Șeful OMS: Lumea trebuie să se pregătească pentru o boală mai mortală decât Covid

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat marți că guvernele trebuie să se pregătească pentru o boală și mai mortală decât Covid-19.

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat, în fața Adunării anuale pentru sănătate de la Geneva, că este timpul să se avanseze negocierile pentru prevenirea viitoarei pandemii, relatează The Independent

El a avertizat că statele naționale nu pot ignora această amenințare și că următoarea maladie globală va bate la ușă.

„Dacă nu facem schimbările care trebuie făcute, atunci cine le va face? Și dacă nu le facem acum, atunci când?”, a spus Tedros.

„Rămâne amenințarea apariției unei alte variante care poate provoca noi creșteri de cazuri de boală și decese. Rămâne și amenințarea ca un alt agent patogen să apară, cu un potențial și mai mortal”, a adăugat el.

Adunarea anuală Mondială pentru Sănătate, de 10 zile, care are loc în orașul elvețian și care coincide cu aniversarea a 75 de ani de la înființarea organismului, urmează să abordeze teme referitoare la provocările globale de sănătate, inclusiv la viitoarele pandemii.

Cele 194 de state membre ale OMS negociază în prezent reforme aplicate normelor care le stabilesc obligațiile în cazul unei amenințări internaționale pentru sănătate.

De asemenea, ei elaborează un tratat mai amplu privind pandemiile, care urmează să fie ratificat anul viitor.

„Un angajament din partea acestei generații [pentru un acord referitor la pandemii] este important, deoarece această generație a experimentat cât de îngrozitor poate fi un virus minuscul”, a spus Tedros.

Avertismentul vine la doar câteva săptămâni după ce agenția de sănătate a declarat că Covid-19 nu mai constituie o urgență globală.

„Prin urmare, cu mare speranță declar [pandemia de] Covid-19 încheiată ca o urgență globală pentru sănătate”, a spus Tedros la începutul acestei luni, adăugând însă că sfârșitul urgenței nu înseamnă că Covid-ul a luat sfârșit ca o amenințare pentru sănătatea globală.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (51)
  • Aljones 25.05.2023 22:41
    Da de unde stie el dinainte? Ce fata de tambalagiu are. Le vine si lor randul intr-Un fel sau altul.
  • hannah 25.05.2023 22:51
    Cu pandemia covidica nu le-a iesit numarul de morti, nici prin injectare, nici prin otravire (pe care ei o numesc contaminare sau molipsire unii de la altii cu "virusul"covidic, desi eu stiu sigur ca am fost otravita prin aerul inspirat). Cati trebuie sa ramana pe Pamant? 500 de milioane? Un miliard? Au dat-o-n bara, cel putin pe termen scurt! Deci reiau scenariul, mult imbunatatit si vor astepta rugandu-se la a mai marele lor intunecat sa le iasa.
    Numai ca socotelile lor nu se potrivesc cu cele din targ, decat daca dau iar peste niscaiva spalati pe creier, deci, trebuie sa traga tare si pe educarea sau reeducarea alor de au antrenament la purtat botnite si injectat conform regulilor numa bune de urmat. banuiesc ca deocamdata, pana la lansarea unui nou carcalac, fac noi scenarii de infricosare, ca deh, lumea se trezi (e drept ca partial) si mai pierdura din musterii la intepare. Si unde mai pui ca trebuie sa se aprovizioneze cu saci negrii din nou si niscaiva tuburi de oxigen industrial ca d-ala medical nu mai au demult. Cred ca li se poate da de catre guvernul roman reteta de mici in asociere cu bere si poate vor reusi si ei sa mai fraiereasca cumva masele.
    Lasand gluma la o parte, e clar ca ni se coace ceva si mai rau, pentru ca planul nu le-a iesit, iar ceasul le ticaie a sfarsit de "clan" criminal. Ei chiar stiu ceea ce noi nu stim, de aceea se grabesc.
  • Nenea Iancu 25.05.2023 23:38
    Am să repet până nu mai pot: De unde știu nemernicii ăștia că vor mai fi pandemii, musai mai multe, și dau din casă inclusiv caracteristicile lor? Oare au puteri paranormale de ghicit viitorul sau se dau de gol că fac parte din grupul infracțional organizat al regizorilor progromului?
  • Carbid 26.05.2023 15:00
    Cea mai buna metoda de a cunoaște viitorul e să-l creezi tu!
  • Brick 25.05.2023 23:45
    Aparatcikul Tedros prozelit al sectei Martorii lui Kowid netezeste terenul pentru lansarea oficiala a noii etape
    din cadrul resetarii. Pare ca e pe frecventa cu colegii sai de secta din China maoista.
    Aia incearca sa faca valuri cu asa-zisul XBB Arcturus. Cica se asteapta la 65 mil cazuri saptamanale in faza cea mai grea.
    https://www.nbcnews.com/news/world/china-covid-second-wave-xbb-variant-omicron-rcna86171
    Parca-l vad si pe Ara-fart mioriticul cum isi smulge pletele cu gingasie si se lamenteaza la tv si in fata oglinzii ca nu mai poate de grija ghiaurilor.
  • Tic 26.05.2023 13:55
    Sunt în gasca
  • Carbid 26.05.2023 15:02
    E posibil, sa vorbească de Marburg...in "colaborare" cu 5G!
  • Brick ► Carbid 26.05.2023 20:26
    King Kohvyd al XIX-lea inca din Aprilie dadea mesaj de resuscitare a plandemiei
    mihailandrei.wordpress.com/2023/04/23/mesaj-regal/

    Supușii mei, gata cu pauza operativă că v-ați îngrășat! Hai repejor, genoflexiuni și flotări malthusianiste că va face supli și vă întărește contul bancar. Gata cu gingășia, reporniți plandemia că nu am loc suficient pe planetă din cauza ăstora care mă sfidează expirând carbon, culmea, fără să aibă permis cu QR maoist de ieșit pe stradă! Dacă nu vă descurcați, băgați la înaintare niscai ong-iști d’ăia anarho-trotinetiști că oricum îi plătesc degeaba să facă propagandă vegană. Dacă dați de greu, nici o problemă, apelați cu încredere la serviciile oferite de brigăzile roșii conduse de credincioasele mele supuse Greta și Ursula von der Lenyn.
  • dejuan 26.05.2023 00:49
    Rafila e la Geneva cu delegatie de 10 persoane a carei componeta o gasiti aici: https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA76/A76_DIV1-en.pdf
    Chief Delegate - Chef de délégation Professor A. Rafila Minister of Health
    Deputy Chief Delegate - Chef adjoint de la délégation Mr R. Rusu Ambassador, Permanent Representative, Geneva
    Delegate - Délégué Professor A. Pistol State Secretary, Ministry of Health
    Alternate - Suppléant Ms F. Voicu Minister, Permanent Mission, Geneva
    Dr T.C. Blidaru Personal Counsellor to the Minister of Health, Ministry of Health
    Dr C. Ungurean Personal Counsellor to the Secretary of State, Ministry of Health
    Mr M. Timofte President, Romania Order of Nurses, Midwives and Medial Assistants, and Chief Nurse, Ministry of Health
    Dr I. Hainagiu Director, Organisational Development Strategies Division, Romanian Order of Nurses, Midwives and Medical Assistants, Ministry of Health
    Ms B. Nițulescu Desk Officer, Ministry of Foreign Affairs
    Mr S.R. Pintilie President, Federation of Students Associations in Medicine



    "OMS negociază în prezent reforme aplicate normelor care le stabilesc obligațiile "
    Sunt amendamentele la Regulamentul International Sanitar. (conform traducerii facute de active news intr-un articol anterior).
    Comentariile dr-lui Campbell: https://www.youtube.com/watch?v=qXdO_7J1Lx8
    International Health Regulations
    Se SCOATE din text: "implementarea acestor Reglementari se va face cu integul respect fata de demnitatea umana, drepturile omului si libertatile fundamentale ale persoanei". Suna a vaccinare cu forta.
    ("Article 3 Principles: The implementation of these Regulations shall be with full respect for the dignity, human rights and fundamental freedoms of persons.")
    Se da intreaga putere de a declara urgenta, inclusiv potentiala urgenta, pandemica lui Tedros, criminalul comunistoid etiopian.
  • Reee 26.05.2023 11:36
    Asa zisa noastra delegatie s'a dus sa ia planurile pentru interventiile in forta ale guvernului via urmatoarea pandelie.
  • Tic ► Reee 26.05.2023 13:59
    Nu e singura delegație(eu nu n-am delegat nici pe ăștia) care face așa.Dar sunt destui oameni și în străinătate care spun N U crimei deghizate!Inclusiv medici !
  • tomac 26.05.2023 03:45
    Pana cand romanii nu ies in strada sa opreasca "molima politica" actuala vom avea tot felul de plandemii "mortale".
    Deocamdata avem razboi , iar ai nostri politicieni (ca brazii la ghuveci) au subscris la aceasta activitate (neoficial).
    In iarna vine "plandemia UE" preturi mari la energie o sa ne incalzim la lumanare !
    Unde este prosperitatea occidentala mult promisa ? Cred ca umbla doar pe la Cotroceni, Parlament si Guvern , la noi umbla SARACIA !

    Hotii , ucigasii si mincinosii sunt astazi la putere !
  • Enya 26.05.2023 04:20
    1. OMS este o firma privata. O firma privata poate face cel mult recomandari, in orice domeniu. Asta pentru ca au fost indobitocite popoarele sa creada ca sistemul malefic paralel, Matrixul luciferian, ar fi de luat in seama.

    "Sunt cutarica si proorocesc eu ca maine vine sfarsitul lumii. De-aceea va ordon sa-mi dati toate avutiile mie, iar voi sa va puneti mainile pe piept si sa va asteptati trecerea."

    Ce faci, ii dai aluia ce ai acumulat intr-o viata de munca sau pleci de langa el in hohote de ras, eventual si dupa ce i-ai tras un sut in fund?!?

    2. "Statele" lumii nu mai sunt state. Toate sunt Corporatii acum. Niste firme comerciale nu pot fi sub tutela altei firme comerciale si apoi sa mai sperie si popoarele cu "legi", "obligativitati", "stare de urgenta", "stare de razboi", "stare de alerta", "amenzi". Popoarele pot scuipa lejer in fata "oficialitatilor" pentru ca popoarele NU SI-AU DAT ACORDUL SA FIE REPREZENTATE DE FIRMELE ACESTEA SI NICI N-AU SEMNAT CONTRACTUL INTRE PARTI prin care sa transfere tutela si deciziile in mana corporatiilor!!

    3. Singura modalitate prin care Lucifer poate fura sufletul divin al fiintei umane a lui Dumnezeu este prin acord si semnatura la propriu.

    Este o forma de batjocura prin care demonul (ingerul cazut) Lucifer se asigura ca fiinta umana renunta la protectia divina de un singura, cu manuta ei. Lui satan nu ii este suficienta asasinarea oamenilor prin "vaccinuri" sau alte modalitati pe care le poate face peste noapte, ci vrea cedarea de bunavoie sub semnatura a ADN-ului divin si acceptarea pecetei batjocorind Creatorul. In plus, Matrixul luciferian asa functioneaza, pe baza de contracte si semnatura! Uitati-va in viata voastra si vedeti cum vi se cere (acordul prin) semnatura la absolut orice! Ca e injectare, ca e ilegalitatea cu numele de "recensamant, ca e votare electorala, ca e un proces-verbal facut de o firma Corporatia Romania persoanei CNP - dublurii voastre ilegale, ca e vorba de o cerere, instiintare, un contract, o amenda sau orice minciuna a sistemului paralel luciferian, vi se baga o foaie sub nas sa semnati! Dumnezeu ne-a daruit totul GRATUIT, NECONDITIONAT SI FARA SEMNATURA SAU CONTRACT!!! Ne-a daruit suveranitatea individuala, adica liberul arbitru, libertatea absoluta sa traim cum vor sufletele si mintile noastre, ne-a daruit si un cod moral de 10 Legi ca sa nu ne omoram intre noi sau sa distrugem Terra (Legile Pamantului/Legile lui Dumnezeu), ne-a daruit casuta Terra cu toate minunatiile si resursele regenerante care sa ne permita accesarea fericirii si o viata de vis fara sa fim furnicile unui sistem de sclavie nonstop! Lucifer ne cere acordul pentru ca numai asa poate deveni stapan pe ceva creat de Dumnezeu! Cand fiinta umana renunta singura la CREATOR, doar atunci victoria lui Lucifer asupra lui Dumnezeu (crede el) este multumitoare pentru demon! Pentru ca doar atunci si Dumnezeu renunta la creatia Lui care a demonstrat ca s-a spurcat, si-a pierdut sensul divin si nu mai merita protectia divina!

    NU VA MAI CEDATI SEMNATURA! IN TEROAREA ACESTUI SFARSIT DE UMANITATE, SEMNATURA NU SE MAI DA NICIODATA PENTRU CA INSEAMNA CEDAREA DREPTURILOR SI LIBERTATILOR NOASTRE!

    Nici daca se face un referendum acum sa se constituie statul Romania, noi nu trebuie sa mai semnam ceva pentru ca nimic nu ar fi in favoarea noastra, ci doar o smulgere a acordului nostru sub false paravane! Omenirea trebuie sa-si recupereze suveranitatea individuala, sa darame definitiv si total acest sistem paralel al lui satan, MATRIXUL LUCIFERIAN in care am fost incorporati fraudulos inca de la nastere si in care suntem cu totii "morti si disparuti in ape" (Cestui Que Vie Act 1666). In matrixul luciferian, cu totii suntem declarati si considerati morti!

    4. Nu poate exista o boala mai mortala decat inexistentul covid/sars-cov2-ul facut pe computer!

    Virusii si virusologia NU EXISTA! Sunt creatia ocultei ce si-a bagat la inaintare masonul (pe impostorul pasteur) ca sa introduca vaccinurile in vietile pamantenilor, adica eugenia pe fata.

    VACCINURILE SUNT CRIMA LA PROPRIU, NU PREVIN NIMIC, NU VINDECA NIMIC, nu fac decat sa umple cu cancer si moarte niste trupuri ce nu au nevoie de o asemenea "preventie"!

    Nu va mai dati acordul pentru injectarea bebelusilor, copiilor, parintilor, a nici unei fiinte umane sau neumane! Animalele sunt injectate si ele cu otravuri si "vaccinuri" desi viata pe Terra a fost creata de Dumnezeu sa existe fara sa fie nevoie de asa ceva!

    5. Pregatesc alta pandemie inexistenta pentru ca numai prin asemenea minciuna si presiune omul fiinta vie suverana isi poate ceda singur protectia si sufletul divin dupa care tanjeste Lucifer.

    Daca si la urmatoarea pandemie mai vad botnite pe boturile oamenilor, schelalaituri pe fb ca "muriiiiiiim", semnaturi pentru acordul injectarii si acceptarea injectarii sub pretextul mortii iminente de fapt inexistente, ma retrag pe un varf de munte de unde n-o sa mai cobor pana mi se termina viata pe acest pamant magnific si frumos in mod natural. Sau poate ca raman si ma opun cu toate fortele, ce credeai, sistemule malefic criminal, ca cedam eu sau altii ca mine atat de usor???? Cu voi de gat murim si tot n-o sa fie ca voi! Ca noi de fapt avem o lupta de dus cu mizeriile din randul nostru, nu cu Lucifer, nu cu demonii! Astia doar isi asteapta cuminti recolta stransa de jegurile umane criminale dintre noi! Care criminali trebuie sa ajunga acolo unde le e locul: la judecata Tribunalelor popoarelor care ii vor judeca in Legile lui Dumnezeu si nu in cele ale Amiralitatii lui
    Lucifer si apoi in varf de streang, la zid sau cu seringa in vena!!

    TREBUIE STOPATE CRIMELE, IAR CRIMINALII DE "POLITICIENI" SI EROI JUDECATI SI CONDAMNATI LA MOARTE PENTRU GENOCID!!!!!
  • Tic 26.05.2023 14:26
    Dragă Enya,eu ÎNȚELEG acum tot ceea ce spui de atata vreme!Si asa este.Si cum dementii vorbesc pe sleau ,dar si in sarade,voi ca un exemplu.Brad Pitt intr-un film în care joacă rolul unui criminal plătit eficient,are o replică pe care am retinut-o acum cativa ani buni cand am văzut pelicula:SUA nu sunt o națiune,ci o mare afacere(sau firmă,eu vizionand varianta in germana).Sincer,imi vedeam de treaba prin casa,iar la tv rula porcaria asta si replică mi-a atras atenția si mi-a rămas in minte!
    Cu cât mai mulți oameni ÎNȚELEG,cu atât mai buna trezirea!
    Răspândiți articolul si comentariile!Discutați subiectul in familie,între cunoscuti,la servici!
    Inerția este mare,dar poate fi infranta!
  • Carbid ► Tic 26.05.2023 14:58
    exact...
    In serialul excelent "PERSON OF INTEREST" la un moment dat un senator rapit spune:
    "In case you didn't know, guvernment's bussines is...bussines!"
  • Mars.60 Stefan 7649 ► Carbid 26.05.2023 20:46
    Bine, e corect, totul e o afacere murdara a lor, a mafiotilor din toate guvernele mondiale. Totul e o conspiratie globala a masonilor condusi de cei mai bogati si mai vicleni khazari. Dar cum te aperi de mafie cand toate armatele de servicii, judecatori, politisti, jandarmi, medici, toate trusturile media si toate corporatiile sunt in mainile lor. Pana si armatele "nationale" sunt cumparate de ei si lucreaaza impreuna pentru agenda lor. Legile strambe sunt create de ei si daca nu le respecti pun armatele astea de caini asasini pe tine si "dispari" din decor. Masonii sunt organizati si infiltrati in toate structurile statale, gloatele de "inutili" nu sunt capabile sa se organizeze, chiar daca sunt "trezite" prin vreo minune intr-un final. Gloatele neinarmate sunt ca si exterminate in fata acestor armate de caini conduse de khazari prin organismele LOR internationale (ONU, UE, FMI, OMS, CEDO, WEF, NATO, etc.). Masonii sunt experti in inselare, minciuna si dezbinare a gloatelor ignorante devenite peste noapte inutile in proportie de 99 proc. pt. ei. In "pandemia" creata de ei folosind mai ales frica indusa maselor prin mass-media si-au aratat maiestria in viclenie si inselare a intregii omeniri facand-o sa poarte o carpa scarboasa inutila pe fata, sa se injecteze multiplu cu un ser mortal pe post de "vaccin", si sa stea arestata la domiciliu vreo 2 ani, aproape toata omenirea in acelasi timp ca intr-un lagar global! E suficienta doar trezirea? Nu si actiunea ? Cine sa actioneze impotriva mafiei corporatiste globale care te vrea disparuta cat mai urgent si cat mai nemantuita, omenire, pt. ca seful ei intunecat stie ca nu prea mai dispune de timp si actioneaza ca un caine turbat mincinos si criminal incoltit? Adevarul si Calea spre Viata promisa de Mantuitorul Iisus e rezolvarea, lupta e doar spirituala, nu poti lupta fizic impotriva intunericului in care zace si se complace aproape toata omenirea. Patria crestinilor adevarati e pregatita in alta dimensiune, nu pe pamantul asta unde unii viseaza la "o lume mai buna" care, dupa cum se vede, devine din ce in ce mai rea si mai pacatoasa.
    https://odysee.com/@Patriots:2/chabad_lubawitsch_nwo:f
    https://odysee.com/@Anon:96/agenda_2030_farmers:7
  • Carbid ► Mars.60 Stefan 7649 26.05.2023 23:02
    ...Patria crestinilor adevarati e pregatita in alta dimensiune, nu pe pamantul asta unde unii viseaza la "o lume mai buna" care, dupa cum se vede, devine din ce in ce mai rea si mai pacatoasa....


    CORECT!
  • Enya ► Tic 26.05.2023 21:20
  • Enya ► Tic 27.05.2023 03:21
    Am scris anul trecut cine detine USA, reiau o parte din acel mesaj pt. dvs.

    Exista un impostor care s-a autoproclamat reprezentantul (loctiitorul) lui Dumnezeu pe pamant: satanul in rochita de la vatican. Papa. El (pretinde ca) detine tarile, resursele Terrei si toate sufletele care exista pe pamant!

    BULELE (DECRETELE) PAPALE

    Patru sunt bulele papale, niciodata abrogate pentru ca NU AU FOST NICIODATA CONTESTATE, deci valide “in perpetuum”, prin care Vaticanul si-a asigurat suprematia totala! Acum scriu doar despre cea care a stabilit cine este proprietarul USA.

    Bula AUREA
     
    In 1213, regele John al Angliei (oficial, sub amenintarea invaziei de catre Franta cu sprijin papal, neoficial, prin aranjament cu papa si fiind controlat de Templieri), a cedat papei toate activele engleze, adica autonomia asupra tuturor drepturilor suverane ale Angliei in urma pretentiei papei de a detine suveranitatea asupra intregii lumi in calitatea sa de reprezentant al lui Christos. Executor ramanea familia regala britanica, dar dreptul de proprietate reala revenea Bisericii Romano-Catolice.

    Concesiunea din 15 mai 1213 a Regelui John, care a plasat Anglia si Irlanda sub domnia Romei si care a stat la baza bulei papale din 21 aprilie 1214 numita Bulla Aurea dovedeste ca si azi Vaticanul detine atat Anglia cat și Statele Unite ale Americii! Vaticanul detine Anglia, iar regina, acum regele, se supune papei.

    In 1604, mai multi bancheri, politicieni, afaceristi au infiintat corporatia Compania Virginia. Principalul actionar era regele James I. In 1606, cand s-a intocmit actul de constituire al companiei, compania a fost impartita in 2 filiale: London Company si Playmouth (sau New England) Company. Prima avea sub tutela prima colonie permanenta din America de la Jamestown, fondata in 14 mai 1607, iar a doua era responsabila de colonia permanenta de la Plymouth.

