Scenariul COVID se repetă: Bunicile Gretei au deschis Cutia Pandorei Climatice

De Adrian Pătrușcă  /  

Mămăicile Climatice manifestând în fața sediului CEDO

Mămăicile Climatice manifestând în fața sediului CEDO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) a condamnat în premieră o țară pentru că nu a depus suficiente eforturi de a combate Schimbarea Climatică.

Data de marți 9 aprilie 2024 va rămâne în istorie ca o zi sinistră, după decizia CEDO de a condamna în premieră un stat – și anume Elveția – pentru Inacțiune Climatică.

Decizia Curții de la Strasbourg este OBLIGATORIE și ea va deveni jurisprudență în toate cele 46 de țări membre ale Consiliului Europei.

Plângerea împotriva Elveției a fost depusă la CEDO de „Bătrânele pentru protecția climatică”, o organizație formată din 2.500 de elvețience, care, deși au o medie de vârstă de 73 de ani, sunt îngrijorate de viitorul planetei.

Într-un Comunicat de presă al Curțiise arată că Elveția a încălcat Convenția Europeană a Drepturilor Omului, neîndeplinindu-și obligațiile impuse de Convenție cu privire la Schimbarea Climatică.

CEDO a reproșat autorităților elvețiene mai cu seamă faptul că „nu au cuantificat, cu ajutorul unui buget de carbon sau prin alte mijloace, limitele naționale aplicabile emisiilor de gaze cu efect de seră (GES)”.

Mai mult, se arată în comunicatul de presă, „Elveția nu și-a atins obiectivele de reducere a emisiilor de GES”.

Deși Hotărârea CEDO nu a fost încă dată publicității, este cert că se creează un precedent extrem de periculos.

De acum încolo, orice țară membră a Consiliului Europei (deci și România!) va putea fi condamnată pentru „Inacțiune Climatică”.

Lucrurile sunt de o gravitate fără precedent, dat fiind că orice măsuri de combatere a așa-zisei Schimbări Climatice – de la Pașaportul de Carbon până la restrângerea activităților agricole sau mâncatul de gândaci – reprezintă în realitate atentate deopotrivă la libertatea individului cât și la nivelul său de trai.

Ironia soartei face ca aceste diktate să fie impuse de CEDO, tocmai în numele respectării „drepturilor omului”.

Scenariul COVID se repetă cu brutalitate: izolarea, închiderea școlilor și bisericilor, distrugerea economiei, internările forțate, vaccinarea (cvasi)obligatorie, înmormântările în saci plastic – toate au fost luate în numele „binelui public”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • rekk 09.04.2024 20:18
    Incredibil, un grup de babe ajunge să schimbe modul de viață al omenirii! Asta arată cât de cretini ne consideră Oculta, dacă își imaginează că am putea să credem că „sentința” asta s-a dat în urma reclamațiilor unor hoaște, nu la comandă politică!
  • Arb 10.04.2024 01:30
    Mda...nu inteleg de ce elvetiencele astea care in majoritate sint destul de urițele, cind incep sa albeasca, nu se mai vopsesc si 99% dintre ele arata ca alea din poza.
    In plus, nu au ce face, se organizeaza in grupuri si pleaca in excursii.....de obicei in Thailanda si obligatoriu in Tanzania si Zanzibar...(unde, vorba aia, e frig tot timpul anului????).Nu cred ca exista elvetian/elvetianca intre 50 si 80 de ani (da.....asa e...sint multi care se tin bine si la 80), care sa nu fi bifat Tanzania si Zanzibar....Thailanda si India sint de asemenea "obligatorii"
    Dupa cum se vede, le place totusi ...caldura.....
    Nu pot sa-mi inchipui cine le finanțeaza, daca le finanțează......la cit sint de plictisite de viatza prea searbada pe care o duc s-ar putea chiar sa se autofinanțeze......
  • Costelo 10.04.2024 03:46
    Dincolo de orizont - Cât de pacifistă și defensivă este NATO? cu Col. SRI (rtg.) Vasile Zărnescu https://www.facebook.com/share/v/5WfQbFNURK2NRh5c/
  • Nata 10.04.2024 04:59
    Babornitele lansate pe linia politica a unor retarzi au reusit. Gloata va tace ca de obicei iar lingatorii de clante si altele vor zbiera cu intonatie inca o mizerie aparuta si sustinuta de egalii mentali.
  • Carbid 10.04.2024 21:32
    Mai are cineva vreun dubiu ca demonii conduc planeta, guverne, consilii, organizații internationale…???
    Aici sunt babe manipulate, dincolo copiii abuzati si manipulati, mai peste tot politicieni corupți (pleonasm?), etc.
    1821: "UE nu va mai exista mult timp !!!”
    Amin!
    Dar căderea ue inseamnă venirea de trupe onu peste noi...
  • Eori 11.04.2024 15:55
    Nu Vă Vaccinați Anti Covid Deoarece Muriți Din Cauza Vaccin-ului Anti Covid:

    https://m.youtube.com/watch?si=Nr3vmcK6p2K9QuTw&v=n6rU75siD-o&feature=youtu.be

    https://m.youtube.com/watch?si=2OpVlxfS96oZOg5I&v=Avv0fek2UVA&feature=youtu.be


    Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
Ultima oră

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat