Norvegia se poziționează împotriva agendei “fără numerar” - A votat o lege care întărește utilizarea numerarului și asigură oamenilor dreptul și libertatea de a-l folosi

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veste bună: Parlamentul Norvegiei a votat o lege care va întări utilizarea numerarului, asigurând oamenilor dreptul și libertatea de a-l folosi, informează jurnalistul Peter Sweden

Legea va asigura oamenilor dreptul de a folosi numerar ca plată. Aceasta înseamnă că magazinele nu vor putea refuza plățile în numerar de la clienți.

Deși plățile în numerar reprezintă astăzi doar 1,4% din plățile în Norvegia, legea va asigura dreptul și libertatea oamenilor de a utiliza în continuare numerarul.

Mai mult, Direcția Norvegiană pentru Protecția Civilă recomandă oamenilor să păstreze o anumită sumă de bani în numerar acasă, în eventualitatea în care sistemele de plată electronică ar înceta să funcționeze.

Știați că în Suedia mii de oameni au primit implanturi cu microcip în mâna, implanturi prin care pot face plăți fără numerar?

Totuși, există și vești bune: anterior, un sondaj a arătat că 83% dintre oamenii din Suedia doresc să păstreze numerar ca opțiune de plată în viitor, 29% dintre aceștia spunând că libertatea de alegere constituie principalul motiv pentru care vor să păstreze bani în numerar.

Oamenii încep să realizeze că un viitor fără numerar înseamnă sclavie. De fapt, în ultimii ani, a crescut numărul persoanelor care doresc să păstreze și să folosească numerar.

Într-o societate din care a fost eliminat numerarul, ar fi foarte ușor ca un guvern autoritar să le blocheze oamenilor incomozi posibilitatea de a cumpăra și a vinde.

Prin urmare, faptul că există opoziție față de agenda „fără numerar” este o veste bună.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Patriot Roman 24.05.2024 22:41
    Stramoșii norvegienilor au fost vikingii..Sînt urme ale lor pe teritoriul SUA gasite.Cine știe cine ,ce mai sint norvegienii din punct de vedere istoric, în afara de faptul ca stramoșii lor au fost,sînt vikingii? Ce Trib din istorie?
  • Carbid 24.05.2024 22:58
    ……”Într-o societate din care a fost eliminat numerarul, ar fi foarte ușor ca un guvern autoritar să le blocheze oamenilor incomozi posibilitatea de a cumpăra și a vinde.….”

    Da, dar cine a văzut guvern autoritar vreodată? Noo…
    Iar acum avem doar guverne marionetă!
  • Mars.60 Stefan 25.05.2024 13:08
    Da, dar cine a văzut guvern vreodată? Noo…
    Grup infractional organizat... :))
  • Tic ► Mars.60 Stefan 25.05.2024 17:56
    :))))))))
  • Tic ► Mars.60 Stefan 25.05.2024 18:00
    Direcția elvețiană de protecție civilă sfătuiește oamenii sa aibă acasă sume in numerar,in caz ca sistemele de plată electronică ar înceta să funcționeze,încheiat citatul.Păi,normal,dacă ne mai fericește HAARP cu aurore boreale,se dă totul peste cap,începând cu câmpul magnetic terestru,care are nevoie de sute de ani pt a se reface.
  1. Culmea ”României educate”: Un turnător al Securității ajuns vicepreședinte al Academiei deschide o conferință organizată de un plagiator. Mircea Dumitru alias ”Negulescu II” la braț cu ”Rectorul-plagiator” II de la Universitatea Ovidius din Constanța

  2. Prezentatorul scoțian și “conspiraționistul” Neil Oliver, la Tucker Carlson: În eforturile globaliștilor de a ne împinge către neofeudalism electronic, s-au expus singuri. Marea Resetare a provocat Marea Deșteptare! - VIDEO

  3. Se zgâlțâie Biserica Catolică: Papa Francisc îl cheamă la Judecată pe arhiepiscopul Viganò acuzându-l de Schismă

  4. Pr. Ioan Istrati: Puii din cimitir

  5. Este Inteligența Artificială un cal troian Demonic?

  6. Umoristul Guillaume Meurice a fost demis de Radio France pentru "abatere gravă" după ce l-a făcut pe Netanyahu "un nazist fără prepuț"

  7. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secară și Dr. Pascal Sacré, despre rezistența împotriva minciunii, caracterul hipnotic al propagandei pandemice, efectele inoculării și tratatul pandemic al OMS – VIDEO LIVE

  8. Secretarul general al ONU a cerut eradicarea la nivel global a "discursului instigator la ură"

  9. SOROS, Macovei, Coldea. Presa din Albania știa. De la ActiveNews: ”Fantomele românești - Iată cum a preluat Soros puterea în România!” GDS, ”o armata de soldați loiali ai societății civile finanțate de Soros”

  10. Kovesi, tartora binomului cu Coldea, scapă prin prescripție de dosarul în care era urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la represiune nedreaptă

Ultima oră

01:10

22 iunie 1941, declanșarea Războiului Sfânt pentru Reîntregirea Țării. Ordinul Mareșalului Antonescu: Ostași, vă ordon: Treceți Prutul! Sdrobiți vrăjmașul din Răsărit și Miază-Noapte. Desrobiți din jugul roșu al bolșevismului pe frații noștri cotropiți!

23:48

Prezentatorul scoțian și “conspiraționistul” Neil Oliver, la Tucker Carlson: În eforturile globaliștilor de a ne împinge către neofeudalism electronic, s-au expus singuri. Marea Resetare a provocat Marea Deșteptare! - VIDEO

22:46

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secară și Dr. Pascal Sacré, despre rezistența împotriva minciunii, caracterul hipnotic al propagandei pandemice, efectele inoculării și tratatul pandemic al OMS – VIDEO LIVE

22:26

Pr. Ioan Istrati: Puii din cimitir

21:24

Medalie de aur pentru România: David Popovici, campion european la proba de 200 m liber

20:20

Se zgâlțâie Biserica Catolică: Papa Francisc îl cheamă la Judecată pe arhiepiscopul Viganò acuzându-l de Schismă

20:07

Umoristul Guillaume Meurice a fost demis de Radio France pentru "abatere gravă" după ce l-a făcut pe Netanyahu "un nazist fără prepuț"

19:30

EMINESCU ȘI AMERICA. De vorbă cu prof. Constantin Barbu. Cel mai important scriitor român în viață continuă seria confesiunilor sale literare

18:47

Kovesi, tartora binomului cu Coldea, scapă prin prescripție de dosarul în care era urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la represiune nedreaptă

17:49

Secretarul general al ONU a cerut eradicarea la nivel global a "discursului instigator la ură"

16:45

A murit marele povestitor basarabean Spriridon Vangheli, un demn urmaș al lui Ion Creangă. Pe 14 iunie împlinise 92 de ani. A fost creatorul faimoșilor Guguță și Ciuboțel și a scris despre ”Copii în cătușele Siberiei”. Trenule, unde ne duci? (Extrase)

15:45

Fotografiile săptămânii - Putin și Kim Jong Un conduc alternativ limuzina rusească blindată AURUS

14:39

Este Inteligența Artificială un cal troian Demonic?

14:24

Comisar ONU: Israelul are una dintre cele mai criminale armate din lume

14:05

Cumnatul infractor al lui Mircea Geoană a prejudiciat bugetul statului cu peste 3 milioane de lei și aproape 2 milioane de euro