Pedofilul Jeffrey Epstein a fost agent al Mossad

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul sinucis în mod bizar în închisoare, partener de orgii cu lideri politici, membri de familii regale și importanți oameni de afaceri i-ar fi șantajat pe toți aceștia în favoarea Israelului.

Cartea Epstein: Dead Men Tell No Tales semnată de Dylan Howard și apărută recent este una explozivă.

Ea oferă amănunte despre modul în care Epstein a fost scăpat inițial de închisoare, în 2008, datorită materialelor picante cu care îi șantaja pe politicieni.

În vara lui 2019, miliardarul s-a sinucis în celulă (lăsat nesupravegheat în mod ciudat pentru un penitenciar de maximă securitate), în timp ce aștepta să îi înceapă procesul în care era acuzat că a pus la cale o vastă rețea de trafic sexual cu minore.

Mărturiile lui Epstein în fața instanței erau așteptate ca o pâine caldă de ziariștii din toată lumea, convinși că miliardarul va trage după el în hazna numeroase nume sonore.

„Sinuciderea” pedofilului a venit ca o ușurare pentru mulți.

Omul de afaceri israelian Ari Ben-Menashe afirmă în carte că Epstein și Ghislaine Maxwell, amanta și mâna sa dreaptă, au fotografiat în secret politicieni importanți în timp ce întrețineau relații sexuale cu minore, pentru a-i putea șantaja.

Cei doi ar fi realizat o rețea de tipul „capcană cu miere”, oferindu-le minore unor politicieni și afaceriști, pentru ca aceștia să poată fi exploatați în interesul Israelului.

„Dl. Epstein era idiotul perfect care se ocupa cu furnizarea de fete pentru tot felul de politicieni din Statele Unite”, afirmă Ben-Menashe.

„Vedeți, să faci sex nu e o infracțiune. Poate fi jenant, dar nu este o infracțiune. Dar să faci sex cu o fată de 14 ani este o infracțiune. Iar el îi fotografia pe politicieni în timp ce făceau sex cu fete de 14 ani – dacă vreți să fim cinstiți.”

Un fost expert CIA în antiterorism, Philip Giraldi, spunea în luna august cam aceleași lucruri, în American Herald Tribune:

„Nu există o altă explicație rațională pentru filmările sale cu politicieni importanți și celebrități făcând sex cu minore. În mod clar, Epstein se afla în legătură cu foștii premieri ai Israelului, Shimon Peres și Ehud Barak, iar (Leslie) Wexner (miliardar, fost client al lui Epstein) avea și el legături strânse cu Israelul și cu guvernul său.”

Reproducem mai jos un fragment din cartea senzațională a lui Dylan Howard, publicat inițial de Medium:

*

„Epstein transporta persoane foarte importante în toată lumea, oferindu-le unora dintre acestea fete tinere”, a declarat ziaristul Martin Dillon, după ce a discutat cu surse din Mossad. „Fabricarea de dosare. Așa funcționează serviciile de informații.”

„Ei numesc asta capcana cu miere”, a spus Dillon, referindu-se la practica veche de când lumea a spionajului, care folosește atracția sexuală pentru a-și prinde în capcană țintele. „Dar e mult mai sofisticat decât atât.”

Capcana cu miere – sau „capcana amoroasă”, așa cum mai este ea cunoscută – are o lungă și lubrică istorie în spionajul american.

Potrivit unui articol Washington Post din 1975, „timp de ani de zile, Central Intelligence Agency a folosit capcane amoroase în New York și San Francisco, unde diplomați străini erau ademeniți de prostituate aflate în solda CIA”.

„Prin oglinzi ascunse cu vedere unilaterală, agenții CIA filmau aventurile sexuale și după aceea încercau să șantajeze victimele pentru a deveni informatori.”

Articolul mai notează:

„Este posibil ca CIA să fi furat ideea de la ruși, care au folosit multă vreme șantajul sexual pentru a-i prinde în capcană pe occidentali și a-i forța să spioneze pentru ei.”

Reprezentanți ai CIA au declarat reporterilor Washington Post că „nu au auzit niciodată de așa ceva”.

Însă, pentru Epstein, cărțile fuseseră deja făcute:

„Dacă ești un serviciu de informații și ai pe cineva ca Epstein, care este un fel de celebritate și care poate atrage celebritățile, care poate participa la discuții privind evenimente mondiale despre lucrurile cele mai secrete... Dacă poate sui în avioanele sale persoane cum este Clinton, sau Ehud Barak, un fost prim-ministru al Israelului și fost general, atunci ăsta este tip cu adevărat important pentru tine”, a continuat Dillon.

„Dacă va fi prietenul tău, va lucra pentru tine. Va fi un atu pentru tine. Uite ce poate să facă. Poate să îți dea informații despre toți acești politicieni; despre comportamentul lor privat, despre micile lor păcate, toate acestea sunt lucruri importante pentru un serviciu de informații.”

Fostul specialist CIA în antiterorism, Philip Giraldi, a afirmat că are „foarte puține” îndoieli că Epstein făcea parte dintr-o operațiune de spionaj și că informațiile pe care le deținea l-au ajutat să scape de închisoare.

„Nu există o altă explicație rațională pentru filmările sale cu politicieni importanți și celebrități făcând sex cu minore. În mod clar, Epstein se afla în legătură cu foștii premieri ai Israelului, Shimon Peres și Ehud Barak, iar Wexner avea și el legături strânse cu Israelul și cu guvernul său.”

Pe lângă faptul că a zburat cu Lolita Express (avionul lui Epstein, numit astfel după romanul lui Vladimir Nabokov – n.r.), fostul premier israelian Ehud Barak l-a vizitat pe Epstein la locuința sa din Manhattan.

În ianuarie 2016, a fost fotografiat intrând în proprietate, urmat la scurt timp de patru tinere.

„Am fost acolo pentru un dejun și să stăm de vorbă, nimic altceva. Și ce-i cu asta?”, a spus Barak într-o declarație când s-a scris despre vizită.

„Nu am fost la nici o petrecere cu el. Nu m-am întâlnit niciodată cu Epstein în compania unor femei sau fete tinere.”

El a recunoscut că a mers și pe insula lui Epstein, Little St. James, dar nu a participat la nici o petrecere, nici nu a văzut fete tinere acolo.

Potrivit lui Giraldi, fostul procuror al districtului Palm Beach, Barry Krischer, ar putea fi responsabil de influența de culise asupra lui Acosta, în 2008.

(Alex Acosta, în calitate de procuror al statului Florida, a aprobat o înțelegere judiciară care i-a permis lui Jeffrey Epstein să pledeze vinovat doar pentru acuzația de acostare, în schimbul unui acord federal de neurmărire penală. – n.r.)

Krischer fusese laureat al prestigiosului premiu al Ligii Antidefăimare cu zece ani în urmă.

(Liga Antidefăimare este o organizație evreiască având sediul în Statele Unite, având în spate o lungă istorie de alegații de spionaj intern.)

„Statul evreu se plasează cu regularitate în fruntea listei țărilor prietene cu activități agresive de spionaj împotriva Statelor Unite”, a afirmat Giraldi.

„Mossad ar fi exploatat contactele lui Epstein... Cei șantajați ar fi colaborat fără îndoială, în cea mai mare parte din cazuri, cu guvernul străin implicat, pentru a evita un scandal major.”

Dacă ar fi încăput pe mâinile sistemului american de justiție din Florida, el (Epstein) ar fi putut furniza informații mult mai explozive decât tot ce se întâmpla la Bear Sterns (companie la care a lucrat Epstein, care a dat un faliment răsunător în 2008 – n.r.)

Într-adevăr, Kenneth Starr, avocatul lui Epstein, a trecut la un moment dat peste capul lui Acosta, intervenind la Republicani din cadrul Departamentului de Justiție și cerându-le să renunțe la proces.

În 2008, Procurorul General care ar fi primit această cerere, era Michael Mukasey, un evreu ortodox cu legături atât de puternice în Israel, încât a fost acuzat că acționează ca unul cu dublă cetățenie.

Retrospectiv privind, este clar că dosarele de șantaj ale lui Epstein s-au aflat în centrul acestei înțelegeri judiciare private.

Totuși, exista ceva mai important decât conținutul acestor dosare pe care prietenii și dușmanii lui Epstein doreau cu tot dinadinstul să îl ascundă.

Acordul în sine era mult mai periculos.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Tic 24.11.2022 21:45
    Și dacă totuși tipul nu s-a sinucis, ci e bine merci undeva? De ce camerele instalate au fost dezactivate exact în răstimpul în care asta s-a "sinucis"?
  • INJECTIA FINALA 25.11.2022 00:00
    E posibil sa fie in viata.
    Se plimba prin ceata.
  • Alin_ 25.11.2022 12:33
    Cu siguranta Epstein nu s-a sinucis si nici “nu a fost sinucis” ; a fost “extras” si dus in alta tara (poate chiar in Israel).

    Cand ai filmari cu oameni politici din diferite tari/guverne, care au facut sex cu minori, pai atunci poti prelua conducerea acelor tari, fara nici cea mai mica problema !
    Acei politicieni santajati cu puscaria/oprobiul public/distrugerea propriilor familii, vor face absolut orice le va cere acea putere straina (Israel in acest caz) care detine acele filmari !!!
    Efectiv nici sa se retraga din politica nu pot -> pentru ca trebuie sa ramana la conducere pentru a satisfice toate dorintele santajistilor !


    “Ce ne pasa noua, tu ai facut-o” i-au zis lui Iuda (desi tot “ei” il momisera cu bani ca sa-L vanda pe El…).


    Ei vedeti, asa se explica totul…. :
    - Impunerea Protocolului Mortii in timpul PLANdemiei coronavirus in foarte multe tari in acelasi timp (numindu-i eroi pe cei care omorau oameni prin aplicarea protocolului).

    “ce ne pasa noua, voi ati facut-o ; si ati primit si bani multi pentru asta..” -> le-ar zice acum, in zilele noastre….


    - Impunerea Vaccinarii cu Fakecin prin constrangeri si presiuni guvernamentale si nu numai ; vaccinare in urma careia mor oamenii in mod subit/ciudat/inexplicabil/imposibil in conditii normale -> adica nevaccinat…
    “ce ne pasa noua, voi ati venit, voi ati semnat”

    - Presiuni prin jocuri politice murdare de a incepe razboi cu Rusia si apoi sa atraga toata Europa in razboi cu Rusia

    “ce ne pasa noua, voi sunteti prosti ca va omorati intre voi” -> desi hero(inul) care a “intins coarda” sa incepa acest razboi, urla sa i se dea bani si arme -> e tot din neamul lor…


    - Impunerea agendei LGBuTiQ in toate tarile unde au control prin santaj ; iar daca dintre cei santajati sunt factori de decizie in comisia europeana de exemplu -> atunci forteaza impunerea mizeriei prin santaj economic, etc.. si in alte tari.

    Sa fie foarte clar : Homosexualitatea, nu reprezinta iubirea dintre doi oameni de acelasi sex, ci Homosexualitatea, reprezinta actul sexual spurcat (impotriva firii) dintre doi oameni de acelasi sex !
    Degeaba incearca ei sa imbrace spurcaciunea in haina iubirii, caci nu au nimic in comun acestea doua.

    De ce totusi impun cu sila in scoli, aceasta mizerie – sodomia/homosexualitatea ?
    Pentru ca smintind copiii, facandu-i sa accepte aceasta spurcaciune, pot grabi venirea Antihristului (pe care ei il asteapta ca fiind Mesia). Ei nu vor sa accepte ca Iisus Hristos este Mesia -> Fiul lui Dumnezeu (despre care spun profetiile lor).

    Si uite asa (prin santaje, razboaie, impunerea acceptarii pacatului ca fiind virtute, etc) imping lucrurile prin mai multe “fronturi”, spre a grabi venirea Antihristului, care defapt inseamna -> sfarsitul lumii… !
    Ei cred ca atunci cand le v-a veni “Mesia”, restul de oameni ramasi (dupa plandemii, vaccinuri, chemtrails, razboaie, frig si foamete -> toate impuse prin proiectele lor), le v-or sluji ca sclavi.
    Vai de ei, ii va ucide Antihristul si pe ei si ii v-a duce in imparatia sa, unde va fi “plansul si scrasnirea dintilor”.

    Dragilor, noi crestinii (pe care voi ii prigoniti in ascuns, de veacuri), nu va dorim nimici un rau.
    Va dorim sa va lumineze Bunul Dumnezeu (care abia asteapta sa faca acest lucru -> daca i-L veti cere ; El cu dea sila nu intra in inima nimanui, pentru ca nu ii incalca liberul arbitru).


    Mila Domnului, cu noi, cu toti !
  • Tic 25.11.2022 19:04
    Stimate Alin, mulțumesc pentru comentariu. Subscriu.
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”