Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA a participat marți, la Tampa, Florida, la o manifestație de protest față de limitarea avorturilor în acest stat american.

Joe Biden, care se declară „catolic fidel”, militează pentru o libertate totală de a ucide pruncii în burta mamelor, fără restricții, până la momentul nașterii.

În momentul în care o activistă a morții, aflată lângă el pe scenă, a protestat față de limita maximă de 6 săptămâni impusă în statul Florida, Biden și-a făcut o cruce mare, popească.

E drept, răsturnată cu vârful în jos.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Mars.60 Stefan 25.04.2024 13:56
    ...prefacutul isi invoca tatal cu crucea inversata, ca sa stie participantii la manifetatie cui apartin si slujesc. Intre timp iadul se pregateste sa le faca cea mai calduroasa si binemeritata primire.
  • Tic 25.04.2024 18:22
    Tot așa purta și idiotul ăla homo de George Michael un cercel cu cruce inversată.Acum își aduce sigur crucea prin iad.
Ultima oră

23:38

Pr. Ioan Istrati: Puterea femeii

22:35

Cristian Botez și ActiveNews: La Mulți Ani, Corneliu Vlad, la 82 de ani, dintre care peste 50 de presă! Din amintirile unui călător cu carnet de reporter pe mai toate meridianele lumii. INTERVIU VIDEO

22:00

Dl. Corneliu Vlad, la aniversară. Cristian Botez: Cum se făcea gazetărie acum 60 de ani în România comunistă. Corneliu Vlad, cel mai vechi comentator de politică externă din țară, martor la apariția revistei Lumea. LA MULȚI ANI!

21:35

Pr. Protos. Dr. Sofian Costea: Hristos a înviat! Femeia credincioasă, având-o ca prototip pe Maica Domnului, reprezintă surâsul Lui Dumnezeu, revărsat peste întreaga zidire - VIDEO

20:30

Enigma Săptămânii. Luminița Arhire: AM GĂSIT UN AVION... CUM PROCEDĂM?

19:50

Declarația Politică a Săptămânii: 14 mai - Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel vs Ziua Națională de Cinstire a Martirilor din Temnițele comuniste

18:23

Baconschi, de la Baha'i la Ordinul Fraților Minori Conventuali catolici. FOTO/INFO

17:00

300.000 de maghiari la rusaliile catolice de la Șumuleu Ciuc, ca întotdeauna, cu însemne ale ”Ungariei Mari” și ”Ținutului Secuiesc”. Revista Profesionistă a Presei 13 – 17 mai 2024

16:00

Liderul AUR George Simion, semne de candidat prezidențial. Formațiunea separatistă UDMR rămâne "o creatură hidoasă, șovină”

14:20

Iulian Capsali: FLORIN PIERSIC - O VICTIMĂ A CRIZEI MEDICINEI

13:48

"Am fost lăsați orbi" – Rușii le-au stins Starlinkul ucrainenilor înaintea ofensivei de la Harkov

12:25

Chestiunea Săptămânii: Dictatul de la Bruxelles privind migrația, adoptat marți, pune între paranteze Constituția României

11:29

Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

11:00

PE 17 MAI 1817 S-A NĂSCUT IOAN IRIMIE/IRINYI JÁNOS INVENTATORUL CHIBRITULUI CU FOSFOR, UNCHIUL LUI IOSIF VULCAN

10:00

18 mai: Sfânta Muceniță Hristina - Cristina și Sfinții Mucenici Petru, Dionisie, Andrei și Pavel împreună cu Sfinții Paulin, Iraclie și Venedim