Pedofilia promovată la nivel guvernamental. Ministrul spaniol al Egalității: copiii „pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine doresc”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un demers care înseamnă, practic, normalizarea pedofiliei, ministrul spaniol al Egalității a făcut declarații absolut revoltătoare fără ca nimeni dintre „distinsele” autorități UE, în special Ursula von der Leyen (mamă a 7 copii), să se autosesizeze. Italia, în care a ieșit câștigător în alegeri un partid de dreapta care susține familia și normalitatea, este considerată a fi ales „calea greșită” (a „extremismului” și „fascismului”). Spania se pare că e pe „drumul corect”.

În viziunea „corectă” (așa înțelegem că e considerată, având în vedere lipsa totală a reacțiilor) a Ministrului spaniol al Egalității, copiilor ar trebui să li se permită să se implice în acte sexuale atâta vreme cât își dau „consimțământul”. 

În cadrul unei ședințe miercurea trecută a Comisiei pentru egalitate a Congresului Deputaților din parlamentul spaniol, Irene Montero, ministrul Egalității și membru al partidului de stânga Podemos, a făcut comentarii cu privire la „educația sexuală” a copiilor. Copiii au „dreptul să iubească sau să aibă relații sexuale cu oricine doresc”, a spus aceasta, potrivit LifeSiteNews, care relatează această știre cu totul șocantă.

„A vorbi despre educația sexuală este un drept al băieților și fetelor, indiferent de cine sunt familiile lor, toți au dreptul să-și cunoască corpul, să știe că niciun adult nu le poate atinge corpul dacă ei nu vor și că aceasta este o formă de violență”, a spus Montero.

 
„Copiii au dreptul să știe că pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine le place, atâta timp cât se bazează pe consimțământ...”, a continuat politicianul, adăugând că „acestea sunt drepturi care trebuie recunoscute”.

Montero a făcut aceste comentarii în ciuda faptului că vârsta consimțământului în Spania este în prezent de 16 ani.

Declarațiile vin în contextul în care sexualizarea copiilor devine un fenomen tot mai comun în societatea occidentală, astfel că diverși activiști au mers atât de departe încât să spună că pedofilia este foarte „greșit înțeleasă”.

Fosta profesoară „transgender” de sociologie de la Old Dominican University, Allyn Walker, a demisionat în mai, după ce a fost criticată aspru pentru apărarea pedofiliei în cartea sa intitulată „The Long Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity” („Umbra lungă și întunecată: Oamenii atrași de minori și dorința lor de demnitate”).

În carte, Walker susține că termenul „pedofil” este prea stigmatizator și că societatea ar trebui să se refere la pedofili cu expresia „oameni atrași de minori”.

Walker este doar unul dintre mulții activiști care au pledat pentru acceptarea pedofiliei. Jurnalista de la USA Today, Alia E. Dastagir, a încercat, de asemenea, să argumenteze că pedofilii sunt probabil „înțeleși greșit”, afirmând că folosirea termenului de pedofil „cu același sens ca [termenul de] «abuz» alimentează percepții greșite”.

Într-un articol scris pentru LifeSiteNews, scriitorul pro-viață Jonathan Van Maren a răspuns acestor „argumente” îndemnând pe toată lumea să „denunțe orice încercare de «destigmatizare» a pedofiliei”.

„Cei care fac acest lucru ar putea pretinde că o fac din compasiune pentru persoanele care suferă de atracții nedorite, dar aceștia sunt actori de rea-credință, cu agende sinistre și o viziune profund perversă asupra sexualității umane. Direcția spre care ne îndreaptă nu este una a iubirii, ci o nouă serie de orori ale Revoluției Sexuale”, a scris Van Maren în articol.

În urma comentariilor lui Montero, liderul partidului politic „național-conservator” din Spania, Vox, Santiago Abascal, și-a anunțat intenția de a o aduce pe Montero în instanță pentru poziția ei radicală cu privire la educația sexuală a copiilor.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Năzuim-spre-Înviere 28.09.2022 18:36
    Altă Greta trotineta? Oamenii ăștia sânt duși cu pluta!
    Nu se gandesc decat la desfrâu pe bandă. Nu le pasă nenorociții că bieții copilași se vor distruge psihic!

    Goarnele dracilor!
  • Mircea Dragan 28.09.2022 19:08
    „A vorbi despre educația sexuală este un drept al băieților și fetelor'' Astia vor sa spuna ca s-a descoperit sexul iar ei sunt singurii care stiu cum se face si ne invata si pe noi. Obligatoriu.
  • Florin Sabau 28.09.2022 19:10
    Cu mamitica ministrului pot avea relații copiii, indiferent de vârstă? Și cât mai mulți?
  • Radu Comsuta 28.09.2022 20:21
    Psihicul copiilor nu este destul de matur ca să poată lua propriile lor decizii responsabile. Prin urmare ei pot fi manipulați psihic, sâ li se arate o realitate falsă dar așa frumos colorată, de Disneyland, încât dacă influențați de această realitate își doresc ceva, de fapt aceste dorințe reflectă mai bine dorințele altora. Sunt alții care vor pentru ei, în locul lor. Iar despre aceștia spune scriptura că mai bine li s-ar lega o piatră de moară de gât și ar fi aruncați în mare decât sa sminteasca și să pervertească pe acești micuți.
  • Robocap 29.09.2022 00:04
    Nu mai poti citi nimic din cauza la reclama DM.
    Pur si simplu acopera totul, accesare de pe tableta.
  • IC XC NI KA 29.09.2022 15:45
    “Acum este judecata acestei lumi” (Ioan
    12,31)

    Apostazia .. Judecata Lui Dumnezeu ..zisă Criza (de .. orice)!

    https://marturieathonita.ro/criza/
  • Mars.60 Stefan 7649 29.09.2022 16:12
    Masinaria demonica de distrus suflete nevinovate a depravatilor luciferieni din noua lor dezordine in plina actiune.
    Daca nimeni nu le opreste si nimeni nu le-a tras una peste boturi acestor vuvuzele nesimtite, li s-a urcat la cap "drepturile" si au devenit scarbos de obraznice.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

14:27

Marcel Ciolacu: Negoiță va rămâne în continuare pentru primăria de sector chiar dacă se retrage Cîrstoiu

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO