Prezentatorul scoțian și “conspiraționistul” Neil Oliver, la Tucker Carlson: În eforturile globaliștilor de a ne împinge către neofeudalism electronic, s-au expus singuri. Marea Resetare a provocat Marea Deșteptare! - VIDEO

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Puterile care susțin Marea Resetare și au vrut să înrobească omenirea au provocat, în schimb, o Mare Deșteptare, potrivit autorului și prezentatorului TV scoțian Neil Oliver, care a fost invitat în emisiunea recentă lui Tucker Carlson.
 
Neil Oliver este un radiodifuzor scoțian, gazda podcastului Neil Oliver's Love Letter to the World și a emisiunii Neil Oliver Show pe GB News în Regatul Unit al Marii Britanii. 
 
 
El consideră că tot ce s-a întâmplat în era Covid a stârnit în populații un scepticism tot mai larg răspândit cu privire la diferitele pseudo-teme globale "urgente” lansate de globaliști, printre care: monedele digitale ale băncii centrale (CBDC), ID-urile digitale, orașele de 15 minute, propaganda schimbărilor climatice și împotriva consumului de carne, medicina convențională, toate vaccinurile, integritatea procesului electoral.
 
Potrivit prezentatorului scoțian „conspiraționist”, arhitecții Marii Resetări s-au dat singuri de gol. 

„Cred că, în ultimele lor eforturi de a ne împinge către acest tip de neofeudalism, s-au expus singuri. Au accelerat spre linia de sosire prea devreme, într-un mod greșit, și prea mulți oameni au văzut despre ce este vorba”, este de părere Oliver.

„Cred că lumea a căzut fatal în chingile băncilor, în chingile acelor grupuri nealese, care nu răspund pentru faptele lor, interesate doar de profit, bani și putere”, a mai spus el.

În emisiunea lui Tucker Carlson, Neil Oliver vorbește despre influența băncilor asupra imperiilor globale și despre modul cum puterile financiare au influențat evenimente istorice semnificative precum cel de-al Doilea Război Mondial, despre Brexit și pandemia COVID-19.
 
El dezvăluie cum a ajuns să își piardă încrederea în sistem și în mass-media dominantă. Oliver analizează schimbările sociale și politice pe care le-au adus o putere tot mai centralizată, efectele erodării identității personale și naționale și impactul propagandei.
 
De asemenea, în dialogul cu Carlson, el abordează și implicațiile mai largi ale imigrației în masă și ale supravegherii și accelerarea către o societate neofeudală electronică.
 
Pe parcursul conversației, el a subliniat importanța legii naturale, a libertății individuale și a luptei continue dintre bine și rău.
 
Discuția acoperă și rolul tehnologiei, agenda anti-umană din spatele isteriei climatice, dar și importanța unei abordări bazate pe curaj, discernământ și pe necesitatea de a nu cădea în defetism și lașitate în fața acestor provocări. VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Mihai Cantuniari 22.06.2024 06:39
  Intr-adevar o desteptare exista, dar nu asa de Mare cum o crede Neil Oliver. Intunecatii se grabesc napraznic, au o agenda de la care nu se pot abate, de aceea au facut greseala de a-si arata prea pe fata si prea rastit tot ce asteapta de la oime. Au aratat totul deodata si s-au dezvaluit: scaderea populatiei, atacul Covid, gandacii din farfurie, distrugerea familiei, dereglarea copiilor si a tineretului, sustinea pe fata (vreu sa spun pe dos) a poponarilor si a tuturor degeneratilor, atacul climatic, inlocuirea hranei naturale cu OMG organisme modificate genetic etc etc. Un atac puternic pe toate fronturile deodata..., or tocmai asta a provocat trezirea multora... nu a tuturor.
 • Tic 22.06.2024 11:08
  De aceea ne revine nouă,ăstora de ne trezirăm,sarcina să îi convingem pe cei de lângă noi de ceea ce urmăresc diavolii,și să ducem Cuvântul Domnului catre toți cei ce L-au uitat.Căci asta este esența luptei ce o vedem.Este greu,pt că unora,de bună credință altfel,nu le vine a crede că au fost mințiți atât de urât și încă de atât amar de vreme.Bolșevicii aveau o strategie ,si anume,când împărțeau manifestele lor,spuneau "citește și dă mai departe".Putem aplica si noi combinând cu perseverența misionarilor ,sau a sectanților.
  Dle Cantuniari sunteți unul dintre cei trezi ,si chiar dacă aveți o vârsta,încă nu puteți "ieși la pensie"și vă mulțumesc că activați în continuare.
 • Radu Comsuta 22.06.2024 09:58
  Ași și este. Omenirea nu se va mai distinge atât prin elementele naționale, sârb, bulgar, german, englez, american, african, pagkistanez, israelitean, roman, etc. ci se împarte în cei deșteptați care sunt de partea LUMINII și cei care dorm pe ei sub vraja propagandei progresiste prin mass-media. Aia cu vaccinul e eficient și sigur, rușii sunt răi, americanii buni, Israelul are tot dreptul să se apere și alte slogane în genul.

  Prin urmare mesajul nu poate fi decât unul: patrioți sau mai bine zis OAMENI din toate țările uniți-vă împotriva bestiei progresiste resetare. Lupta se va da pe față între bine și rău. Alegeți binele ca să trăiți...de la Isaia citire.
 • Mihai Cantuniari 22.06.2024 12:57
  Multumesc, TIC, pentru incurajare si pretuire. Suntem la unison, si ca noi sunt tot mai multi.
 • LN 22.06.2024 13:50
  Domnule Mihai Cantuniari, de ani de zile vă citesc cu mare plăcere comentariile de pe Active News și de foarte multe ori am simțit nevoia să vă scriu cteva rânduri, în primul rând ca să vă mulțumesc pentru magistralele traduceri din Mario Vargas Llosa, unul dintre scriitorii mei favoriți (alături de Beckett, Kafka, Nabokov). L-am descoperit, grație dumneavoastră, prin 1985 sau 1986, și îi iubesc cărțile și în ziua de azi. Ar fi o deosebită onoare să vă cunosc și personal.
 • Mihai Cantuniari ► LN 22.06.2024 14:55
  Domnule LN, ma bucur sa va descopar cititor avizat si pasionat si va multumesc pentru cuvintele frumoase. De aceea va trimit si la articolele mele de pe ArtEmis, cand veti avea ragaz si dispozitie. Din pacate sunt bolnav de mai mult timp si am redus la maxim intalniri si noi cunostinte. Ramane sa ne citim in continuare cu placere si interes. Cu deosebit respect, M.C.
 • LN ► Mihai Cantuniari 23.06.2024 10:04
  Vă mulțumesc pentru răspuns, domnule Cantuniari. Voi citi și pe viitor cu încântare atât articolele dumneavoastră de pe ArtEmis cât și comentariile de-aici de pe Active News. Multă sănătate și numai bine vă urez!
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre