ONU se aliază cu Forumul Economic Mondial în „Marea Resetare” pentru Marea Cenzurare. A venit vremea pentru „noi norme sociale” de „căutare și corectare” a informațiilor „greșite” despre COVID. Începe recrutarea de „voluntari informaționali”

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Națiunilor Unite a anunțat că va colabora cu Forumul Economic Mondial (WEF), autorul ”Marii Resetări”, pentru a promova o nouă campanie de control a discuțiilor de pe social media legate de COVID-19. Prin urmare, va fi creat un serviciu de știri globale despre coronavirus, ONU considerând că a venit timpul pentru „noi norme sociale” care caută și corectează informațiile „greșite”.

Într-un interviu pentru un podcast al Forumului Economic Mondial, șefa de comunicare a ONU, Melissa Fleming, a vorbit despre inițiativa ONU „#PledgetoPause”. 
 
#PledgetoPause, pe care ONU o numește „prima campanie globală de schimbare a comportamentului privind dezinformarea”, a fost lansată luna trecută, în colaborare cu mai multe ONG-uri susținute de George Soros și companii Big Tech. Programul urmărește „să mobilizeze experți și cercetători, guverne, influenceri, societate civilă, companii, autorități de reglementare și mass-media” pentru a opri ceea ce ONU consideră  a fi„informațiile greșite” cu privire la COVID-19. În cele din urmă, „își propune să ajungă la un public global de 1 miliard”, anunță ONU.
 
#PledgetoPause face parte dintr-un proiect mai amplu numit „Verificat”, care recrutează participanți pentru a răspândi „conținut verificat optimizat pentru partajarea socială” produs de departamentul de comunicații al ONU, potrivit LifesiteNews.

Conținutul este conceput pentru a fi „frontal și central în fluxurile dvs. de social media”, potrivit lui Fleming. Ea a susținut, de asemenea, că Organizația Națiunilor Unite „lucrează cu platformele de socializare pentru a recomanda modificări” și pentru „a ajuta la ruperea lanțului dezinformării”.

Fleming a declarat pentru Forumul Economic Mondial că până acum #PledgetoPause și Verified au „recrutat 110.000 de voluntari informaționali”.
 
Ea a spus: „Echipăm acești voluntari de informații cu mai multe cunoștințe despre modul în care se răspândește dezinformarea și le cerem să servească ca un fel de„ prim-răspuns digital”.

Departamentul de comunicații al ONU conduce Verified în colaborare cu Purpose, un grup activist de stânga care se mândrește cu parteneriatele pe care le are  cu Google și Fundația Gates.
 
În 2012, Purpose a început un proiect numit „All Out”, o „mișcare” LGBT care pretinde acum aproape două milioane de membri și care s-a alăturat atacurilor recente împotriva legilor și culturii pro-familiale din Polonia. Unul dintre fondatorii organizației a făcut presiuni pentru ca UE să lege ajutorul COVID-19 pentru Polonia la capitularea cererilor LGBT, măsură pe care Comisia Europeană a luat-o la începutul acestei luni.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România