San Francisco cheltuiește 5 milioane de dolari anual pe Alcool pe care îl distribuie gratuit Persoanelor fără Adăpost

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele mai frumoase ale Americii au ajuns niște gropi de gunoi. Distruse INTENȚIONAT de Ciuma Progresismului.Avem acum o nouă dovadă a premeditării.

Un program „social” care oferă gratuit băutură alcoolicilor fără adăpost care bântuie pe străzile din San Francisco a fost dezvăluit săptămâna care a trecut de către patronul unei companii tehnologice.

Adam Nathan, fondator și CEO al companiei Blaze, este și președintele consiliului consultativ al Armatei Salvării din metropola californiană.

El a scris de curând pe rețeaua X:

„Știți că San Francisco cheltuiește 2 milioane de dolari anual pe un «program de gestionare a alcoolului»? Oferă alcool gratuit persoanelor care suferă de alcoolism cronic, dintre care majoritatea sunt fără adăpost.”

Nathan a fost intrigat când a văzut cozi de alcoolici fără adăpost care își așteptau rândul la băutură.

„Într-un hol, au butoaie legate la robinete prin care practic li se dă bere unor persoane fără adăpost care au fost identificate cu alcoolism. Totul este organizat astfel încât persoanele cuprinse în program intră și își iau o bere, și apoi încă una. Și așa, toată ziua.”

În realitate, așa cum scrie San Francisco Chroniclecare a preluat și dezvoltat subiectul, „programul de gestionare a alcoolului” costă municipalitatea 5 milioane de dolari și este vechi de patru ani.

Prin acest „program social”, infirmiere distribuie la ore fixe ale zilei „doze controlate” de vodcă și bere persoanelor străzii din San Francisco.

Sediul unde se desfășoară programul este un vechi hotel dezafectat.

Obiectivul declarat al programului este de a „ajuta” persoanele fără adăpost și alcoolice, controlând chipurile cantitatea de alcool pe care acestea o beau și a le împiedica să ajungă la spital, la morgă sau la închisoare.

Evident, ideea programului aparține unor „experți”, atât de prețuiți de la Plandemia Covid încoace.

Aceștia afirmă că, în realitate, prin acest program, municipalitatea a economisit în ultimele șase luni 1,7 milioane de dolari prin reducerea numărului apelurilor de urgență.

Nathan recunoaște că nu este „expert”, ceea ce nu îl împiedică să aibă o observație de bun simț:

„Nu sunt doctor sau expert în gestionarea drogurilor. Dar sunt un plătitor de taxe. Când a fost aprobat acest Program de Control al Alcoolului? Unde au avut loc audierile publice? De ce este ascuns într-un hotel vechi?”

Și adaugă:

„A oferi droguri gratis celor dependenți nu rezolvă problema. Doar o agravează. Unde este programul de recuperare în toată afacerea asta?”



Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • IC XC NI KA 12.05.2024 20:32
    Iți stă mintea în loc..asta dacă nu ți-a luat-o necuratul..Doamne, miluiește!

    Hristos a Înviat!
  • Christinne Radu 12.05.2024 22:51
    https://twitter.com/Klaus_Arminius/status/1789423915602731020
  • Tic 12.05.2024 23:35
    Drepturile omului!
  • Neanae 13.05.2024 00:20
    Cugetând ca omu care are treabă și se luptă serios cu viața și problemele ei, consider ca e un lucru bun să fie furnizate acestor PIERDUȚI PENTRU ORICE CAUZĂ alcool și/sau droguri din abundență (de consumat “în loco” și sub control ca dacă le vànd?!?!)
    Orice program de recuperare, cat ar fi el de formidabil, NU ESTE ACCEPTAT DE MAREA MAJORITATE A PIERDUTILOR.
    Ficatul și creierul lor sunt organe “uscate”, IRECUPERABILE.
    Costurile sunt minore cu furnizarea gratuită a alcoolului și a drogurilor, față de costurile de recuperare care de fapt sunt INUTILE.
    Cine caută recuperarea e bine venit. Sunt și din aceștia care realizează ca au o dependență mortală din care pot ieși cu multă greutate, dar pot ieși.
    Cine nu, decât să fure și să omoare pentru a face rost de bani, dapăi să bea și să se drogheze fericiți. Vor trece în neființă fără durere și fără bătaie de cap. Admițând că-l au. Un cap! Sunt un pericol social uriaș. Punkt!
    Bravo, pe bune! Bună idee!
  • Arb 13.05.2024 01:45
    De acord.
    In Texas, in Amarillo de ex, inca din 2002(din ce am vazut personal), se proceda asa.
    Bere proasta, oferita ce-i drept la mmentul respectiv pentru 1 dolar paharul de plastic de 200 ml.
    Si prezervative la discretie, gratis.

    Din considerentele mentionate de dvs mai sus.

    Recuperarea este muult mai scumpa si fara succes.De fapt ...inutila.

    Rar se-ntimpla o minune ca unul dintre acesti oameni sa se desprinda definitiv din acest anturaj si sa se reabiliteze cu succes.
    Majoritatea nu vor, s-au obisnuit cu situatia si au devenit chiar dependenti de acest stil de viața.

    Subscriu 100% comentariului dvs
  • Hombre 13.05.2024 10:54
    Ba recuperarea functioneaza, dar trebuie sa iti ASUMI RESPONSABILITATEA. Problema cu alcoolicii este ca asteapta ca altcineva sa le rezolve problema. Ei vor sa ia niste medicamente, sa fie internati la o clinica, sa ii ajute personalul calificat. Mereu altii sa depuna efortul necesar, NICIODATA EI.
    Si dupa recuperare, trebuie din nou depus un efort constant TOATA VIATA ca sa ramai curat. La fel, tot de catre tine, nu altii.
    Sigur, nu e usor. A fost usor la inceput, dar cu cat te afunzi mai tare, cu atat revii mai greu.
  1. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  2. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  3. Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

  4. Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

  5. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  7. George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

  8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  9. Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

  10. Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

Ultima oră

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortoidoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat