Numărul deceselor în exces continuă să crească: guvernele refuză să ia în considerare vaccinurile Covid ca posibilă cauză și să efectueze investigații. Ziarul LUMINA din Scoția - PDF

De Anca Apostol  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesor din Scoția susține că datele despre creșterea dramatică și inexplicabilă a numărului de decese în exces indică o legătură clară cu vaccinurile anti-covid-19 și solicită efectuarea unei anchete publice urgente.

„Sunt consternat de răspunsul total inadecvat și evaziv din partea guvernului scoțian. Nu este bine. Sunt în joc viețile oamenilor, însă întrebările pertinente care apar din consultarea datelor oficiale sunt pur și simplu ignorate”, atrage atenția un profesor în ziarul scoțian The Light / Lumina, ediția din august, care oferă numeroase alte articole interesante.

Profesorul pensionar din Edinburgh, Richard Ennos, spune că datele oficiale pentru 2021 și 2022 „oferă dovezi foarte puternice privind o relație cauzală” între vaccinuri și un număr mare de decese în exces în țară. 

Prof. Ennos a scris unui membru al Parlamentului scoția, Siobhian Brown, coordonator al comitetului de recuperare Covid-19 al guvernului scoțian, solicitându-i să redeschidă o anchetă publică cu privire la decese, care pot fi explicate doar parțial prin asocierea cu virusul. 

La începutul acestui an, comitetul a investigat cu privire la cauzele unei număr fără precedent de decese în exces înregistrate în Scoția între săptămâna 21 și săptămâna 52 din 2021. 

Ajungând la o cifră de 4.819, au reprezentat un procent de 12% peste medie - cel mai mare număr înregistrat vreodată. Numărul deceselor înregistrate până acum în 2022 merge în aceeași direcție, iar prof. Ennos susține că sunt o consecință a rapelurilor de vaccin. 

Într-o scrisoare recentă către Siobhian Brown, pe 12 iulie, și-a exprimat îngrijorarea că ancheta publică efectuată la începutul acestui an cu privire la cifrele reprezentând decesele în exces în 2021 nu a făcut nicio menționare referitoare la vaccinuri ca o cauză posibilă. 

Ennos afirmă că din 103 comunicări publice depuse pentru anchetă, peste o treime au menționat vaccinurile ca posibilă cauză a numărului excesiv de pierderi de vieți omenești. Profesorul îi aduce în atenție lui Brown faptul că, „în raportul dvs. către Humza Yousaf, secretarul pentru Sanatate și asistență socială, nu a existat nici măcar o menționare a reacțiilor adverse la vaccinurile covid-19 ca posibilă cauză a numărului în exces de decese observat în Scoția în 2021”.

„Aceasta în ciuda faptului că un număr de respondenți au furnizat informații detaliate din lucrări științifice evaluate de colegi experți, care arată că decesul este o reacție adversă cunoscută a vaccinurilor covid-19 și că au fost stabilite o serie de mecanisme de acțiune (declanșarea de cheaguri de sânge, miocardită etc.). 

De asemenea, investigațiile post mortem au confirmat și ele că vaccinurile covid-19 poate provoca decesul celor care le primesc, iar acest lucru este recunoscut de către Guvernul Marii Britanii, care deja a plătit compensații mai multor familii ale celor care au murit ca urmare a vaccinului Covid-19. 

Refuzul dvs. de a vă referi la reacțiile adverse ale vaccinului Covid-19 ca la un posibil factor care a contribuit la decesele în exces în Scoția în 2021 este cu atât mai îngrijorător, având în vedere că o analiză detaliată recentă a datelor din Registrele naționale ale Scoției sugerează acum existența unei relații cauzale între mortalitatea în exces în Scoția și vaccinările Covid-19”, a mai subliniat profesorul pensionar din Edinburgh.

Potrivit lui Ennos, argumentul care duce la această concluzie este că, în ultimele 32 săptămâni din 2021, [fenomenul] deceselor în exces a început la diferite grupe de vârstă ale populației scoțiene în a mod eșalonat, la aproximativ 12 săptămâni după nivelul maxim de vaccinare la acea grupă de vârstă. 

Începând cu cei mai în vârstă, acest pattern s-a repetat pe măsură ce vaccinările au continuat la grupele de vârstă tot mai tinere. El sugerează că pot exista doar două cauze pentru decesele în exces: fie injectările, fie lipsa îngrijirilor medicale cauzată de limitarea serviciilor NHS (National Health Service) sau incapacitatea pacienților de a accesa aceste servicii, ambele situații fiind „consecințe ale răspunsului guvernului scoțian la covid-19”. 

Pe de altă parte, a spus acesta, nu a existat o creștere constantă a numărului deceselor în exces asociată cu întârzierea îngrijirilor medicale ca rezultat al unor lungi liste de așteptare. În schimb, ceea ce dezvăluie Registrele naționale ale Scoției, potrivit prof. Ennos, este o a doua creștere accentuată a numărului deceselor în exces ca urmare a rapelurilor (a treia doză de vaccin) – 2022 oglindind tiparul de 2021, în care decesele pe grupe de vârstă au survenit aproximativ la 12 săptămâni după un nivel maxim de vaccinări. 

Ennos afirmă că tiparul succesiv evidentiat „de ipoteza referitoare la reacțiile adverse... furnizează dovezi foarte puternice despre o relație de cauzalitate între vaccinarea Covid-19 și mortalitatea în exces”. 

La momentul în care a transmis scrisoarea, excesul cumulat de decese în Scoția în 2022 era 1.669. Scrisoarea prof. Ennos conchide: „Datele din Registrele naționale ale Scoției nu confirmă declarația pe care ați făcut-o în raportul către Hamza Yousaf, pe 28 aprilie 2022, în care ați spus că «numărul deceselor în exces a scăzut și, la data prezentei scrisori, sunt sub medie pentru perioada aceasta a anului». Dimpotrivă, situația cu privire la decesele în exces în Scoția în 2022 se dovedește a fi la fel de gravă ca în 2021. 

Având în vedere această serie de dovezi, doresc să-mi explicați de ce, în raportul dvs. către Humza Yousaf, nu ați menționat absolut deloc posibilitatea ca reacțiile adverse la vaccinul Covid-19 să fi fost cauza a cel putin o parte din decesele în exces observate în Scoția în 2021”, a precizat prof. Ennos.

De asemenea, Ennos a cerut redeschiderea anchetei cu privire la decesele în exces în Scoția, având în vedere creșterea accentuată a numărului lor în 2022 (552 numai în ultimele patru săptămâni), o anchetă care să ia în considerare, de data aceasta, posibilitatea ca reacțiile adverse la vaccinul anti-Covid-19 să fie un factor care a contribuit semnificativ la aceste decese în exces.

Ca răspuns la întrebările ridicate de prof. Ennos, un purtător de cuvânt al parlamentului scoțian a declarat: „Ancheta comisiei cu privire la decesele în exces în Scoția de la începutul pandemiei s-a încheiat. Toate probele sunt luate în considerare, iar răspunsul guvernului scoțian la constatările comisiei este disponibil pe site-ul parlamentului.” 

Prof. Ennos a spus: „Sunt consternat de răspunsul total inadecvat și evaziv din partea guvernului scoțian. Nu este bine. Sunt în joc viețile oamenilor, însă întrebările pertinente care apar din consultarea datelor oficiale sunt pur și simplu ignorate. Unde este preocupare pentru sănătatea publică trâmbițată în ultimii doi ani și jumătate?”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Carbid 23.08.2022 11:26
    "....Unde este preocupare pentru sănătatea publică trâmbițată în ultimii doi ani și jumătate?”"
    Este de râsul curului!
    Guvernele au comis crime cu premeditare!! cum vrei tu anchetă guvernamentală, consternatule?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol