea europeană și ar da o lovitură agendei globaliste.

„Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, sau cel puțin cineva care să împărtășească politicile sale izolaționiste și anti-europene, va fi candidatul republican”, a prezis el. „O victorie republicană în stil MAGA la alegerile prezidențiale din SUA de anul viitor ar putea, în cele din urmă, să aibă un rezultat mai rău pentru UE decât pentru SUA”, a adăugat fiul lui Soros.

O victorie republicană a lui Trump sau una „în stil MAGA” în 2024 „va pune în pericol unitatea europeană și va submina progresul realizat pe atât de multe fronturi ca răspuns la războiul din Ucraina”.

Deși nu a explicat modul în care o victorie a lui Trump ar pune în pericol unitatea europeană sau cum ar duce la rezultate nedorite în ceea ce privește Ucraina, s-au speculat că președintele Trump va face eforturi pentru a se ajunge la un acord de pace care ar forța Ucraina să accepte unele concesii teritoriale.

Președintele Trump a promis că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore de la preluarea mandatului, refuzând însă să spună care parte ar vrea să câștige.

Sondajele arată că sprijinul pentru războiul din Ucraina în rândul populației american a scăzut, un sondaj recent CNN-SSRS publicat pe 4 august arătând că o majoritate (51%) a răspuns că Statele Unite au oferit suficient sprijin.

În articolul său, Alex Soros a spus că OSF va continua să-și susțină afiliații din Moldova și din Balcanii de Vest și că „nu trebuie să existe absolut nicio îndoială că vom continua să susținem fundația noastră din Ucraina”.

El a mai spus că OSF își va spori „dramatic” sprijinul pentru aproximativ 12 milioane de romi, dintre care majoritatea trăiesc în Europa de Est, în eforturile de „a asigura egalitatea de tratament”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Vasile Pdure 07.09.2023 22:46
    Prostii! E omul lui. A murit prostu'.
  • Tic 09.09.2023 11:19
    Subscriu.Ii face reclama mascată.
  • Radu Comsuta 07.09.2023 23:28
    DA? Păi să dea Domnul să-l pună în pericol. Asta ar fi și ideea. Dacă nu e un alt joc de culise.
  • Nata 08.09.2023 06:09
    Soros - alta boala care trebuie sa crape. Porcul asta a facut o atmosfera mizerabila impotriva Romaniei si romanilor pe continentul nord american prin casa lui de editura. Tampita de Maia Sandu il linge in fund - de fapt cum o face si cu zeli - marele mascul care nu e bun decat sa cante cu sula la pian si sa cerseasca.
    Astia sunt impotentii mintali care vor sa conduca lumea.
  • Brainless 08.09.2023 08:34
    Daca Trump va castiga "alegerile" va face ce a facut si in primul mandat. Multa gargara pe Twitter, va pune in functii cheie aceiasi globalisti, va trage pe linie moarta cativa expirati care l-au deranjat si va continua agenda intr-un ritm mai domol ca sa creeze iluzia ca prostimea a castigat ceva. Lumea pare sa uite ca mizeria vaccinarii a inceput-o el (idiotenia numita warp speed), ca tot el a insistat ca "digitalizarea" trebuie sa fie o prioritate in toate domeniile? Ma apuca dracii si disperarea cand vad cat de usor se lasa prostita lumea si cum isi pune sperantele intr-un personaj care nu poate face nimic nici daca ar vrea, atata timp cat in spatele lui este un sistem corupt creat de elite strict pentru propriul beneficiu. Trump a batut 4 ani matanii in fata sionistilor si a luat cateva masuri de bun simt cum ar fi reducerea imigratiei. Pare mai intreg la minte doar in comparatie cu dementii care administreaza azi USA, ceea ce nu e mare scofala. Este o creatie a aceluiasi sistem care in cazul lui a aplicat "reverse psychology", promovandu-l prin critici absurde si nu prin laude desantate. Acelasi scenariu il aplica si in cazul lui Musk, celalalt mare salvator al omenirii. Marele geniu, miliardarul iubitor de aproape, viseaza sa infiga chip-uri in creiere umane si construieste cu subventii imense de la "tiparnita de bani" globalista masini electrice de lux si "sateliti" atarnati de baloane meteorologice. Aceste "alternative" fac parte in mod evident din opozitia controlata si trebuie sa fii complet batut in cap sa iti pui sperantele in asemenea personaje. SUA mai pot fi salvate doar printr-un razboi civil, daca il castiga cei intregi la cap. UE s-a dovedit a fi doar o structura suprastatala tiranica si ineficienta si va fi parasita de tarile membre care mai au instinct de conservare. Romania nu mai poate fi salvata decat prin pensionarea intregii clase politice actuale.
  • Tic 09.09.2023 11:17
    Subscriu!
  • Corina George 08.09.2023 11:17
    acești perverși matusalemici și fii lor născuți pe capacele de la wc în urma unei masturbări prelungite au multi bani. eu lucrează conform școlii de la Frankfurt promovând neo marxismul.

    Voi Adaugă acum cele spune despre comunismul din RUSIA adus de Marx , Engels și Lenin. Dece oare nu s-au manifestat în țările puternic industrializate gen Franța, Germania, Anglia? A fost o mișcare împotriva evreismului comunist și aducător de rău. Exista și o lucrare LUther către Evrei mult timp stopata dar acum poate fi găsită. Dece s-a pus Luther pe ei după ce le-a dat adăpost. Cum am fost obligați sa modificam Constituția articolul cred 41 nu sunt sigur unde era clar ca acei ce vor cetățenia română trebuie sa fie credinciio. Dacă nu pacea cu turcii nu era recunoscuta. Și asta pornea din perversa și comunista Franța care au ridicat masoneria la rang de virtute.
    iata ce spunea Alexandr. Soljenitzyn:
    Aleksandr Solzhenitsyn

    Trebuie să înțelegeți că principalii lideri bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși.
    I-au urât pe ruși.
    I-au urât pe creștini.

    Conduși de ura rasială, au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nici cea mai mică remușcare.
    Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți „Revoluția Rusă”.
    A fost invazia și cucerirea populației ruse.
    Mulți dintre compatrioții mei au suferit crime oribile pe care niciodată în întreaga istorie a umanității nu au trebuit să le sufere popoarele sau națiunile.
    Acest fapt nu poate fi subestimat.

    Fără evrei nu ar fi existat bolșevism.
    Pentru un evreu, nimic nu este mai jignitor decât adevărul.
    Din 1918 până în 1957, teroriștii evrei însetați de sânge au ucis 66.000.000 de oameni.

    Bolșevismul a efectuat cel mai mare masacru uman din toate timpurile.
    Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră astăzi această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile ucigașilor."
    .
    Aleksandr Solzhenitsyn - Two Hundred Years Together

    Acest Soros ungur evreu care are interzis în Ungaria și RUsia și cred și în alte tari a făcut tot ce se putea pentru a compromite UE și America. CINe credea acum 33 de ani ca Europa ne va vinde neo marxismul sau ? SI atunci dece l-au omorit tot evreii prin Brucan Bruckner pe Ceaușescu? PEntru ca i-a mirosit de joc dublu? Pentru ca în 44 erau la puterea pin Hannah Robinshon Pauker, Leonte Răutu/ Oingenstein, Teohari Georgescu / Burah Tescovici, Nicolsky/Goddbert, Brucan /Bruckner, GH Apostol/Gershwinn și multi , multi alții au distrus au trimis în pușcării Patrioții la munca forțată au făcut crime în special la Pitești unde era centrul de reeducare. Aceia care au murit pentru patrie sunt uitați prin cimitire și morminte cenzurate dar cei ce au fost comuniști gen Iliescu și alții sunt liberi și au mâinile pătate cu singe. Poporul roman este idiot complet. Cei care mai au creier s-au izolat și suferă pentru ca nu avem istoria reala în scoli. Ce spunea Petre Tzutzea la ralegerea pentru a treia oară a lui Iliescu? "dacă știam ca fac pușcărie grea pentru niște idioți mai bine mă sinucideam." niciun respect nici pentru cei tineri morți în 89 ale căror case sunt în doliu iar de sărbători fac pomeni nu merg la nu știu ce distracții. radem de unguri? sa se știe ca la 12 noapte dintre ani se roagă pentru țară lor. La noi nimeni nu face nimic. Azi sunt în așteptare de cetățenie română nu disidentei romani ci multi evrei care vor b anii ca recompensa de holocaustul ce nu a existat pe pamintul romanesc însă impus. NU am făcut nimic decit datorii și asta ne va face gubernie a occidentului . SI culmea data cum suntem blamați de jegurile de ucrainieni. cum iei bat joc de noi. și atunci sa nu fi putinist/ Cel putin ca va rada toată clasa politica de cacanari de jeguri și tot ar merita. Da nu sunt pro rus am plecat facind proteste împotriva lui nea nicu acum 33 de ani cu cetatania luată. am suferit mult și atunci dar acum ne arata ca acei comuniști erau bieți copii. cel putin aveai o armata aveai datoriile la zero aveai o. industrie o agricultura. . azi nu avem nimic.
    ce mai doresc sa adaug este ca programul Soros pentru Europa de sud est este strict legată de a ridica la rang de conducători ete cei cu care au conviețuit mereu anume romii. bănuiesc ca au realizat după untold ca țiganii pot conduce partea acefala a romanilor. ei știu ca aia care mai gândesc pleacă și data ca au plecat 5 milioane de romani pe timp de pace. nu pasa nimănui. România va deveni statele unite ale emigrantelor. și o vor pune de un calus sau dansul fetelor din capilna cu africani cu vietnamezi etc. acolo am ajuns depinzind de niște jeguri ca cei de la UE care au fost puși și nu aleși și au schimbat regulile jocului în timpul jocului. SI romanul sta în fata televizoarelor. alții mor pentru țară ai și altora nu le pasa. idioți cu carte dau fără carte. vorba lui Steinhardt de vina șint și oamenii de bine chiar cu educație pentru ca sunt inerți... așa ca dacă va place sa fiți slugi veți fi și afara pentru ca acolo este și mai tare concurenta... așa ca. "SOMN USOR POPOR ROMAN."
  • Tic 09.09.2023 11:18
    Bună analiza.Subscriu.
  • Tic ► Tic 09.09.2023 11:18
    Mai ales chestia ultimă,cu țiganii.
  • Quo vadis 08.09.2023 19:29
    Sa dea Dumnezeu sa nu scape de ce i-e frica.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  3. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  8. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO