SURPRIZĂ: UE A CERUT tuturor țărilor membre ARESTAREA LUI NETANYAHU

De Andrei Nicolae  /  

Foto arhivă: The Jerusalem Post

Foto arhivă: The Jerusalem Post

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o reacție rapidă la decizia Curții Penale Internaționale privind crimele de război din Israel și Palestina, Uniunea Europeană a anunțat prin vocea șeful diplomației europene, Josep Borrell. că ia act de decizia procurorului CPI privind mandatele de arestare pentru liderii Israelului și Hamas și solicită tuturor țărilor să o pună în aplicare. Inclusiv României.

„Iau notă de decizia procurorului CPI de a solicita mandate de arestare în prima cameră preliminară a Curții Penale Internaționale (CPI) împotriva lui Yahya Sinwar, Mohammed Deif, Ismail Haniya, Benjamin Netanyahu și Yoav Gallant.”, a anunțat Borrell azi noapte pe site-ul lui Elon Misk, X, fostul Twitter progresist.

„CPI, ca instituție internațională independentă, urmează să judece cele mai grave crime conform dreptului internațional. Toate statele care ratifică statutul CPI sunt obligate să respecte deciziile instanței., a mai adăgat  Borrell.

Marți, șeful diplomației europene scrisese:

În #Gaza, 31 din 36 de spitale au fost avariate sau distruse de la începutul războiului.

Atacurile împotriva lucrătorilor din domeniul sănătății, a spitalelor și a ambulanțelor îi privează pe oameni de tratamente care le pot salva viața: trebuie să înceteze.”

FOTO de arhivă ilustrativă de la un protest israelian anti-Netanyahu:

 

Citiți și Procurorul-șef al Curții Penale Internaționale susține că este supus la presiuni politice - "Mi s-a spus că această Curte este construită doar pentru Africa și pentru huligani ca Putin” - VIDEO

Postările pe X:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Radu Comsuta 21.05.2024 19:42
    Gata, îi băgăm la bulău, ce să mai...Singurul mandat de arestare emis în ultimii doi ani pentru președinți cu care sunt și eu de acord. Da' să-l ea cu el și pe ăla micu, măscăriciu...
  • Mars.60 Stefan 21.05.2024 21:05
    Daca Netanyahu merita din plin sa fie judecat si condamnat pentru masacrul inutil al populatiei civile din Gaza, oare n-ar trebui judecati pentru genocid si crime impotriva umanitatii toti psihopatii care au conspirat impreuna si au planuit si pus in aplicare operatiunea COVID-19?
    Peste 4,6 miliarde de persoane, adică aproximativ 60,3% din populația lumii, au primit cel puțin o doză de vaccin anti-Covid.
    https://romania.europalibera.org/a/vaccinare-israel-portugalia/31642467.html
    21 DE MILIARDE DE "VACCINURI" arnM "SIGURE SI EFICIENTE" AU FOST INJECTATE DEJA IN 70% DINTRE OAMENII ACESTEI LUMI, PUNAND IN PERICOL EXISTENTA RASEI UMANE PE TERRA.
    Uraciunile astea ale pustiirii, Bill Gates, de exemplu, e mai putin criminal ca Netanyahu, sau ca nazistii Ursula si Klaus Schwab?
  • INJECTIA FINALA 21.05.2024 23:41
    Subscriu
  • Bizar 22.05.2024 09:05
    Netanyahu din Israel îl amenință pe procurorul șef al CPI, Karim Khan, spunând că el însuși nu este preocupat de călătorie. Totuși, procurorul ar trebui să fie îngrijorat.
    Israel's Netanyahu threatens the ICC's Chief Prosecutor, Karim Khan, saying that he himself is not concerned about traveling. The prosecutor, however, should be concerned.

    https://x.com/i/status/1793106094598049810
  • Davinci 22.05.2024 09:59
    Nu se va întîmplă nimic din toate cele ce se spun in comentarii si in acest articol. priviți cu atenție la Cartea neagră a comunismului apărută in Franța de ceva timp si acolo bazat pe fapte se spune ca pe timp de pace după cel de-al doilea război mondial au murit in țările proaspăt populare peste 100 de mil de oameni. Da peste o suta de milioane de oameni care au fost omoriti in pușcării au fost exterminați prin spitalele psihiatrice in cariere de munca. judecați false etc. Ei sint tot in istorie așa cum au rămas si la noi evreii cu nume schimbate care au făcut nenorocirile pe cind comuniștii au venit la putere. Ana Pauker / Hannah Robinshon, Leonte Rautu/ Oingenstein, Teohari Georgescu / BUrah Tescovici, GH APostol / Gershwinn, Nicolscki/ Goddberg, Roman/ Neulander, Brucan / Saul Bruckner, VOitec, Birladeanu, Vasile Luca si alții . EI nu sint jduecati dar mișcarea legionară singura care a luptat împotriva lor avind si caracter religios a fost interzisă exact de cei care veniseră la putere. Soția lui Brucan una Seodorovici procuror a condamnat la moare îl lotul Ziariștilor pe GYR, Pamfil Seicaru si alții . Citi știu azi de Gafencu cel care a salvat viața unui evreu pastor anume WUMBRANDT Citi iau poziție fata de ce face institut Wisel vis a vis de VUclancescu de Paulescu cel care a inventat insulina etc? Naționalism înseamnă extremism. Eroare. O mare eroare. CInd politica statului si a guvernattilor este slabă se impune un naționalism spunea Gandhi . Parintele Staniloae arată ca naționalismul creștin ce azi cu greu ii găsești definiția are o mare calitatea aceea de a nu fi exclusivist. Dar totul intra int-o singura punga si se fac speculații. Khazarii de la putere după război dar si evreii extremiști trebuiau si trebuie judecați. Noi ca niște creștini nu putem fi antisemiți după cum spunea Tzutzea. " ce Isus vine de la Glina ?" Adevarul peste toate si asta trebuie adus in prim plan. Eu nu cred ca Natanyahu poate fi adus in fata justiției pentru ca s-a si expirimat ca va fi un mare scandal dat fiind ca are la arhive multe... si daca acele secrete le va da drumul atunci.. vai si amar. Aduceți-va aminte cind Lavrov a spus ca mama lui Hitler a fost evreica. Evreii nu au scos un sunet. Cu alte tari ar fi făcut mare scandal. Rușii au luat toate arhivele si evreii știu bine acest fapt. Chiar daca Ucraina doresc refacerea "imperiului" Khazar după cum se pare nu vor avea suport de la mulți. Bandera mentorul este fascist. SI care sa fie diferența dintre Bandera si Gafencu sau Zelea Codreanu? Paiin credință... da dar nu da bin si atunci sint amestecați. AMericanii au folosit legionarii din munți in lupta împotriva bolșevismului insa ii parașuta in campurie comuniste unde erau omoriti. Asta nu se mai spune
    Nathanyahu știe bine ce înseamnă rugagiuncea KOL NIDRE amintită de cel cre a fost martor la declarația de al Balfour anume Benjamin Freedman evreul care nu minte si fost in cabinetul presdeintelui WILSON>
    Iata ce spune in încheierea discursului sau din 1961!
    Dumneavoastră știți ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeți că este așa de sacră pentru ei? Eu știu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
    În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă și rostești o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numește Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declarație sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul și neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.
    Cu atât mai mult, Talmudul reamintește evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scutește de respectarea lor.
    Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Și, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeași soartă pe care au avut-o germanii, și din aceleași motive.
    Benjamin H. Freedman
    Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar și contradictorii personalități ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acționar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizațiile evreiești și și-a petrecut restul vieții cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puțin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizațiilor evreiești și mașinațiunilor acestora puse la cale pentru a-și câștiga și menține puterea asupra națiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy și multe alte personalități de vază ale societății americane.
    Discursul pe care l-am redat cititorilor noștri a fost ținut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC, și publicat la acea vreme de Commori Sense. Despre actualitatea mesajului său nu e cazul să vă convingem. E suficient să parcurgeți cu atenție discursul său.
    Prelucrare de Karen Miller

    SI ca sa fie treaba oabla voi aminte ceea ce știe toată lumea nu insa si institutul Wisel si alții . Este timpul pentru ca sa se rearanjeze adevarul si asta in numele lui DUmnezeu

    Aleksandr Solzhenitsyn

    Trebuie să înțelegeți că principalii lideri bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși.
    I-au urât pe ruși.
    I-au urât pe creștini.

    Conduși de ura rasială, au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nici cea mai mică remușcare.
    Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți „Revoluția Rusă”.
    A fost invazia și cucerirea populației ruse.
    Mulți dintre compatrioții mei au suferit crime oribile pe care niciodată în întreaga istorie a umanității nu au trebuit să le sufere popoarele sau națiunile.
    Acest fapt nu poate fi subestimat.

    Fără evrei nu ar fi existat bolșevism.
    Pentru un evreu, nimic nu este mai jignitor decât adevărul.
    Din 1918 până în 1957, teroriștii evrei însetați de sânge au ucis 66.000.000 de oameni.

    Bolșevismul a efectuat cel mai mare masacru uman din toate timpurile.
    Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră astăzi această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile ucigașilor.
    .
    Aleksandr Solzhenitsyn - Two Hundred Years Together

    Cu toate astea cum ar putea fi arestat Natanyahu cind a primit bani din S.U.A. si armament? CUM cind mulți din guvernul SUA sint evrei?

    Nicio șansă. Este o știre ce tine de propaganda... VOr apare si altele unde ii vor face sa facă pasul înapoi iar Ntanyahu va omori la palestinieni intr-o veselie. Franța este in lanțuri pentru ca acolo sint mulți islamici si peste noapte pot deveni bombe. Europa este plină de islamici după policiticile de emigrare unde s-a dorit planul Kerlegi si conflictele dintre civilizații. Acum se plătește prețul. Sa ll mai facă nu știu cum mulți acefali pe președintele ungar Victor Orban. Ce dorește UE? lgbtq, migrație si război.
    DECE NU VA FI INCHIS NATANYAHU? PENTRU CA S-AR AFLA ADEVARUL.

    CINE DORESTE CA PROCESUL PACIFICULUI SA NU AIBA LOC? ACOLO A FOST GENOCIDUL UNDE JAPONIA A MACELARIT CHINEZII CU ZECILE DE MILIOANE. JURNALSTII DE ORIGINE CHINEZA CARE SINT STABILITI IN SUA MOR PE CAPETE PENTRU CA DORESC CA ACEST PROCES AL PACIFICULUI SA AIBA LOC. DAR CINE NU DORESTE? YAKUZA? CIA? MOSSAD?

    GHICI!
Ultima oră

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania

14:43

Alianța Părinților și Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților solicită organizarea unei dezbateri ample și autentice referitoare la instruirea personalului ucrainean care operează avioane F-16 din Baza Aeriană-Fetești

13:41

Răsturnare de situație! Viktor Orban i-a întors spatele lui Iohannis și merge cu Rutte la șefia NATO

13:38

Patriotismul de stadion și cei care vând meciurile României

12:19

Raidurile israeliene continuă să facă ravagii în taberele de refugiați. Doar astăzi au fost uciși 17 palestinieni. Totalul se ridică la peste 37.000 de morți

11:33

"Mașini spirituale": Invazia jefuitorilor de suflete

10:26

Cariera lui Biden e ca și încheiată. Trump a început să câștige tot mai mult simpatia tinerilor

10:11

Putin merge în Coreea de Nord pentru prima dată în 24 de ani