Pedofilia promovată la nivel guvernamental. Ministrul spaniol al Egalității: copiii „pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine doresc”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un demers care înseamnă, practic, normalizarea pedofiliei, ministrul spaniol al Egalității a făcut declarații absolut revoltătoare fără ca nimeni dintre „distinsele” autorități UE, în special Ursula von der Leyen (mamă a 7 copii), să se autosesizeze. Italia, în care a ieșit câștigător în alegeri un partid de dreapta care susține familia și normalitatea, este considerată a fi ales „calea greșită” (a „extremismului” și „fascismului”). Spania se pare că e pe „drumul corect”.

În viziunea „corectă” (așa înțelegem că e considerată, având în vedere lipsa totală a reacțiilor) a Ministrului spaniol al Egalității, copiilor ar trebui să li se permită să se implice în acte sexuale atâta vreme cât își dau „consimțământul”. 

În cadrul unei ședințe miercurea trecută a Comisiei pentru egalitate a Congresului Deputaților din parlamentul spaniol, Irene Montero, ministrul Egalității și membru al partidului de stânga Podemos, a făcut comentarii cu privire la „educația sexuală” a copiilor. Copiii au „dreptul să iubească sau să aibă relații sexuale cu oricine doresc”, a spus aceasta, potrivit LifeSiteNews, care relatează această știre cu totul șocantă.

„A vorbi despre educația sexuală este un drept al băieților și fetelor, indiferent de cine sunt familiile lor, toți au dreptul să-și cunoască corpul, să știe că niciun adult nu le poate atinge corpul dacă ei nu vor și că aceasta este o formă de violență”, a spus Montero.

 
„Copiii au dreptul să știe că pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine le place, atâta timp cât se bazează pe consimțământ...”, a continuat politicianul, adăugând că „acestea sunt drepturi care trebuie recunoscute”.

Montero a făcut aceste comentarii în ciuda faptului că vârsta consimțământului în Spania este în prezent de 16 ani.

Declarațiile vin în contextul în care sexualizarea copiilor devine un fenomen tot mai comun în societatea occidentală, astfel că diverși activiști au mers atât de departe încât să spună că pedofilia este foarte „greșit înțeleasă”.

Fosta profesoară „transgender” de sociologie de la Old Dominican University, Allyn Walker, a demisionat în mai, după ce a fost criticată aspru pentru apărarea pedofiliei în cartea sa intitulată „The Long Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity” („Umbra lungă și întunecată: Oamenii atrași de minori și dorința lor de demnitate”).

În carte, Walker susține că termenul „pedofil” este prea stigmatizator și că societatea ar trebui să se refere la pedofili cu expresia „oameni atrași de minori”.

Walker este doar unul dintre mulții activiști care au pledat pentru acceptarea pedofiliei. Jurnalista de la USA Today, Alia E. Dastagir, a încercat, de asemenea, să argumenteze că pedofilii sunt probabil „înțeleși greșit”, afirmând că folosirea termenului de pedofil „cu același sens ca [termenul de] «abuz» alimentează percepții greșite”.

Într-un articol scris pentru LifeSiteNews, scriitorul pro-viață Jonathan Van Maren a răspuns acestor „argumente” îndemnând pe toată lumea să „denunțe orice încercare de «destigmatizare» a pedofiliei”.

„Cei care fac acest lucru ar putea pretinde că o fac din compasiune pentru persoanele care suferă de atracții nedorite, dar aceștia sunt actori de rea-credință, cu agende sinistre și o viziune profund perversă asupra sexualității umane. Direcția spre care ne îndreaptă nu este una a iubirii, ci o nouă serie de orori ale Revoluției Sexuale”, a scris Van Maren în articol.

În urma comentariilor lui Montero, liderul partidului politic „național-conservator” din Spania, Vox, Santiago Abascal, și-a anunțat intenția de a o aduce pe Montero în instanță pentru poziția ei radicală cu privire la educația sexuală a copiilor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Năzuim-spre-Înviere 28.09.2022 18:36
  Altă Greta trotineta? Oamenii ăștia sânt duși cu pluta!
  Nu se gandesc decat la desfrâu pe bandă. Nu le pasă nenorociții că bieții copilași se vor distruge psihic!

  Goarnele dracilor!
 • Mircea Dragan 28.09.2022 19:08
  „A vorbi despre educația sexuală este un drept al băieților și fetelor'' Astia vor sa spuna ca s-a descoperit sexul iar ei sunt singurii care stiu cum se face si ne invata si pe noi. Obligatoriu.
 • Florin Sabau 28.09.2022 19:10
  Cu mamitica ministrului pot avea relații copiii, indiferent de vârstă? Și cât mai mulți?
 • Radu Comsuta 28.09.2022 20:21
  Psihicul copiilor nu este destul de matur ca să poată lua propriile lor decizii responsabile. Prin urmare ei pot fi manipulați psihic, sâ li se arate o realitate falsă dar așa frumos colorată, de Disneyland, încât dacă influențați de această realitate își doresc ceva, de fapt aceste dorințe reflectă mai bine dorințele altora. Sunt alții care vor pentru ei, în locul lor. Iar despre aceștia spune scriptura că mai bine li s-ar lega o piatră de moară de gât și ar fi aruncați în mare decât sa sminteasca și să pervertească pe acești micuți.
 • Robocap 29.09.2022 00:04
  Nu mai poti citi nimic din cauza la reclama DM.
  Pur si simplu acopera totul, accesare de pe tableta.
 • IC XC NI KA 29.09.2022 15:45
  “Acum este judecata acestei lumi” (Ioan
  12,31)

  Apostazia .. Judecata Lui Dumnezeu ..zisă Criza (de .. orice)!

  https://marturieathonita.ro/criza/
 • Mars.60 Stefan 7649 29.09.2022 16:12
  Masinaria demonica de distrus suflete nevinovate a depravatilor luciferieni din noua lor dezordine in plina actiune.
  Daca nimeni nu le opreste si nimeni nu le-a tras una peste boturi acestor vuvuzele nesimtite, li s-a urcat la cap "drepturile" si au devenit scarbos de obraznice.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar

14:30

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul nedreptățit de destin