    Ce mai prevedea actul de constituire:

    - ca aceasta Companie Virginia detinea aproape tot teritoriul cunoscut azi sub numele de Statele Unite inclusiv insulele de pe coasta continentului pana la distanta de 900 de mile (cu Bermudele si Caraibele incluse).

    - Compania (de fapt coroana britanica prin regele James si familiile aristocrate) detinea 50% din aurul si argintul care urma sa fie extras de pe teritoriul indienilor bastinasi precum si cota parte din toate celelalte minereuri, dar si profituri ale companiilor care urmau sa functioneze acolo (mai precis sa jefuiasca si sa omoare).

    - ca toate drepturile de mai sus sa fie transmise mai departe tuturor mostenitorilor primilor proprietari ai Companiei Virginia in mod neintrerupt! Actionarii Companiei Virginia s-au numit din acel moment “Trezorierul și Compania de Aventurieri si Plantatori din orasul Londra pentru prima colonie din Virginia”. „Aventurierii” erau actionarii care, in general, ramaneau in Anglia si foarte rar isi “aventurau” persoanele in colonia din Virginia, iar “Plantatorii“ erau oamenii care au mers efectiv in Virginia pentru a infiinta asezari. “Trezorierul si Compania de aventurieri si Plantatori” are sediul in City-ul din Londra.

    “Fie ca merg in persoane pentru a fi plantatori acolo in plantatie, fie ca nu merg, dar isi aventureaza banii, bunurile sau bunurile, ca ei vor fi un singur corp sau comunitate perpetua si vor avea succesiune perpetua si un singur sigiliu comun pentru a servi pentru respectivul organism sau comunitate; si ca ei si succesorii lor vor fi cunoscuti, numiti si incorporati sub numele de Trezorieri si Compania Aventurierilor si Plantatorilor apartinand City of London pentru Prima Colonie din Virginia.”

    https://www.iwhistory.org.uk/RM/iwcounty/via.htm

    - toate taxele, impozitele si accizele pentru comertul din colonii trebuiau platite direct Coroanei britanice prin trezorierul Coroanei si nimeni nu putea exporta marfuri in afara coloniilor fara permisiunea Coroanei britanice

    - pamanturile urmau sa fie guvernate de 2 Consilii coloniale (si de aici va rog sa fiti atenta pentru ca urmeaza demonstratia ca SUA apartin coroanei britanice, iar prin extensie, pentru ca drepturile britanice au fost cedate in 1214 de catre regele John papei, Vaticanului!), fiecare cu cate 13 membri, cu conditia ca ultimul cuvant sa il aiba Consiliul regal din Londra al carui guvernator al tuturor coloniilor era desemnat de rege. Guvernatorul de atunci al coloniilor este echivalentul de acum al presedintelui SUA.

    - drepturile pe care le aveau fostii proprietari ai Companiei Virginia se se afla la ora actuala in mana familiilor britanice care detin in proprietate SUA. Coroana britanica detine si in prezent drepturile asupra institutiilor americane, inclusiv asupra presedintelui, al fiscului american (IRS), dar si asupra bancii private Federal Reserve fraudulos denumita Banca centrala a Americii. Conducerea bancii este a familiilor aristocratice europene si britanica (cea care si acum detine SUA).

    - si acum, o informatie capitala, care a stat la baza globalismului din ziua de azi, a furtului identitatii noastre si a transformarii statelor in companii private: tribunalele penale de pe teritoriul coloniilor trebuiau sa judece dupa Legea Amiralitatii (legea aplicata pe mare) in timp ce tribunalele civile trebuiau sa actioneze dupa legea dreptului comun (aplicat pe uscat). Pana in ziua de azi se judeca totul in Legea amiralitatii si legea dreptului comun (common law)! Si toate cele de mai sus sunt valabile si pana acum!

    In 1783, odata cu asa-zisul Razboi de Independenta, cele 13 colonii (Compania Virginia) au devenit S.U.A.! Exista insa doua State Unite ale Americii. Primul, format din pamanturile diferitelor state (fosta Companie Virginia detinuta si la ora actuala de coroana britanca) – se numeste “statele unite (minore) ale Americii. Al doilea, Statele Unite (majore) ale Americii se intinde pe aproximativ 100 de kilometri patrati ai Districtului Columbia si pe ea s-a construit capitala SUA, Washington DC. In Districtul Columbia sunt incluse si protectoratele SUA Guam si Puerto Rico.

    Asadar, SUA nu sunt decat o corporatie detinuta de familiile companiei “Trezorierul si Compania de Aventurieri si Plantatori”, deci USA sunt Compania Virginia!

    Si pentru ca si cetatenilor americani li s-a furat identitatea ca si noua celorlalti in momentul in care li s-a acordat un CNP numit la ei “numar de securitate sociala”, rezulta ca nu mai sunt SUVERANI, ci doar sclavi ai coroanei britanice si implicit ai Vaticanului! Toate taxele si impozitele sunt percepute ilegal de fiscul american pentru ca nici macar nu exista vreo lege care sa dea dreptul IRS sa le colecteze, la fel se intampla si in Romania unde anaf-ul nu este altceva decat o firma ilegala de camatarie fara act de infiintare, care se vrea a fi instrumentul odios prin care romanilor sa li se confiste proprietatile sub pretextul neplatii facturilor si a darilor catre stat. Dar daca romanii nu vor permite, se poate rezolva si aceasta ilegalitate monstruoasa!

    Americanii habar nu au ce li se intampla (cum nici noi nu am avut pana acum), iar conceptele de “democratie”, “tara libera”, “visul american” isi arata in acest moment hidosenia si fata demonica. Nu exista democratie acolo cum nu exista in nici o tara in care cetatenilor le este permis de catre companiile-guverne sa voteze! “Daca votul tau ar conta, nu ai mai fi lasat sa votezi!“

    De-aceea, alegerile electorale nu sunt doar o iluzie, ci cea mai mare capcana prin care noi, cetatenii, legitimizam perpetuu sistemul ocultei, Matrix-ul, cel in care oculta detine totul, iar noi suntem sclavi!
  • Enya ► Enya 27.05.2023 04:12
    Concluzie:

    - coroana britanica si-a cedat suveranitatea si drepturile Vaticanului

    - si cum coroana britanica detine SUA si suA prin fosta Companie Virginia, atunci Vaticanul detine SUA si suA, adica toate institutiile, pamanturile, bogatiile cu cetatenii la pachet.

    - adevarata capitala a SUA este Londra (City-ul londonez)

    - regina (regele) se supune papei

    - deci, presedintii SUA sunt decisi de… Vatican!

    - deci, papa este cel mai puternic om de pe pamant! Si cel care recunoaste pe fata care e Dumnezeul lui: Lucifer!!!!

    Vatican declared Lucifer as god, april 27, 2014

    https://m.youtube.com/watch?v=hs-mRgWtcG8

    Ceremonia blasfemiatoare in care Papa Francisc pretinde ca Lucifer este tatal lui Iisus Christos

    https://m.youtube.com/watch?v=HJoj6rnGJkk

    Oculta satanista NEpamanteana (ingerii cazuti, Lucifer si legiunile lui), daca tot nu l-a invins pe Creator si nu va putea niciodata sa o faca pentru ca nu poti infrange pe Cel ce a creat totul, atunci vrea sa-i fure Creatia, fiinta umana (sufletul divin) si Terra, prin oculta pamanteana, papa, coroana britanica si monarhiile europene/familiile aristocratice care detin cota-parte din Compania Virginia (SUA si suA) si nu numai (adica Rockefeller, Rotschild etc).

    Toti acesti demoni si demonizati traiesc in ritualuri satanice, fac permanent jertfe de oameni si mai ales de copii, se hranesc cu adrenochrome (adrenalina pura rezultata in urma torturarii si declansarii fricii paroxistice pe care o simte in acele momente bietul suflet legat de masa sau de un rug), se imperecheaza intre ei, se intrunesc numai in societatile lor secrete si reusesc sa controleze planeta si marea masa de oameni prin guvernele criminale alcatuite din jeguri criminale de cea mai joasa speta, fara lumina in ochi si suflet, fara constiinta, fara Dumnezeu, satane vandute banului si diavolului, criminali pe care ii alegem cu mana noastra la alegeri electorale pentru ca sistemul ne pacaleste mereu si mereu si mereu aducandu-ne in fata din 4 in 4 ani salvatori ai natiunii, patrioti la fel de spurcati de banii lui satan si la fel de fara constiinta si Dumnezeu desi umbla permanent cu numele Lui pe limba!

    Solutia iesirii din Matrixul luciferian?

    Reafirmarea SUVERANITATII INDIVIDUALE

    si

    STOP VOTARE PENTRU TOTDEAUNA!

    Nici majoritatea si nici minoritatea nu au voie sa se substituie unei fiinte suverane si sa decida pentru ea!

    Existenta pe acest pamant trebuie sa fie asa cum a lasat Creatorul: fiecare fiinta vie este suverana si are dreptul la alegeri proprii in conformitate cu Legile lui Dumnezeu, e libera sa traiasca asa cum crede de cuviinta, dar fara sa faca rau altei fiinte umane sau neumane si fara sa distruga Terra.

    Orice alt sistem este SCLAVIE.
  • dejuan 26.05.2023 06:50
    https://twitter.com/byebyegerryB/status/1661583781994672129/photo/1

    Copil nascut mort de la vacc.mamei.
  • INJECTIA FINALA 26.05.2023 07:26
    ENYA

    Minunat ! La lupta !

    Hristos S'a Inaltat !
  • Enya 26.05.2023 10:48
    ADEVARAT S-A INALTAT!

  • kostas.ro1608 26.05.2023 08:41
    Urmatoarea plandemie pe care o pregatesc si au rulat deja scenariul, se numeste Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome - SEERS 2025. Un fel de Covid-19 dar cu mortalitate undeva la 25%. Deci mai avem timp sa ne pregatim cu antibiotice (impotriva pneumoniei), ivermectina si hidroxicloroquina. Ultimele doua sunt interzise in Romania (ca deh, ne vor morti) dar hidroxicloroquina se vinde la liber in Turcia. Deci va recomand o vacanta scurta acolo. Cu Dumnezeu inainte!
  • kostas.ro1608 26.05.2023 08:46
    Hidroxicloroquina in Turcia se vinde sub numele de Plaquenil 200 mg.
    Antibioticul de care aveti nevoie este Azitromicina (Azitrox). Faceti-va rost de ele, cum stiti si cum puteti.
  • Tic ► kostas.ro1608 26.05.2023 20:26
    Altrömischen este improprie celor peste 50 de ani.Da probleme cardiace.In 2021 cand am acht "bucuria"de a ma imuniza natural la 'covid"mi e-a prescris azitromicina,dar am avut niste palpitatii de mai mare spaima.Abia apoi am aflat ca peste varsta de 50 de ani nu este indicată.Dar dacă se folosesc de 5G,nu stiu cum ne putem apăra.
  • Tic ► Tic 26.05.2023 20:27
    Corectare:Azitromicina,nu Altromischen....
  • kostas.ro1608 ► Tic 26.05.2023 22:01
    Eu am luat-o exact la 50 de ani (cand am avut ceea ce numesc ei covid, de fapt o pneumonie galopanta) si m-a salvat de la moarte. As lua-o inca odata cu riscul de palpitatii la inima daca ar fi nevoie.
  • kostas.ro1608 26.05.2023 09:24
    Pandemia simulata de aceiasi actori care au facut-o si pe prima:
    https://twitter.com/LibertyMutual8/status/1661395207055716352?t=-z0uLDhMR-F1Ih3omhFiQQ&s=19
  • meandmcgee 26.05.2023 12:31
    Poate merita de mentionat si cel mai vechi "antibiotic" natural : argintul (coloidal).

    https://vegis.ro/blog/argintul-coloidal-9-beneficii-demonstrate/

    Si se poate produce si acasa la fel de bine ca cel de cumparat de gata (si mai ieftin)

    https://www.youtube.com/watch?v=MMe171oUR0A

    Esenta fiind: doi bani de argint in apa (usor acida sau bazica) legati la dc curent. (un incarcator mai vechi de telefon e f bun (5V) Beau cite un paharel din cind in cind (cind mi-aduc aminte sa-l produc) de vreo 8-9? ani, dar nu am "nevoie" nici o data.

    AN, daca primiti doua comentarii ca cel de mai sus, publicati doar unul va rog. La comentariul anterior nu mi-a aparut chenarul verde ca "va fi publicat dupa moderare" asa ca nu stiu ce primiti, merci.
  • Wolf Edmond 26.05.2023 08:55
    Lucrurile sunt clare. Au învățat din experiența plandemiei trecute și nu vor să mai rateze. De aici tratatul OMS cu toate statele membre prin care directivele OMS devin obligatorii pentru toată lumea.
    De aici interdicția de a spune lucruri contrare variantei oficiale.
    Vezi https://www.national.ro/social/se-pregateste-mama-tuturor-cenzurilor-digital-act-elimina-toate-opiniile-contrare-sistemului-795401.html
    De aici prgătirea vectorului bolii.
    Vezi https://evz.ro/expertii-covid-boala-x-poate-declansa-o-pandemie-mai-mortala.html
    Nu vor să scape nimeni de inocularea substanțelor pregătite de ei. Prevăd că forța va fi utilizată pe scară largă iar recalcitranții vor fi izolați de cei care se supun fără întrebări și inoculați fără posibilitate de a se opune. Sau fără posibilitatea de a putea să vândă și mai ales să cumpere. Vezi portofelul digital, criza alimentelor, etc.
    Se pregătesc temeinic băieții.
    Cu ajutorul Domnului să ne pregătim și noi.
  • UN_OM 26.05.2023 09:10
    ' Atenție, se lucrează ... ', n-am reușit din prima, dar, perseverăm ! China anunță noi cazuri de Covid.
  • Coronoia 26.05.2023 09:56
    Ma bucur sa citesc parerile altor cititori despre intentiile pe care le banuiesc ei in plandemia asta, pentru ca si eu m-am intrebat si inca ma intreb care a fost scopul circotecii din ultimii 3 ani. Sunt foarte interesata de schimbul de idei pe tema asta. AN ar putea chiar sa faca un sondaj: Care credeti ca a fost scopul plandemiei? A. Tun financiar. B. Reducerea populatiei. C. Abolirea drepturilor omului, control total, insclavire. D. Experimente medicale pe injectati. E. toate de mai sus deodata. F alte scopuri neprecizate mai sus - care?

    Nu cred ca "elitele" organzatoare ale plandemiei au vrut DOAR sa traga un tun financiar. Sigur ca au facut si bani din panarama asta insa nu au vrut doar banii ci si alte scopuri. Daca voiau doar tunul puteau sa injecteze oile cu apa salina in locul otravii prezente. Nicio oaie nu ar fi avut efecte adverse in urma injectarii, oile mai sceptice ar fi vazut ca oile inghesuite primele la vaxinare nu ar fi patit nimic naspa si o parte din scepitici ar fi capatat si ei incredere sa se injecteze si per total ar fi fost mai multi injectaci dispusi sa se intepe cu mai multe serii de bustere. Elitele ar fi facut mai multi bani daca nu bagau otrava in zeama cu care injepau oile.

    Sa ne extermine la fel, nu cred ca au vrut, nici cu virusul, nici cu vaxul. Exterminarea prostimii cu un virusul/bacterie/arma biologica transmisibila e riscanta - daca dadeau drumul la un virus cu adevarat periculos riscau sa se infesteze si sa crape si ele "elitele" cu familiile lor cu tot, de-aia s-au limitat mai bine in a provoca isterie pe marginea unei banale gripe re-botezate. Exterminarea cu vaxul nu prea arata a exterminare: au crapat ceva oi dar prea putine ca sa merite denumirea de exterminare. Atat de putine incat oile supravietuitoare nici macar n-au prins de veste ca surate de-ale lor mor sau sunt schilodite.

    Un aspect care m-a frapat este ca "elitele" pandemiste ne-au alergat cu seringa predominant pe noi, astia din rasa alba: pe europeni, americani, australieni, canadieni. Pe africani vad ca i-au lasat in banii lor, africanii au avut procente mici de vaxinare si totusi nu i-au torturat intens ca pe albi sa se injecteze. De ce o fi fost asta? O parte din explicatie cred ca sunt banii, dar nici aici explicatia cu banii nu functioneaza 100%: da, guvernele albilor dispun de mai multi bani pe care sa-i toace pe injectii decat guvernele negrilor si de aceea escrocii pharma s-au indesat sa faca bine cu fortza mai degraba bogatilor decat saracilor . Insa albii au fost dispusi sa doneze saracilor vaxinuri cumparate cu toptanul din banii proprii. Saracii nu au fost receptivi la donatiile de vaxuri, de ce nu i-au obligat elitele pe saraci sa accepte darul "generos" si "salvator de vieti"?
    Cred ca obstinatia de a teroriza musai albii are de a face cu faptul ca in tarile albilor exista teoretic democratii, legi cu drepturile omului, populatia are anumite asteptari sa fie tratata de catre lideri cu o aparenta de respect. Asiaticii si africanii sunt cultural mai dispusi sa accepte jugul si sa faca ce li se spune. Cand imi amintesc imaginile cu chinezii care-si predau autoritatilor animalele de companie sa le fie eutanasiate pe motiv sa transmit sfanta boala....sau cum stateau ei cumintei inchisi in blocuri si bateau in tigai in loc sa iasa in strada. Au iesit in strada doar cand au ars unii din ei de vii inchisi in apartamente ca sobolanii inchisi in custi, bleah! Africanii au fost tratati ca sclavi la propriu si resursele le-au fost jefuite de puterile coloniale secole intregi - s-au revoltat in masa, au facut ceva, nu?
    Singurele popoare care mai viseaza la libertate si democratie suntem noi, albii. "Elitele" ar vrea sa ne dreseze in spirit chinezesc si pe albii cu ifose de democratie. De-aia s-au pus in halul asta cu biciul pe rasa alba. Deci concluzia mea ar fi ca prin ritualurile covidiste s-au urmarit abolirea drepturilor omului, control total, insclavire. Ce imbotnitarea altceva decat un simbol clar al statutului de sclav - nu ai voie nici sa respiri, sclavule, pana nu-ti permit eu, stapanul! Ce e obligatia de a flutura aifonul cu certificatul verde decat dresura ca la animale: dovedeste ca te-ai supus ritualurilor absurde stabilite de noi, elitele, bai animalule, ca sa ai acces in incinta asta. Dovedeste ca ne-ai cedat autonomia propriului corp si te-ai lasat intepat si zgarmai in nas cu batzul, sclavule!
    De asemenea m-a pus pe ganduri si faptul ca toate vaxurile erau facute cu tehnologie noua, fie alea cu vector fie alea mrna, nimic cu virusi inactivati - cel putin astea dedicate albilor. Din care avand in vedere ce repede au fost facute albie de porci vaxurile cu vector, ramane sa trag concluzia sa s-a dorit de fapt impunerea tehnologie mRNA, care de buna ce e, a fost testata decenii intregi fara sa primeasca autorizare pentru vreo aplicatie medicala. Cum ziceam, de buna ce e a trebuit sa fie inventata o criza ca sa poate in sfarsit sa fie impinse mizeriile astea mRNA.

    M-am gandit de ce obstinatia asta cu mRNA, ce e asa interesant pentru elite la mRNA-ul asta de vor neaparat sa ni-l indese pe gat? Pai faptul ca este o zeama care modifica genetic celulele prostului dispus sa se puna la dispozitie cobai! Inveti celulele prostului sa produca tot ce-ti bese tie, elitei, mintea! Poate intr-o zi se trezeste Soros ca l-ar interesa prelungirea vietii pentru ca la valoarea lui ar fi pacat sa moara la frageda varsta de100 de ani, si oare cum ar fi daca ar exista o injectie care sa modifice telomerii si sa prelungeasca viata? Dar normal ca injectia ar trebui mai intai temeinic testata pe niste cobai umani, pai hai sa injectam o parte din prosti cu o solutie mRNA care sa testeze ce se intampla in corp odata cu modificarea lungimii telomerilor. Prostilor le zicem ca e injectie covid ca sa o salveze pe mamaie, ahahah!
    Sau poate Bill Gates s-a saturat de tzatzele alea care-i atarna pe burtoi, flotari nu vrea sa faca ca i-e lene, efectul operatiilor estetice e trecator, cel mai misto ar fi o injectie care sa-i modifice genetic celulele incat sa nu-i mai creasca tzatze si burdihan ci muschi! Hai sa o testam pe niste oi bipede, le zicem ca o vaxin impotriva covrigului.
    Sau unele elite obsedate sa ne hraneasca cu buruieni si cu gandaci ar putea sa vrea sa ne modifice genetic cu mRNA ca sa devenim alergici la carne. Sau sa ne modifice genetic sa expiram mai putin codoi. Sau sa ne reduca durata vietii pana la maxim 40 de ani. Sau sa ne faca sa aducem pe lume bebelusi baieti cu testicolele subdezvoltate/efeminati/gay.
    Cred ca scopul injectarii este experimentarea genetica si ca exista mai multe compozitii de vaxin pentru mai multe tipuri de experimente medicale care se desfasoara in paralel. Vaxxurile alea au avut 0 eficienta contra sfintei raceli pentru ca scopul lor nu a fost niciodata sa combata sfanta raceala. Tare as fi curioasa ce se testeaza cu adevarat. Acum ca au dat drumul tehnologiei mRNA, diavolii de la ghidoane pot sa dea cu ciocanu' ca Doreii in codul nostru genetic si sa distruga in stanga si-n dreapta ce a lasat Dumnezeu :(
  • Tic 26.05.2023 20:50
    Just.Multumim pt analiza extinsa.Bănuieli in sensul asta ,aveam si eu.Oricum au ciuda pe rasa alba neastamparata pana de curand.Au început cu "știința" acum ceva vreme,au testat acelasi indicator ,comunismul,pe diferite rase,apoi educatia școlară .
  • Mihai Cantuniari ► Tic 28.05.2023 13:27
    Nu, nu au ciuda pe rasa alba, ci URA. Razboaiele 1 si 2 au fost suportate preponderent de rasa alba ariana caucaziana care a pierit in numar de peste 50 milioane de oameni tineri, puternici si sanatosi. Nu a fost de ajuns. Impotriva Europei albilor s-au trimis cohorte de colorati, puscariasi, violatori, ca sa o distruga din interior in felul asta. Am pastrat un baner dintr-o tara africana, ilustrand violul in grup al negroteilor contra unei femei albe, cu legenda: Duceti-va in Finlanda, acolo puteti viola cat si pe cine vreti, fara vreo pedeapsa. Au urmat Covidul si zemurile, tot asa, preponderent contra rasei albe, nu intamplator. Si vor urma multe alte blestematii, cu acelasi tsel.
  • Mihai Cantuniari ► Mihai Cantuniari 28.05.2023 13:51
    Viata Albilor conteaza. Daca vreti sa stiti de ce, cititi articolul urmator:
    https://www.art-emis.ro/jurnalistica/viata-albilor-conteaza
  • Mircea Dragan 26.05.2023 11:08
    Tiganul asta traieste cu impresia ca toti suntem usor de prostit. Tuciuriul asta este cumparat de Big Farma . De unde a aparut covid 19 bai tigane? Aaaaa nu stii? Pai trebuia sa stii!
  • Carbid 26.05.2023 15:10
    Nu contează ce crede el, ci conteazà cât tradează guwernerul...
  • Mircea Dragan ► Carbid 27.05.2023 18:44
    Arafat de exemplu a furat 4 milioane euro cu ocazia covrig . Nimeni nu-l intreaba nimic.
  • Reee 26.05.2023 11:32
    Nimic despre aer, apa, sol, care sunt otravite sistematic. NIMIC.
  • Mars.60 Stefan 7649 26.05.2023 21:17
    "Leaked Secrets Of The 'U.N' 'Operation Indigo Skyfold' Chemtrailing Program"
    https://rumble.com/v2kpm6k-leaked-secrets-of-the-u.n-operation-indigo-skyfold-chemtrailing-program.html

    "WHERE THE 'CHEMTRAIL' SWITCH IS IN THE COCKPIT, & WHERE THE JETS SPRAY NOZZLES ARE"
    https://rumble.com/v2o4pmw-where-the-chemtrail-switch-is-in-the-cockpit-and-where-the-jets-spray-nozzl.html

    "It's Getting Worse Everyday! 'Geoengineering' 'Chemtrails' Appearing In The Skies Around The World"
    https://rumble.com/v2mixsy-its-getting-worse-everyday-geoengineering-chemtrails-appearing-in-the-skies.html

    BLACK AND WHITE 'CHEMTRAILS' CAUGHT! "THE 'U.N' ARE SLOW KILLING US" OPERATION 'INDIGO SKYFOLD'
    https://rumble.com/v2k6ume-black-and-white-chemtrails-caught-the-u.n-are-slow-killing-us-operation-ind.html

    "The 'United Nations' Man Made Climate Change Program 'Indigo Skyfold'. 'U.N' Depopulation Programs"
    https://rumble.com/v2nlgqy-the-united-nations-man-made-climate-change-program-indigo-skyfold.-u.n-depo.html
  • Felix2022 26.05.2023 12:50
    Da dle, epidemia de prostie asortată cu devalizarea economiei globale în favoarea unor gânditori ca tine...
  • Dorel Timpa 26.05.2023 14:30
    Bai criminalule,

    te-au tras de urechi șefii tai că nu ați omorit destui oameni ???
    OMS = organizația mondială a crimei !!!
    Jos oms !!!
  • Cotco-emy 26.05.2023 20:41
    Probabil ca asta va fi momentul in care trebuie sa fugim in munti,pesteri,ca sa scăpăm de vaccinarea forțată cu jandarmii si politia,care ne vor sparge usile sa ne injecteze cu otravă,pecetea diavolului sau ce-o fi in injecție aia.

    Momentul fugii in munti a fost proorocit de Sfinții noștri Părinți,stiti cu totii.

    Sa stam de veghe,cu trezvie si rugăciune si asta e...

    Dumnezeu sa ne ajute pe toti,fratilor.
  • Enya 26.05.2023 21:20
    Draga Emy, NU, NICI VORBA!!!

    Ramanem sa ne recuperam drepturile, sa ne afirmam SUVERANITATEA INDIVIDUALA, ne batem cu ei, la o adica ne omoram in parte, pentru ca atunci cand statul demonic satanist face GENOCID si-si pune sclavii militieni si jandarmi sa bata, terorizeze si omoare poporul, sau pe golanii din SC Parlamentul SRL si SC Guvernul SRL si pe eroi sa faca asasinate in masa, poporul are datoria sa se apere cu orice pret si prin toate mijloacele, DAR NU FUGIM IN MUNTI!!!

    Da, muntii sunt ai nostri, vom trai in ei mai mult decat o facem acum pentru ca acolo si pe orice teren superb al tarii noastre, ca e campie, deal, Delta, viata e un miracol si doar acolo intram in simbioza cu Natura divina, insa nu vom parasi nici localitatile care sunt tot ale noastre, chiar daca ei au turnat un asfalt si au pus niste semne de circulatie sau interdicitie, ILEGITIME ORICUM si care vor disparea la un moment dat cand fiinta umana isi va reafirma SUVERANITATEA INDIVIDUALA, si ne vom lupta cu sistemul luciferian pana il vom desfiinta, pe slugile lui satan ii vom arunca la inchisoare pe viata, iar pe asasinii care au facut GENOCID ii vom judeca, condamna la moarte si executa in pietele publice ale oraselor!

    Nu plecam nicaieri, ne luptam pentru noi, dar si pentru semenii nostri care nu pot s-o faca si pe care nu-i putem parasi ca lasii fugind in munti asa cum au fugit altii din tara in loc sa ramanem cu totii aici, sa ne unim si sa facem curatenie totala! De data aceasta vom fi uniti si ne vom bate la propriu ori la figurat, depinde cum intind ei de mult coarda, si vom invinge si aberatiile de 15 minute, vom da jos si camerele ilegale de recunoastere faciala, si 5G-urile, vom pune pe fuga si eroii cu seringile lor si le vom infinge NOI vaccinurile in qour, sa se sature de "transumanism" si sa treaca mai repede direct sub stapanirea lui Lucifer, le vom pune NOI pecetea sub piele sau pe frunte celor care vor incerca macar, le vom rejecta actele biometrice si vom ramane cu actele lor expirate, numai bine pentru noi ca ne usureaza reafirmarea SUVERANITATII INDIVIDUALE, ne vom da foc in grup in fata SC Guvernul SRL actelor lor sataniste ilegale prin care ne-au facut fraudulos entitati moarte si societati comerciale, vom reveni la Legile lui Dumnezeu si vom reorganiza viata pe pamant in triburi si comunitati care vor exista pasnic si armonios in codul moral al lui Dumnezeu, cele 10 Legi, vom face ce n-au visat mosii si stramosii nostri tinuti sclavi si fara drepturi

    Nu fugim nicaieri ci ne pregatim de lupta! Tot ce implementeaza ei o fac doar prin terorizare si mentinerea starii de FRICA, dar noi suntem curajosi si in plus avem experienta pandemiei inchipuite! Avem alte arme acum, suntem treziti si asta inseamna TOTUL!

    VOM REUSI!
  • Mars.60 Stefan 7649 26.05.2023 22:35
    @COTCO-EMY: Asa este, asa sa facem, sa ne rugam si sa veghem, DOAR EL NE POATE APARA PE CEI CE ASTEPTAM SI IUBIM CUVANTUL SI VENIREA LUI.
    Doamne, ajuta!

    A doua epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Petru
    Capitolul 3

    1. Iubiților, aceasta este acum a doua epistolă pe care v-o scriu. În ele caut să trezesc, în amintirea voastră, dreapta voastră judecată,
    2. Ca să vă aduceți aminte de cuvintele cele mai înainte grăite de sfinții prooroci și de porunca Domnului și Mântuitorului, dată prin apostolii voștri.
    3. Întâi, trebuie să știți că, în zilele cele de apoi, vor veni, cu batjocură, batjocoritori care vor umbla după poftele lor,
    4. Și vor zice: Unde este făgăduința venirii Lui? Că de când au adormit părinții, toate așa rămân, ca de la începutul făpturii.
    5. Căci ei în chip voit uită aceasta, că cerurile erau de demult și că pământul s-a închegat, la cuvântul Domnului, din apă și prin apă,
    6. Și prin apă lumea de atunci a pierit înecată,
    7. Iar cerurile de acum și pământul sunt ținute prin același cuvânt și păstrate pentru focul din ziua judecății și a pieirii oamenilor necredincioși.
    8. Și aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiților, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani și o mie de ani ca o zi.
    9. Domnul nu întârzie cu făgăduința Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toți să vină la pocăință.
    10. Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, și pământul și lucrurile de pe el se vor mistui.
    11. Deci dacă toate acestea se vor desființa, cât de mult vi se cuvine vouă să umblați întru viață sfântă și în cucernicie,
    12. Așteptând și grăbind venirea zilei Domnului, din pricina căreia cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!
    13. Dar noi așteptăm, potrivit făgăduințelor Lui, ceruri noi și pământ nou, în care locuiește dreptatea.
    14. Pentru aceea, iubiților, așteptând acestea, sârguiți-vă să fiți aflați de El în pace, fără prihană și fără vină.
    15. Și îndelunga-răbdare a Domnului nostru socotiți-o drept mântuire, precum v-a scris și iubitul nostru frate Pavel după înțelepciunea dată lui,
    16. Cum vorbește despre acestea, în toate epistolele sale, în care sunt unele lucruri cu anevoie de înțeles, pe care cei neștiutori și neîntăriți le răstălmăcesc, ca și pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare.
    17. Deci voi, iubiților, cunoscând acestea de mai înainte, păziți-vă, ca nu cumva, lăsându-vă târâți de rătăcirea celor fără de lege, să cădeți din întărirea voastră,
    18. Ci creșteți în har și în cunoașterea Domnului nostru și Mântuitorului Iisus Hristos. A Lui este slava, acum și în ziua veacului! Amin.
  • Mars.60 Stefan 7649 26.05.2023 23:01
    @COTCO-EMY: Asa este, asa sa facem, sa ne rugam si sa veghem, DOAR EL NE POATE APARA PE CEI CE ASTEPTAM SI IUBIM CUVANTUL SI VENIREA LUI.
    Doamne, ajuta!

    A doua epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Petru
    Capitolul 3

    1. Iubiților, aceasta este acum a doua epistolă pe care v-o scriu. În ele caut să trezesc, în amintirea voastră, dreapta voastră judecată,
    2. Ca să vă aduceți aminte de cuvintele cele mai înainte grăite de sfinții prooroci și de porunca Domnului și Mântuitorului, dată prin apostolii voștri.
    3. Întâi, trebuie să știți că, în zilele cele de apoi, vor veni, cu batjocură, batjocoritori care vor umbla după poftele lor,
    4. Și vor zice: Unde este făgăduința venirii Lui? Că de când au adormit părinții, toate așa rămân, ca de la începutul făpturii.
    5. Căci ei în chip voit uită aceasta, că cerurile erau de demult și că pământul s-a închegat, la cuvântul Domnului, din apă și prin apă,
    6. Și prin apă lumea de atunci a pierit înecată,
    7. Iar cerurile de acum și pământul sunt ținute prin același cuvânt și păstrate pentru focul din ziua judecății și a pieirii oamenilor necredincioși.
    8. Și aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiților, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani și o mie de ani ca o zi.
    9. Domnul nu întârzie cu făgăduința Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toți să vină la pocăință.
    10. Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, și pământul și lucrurile de pe el se vor mistui.
    11. Deci dacă toate acestea se vor desființa, cât de mult vi se cuvine vouă să umblați întru viață sfântă și în cucernicie,
    12. Așteptând și grăbind venirea zilei Domnului, din pricina căreia cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!
    13. Dar noi așteptăm, potrivit făgăduințelor Lui, ceruri noi și pământ nou, în care locuiește dreptatea.
    14. Pentru aceea, iubiților, așteptând acestea, sârguiți-vă să fiți aflați de El în pace, fără prihană și fără vină.
    15. Și îndelunga-răbdare a Domnului nostru socotiți-o drept mântuire, precum v-a scris și iubitul nostru frate Pavel după înțelepciunea dată lui,
    16. Cum vorbește despre acestea, în toate epistolele sale, în care sunt unele lucruri cu anevoie de înțeles, pe care cei neștiutori și neîntăriți le răstălmăcesc, ca și pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare.
    17. Deci voi, iubiților, cunoscând acestea de mai înainte, păziți-vă, ca nu cumva, lăsându-vă târâți de rătăcirea celor fără de lege, să cădeți din întărirea voastră,
    18. Ci creșteți în har și în cunoașterea Domnului nostru și Mântuitorului Iisus Hristos. A Lui este slava, acum și în ziua veacului! Amin.
  • Mihai Cantuniari 28.05.2023 12:51
    „Rămâne amenințarea apariției unei alte variante care poate provoca noi creșteri de cazuri de boală și decese. Rămâne și amenințarea ca un alt agent patogen să apară, cu un potențial și mai mortal”, a adăugat el.

    Are dreptate: agentul patogen cu un potential si mai mortal este insasi OMS cu Tedros cu tot. Baietii rai lucreaza din rasputeri la o noua plandemie , dar ne anunta din timp, cum au facut si cu Covidul, ca sa nu spunem dupa aia ca nu am stiut. Perversi mai sunt oamenii astia, daca ii putem numi oameni...
  • Mihai Cantuniari 28.05.2023 15:42
    Pentru dl Cristian 1093: Va multumesc, m-a bucurat aprecierea dv.
    La intrebare nu pot raspunde, pentru ca nu stiu; intrebati AN. Salutari prietenesti. MC.
  • cica 28.05.2023 16:54
    Șeful OMS: Organizația Mondială a Sonaților!
  • crazy bobz 29.05.2023 02:58
    organizatia mondiala a satanistilor, asa cum usr este uniunea satanistilor din Romania!
Ultima oră

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Joe Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Vladimir Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea