Proces pentru defăimare în valoare de 25 de milioane de dolari împotriva primului spital care a impus vaccinarea obligatorie COVID-19

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic a intentat un proces în valoare de 25 de milioane de dolari împotriva primului spital din Statele Unite care a impus obligativitatea vaccinării anti-COVID-19.

Un judecător din Texas a respins un proces care a fost intentat împotriva primului spital din Statele Unite care a impus un ordin de vaccinare anti-COVID-19, relatează Epoch Times. Medicul care a intentat procesul spune că plănuiește să facă recurs.

Dr. Mary Bowden a intentat procesul împotriva Houston Methodist, susținând că sistemul a defăimat-o spunând că opiniile ei despre vaccinurile și tratamentele anti-COVID-19 sunt „dăunătoare pentru comunitate” și că Bowden „răspândește dezinformări periculoase”. 

La cererea spitalului, judecătorul comitatului Harris, Mike Engelhart, a respins procesul pe 31 ianuarie, potrivit procesului de judecată.

„Acum putem să lăsăm acest lucru în urmă și să ne concentrăm pe pacienții, angajații și comunitatea noastră”, a declarat Dr. Marc Boom, directorul general al Houston Methodist, într-o declarație către agențiile de știri.

„Ca lucrători în domeniul sănătății, avem un jurământ sacru de a «nu face rău», iar o parte a acestui jurământ înseamnă să facem tot posibilul de a preveni răspândirea de dezinformări care dăunează comunității noastre”, a adăugat acesta.

Bowden a promis că va face recurs la hotărâre.

Într-o postare pe Twitter, ea i-a avertizat pe medici că decizia înseamnă că „orice spital poate acum să nu fie de acord cu opiniile dumneavoastră medicale, să lanseze o campanie de PR la nivel global prin care să vă prezinte ca fiind o persoană periculoasă și să nu sufere nicio consecință”.

„Cu siguranță vom face recurs și vom rezolva acest caz într-o instanță echitabilă”, a mai spus Bowden.

Procesul a fost declanșat în urma declarațiilor publice ale spitalului Houston Methodist, care a afirmat că Bowden exprimă opinii care „sunt dăunătoare comunității” și „nu reflectă dovezi medicale de încredere sau valorile Houston Methodist”. Potrivit spitalului, Bowden „răspândește informații greșite periculoase care nu se bazează pe știință”.

Boom, CEO-ul spitalului, a făcut afirmații similare în timpul unei apariții televizate.

Bowden a declarat că a prescris Ivermectină pacienților ei și că medicamentul a tratat COVID-19.

De asemenea, ea a devenit suspicioasă cu privire la vaccinurile anti-COVID-19 după ce s-au prezentat la ea mai mulți pacienți complet vaccinați.

Declarațiile spitalului au fost defăimătoare, întrucât Bowden „a publicat despre fapte adevărate, întemeiate științific” și nu a răspândit niciodată informații greșite, potrivit procesului.

Bowden a demisionat de la Houston Methodist la scurt timp după ce au fost făcute declarațiile din partea spitalului.

Pe 1 aprilie 2021, Houston Methodist și-a anunțat introducerea obligativității vaccinării. Peste 150 de lucrători au fost concediați sau suspendați din cauza refuzului de a se vaccina.

Vaccinurile nu previn transmiterea COVID-19 și au avut rezultate din ce în ce mai proaste împotriva bolii pe măsură ce au apărut variante noi.

Aproape jumătate din spitalizările legate de COVID-19 raportate de spital la sfârșitul anului 2021 au fost în rândul persoanelor vaccinate, au descoperit cercetătorii.

Sistemul s-a confruntat cu o lipsă de personal în 2022, în ciuda obligativității vaccinării.

După ce rapelurile au fost eliminate în Statele Unite din cauza scăderii eficacității vaccinului, Houston Methodist a introdus obligativitatea rapelurilor pentru personalul său. Însă sistemul a ales să nu impună vaccinurile de rapel actualizate care au fost autorizate în toamna anului 2022 fără a exista date clinice.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Ioan Dan 07.02.2023 10:22
    Ar trebui ca în toate țările civilizate să se fi constituit măcar câte o asociație a celor cu reacții adverse grave și a rudelor celor decedați la maxim o lună după vaccinare.
  • Sabin G 07.02.2023 17:24
    Acum vor bani de la stat?
  • Catalin1972 07.02.2023 12:25
    "Acum putem să lăsăm acest lucru în urmă și să ne concentrăm pe pacienții..." ce simplu,ce convenabil ! Cum era sa fi zis si Himmler in 1945 "hai sa lasam in urma prigoana nazista,sa ne concetram si pe alte etnii " ?!
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI