SUA: Democrații îi cer lui Biden să predea butoanele nucleare. VIDEO cu președintele Americii - „Gaga”

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum previzionam în articolele ActiveNews din timpul alegerilor pentru președinția SUA, furate de la câștigătorul real, Donald Trump, de către artizanii „Marii Resetări”, Joe Biden nu va putea conduce America. Deja Joe Biden nu mai poate conduce America. De fapt, nu o conduce deloc.

O analiză complexă din Cotidianul a jurnalistului de politică externă Călin Marchievici - ca și numeroase filmări existente  în spațiul public (cum este și cea de mai sus) - demonstrează acest fapt, cu prisosință. „În urmă cu două săptămâni, la o întâlnire cu alegătorii transmisă în direct de CNN, președintele Biden a spus că, la sosirea sa la Casa Albă, SUA nu aveau un vaccin împotriva covid. De fapt, campania de vaccinare începuse în urmă cu mai bine de o lună. Fostul președinte Donald Trump a declarat atunci că Biden ”fie nu spune adevărul, fie este terminat din punct de vedere mental”.”, scrie Marchievici.

Cotidianul prezintă și temerile democraților legate de butoanele roșii, ale armelor nucleare ale SUA.

„Peste 30 de congresmani democrați i-au trimis o scrisoare mai puțin obișnuită președintelui Joe Biden – i-au cerut comandantului suprem să renunțe la prerogativa de a lansa unilateral un atac nuclear. Congresmanii propun patru variante prin care codurile valizei nucleare să nu mai fie doar în posesia președintelui: fie vicepreședintele și președintele Camerei Reprezentanților vor avea și ei un cuvânt hotărâtor în lansarea sau nu a unui atac nuclear, fie acest rol va fi îndeplinit de șeful Statului Major Interarme și de procurorul general, fie să se înființeze un consiliu permanent al liderilor din Congres care să ia această decizie împreună cu președintele.”, arată analistul.

Kamala Harris, o comunistă nici măcar prea vopsită - cum este (sau... era)  „catolicul” Joe Biden, care susține fără să clipească finanțarea avorturilor de către stat - se prefigureaza a deveni cât de curând președinta SUA. Ceea ce i-ar putea transforma cei 75.000.000 de alegători ai lui Donald Trump, concentrați mai mult în sudul Americii, din „teroriști interni”, cum sunt considerați acum, în trupe de independență ale sudiștilor. Dacă nu le mai dă Bill Gates cu cine știe ce gheață carbonică în cap...

Citi aici analiza Ce se întâmplă cu Joe Biden și cine conduce cu adevărat SUA?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre