Putin a scos în afara legii Mișcarea LGBT

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Supremă de la Moscova a declarat oficial „mișcarea internațională LGBT” ca fiind „extremistă”, interzicându-i activitățile pe teritoriul întregii țări.

La ședința de joi, 30 noiembrie, instanța supremă a Rusiei a aprobat o solicitare depusă de Ministerul Justiției la începutul lunii, în care se arăta:

„În activitatea mișcării LGBT de pe teritoriul Federației Ruse au fost identificate diverse semne și manifestări de orientare extremistă, inclusiv incitări la dezbinare socială și religioasă.”

Deși termenul „mișcarea internațională LGBT” nu este clar definit, experții internaționali cred că decizia Curții Supreme de la Moscova permite autorităților să închidă organizațiile militante ale minorităților sexuale finanțate din exterior și să îi supravegheze pe liderii acestora.

Nu este prima decizie luată de regimul Putin împotriva activismului LGBT.

În 2013, Rusia a interzis expunerea „relațiilor sexuale ne-tradiționale” în emisiuni și publicații la care au acces minorii.

În 2020, guvernul rus a interzis căsătoriile homosexuale.

În 2019, Vladimir Putin declara că guvernul rus că nu are „nici o problemă cu persoanele LGBT”, adăugând că fiecare om trebuie lăsat „să își trăiască viața așa cum crede de cuviință”.

În ceea ce privește propaganda LGBT, însă, Putin a afirmat că a-i învăța pe copii că „pot juca cinci sau șase roluri de gen” i se pare „prea mult”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Naeh 01.12.2023 12:38
  Corect, să-și vadă de plăpumioara lor acolo și să-i mai lase pe pe restul în pace!
 • Wolf Edmond 01.12.2023 14:05
  La fel ca Putin ar trebui să facă toate guvernele țărilor creștine, inclusiv al nostru. Cred că vom fi mult mai destinși dacă nu vom avea homalăi în structurile de putere și prin biserici. N-au decât să-și caute un loc unde să-și facă o țară a lor fără să spurce altele.
 • Mars.60 Stefan 01.12.2023 15:21
  Sa ne reamintim totusi ca Romania face parte CU MANDRIE din structurile NATO si UE care promoveaza agenda lgbtq+ (vai steaua ei cu 6 colturi), chiar daca e crestina, adica e si ea in randul tarilor "civilizate", e "occidental" de esuata si mandra, vorba unui plavan escroc!
  Deci Romania nu e Rusia pravoslavnica, Romania e ce vedem ca-si doreste sa fie inca din 1989. Daca guvernele de care spuneti ar face ce a facut Putin in Rusia, acestea ar fi rapid dizolvate si membrii lor ar infunda puscariile pt. antisemitism, sediul central al miscarii sodomite mondiale aflandu-se la Tel Aviv. Adica nimeni nu indrazneste. Totusi, Putin e lasat sa faca ce face in Rusia cu dezlegare de la Chabad, ca sa fie popular si sa se mentina ca om al lor la putere, fara tulburari majore in popor.
 • Mielu' 01.12.2023 21:58
  Haz de necaz, frate!
  Pai cum sa-si faca o tara a lor?! De unde sa mai faca ei noi "convertiti", sa nu le piara samanta? Au poate doara cu ceva ajutor de la transgender-i sau de la cei de gen fluid - azi e una, maine unu, poimaine poate e magar (ass-in ????)...
 • Ionel Palanic 01.12.2023 15:50
  Putin este ”RAU” Da!
 • Zoly 01.12.2023 15:51
  Excelent. Numai că continuă cu cbdc si controlul total via AI cu ajutorul Sberbank / herr Gref -ocultist homo si învățăcel al lui schwab, si cu tov. Nabidulina de la banca centrală și dinsa educată la Harvard si Davos.Si cu alt tovarăș Ghimberg sau așa ceva, care continuă vaccinarea pină la anihilare. Bașca vor să redeschidă conflictul din Transnistria. In Rusia persistă gerontocrația lui Putin & co, cu viziune sovietică imperialistă, mînată de la spate de reptilele sioniste ce vor să ne șteargă de pe pământ prin infometare si razboaie locale de durată. Să nu ne bucurăm prea tare de "izbînzi" propagandistice cu impact minor. Porcaria mare din spate progresează in toate colțurile lumii, inclusiv in maica Rusia si china (brics) sub diferite arome locale. Salvarea vine doar dacă noi românii ne mobilizăm in masă, să ne facem curat in ograda proprie, la nevoie chiar si cu metoda vlad Țepeș.
 • Rusi 04.12.2023 18:05
  Au procedat corect, Mișcarea LGBT este intradevar terorista.
 • icil_67@yahoo.com 05.12.2023 14:20
  BRAVO LUI. FELICITARI. POATE IA SI ALTE TARI EXEMPLUL LUI.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 9. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO