Scenariul COVID se repetă: Bunicile Gretei au deschis Cutia Pandorei Climatice

De Adrian Pătrușcă  /  

Mămăicile Climatice manifestând în fața sediului CEDO

Mămăicile Climatice manifestând în fața sediului CEDO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) a condamnat în premieră o țară pentru că nu a depus suficiente eforturi de a combate Schimbarea Climatică.

Data de marți 9 aprilie 2024 va rămâne în istorie ca o zi sinistră, după decizia CEDO de a condamna în premieră un stat – și anume Elveția – pentru Inacțiune Climatică.

Decizia Curții de la Strasbourg este OBLIGATORIE și ea va deveni jurisprudență în toate cele 46 de țări membre ale Consiliului Europei.

Plângerea împotriva Elveției a fost depusă la CEDO de „Bătrânele pentru protecția climatică”, o organizație formată din 2.500 de elvețience, care, deși au o medie de vârstă de 73 de ani, sunt îngrijorate de viitorul planetei.

Într-un Comunicat de presă al Curțiise arată că Elveția a încălcat Convenția Europeană a Drepturilor Omului, neîndeplinindu-și obligațiile impuse de Convenție cu privire la Schimbarea Climatică.

CEDO a reproșat autorităților elvețiene mai cu seamă faptul că „nu au cuantificat, cu ajutorul unui buget de carbon sau prin alte mijloace, limitele naționale aplicabile emisiilor de gaze cu efect de seră (GES)”.

Mai mult, se arată în comunicatul de presă, „Elveția nu și-a atins obiectivele de reducere a emisiilor de GES”.

Deși Hotărârea CEDO nu a fost încă dată publicității, este cert că se creează un precedent extrem de periculos.

De acum încolo, orice țară membră a Consiliului Europei (deci și România!) va putea fi condamnată pentru „Inacțiune Climatică”.

Lucrurile sunt de o gravitate fără precedent, dat fiind că orice măsuri de combatere a așa-zisei Schimbări Climatice – de la Pașaportul de Carbon până la restrângerea activităților agricole sau mâncatul de gândaci – reprezintă în realitate atentate deopotrivă la libertatea individului cât și la nivelul său de trai.

Ironia soartei face ca aceste diktate să fie impuse de CEDO, tocmai în numele respectării „drepturilor omului”.

Scenariul COVID se repetă cu brutalitate: izolarea, închiderea școlilor și bisericilor, distrugerea economiei, internările forțate, vaccinarea (cvasi)obligatorie, înmormântările în saci plastic – toate au fost luate în numele „binelui public”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • rekk 09.04.2024 20:18
  Incredibil, un grup de babe ajunge să schimbe modul de viață al omenirii! Asta arată cât de cretini ne consideră Oculta, dacă își imaginează că am putea să credem că „sentința” asta s-a dat în urma reclamațiilor unor hoaște, nu la comandă politică!
 • Arb 10.04.2024 01:30
  Mda...nu inteleg de ce elvetiencele astea care in majoritate sint destul de urițele, cind incep sa albeasca, nu se mai vopsesc si 99% dintre ele arata ca alea din poza.
  In plus, nu au ce face, se organizeaza in grupuri si pleaca in excursii.....de obicei in Thailanda si obligatoriu in Tanzania si Zanzibar...(unde, vorba aia, e frig tot timpul anului????).Nu cred ca exista elvetian/elvetianca intre 50 si 80 de ani (da.....asa e...sint multi care se tin bine si la 80), care sa nu fi bifat Tanzania si Zanzibar....Thailanda si India sint de asemenea "obligatorii"
  Dupa cum se vede, le place totusi ...caldura.....
  Nu pot sa-mi inchipui cine le finanțeaza, daca le finanțează......la cit sint de plictisite de viatza prea searbada pe care o duc s-ar putea chiar sa se autofinanțeze......
 • Costelo 10.04.2024 03:46
  Dincolo de orizont - Cât de pacifistă și defensivă este NATO? cu Col. SRI (rtg.) Vasile Zărnescu https://www.facebook.com/share/v/5WfQbFNURK2NRh5c/
 • Nata 10.04.2024 04:59
  Babornitele lansate pe linia politica a unor retarzi au reusit. Gloata va tace ca de obicei iar lingatorii de clante si altele vor zbiera cu intonatie inca o mizerie aparuta si sustinuta de egalii mentali.
 • Carbid 10.04.2024 21:32
  Mai are cineva vreun dubiu ca demonii conduc planeta, guverne, consilii, organizații internationale…???
  Aici sunt babe manipulate, dincolo copiii abuzati si manipulati, mai peste tot politicieni corupți (pleonasm?), etc.
  1821: "UE nu va mai exista mult timp !!!”
  Amin!
  Dar căderea ue inseamnă venirea de trupe onu peste noi...
Ultima oră

20:57

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit la 13 zile după primirea vaccinului Covid AstraZeneca – Clinica unde s-a vaccinat a recunoscut că nu l-a informat corect cu privire la gravitatea riscului prezentat de “vaccin”

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!